Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Ιάσονας

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ

Δημοσίευση από Ιάσονας »

15_50 έγραψε:
joshua έγραψε:Ειναι αστειο για μενα μια επαρχιακη πολη να εχει μια τοσο εξαιρετικη ομαδα και οι πολιτες αυτης να μην την τιμουν με την παρουσια τους πιστοι σε τι,στον ολυμπιακο και τη νικη βολου?
Ο λόγος είναι πως στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο οπαδικοί στρατοί, πανηγυρτζήδες και ελάχιστοι φίλοι του αθλήματος.
Τι λες ρε φίλε τι βλακειες είναι αυτές. Δηλαδή οι Βολιώτες που είναι Νίκη Βόλου ή Ολυμπιακός Βόλου είναι οπαδικοι στρατοί και πανηγυρτζηδες? Πανηγυρτζηδες θα ήταν αν άλλαζαν ομάδα για να υποστηρίξουν μία άλλη μόνο και μόνο επειδή πάει καλά, δηλαδή κάπου έλεος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου έχουν ιστορία, σε αντίθεση με τον Βόλο Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο, που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2017.
Η πορεία πάντως του Βόλου, που ίδρυσε ο Αχ Μπέος είναι αξιοθαύμαστη, καθώς ξεκίνησε παίρνοντας τη θέση της Πύδνας Κίτρους (Πιερίας) στην Γ΄Εθνική, και σε δύο χρονιές ανέβηκε δύο κατηγορίες (!!) και έφτασε στην SL1.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Από τεχνογνωσία σκίζει ο Αχιλλέας, να του το αναγνωρίσουμε.

Sent from my iPad using Tapatalk
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Ιάσονας έγραψε:
15_50 έγραψε:
joshua έγραψε:Ειναι αστειο για μενα μια επαρχιακη πολη να εχει μια τοσο εξαιρετικη ομαδα και οι πολιτες αυτης να μην την τιμουν με την παρουσια τους πιστοι σε τι,στον ολυμπιακο και τη νικη βολου?
Ο λόγος είναι πως στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο οπαδικοί στρατοί, πανηγυρτζήδες και ελάχιστοι φίλοι του αθλήματος.
Τι λες ρε φίλε τι βλακειες είναι αυτές. Δηλαδή οι Βολιώτες που είναι Νίκη Βόλου ή Ολυμπιακός Βόλου είναι οπαδικοι στρατοί και πανηγυρτζηδες? Πανηγυρτζηδες θα ήταν αν άλλαζαν ομάδα για να υποστηρίξουν μία άλλη μόνο και μόνο επειδή πάει καλά, δηλαδή κάπου έλεος
Βλακείες λες εσύ. Εγώ απλά εκφράζω την άποψή μου.
Ο φίλαθλος δεν έχει κόλλημα να πάει να δει και μια άλλη ομάδα για το θέαμα που μπορεί να του προσφέρει ή απλά και μόνο για να ικανοποιήσει την ανάγκη του να είναι κοντά στο άθλημα.
Ο οπαδός όμως, που κατά 90% δεν παρακολουθεί καν ποδόσφαιρο και η ομάδα του είναι απλά και μόνο η προέκταση του εγώ του, έχει.
Κάποτε όταν ήμουν πιτσιρικάς, ο πατέρας μου ο οποίος δεν έχανε ματς του ΠΑΟΚ είτε αυτό ήταν στην Τούμπα, είτε στην Αθήνα, είτε στην Κρήτη και την Λάρισα, τον θυμάμαι να με παίρνει μαζί του κάθε Σάββατο και να με σέρνει κυριολεκτικά από γήπεδο σε γηπεδο.
Από το παλιό γήπεδο του Αστέρα Αμπελοκήπων σε αυτό του Φοίνικα Πολίχνης και από αυτό του Θερμαϊκού Θέρμης, σε αυτό του Οδυσσέα Κορδελιού κ.α.
Ξέρεις τι έκανε;
Ικανοποιούσε την ανάγκη του να βρίσκεται κοντά στο άθλημα και μαζί με αυτόν και άλλη πολλοί σαν αυτόν..
Θυμάμαι να παίζει ο ΠΑΟΚ Κυριακή και Σάββατο απόγευμα να είμαστε στο Καυτατζόγλειο σε ματς του Ηρακλή.
Ακόμα και σήμερα που μιλάμε, η τηλεόραση τις ώρες που βρίσκεται σπίτι 9,5/10 παίζει ποδόσφαιρο.
Όσον αφορά τον Ολυμπιακό Βόλου και την Νίκη, εγώ δεν είπα να αλλάξουν οι οπαδοί τους ομάδα, εξάλλου πόσοι να είναι αυτοί σε ολόκληρο τον Βόλο;
3, 5, 10 χιλιάδες; Ο Βόλος έχει πλυθησμό κοντά στις 150 χιλιάδες. Αν το 10% αυτόν ήταν φίλαθλοι το γήπεδο του ΝΠΣ, κάθε Κυριακή θα είχε 15 χιλιάδες κόσμο.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Εσύ φίλε αν το σκουλήκι φτιάξει καλή ομάδα θα πας να το βλέπεις στο γήπεδο ως φίλαθλος?
Παρεμπιπτόντως διαβάζω να πάει στο γήπεδο το 10 % της πόλης, σκέφτομαι το παλατάκι στο μπάσκετ που χωράει 8000 κόσμο, μίας ομάδας που έγραψε ιστορία και έφτιαξε οπαδούς, που συμμετείχε σχεδόν κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις στην Θεσσαλονίκη του 1,5 εκατομμυρίου κατοίκων, ξανασκεφτομαι αυτό που έγραψες για το 10%της πόλης και πραγματικά απορώ. Σου λέω μόνο πως αν πήγαινε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο το 10% της πόλης ο Σαββίδης θα έπρεπε να φτιάξει το μεγαλύτερο μακράν γήπεδο του κόσμου
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Θα σου απαντήσω γραμμή προς γραμμή.

Εσύ φίλε αν το σκουλήκι φτιάξει καλή ομάδα θα πας να το βλέπεις στο γήπεδο ως φίλαθλος?

Εγώ φίλε αν το σκουλήκι έφτιαχνε καλή ομάδα ΝΑΙ θα ήθελα να πάω σαν φίλος του αθλήματος να δω κάποιο ματς, ΟΜΩΣ επειδή η ασφάλειά μου προέχει και επειδή η Θεσσαλονίκη δεν είναι πόλη αλλά χωριό, δεν θα έπαιρνα το ρίσκο.

Παρεμπιπτόντως διαβάζω να πάει στο γήπεδο το 10 % της πόλης, σκέφτομαι το παλατάκι στο μπάσκετ που χωράει 8000 κόσμο, μίας ομάδας που έγραψε ιστορία και έφτιαξε οπαδούς, που συμμετείχε σχεδόν κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις στην Θεσσαλονίκη του 1,5 εκατομμυρίου κατοίκων, ξανασκεφτομαι αυτό που έγραψες για το 10%της πόλης και πραγματικά απορώ.

Είναι ακριβώς όπως τα λες, το μπάσκετ έφτιαξε οπαδούς και όχι φίλους του αθλήματος. Ο οπαδός, θέλει να βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και προπαντός να υπάρχει δυνατή παρουσία του αντιπάλου δέους.
Το μπάσκετ της πόλης είναι στα τάρταρα και ελάχιστοι είναι αυτοί που αγάπησαν το άθλημα και συνέχισαν να το παρακολουθούν.
Πάντος δεν πρέπει να έχουμε παράπονο.
Οπαδικά, οπότε έχει "ντέρμπι" ΠΑΟΚ - Άρης και το αντίστροφο, τα δύο γήπεδα είναι ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο.
Είναι η μέρα που αποδεικνύουν οι οπαδοί και οι πανηγυρτζήδες το πόσο μεγάλη την έχουν σε βάρος των ελάχιστων φιλάθλων του αθλήματος οι οποίοι παρακολουθούν συστηματικά αλλά εκείνη την μέρα μπορεί και να μην βρίσκουν εισιτήριο για το ματς.

Σου λέω μόνο πως αν πήγαινε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο το 10% της πόλης ο Σαββίδης θα έπρεπε να φτιάξει το μεγαλύτερο μακράν γήπεδο του κόσμου.

Όταν ο ΠΑΟΚ, φτιάξει ομάδα που θα συγκινεί τα πλήθη που έχουν ανάγκη να παρακολουθήσουν από κοντά ένα θέαμα υψηλού επιπέδου, τότε ακόμα και ένα γήπεδο 80.000 θα φαντάζει μικρό.
Στην παρούσα φάση πάντως, το σημερινό γήπεδο των 30 χιλιάδων θέσεων περίπου και το νέο των 35, είναι υπέρ αρκετό για τους πολλούς οπαδούς και τους αρκετούς πανηγυρτζήδες.
Αν η πόλη έχει 1,5 εκατομμύριο και από αυτούς το 1 είναι ΠΑΟΚ, οι προαναφερθέντες και 5% να είναι, δεν είναι πάνω από 50 χιλιάδες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ιάσονας έγραψε:
Καθόλου αστείο φίλε. Είναι αστείο να είσαι πχ από τη Νίκαια και να είσαι Ιωνικός αντί για κωλογαυρος? Είναι αστείο να είσαι από τη νέα Σμύρνη και να είσαι Πανιώνιος αντί για χάρτινος? Δεν σου κάνει καθόλου εντύπωση που ο ίδιος ο χοντρός δεν γκρινιάζει για τον κοσμο που δεν έχει?
Tι σχεση εχουν τα παραδειγματα που αναφερεις με αυτο που γραφω εγω? Εγω δεν ειπα να υποστηριξουν μια ομαδα ασχετη με τη πολη τους, αλλα μια ομαδα της πολης τους και αδυνατω να πιστεψω πως ενας 20χρονος Βολιωτης εχει πια τοσο συνδεθει και αγαπησει τη Νικη Βολου που βολοδερνει σε β και γ, σε βαθμο που τον εμποδιζει να δει ενα παιχνιδι της σουπερλιγκ...Δεν πανε καν στα παιχνιδια με αντιπαλους τους μεγαλους της λιγκας...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δηλαδή ο 20χρονις από τη Νέα Ιωνία δε θα γίνει Νίκη, αλλά θα γίνει νπσ Βόλος 2017 ? Γιατί παίζει στη Σουπερλίγκα ?
Σορυ αλλά αυτό είναι ακόμα πιο γελοίο.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Κάποτε τις Κυριακές πηγαίναμε όπου είχε μπαλίτσα να δούμε. Σήμερα κάνουμε ζάπινγκ. Τι να δω τον αετό της γειτονιάς μου η την Λίβερπουλ με την Τσέλσι;
Κάποτε το γήπεδο ήταν γιορτή. Τώρα ο καναπές είναι και φθηνότερος και ποιο άνετος. Οι καλές ομάδες της σούπερ λιγκ παίρνουν κανα 500.000 για κάθε ματς που δείχνει η τβ. Το εισιτήριο στο γήπεδο πήγε κανα 20αρικο.

Άλλαξαν οι εποχές παιδια και αυτό συμπαρέσυρε όλο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η β εθνική κάποτε είχε ομαδαρες. Τώρα ποιο πιτσιρίκι θα παει να παίξει στην ακρίδα θα και στη Δράμα. Και αν βγει κανα καλό θα το πάρει ο ΠΑΟΚ ο Άρης ο γαύρος η η Άρσεναλ και η Τσέλσι.

Έχει αλλάξει τελείως το σκηνικό στο ποδόσφαιρο.

Τουλάχιστον να βάζαν στην τβ και τα ματσάκια των κ19,1715 να τα βλέπαμε γιατί η υγεία που αποπνέουν αυτά τα πρωταθλήματα δεν είναι κάτι εύκολο να βρεις.

Υ.Γ. Και ο πιτσιρικάς είναι ποιο πιθανό να δηλώσει μπράτσα Λίβερπουλ η Μπάγερν παρά Ιωνικός εθνικός κλπ
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

joshua έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:
Καθόλου αστείο φίλε. Είναι αστείο να είσαι πχ από τη Νίκαια και να είσαι Ιωνικός αντί για κωλογαυρος? Είναι αστείο να είσαι από τη νέα Σμύρνη και να είσαι Πανιώνιος αντί για χάρτινος? Δεν σου κάνει καθόλου εντύπωση που ο ίδιος ο χοντρός δεν γκρινιάζει για τον κοσμο που δεν έχει?
Tι σχεση εχουν τα παραδειγματα που αναφερεις με αυτο που γραφω εγω? Εγω δεν ειπα να υποστηριξουν μια ομαδα ασχετη με τη πολη τους, αλλα μια ομαδα της πολης τους και αδυνατω να πιστεψω πως ενας 20χρονος Βολιωτης εχει πια τοσο συνδεθει και αγαπησει τη Νικη Βολου που βολοδερνει σε β και γ, σε βαθμο που τον εμποδιζει να δει ενα παιχνιδι της σουπερλιγκ...Δεν πανε καν στα παιχνιδια με αντιπαλους τους μεγαλους της λιγκας...
Εγώ είμαι Βολιώτης, ΠΑΟΚ και Νίκη Βόλου. Θα πάω δηλαδή γήπεδο στον νπσ μόνο και μόνο επειδή είναι σούπερ λιγκ που σκοπό έχει να σβήσει τις παραδοσιακές ομάδες του Βόλου και να πάρει τους φιλάθλους τους? Και τι είδους ποδόσφαιρο είναι αυτό με μετά κινούμενες ομάδες τι είναι οι ομάδες γενικά σηατλ σουπερσονικς να γυρίζουν από πόλη σε πόλη μέχρι να βρουν μεγαλύτερη Αγορά.
Σορρυ φίλε αυτό δεν είναι λογικό για εμένα, την ομάδα σου την υποστηρίζεις για πάντα και αν είναι επιπέδου Νίκης ή ολ. Βόλου δεν σε επηρεάζει αν υπάρχει άλλη σε υψηλότερη κατηγορία
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

QUIZ : Για ποια έγραψε το υπέρτατο δημιούργημα ΕΞΑΨΗ ο Μαριδάκης ?
το οποίο και ερμήνευσε η καλλίπυγος αοιδός Νατάσα ?

Θα σας αφήσω μερικές ώρες !
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Να δείτε που όταν θα παίξουμε εμείς με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα έχουν προπονητή τον κομπλεξικό ασούμε. Το φοβόμουν αυτό.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

theo G4 έγραψε:QUIZ : Για ποια έγραψε το υπέρτατο δημιούργημα ΕΞΑΨΗ ο Μαριδάκης ?

Την αδερφή του Κάρυ ή την αδερφή τον Κάρυ?
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

thomas Murg έγραψε:
theo G4 έγραψε:QUIZ : Για ποια έγραψε το υπέρτατο δημιούργημα ΕΞΑΨΗ ο Μαριδάκης ?

Την αδερφή του Κάρυ ή την αδερφή τον Κάρυ?
Ρε Murg είσαι μεγάλη αδερφή :mrgreen: άστο για δέκα λεπτά !
Ναι την αδερφή του Κάρυ !
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Την οποία λένε οι κακές γλώσσες έκανε πάσα στον Υπερπεριφερειάρχη Πατούλη, εξ ου και το διαζύγιο;

8-) 8-) 8-)

[youtube]mt_pfCbRRsg[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”