Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Totem_pk

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Totem_pk »

Κατανοητη φιλε μου η λογικη του οχι αποδεκτή ομως. Νομιζω ομως οτι ειναι καταμοητη και η απαισιοδοξια οσων την εκφραζουν λαμβανοντας υποψη οσα εχουν συμβει τα τελευταια χρονια στην ομαδα. Το να παρεις ενα κανονικο αριστερο μπακ και ενα κανονικο εξτρεμ (εναν ενρικε) που ναι μεν δεν σε ανεβαζει επιπεδο αλλα σε κανει αξιοπρεπη μεχρι να ερθει η ποιοτητα νομιζω οτι ηταν μονοδρομος.
Τωρα εγω πιστευω οτι θα πιουμε πολλα πικρα ποτηρια παλι αλλα στο τελος θα στρωσει η ομαδα και θα ερθουν και παικτες. Τωρα τον χειμωνα του χρονου. Θα φτιαχτουμε καλα. Δεν ειναι χαζος ο Λουτσε. Απλα η φετινη χρονια και αυτη χαμενη ειναι κατα την γνωμη μου.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

renegade έγραψε:
rainmaker έγραψε:Πριν από τέσσερα χρόνια εμένα προσωπικά ο ραζβαν μου είπε ότι απλούστατα η Εστερσουντ μας επεκλεισε γιατί μπορούσε να τρέχει πιο πολύ και πιο γρήγορα από εμάς.

They outran us.

Ειλικρινά σήμερα δεν με πείθει ότι έχει μάθει το μάθημα αυτο.

Παραμένω αισιόδοξος για τις μεταγραφές αλλά πρέπει οπωσδήποτε να έρθουν σωστά στοιχεία στο ρόστερ

Σήμερα η εικόνα που είδαμε έδειξε σε όλους μας ότι δεν έχουμε καθόλου εύκολο έργο με Ριέκα. Όχι επειδή δεν έχουμε καλούς παίκτες ή καθόλου ποιότητα.

Αλλά γιατί και οι υποτιθέμενοι γρήγοροι μας είναι αργοκαρουτες. Πολλά βαριά κορμιά. Πολύ μπαλανς, πολύ μενταλιτυ, αλλά από τηγανίτα τίποτα.

Και όταν τα βαριά κορμιά κουράζονται, ειδικά σε περίοδο προετοιμασίας, τότε η ψαλίδα ποιότητας (δεν είμαστε δα και ΤΟΣΟ ποιοτικοί, Κλάιν μαιν) κλείνει απότομα και η νοοτροπία των έμπειρων εξανεμίζεται σε μια στραβή στιγμή όπως αυτή που πηγε να γίνει δύο φορές σήμερα
Συγνώμη αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες καλά εκείνο που σου είπε.

Μας απέκλεισαν όχι γιατί είχαν πιο γρήγορους παίκτες αλλά γιατί μετά από μια προετοιμασία με τον Σέρβο που μέρα παρά μέρα είχε Μπάρμπεκιου οι παίκτες κατά δήλωση Πέλκα δεν μπορούσαν να βγάλουν πάνω από 60 λεπτά και αυτά σε χαμηλή ένταση.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα έβγαλε 20% περισσότερα εντάσεις από την περασμένη εβδομάδα, αυτό είναι το σημαντικό και στα επόμενα δύο θα βγάλει ακόμα παραπάνω.

Υγ το ματς σήμερα οποίος το δει και δεύτερη φορά χωρίς άγχος θα καταλάβει πόσο καλά παίξαμε. Με μόνη παραφωνία την χαλαρωτητα και αφέλεια στην τελική ενέργεια, γιατί ήταν πραγματικά ματς για τουλάχιστον 4 γκολ.

Υγ2 έτσι όπως τον βλέπω τον ρασβαν,μάλλον θα φέρει για αριστερά ένα μπισεσβαροιδες.
Το να χρησιμοποιείται η λέξη εξτρέμ για τον παίκτη αριστερά είναι λάθος, δεν υπάρχει κανένα εξτρέμ
Θα συμφωνήσω

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

H ομαδα εχει ηδη ενα Μπισεσβαροειδες δεξια τον Ζιφκοβιτς.Τωρα αν εχουμε σκοπο να γινουμε η πρωτη ομαδα στον πλανητη που θα παιξει 4-2-3-1 η 4-3-3 και οι 3 παικτες πισω απο τον επιθετικο εχουν το γκολ σε δευτερη μοιρα θα ειναι αλλη μια πρωτοτυπια μετα απο την μια απο τις ελαχιστες ομαδες χωρις εντασεις στο παιχνιδι της.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Το θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει άνθρωπος μέσα στον ΠΑΟΚ που να πιστεύει ότι με Καντουρι, Μπισεσβαρ, Βιερι, Ροντρίγκο και αλλαγή στα χαφ τον Εσιτι θα κάνουμε οτιδήποτε σοβαρό φέτος.

100 κιλά μπάλα οι τρεις πρώτοι αλλά χωρίς ταχύτητα και πνευμονια. Ροντρίγκο και Εσιτι δεν είναι για ΠΑΟΚ. Ειδικά ο Εσιτι δεν κάνει ούτε για ΠΑΟΚ Β.

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να γίνουν τόσες πολλές μεταγραφές σε μια μεταγραφική περίοδο αλλά επιτέλους ας ξεκινήσουμε να βάζουμε ταχύτητα στην ομάδα. Έστω σιγά σιγά. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω τα χαφ μας να τραβάνε φανέλες επειδή δεν προλαβαίνουν και όταν βγαίνουμε σε αντεπιθεσεις με παίχτες παραπάνω μέχρι να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή αυτό το πλεονέκτημα να εξαφανίζεται.

Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Totem_pk έγραψε:Κατανοητη φιλε μου η λογικη του οχι αποδεκτή ομως. Νομιζω ομως οτι ειναι καταμοητη και η απαισιοδοξια οσων την εκφραζουν λαμβανοντας υποψη οσα εχουν συμβει τα τελευταια χρονια στην ομαδα. Το να παρεις ενα κανονικο αριστερο μπακ και ενα κανονικο εξτρεμ (εναν ενρικε) που ναι μεν δεν σε ανεβαζει επιπεδο αλλα σε κανει αξιοπρεπη μεχρι να ερθει η ποιοτητα νομιζω οτι ηταν μονοδρομος.
Τωρα εγω πιστευω οτι θα πιουμε πολλα πικρα ποτηρια παλι αλλα στο τελος θα στρωσει η ομαδα και θα ερθουν και παικτες. Τωρα τον χειμωνα του χρονου. Θα φτιαχτουμε καλα. Δεν ειναι χαζος ο Λουτσε. Απλα η φετινη χρονια και αυτη χαμενη ειναι κατα την γνωμη μου.
Χαμένη χρόνια δεν μπορείς να την προεξοφλήσεις από τωρα. Εγώ έχω πίστη ότι αυτό το ρόστερ μπορεί να μας βάλει ομίλους και σχετικά εύκολα.
Τακτικά αν έκανα μια μόνο κίνηση (ο προπονητής που κρύβουμε μέσα μας) θα ήταν να πάει ο Αντρέ δεξιά γιατί εκεί είναι ο Αντριγια που βοηθάει πολύ αμυντικά και αριστερά να έρθει ο συνεπής αμυντικά Ροντρίγκο.
Εγώ ξαναλέω. Με την λογική του συμφωνώ. Αν τώρα έρθει 31/8 και δούμε ότι ποιοτικά δεν έγινε καμία αναβάθμιση τότε ναι να τα χωσουμε ομαδικώς...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Με το δεξι μπακ τι θα γίνει;
Όταν το νέο σου απόκτημα που ήρθε και νωρις νωρις δεν μπορεί να φάει τη θέση του Ροντριγκο, υπάρχει θέμα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:H ομαδα εχει ηδη ενα Μπισεσβαροειδες δεξια τον Ζιφκοβιτς.Τωρα αν εχουμε σκοπο να γινουμε η πρωτη ομαδα στον πλανητη που θα παιξει 4-2-3-1 η 4-3-3 και οι 3 παικτες πισω απο τον επιθετικο εχουν το γκολ σε δευτερη μοιρα θα ειναι αλλη μια πρωτοτυπια μετα απο την μια απο τις ελαχιστες ομαδες χωρις εντασεις στο παιχνιδι της.
Για αυτό θέλει τον μέρμηγκα σαν τρελός...Γιατί το σκοράρισμα είναι 2η φύση του
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χρειαζόμαστε:
Τερματοφύλακα
Αριστερό μπακ
Δεξί μπακ (δυστυχώς)
Αριστερό εξτρέμ
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

nunies4 έγραψε:
Totem_pk έγραψε:Garry. Το παλικαρακι που εκβιαζε και εφυγε απο μονος του. Το παλικαρακι που το πηραμε απο τα αζητητα και εφτασε να κανει περιουσια. Το παλικαρακι που δεν σεβαστηκε τιποτα. Αγωνιστικα αν το δουμε τετοιοι παικτες που βασιζονται στα φυσικα τους χαρακτηριστικα την ταχυτητα τους δηλαδη μετα τα 30 τελειωνουνε. Ας πανε μα του κανουνε κανα 3ετες συμβολαιο και να μην ξερουμε τι να τον κανουμε σε κανα χρονο.
Στα του ροστερ εγω παιδια δυστυχως δεν το πιστευω οτι ειναι ικανο για μεγαλα πραματα. Καλο το μπαλανς αλλα να εχεις και ποιοτητα. Αν η περσυνη ομαδα επαιζε με την φετινη νομιζω τριμπαλο θα ετρωγε. Και η περσυνη δεν ηταν και κατι ιδιαιτερο.
Δεν ειναι θεμα να κανουμε υπομονη κλπ. Αφου το βλεπεις δεν παει το πραμα καθολου. Τους γνωριζουμε ολους τους παικτες που εχουμε. Αν λειπει ο Ινγκι κανουμε τον σταυρο μας (αλλο τρελο και αυτο). Αν λειψει ο Κουρτιτς τα ιδια. Ο Ροντριγκο ναι ο Ροντριγκο. Παμε τωρα να παιξουμε με Ριεκα μετα με Γιαννενο μετα ξανα με Ριεκα και μετα με Αστερα. Εχει σκεφτει κανεις τι ευκολο που ειναι να χαθουνε τα παντα απο τον Αυγουστο? 4 ματσακια σε 10 μερες. Ποιος θα τα βγαλει? Εδω χτες απο το 60 και μετα τα φτυσανε κομβικοι παικτες. Και δεν εχει να κανει με προετοιμασια κλπ. Ο Μπισε πως θα σου βγαλει 90 λεπτα συνεχομενα? Ο Καντουρι ο Αρχηγος ο Βαρελα ακομη και ο υπεροχος Σβαμπ?
Για μια ακομη χρονια η ομαδα αργησε χαρακτηριστικα και τα αποτελεσματα νομιζω παλι θα τα πληρωσουμε.
Και ηταν ευκολο ρε μαμωτο. 3-4 κανονικους ποδοσφαιριστες ηθελες νωρις. Στην πορεια εφυγε και Τζολης που θα εκανε παρτυ χτες.
Τελος καλο το μπαλανς αλλα στο μπαλανς ειχες Πριγιο ειχες Ματος ειχες αρχηγο 3 χρονια και ενα τραυματισμο λιγοτερο, ειχες Πελκα Ακμπομ ειχες ειχες ειχες…
Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη το ποδοσφαιρο. Με τετοια κενα που εχουμε αν δεν αλλαξει κατι αμεσα θα μιλαμε για χαμενη χρονια παλι σε οτι αφορα την εξελιξη της ομαδας.
Την λογική του στην εξήγησε. Θέλει 3-4-5 παίκτες ποιοτικούς που πραγματικά θα σε ανεβάσουν επιπεδο παρά να κάνει μπαλωματα στα κενά που όλοι βλέπουμε. Στο μυαλό του λοιπόν τέτοιους βρίσκεις προς το τέλος των μεταγραφών. Βλέπει την μεγάλη εικόνα που είναι το πρωτάθλημα. Τι ρισκάρει;; Την είσοδο στους ομίλους. Θεωρεί ότι το υπάρχον ρόστερ όμως μπορεί να σε περάσει στους ομίλους.
Εγώ την λογική του την καταλαβαινω.
Δλδ ο Τειλορ πχ ανεβασε επιπεδο
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Χρειαζόμαστε:
Τερματοφύλακα
Αριστερό μπακ
Δεξί μπακ (δυστυχώς)
Αριστερό εξτρέμ
Και δεκαρι και ιδανικα κ αμ. χαφ
kos

Δημοσίευση από kos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Χρειαζόμαστε:
Τερματοφύλακα
Αριστερό μπακ
Δεξί μπακ (δυστυχώς)
Αριστερό εξτρέμ
31/8 πόσο πιθανό είναι να έχεις 3 τερματοφύλακες και 3 δεξιά Μπακ?
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Καλημέρα. Εγώ παντως θα είμαι ικανοποιημένος αν στις 3 προσθήκες της ομάδας (αριστερό Μπακ, αριστερό εξτρεμ, δεκάρι) προστεθεί και ένα τέρμα. Ιδανικά θα ηθελα οι 3 προσθήκες να ειναι σε καλή ηλικία κ ας μην ειναι τόσο μεγάλο όνομα όπως ο Ιταλός.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Υπαρχει χρονος παιδια μην βιαζεστε
Και αν δεν παρουμε και κανεναν θα εχουμε το γνωστο
"Δεν ερχονται οι παικτες Ελλαδα"
Άβαταρ μέλους
4NIKOS1986

Δημοσίευση από 4NIKOS1986 »

Gary Rodriguez σύμφωνα με το sportime...Πάλι θα μπλέξουμε με Άραβες και θα περιμένουμε μέχρι τελευταία μέρα λέω εγω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μπουρδες ειναι τα περι Ροντριγκεζ.Το εγραψε μονο μια στηλη στο sportime και δεν το εχει αναφερει καν ο Τοσκιτσης που κανει το ρεπορταζ ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”