Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Μια χαρά που ανανέωσε ο Μπίσε. Όταν τα ματς στραβώνουν μπορεί να παίζει ένα 30πτο. Μην ξεχνάτε ότι ο Μπίσε δεν είναι Καντουρί να τραυματίζεται συνεχώς. Ούτε έχει πρόβλημα να μείνει στον πάγκο. Οπότε όλα καλά όλοι ευχαριστημένοι.
Προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα που μένει ακόμα ένα χρόνο αυτός ο παικταράς και δεν τρολάρω καθόλου. Τα αρνητικά σχόλια εδώ μέσα αγγίζουν τα όρια της αχαριστίας. Ξεχνάμε πολύ εύκολα.
Προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα που μένει ακόμα ένα χρόνο αυτός ο παικταράς και δεν τρολάρω καθόλου. Τα αρνητικά σχόλια εδώ μέσα αγγίζουν τα όρια της αχαριστίας. Ξεχνάμε πολύ εύκολα.
Δεν πειράζει ρε φίλε , ο γαβρος πάει να μπει ομίλους και ανανέωσε αραμπι(37)
Βαλμπουενα (38) και αβρααμ ( καμία 40)
Βαλμπουενα (38) και αβρααμ ( καμία 40)
Οτι ναναι πραγματικα. Εχετε καταλαβει οτι το πραγματικο ποδοσφαιρο δεν ειναι ουτε πλειστεισον, ουτε φουτμπολ μανατζερ, κανενας παιχτης που ερχεται δεν ειναι σιγουρο οτι θα μπορεσει να αποδοσει εγκαιρα. Οσο καλος και να ειναι. Οι ανανεωσεις τυπου Μπισεσβαρ σου διασφαλιζουν μια σταθεροτητα και με ομαλη μεταβαση.giliopoulos έγραψε:Εγω νομιζω παιδια αυτα ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε
Το οτι το 2022 περιμενω τον γερομπις να μου δωσει προκριση στους ομιλους με μεγαλομετοχο σαββιδη και στοχο το νταμπλ (οπως ξεκαθαρα ειπωθηκε απο τον γκαγκατση στην παρουσιαση του γηπεδου) ειναι καπως αντιφατικο δε νομιζετε?
Σε ενα αλλο συμπαν του ΠΑΟΚ να χτυπαει πρωταθλημα κυπελλο και ευρωπη θα εψαχνες παικταραδες για 10αρι εξτρεμ και φορ του εκατομυριου και θα ειχες και τα παιδακια απο διπλα..
Το οτι λεμε οτι θα περιμενουμε απο τον μπις στα 35 να μας βαλει ομιλους υποτιμαει τη νοημοσυνη μας
Kαι σπαει ο διαολος το ποδαρι του και απουσιαζει ο Ινγκασον...Θα παμε με Καργα-Μιχαι διδυμο και αλλαγη τον Κουλιερακη?Napoli4 έγραψε:Κοτάρσκι (;)
Λύρατζης - Ίνγκασον - Κάργας - Ράφα
Κούρτιτς - Τσιγγάρας
Ζίφκοβιτς - Ντούγκλας - Κουαλιάτα
Ολιβέιρα
Έτσι θα πάμε μάλλον, δηλαδή με 4 νέους στην 11άδα..ίσως λέω και πολλούς..
Το αυτό.Anthimox έγραψε:
Ακούω πολλούς να λένε πως ο Λουτσέσκου θα πάει με τους παλιούς και πως δεν εμπιστεύεται καινούριους.
Να θυμίσω απλά πως Ζαμπά και Χατσερίντι που ήταν μεταγραφές καλοκαιριού έπαιξαν κατευθείαν 11άδα. Αντίθετα όποιον πήρε και δεν έκανε προετοιμασία (Βέρνμπλουμ - Ολιβέιρα - Μίσιτς κλπ) δυσκολεύτηκε πολύ να τον εντάξει στο σύνολο.
Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να βάλει τους καινούριους μέσα. Ένα μήνα προετοιμασία θα κάνουν με την ομάδα. Αν έρθει κάποιος παίκτης τελευταίες μέρες Αυγούστου, ενδεχομένως να καθυστερήσει να μπει στο γκρουπ. Οι συγκεκριμένοι όμως που είναι εδώ και προπονούνται θα παίξουν κατευθείαν - αν έχουν την ποιότητα και το αξίζουν φυσικά.
Χαλαρώστε κ απολαύστε τη φάση ρε μάγκες.
μην εισαι ανθρωποφαγος λεει το φορουμgiliopoulos έγραψε:Τι ακριβως μπορει να δωσει ο μπισε δηλαδη θα μας εξηγησει κανενας?
Περυσι 1 γκολ εδωσε. Για να δουμε φετος που ειναι 35 ετων
πατερ καμια πληροφορια?prist64 έγραψε:πανω που λεμε,Δοξα τω Θεω
αντε παλι,βοηθα Παναγια μου
ΠΑΟΚ
- FreeWatcher
Α ρε τεράστιε Μπισε, αν ήμουν επαγγελματιας παιχτης Μπισε θα θελα να μουν! Να μην τρεχω πολυ και να ξερω 100 κιλα μπαλα...
Δηλαδή ποιος έχει εναλλακτική Μπισε στο 10 στο Ελλαντα? Για να καταλαβω!
Όποιος έχει κλοτσησει εστω κ λιγο το τοπι στη ζωη του ή πηγε να δει εστω και μια προπονηση του ΠΑΟΚ απο κοντα, είναι αδυνατο να μην ειδε την τεραστια διαφορα του Μπισε κ του Βιειρινια πχ απο το υπολοιπο συνολο. Και οι τυφλοί βλεπουν! Τη χαιδευουν την πορνη την μπαλα δεν την κοπανανε...
Απο στατιστικής, μανατζερικης και επιστημονικης αποψης εγω σηκωνω τα χερια ψηλα! Ενα θα πω, φτανει τοση μιρλαααααα......
Δηλαδή ποιος έχει εναλλακτική Μπισε στο 10 στο Ελλαντα? Για να καταλαβω!
Όποιος έχει κλοτσησει εστω κ λιγο το τοπι στη ζωη του ή πηγε να δει εστω και μια προπονηση του ΠΑΟΚ απο κοντα, είναι αδυνατο να μην ειδε την τεραστια διαφορα του Μπισε κ του Βιειρινια πχ απο το υπολοιπο συνολο. Και οι τυφλοί βλεπουν! Τη χαιδευουν την πορνη την μπαλα δεν την κοπανανε...
Απο στατιστικής, μανατζερικης και επιστημονικης αποψης εγω σηκωνω τα χερια ψηλα! Ενα θα πω, φτανει τοση μιρλαααααα......
Σου το έγραψα ακριβώς πάνω από αυτό. Πιστεύω ο Νάσμπεργκ θα είναι εδώ αρχές Ιούλη.joshua έγραψε:Kαι σπαει ο διαολος το ποδαρι του και απουσιαζει ο Ινγκασον...Θα παμε με Καργα-Μιχαι διδυμο και αλλαγη τον Κουλιερακη?Napoli4 έγραψε:Κοτάρσκι (;)
Λύρατζης - Ίνγκασον - Κάργας - Ράφα
Κούρτιτς - Τσιγγάρας
Ζίφκοβιτς - Ντούγκλας - Κουαλιάτα
Ολιβέιρα
Έτσι θα πάμε μάλλον, δηλαδή με 4 νέους στην 11άδα..ίσως λέω και πολλούς..
-
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μάλλον χάλασε κάποια μεταγραφήprist64 έγραψε:πανω που λεμε,Δοξα τω Θεω
μπα,γι αυτα που ακουω ειναιMitsospaoki4 έγραψε:Μάλλον χάλασε κάποια μεταγραφήprist64 έγραψε:πανω που λεμε,Δοξα τω Θεω
- Mitsospaoki4
- Moderator