Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:Πιθανη παραμονη Ζιφκοβιτς θα ειναι αποδειξη της εμμονικης σχεσης Ραζβαν με τους υπαρχοντες σε ενα ροστερ.Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι επιλογη Μποτο η ανανεωση του.
Sorry ρε Δημήτρη δηλαδή θα φύγουν τόσοι και αν μείνει ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ είναι θέμα κολλήματος λουτσεσκου;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρισκεις αλλη εξηγηση για το μεγαλυτερο ποδοσφαιρικο εγκλημα που θα χει συμβει? Γιατι μονο ενας ασχετος αμπαλος θα ζητουσε παραμονη τερματα που τρωει κι αυτα που δεν ειναι για μεσα. Και πιανει και θεση ξενου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Δεν ειναι δικαστηριο για να καταθεσουμε πειστήρια. Προσωπικες εκτιμήσεις κανουμε οπως το βλεπει ο καθενας και η άποψη μου για τον Ραζβαν ειναι εκφρασμένη. Τον θεωρω εξαιρετικο προπονητη οταν εχει να διαχειριστει ετοιμα προτζεκτ υψηλης ποιοτητας ,αλλα εχω εντονες αμφιβολιες για το αν μπορει να χτισει απο το μηδεν για αυτο και το αποφευγει οπως ο διαολος το λιβανι.Θα παρουμε απαντησεις φετος.

Δηλαδή την Ξάνθη δε την έφτιαξε από το μηδέν, ομάδα που εφτυνες αίμα για να κερδίσεις και με συμμετοχή σε τελικό κυπέλου.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Κ εγώ είμαι κατά της παραμονής Ζιφκοβιτς, έχοντας εικόνα μόνο από τος αγωνιστικές του επιδόσεις. Του αναγνωρίζω την εμφανισαρα που έκανε με τη Μπενφικα, μάλλον ο καλύτερος παίκτης μας σε εκείνη την απίστευτη πρόκριση, αλλά οι αρνητικές του στιγμές ήταν συντριπτικά παραπάνω ( τεσσάρα από σκουλήκι, το γκολ με τον ΠΑς φέτος, Ομονοία εκτός κ.α.). Τώρα αν τον θέλουν Λουτσεσκου κ Μποτο λόγω άλλων χαρακτηριστικών που εγώ δεν μπορώ να έχω άποψη, το βλέπω. Δεν έχω απαίτηση για 10 μεταγραφαρες. Έχω προσδοκία για πολυ καλές κίνησεις στο Εξτρεμ,στο φορ ,στο δεκάρι στο βασικό τερμα κ απλά καλές στο αρ.μπακ κ στο σέντερ μπακ + αντικατάσταση οποίου βασικού φύγει με αντίστοιχης αξίας.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Maxpaok έγραψε:Φίλε νουνιες δεν κάνω λάθος απλά παραθέτω μια περίπτωση πολύ πιθανή, την οποία την έχω γράψει πριν κάνα δυο ημέρες αλλά είδα ότι κι άλλοι φίλοι έχουν γράψει παρόμοια.
Αν η απόφαση τους είναι νο1 η μεταγραφή γιατί τον πιστεύουν και νο2 ο ταλιχμανιδης ή ο λοντιγκιν ή δεν ξέρω ποιος αλλά συνάμα το επιτελείο έχει πειστεί ότι ο ζιβκο πρέπει να μείνει εντός, εκτός και πέριξ του γκρουπ των τερματοφυλακων, εμένα δεν με χαλάει.

Αν τώρα ο πρώτος αποτύχει ή τραυματιστεί κι δεν φαίνεται να είναι ικανός να καλύψει την θέση ο δεύτερος, το λάθος δεν θα είναι ο ζιβκο αλλά των υπευθύνων που έκριναν ασφαλής με τον βασικό και τον ν02.

Δεν μιλώ φυσικά για νο2 τον ζιβκο. Δηλαδή να τον δω να παίρνει θέση κάτω από τα.... απαπα
Ελπίζω να σε κάλυψα
Απόλυτα... :D
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Και τελικά πρέπει να βάλουμε ένα φρένο σε όλη αυτή την υπόθεση εργασίας...
Ούτε ξέρουμε για προσφορά, νέο συμβόλαιο, ούτε υπέγραψε, ούτε τον λόγο που τον θέλουν αν τον θέλουν και πολύ περισσότερο για 200.0000....
Κράτει!
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Raja έγραψε:
Мир έγραψε:Δεν θα εχουμε χωρο στο ροστερ της Ευρωπης να δηλωσουμε ξενους με την τρελα αυτη.

17 ειναι το οριο με τους 2 γηγενεις που έχουμε στο ροτεσιον (Λυρατζη, Τσιγγαρας).

Θα βαλουμε και τον Ζιφκο απο πανω;

Πως θα αξιολογηθεί ποιος θα μπει στη λίστα πριν καν αρχισει η σεζον;
Τα ιδια ειχαμε και περσι και η λιστα ηταν χωρις Ιγκι, Ολιβειρα, Σαστρε και Ζαμπα.

Ο Ζιφκο οποια ευκαιρια πηρε περσυ ηταν τραγικος, πρόπερσι ακομα χειροτερα.
Ας στηρηχθουν στους Κ24 ή ας παρουν εναν μετριο Ελληνα για 2ο.

Στην τελικη αν δε βγει η 1η επιλογη τερματα θα κλαιμε με μαυρο δακρυ.
Καλησπέρα!

''Ιγκι, Ολιβειρα, Σαστρε και Ζαμπα'' ήταν να μπούν την χειμερινή περίοδο όπου υπάρχει αυστηρός περιορισμός στις αλλαγές της ευρωπαϊκής λίστας. Τελικά μπήκαν οι Ίγκι Φελίπε για ευνόητους λόγους. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει για την καλοκαιρινή ευρωπαϊκή λίστα.

17+2=19 παίκτες για ευρωπαϊκούς αγώνες + ένας κίπερ (Ταλιχμανίδης ή Μπαλωμένος) μαζί με τον βασικό ξένο κίπερ που θα αγοράσουμε. Αυτό σημαίνει πρακτικά 18 παίκτες για 10 θέσεις, χωρίς να υπολογίζω καθόλου την Β' λίστα, καθώς και το ενδεχόμενο να δηλωθεί και ο Μιχαηλίδης τον χειμώνα.

Ο Ζίφκο, εαν μείνει, προφανώς και δεν θα είναι στην ευρωπαϊκή λίστα.
Αυτο που εννουσα οτι τα καλοκαιρινα λαθη στη δηλωση της Ευρωπαικης λιστας ειναι εξαιρετικα δυσκολο να διορθωθούν στην πορεια.

Επισης θα παριεις το ρισκο να δηλωσεις μονο τον 1ο τερματοφυλακα στην Ευρωπαικη λιστα;
Αν τραυματιστει ποιος θα παιζει; Ο 20χρονος που δεν εχει δει επαγγελματική 11αδα ποτε του;

Τα 300χιλ του Ζιφκο ειναι συμβόλαιο βασικού 11αδου σε ολες τις Ελληνικες ομαδες πλυν εμας και γαυρου.

Τωρα θα τον λενε Λοντικιν, ποντικην, χ ψ δεν εχει σημασια αρκει να μην κανεις το σταυρο σου μην τραυματιστη ο βασικος σου κιπερ οπως φετος.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ο Σαλπιγγίδης να γυρίσει??.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

αυτος ο Bazoer,καλος ειναι?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Παικτάρα.. Ξέρεις κάτι? Για 25χρονο λένε πάντως σε κορυφαίο πρωτάθλημα. Ταιριάζει!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η έγκυρη σφινα γραφει οτι παίρνουμε και εναν πιτσιρικα πορτογαλο. Αν ισχύει φανταζομαι οτι μιλαμε για τη δευτερη ομαδα.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

prist64 έγραψε:αυτος ο Bazoer,καλος ειναι?

.......
Λάθος, νόμιζα έγραψες βαζελος.. :mrgreen:

Αλλά πρόλαβες κι έδωσες ζωή στο τοπικ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Πέμ 02 Ιουν 2022, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

https://www.transfermarkt.com/andre-ric ... ler/683498

Ελα και νέο όνομα έσκασε!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

O Bazoer πάντως έχει τέτοια τεχνικά χαρακτηριστικά που παίζει άνετα κόφτης.. 6άρι δηλαδή. Δύσκολο το κόβω, αυτός θα πάει λογικά σε μία εκ των Φέγενορντ, Άγιαξ ή PSV.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

joshua έγραψε:astral ουτε το ροτεισον ηταν επιλογη του,αναγκη ηταν και σε παραπεμπω παλι στα λογια Κρεσπο περι 14-15 παικτων.
sourme τι έπρεπε να κανουμε δηλαδη να αγορασουμε και τους δανεικους που δεν εδειξαν τιποτα; Αφρους θα εβγαζε ο Μποτο και ο Ιβαν...Αρχικα υπήρχε εισηγηση και για Μιτριτσα ακομα και σκεψεις για ελευθερο Σιντκλει.
βαλε και τον Ακπομ να εισαι μεσα
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Σε ερώτηση στον τοσκιτση αν είναι για ΠΑΟΚ β είπε όχι.. ελπίζω να μιν είναι το 10 αρι που θέλαμε .. λογικά θα είναι προπονήσεις με πρώτη και αγώνες με β .. και βλέπουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”