Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από sourmenetes »

1200+ ποστ πως γράφτηκαν χθες ρε gika??

Όλη την ώρα μέσα ήμουν χθες.

Επίσης όταν κολλάει το φόρουμ δεν είχες πρόβλημα??

3ο ματς είναι το τσατ. Θα λυθούν τα προβλήματα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ πολλούς αγώνες του ΠΑΟΚ τους βλέπω σε σπίτι φίλου, άρα μπαίνω από κινητό. Πέρα από το μεγάλο μπλε κουμπί που σε περιορίζει λιγάκι, τεχνικά δεν αντιμετώπισα άλλο θέμα προς το παρόν.
Περισσότερα gifs θέλω για το χαβαλέ :mrgreen:

Επίσης, το μπιμπ μπιμπ το είχα κι εγώ την πρώτη μέρα, κόντεψαν να με πετάξουν από τον 17ο...αλλά τελικά πατάς το κουδουνάκι πάνω και το μπιμπ μπιμπ σταματάει!

Σίγουρα συμφωνώ με όσους λένε για την ασυδοσία μελών, nicknames κτλ. Ο άλλος χθες ήταν με nick "mparkaroutse gamiesai" αλλά αυτά δεν τα λέτε, γιατί το βρισίδι το έφαγα εγώ κι όχι εσείς.

Επίσης, το θετικό του φόρουμ σε σχέση με το τσατ είναι ότι εκεί μπορείς εύκολα να βρεις ένα ποστ κάποιου και να απαντήσεις, αλλά το τσατ δεν προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, λόγω ταχύτητας. Αλλά, από την άλλη, γι'αυτό το ένα είναι φόρουμ και το άλλο τσατ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αφού έχει 1200 ποστ τι σε πειράζει να αφήσεις το φόρουμ ανοιχτό για έναν gika να μιλάει μόνος του;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

gika έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
gika έγραψε:Γιατί πρέπει να πάρεις εσυ αυτή την απόφαση για εμάς;

Γι'αυτό:
sourmenetes έγραψε:Δεν υπάρχει επενδυτής που να μας τα σκάει!!!

Από τσέπες βγαίνουν τα χρήματα...
Ναι, οκ, το καταλαβαίνω.

Αλλά μπορείς να βάλεις συνδρομή για το φόρουμ, ή να βγάλεις merch όπως κάνουν τόσοι σύνδεσμοι.

Χωρίς να χαλάσεις το experience για όλους εμάς.

Άμα βγάλουμε μερτς, έχω ΠΟΛΛΕΣ ιδέες για μπλουζάκια...και αν κάνει ο Equalizer τη βλακεία να τις υλοποιήσει, δεν θα τα αγοράσει κανείς :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Θα ήταν απλό και θεμιτό να βγείτε και να εξηγήσετε στα εκατοντάδες μέλη για ποιο λόγο γίνονται οι αλλαγές και τι θέλετε να πετύχετε. Επίσης, αφού εξηγήσετε, να παροτρυνετε τον κόσμο να συμμετάσχει σε αυτές. Έχει τεράστιο χρόνο που δεν έχω διαβάσει ούτε μια απλή ανακοίνωση για στήριξη στη σελίδα.

Θα μου επιτρέψετε, μπορεί να είναι από κούραση, πίεση κλπ. αλλά ο τρόπος με τον οποίο γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί το τσατ, να αποκλειστεί το φόρουμ και περισσότερο το ύφος του πιο πάνω μηνύματος είναι ακατανόητα και δεν προσφέρουν τίποτα. Μόνο λάδι στη φωτιά ρίχνουν. Λίγοι είμαστε για να φαγωθεί και ο obanebane. Ντροπή...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Επίσης, το θετικό του φόρουμ σε σχέση με το τσατ είναι ότι εκεί μπορείς εύκολα να βρεις ένα ποστ κάποιου και να απαντήσεις, αλλά το τσατ δεν προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, λόγω ταχύτητας. Αλλά, από την άλλη, γι'αυτό το ένα είναι φόρουμ και το άλλο τσατ.
Αυτό ακριβώς λέω.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Συνειδητά δεν επιλέγω να χρησιμοποιώ τσατ την ώρα του αγώνα. Γιατί δεν θέλω τα σχόλια μου να χάνονται, γιατί δεν μπορώ να παρακολουθώ τα μηνύματα με την ταχύτητα που γράφονται μένοντας συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, γιατί θέλω να απαντάω σε κάτι που συμφωνώ ή διαφωνώ και όχι να συμμετέχω σε μία ροή ασύνδετων μηνυμάτων.

Γι' αυτό δεν έχω μπει και σε κανένα άλλο τσατ άλλου σαιτ ποτέ εν ώρα αγώνα. Γι' αυτό και μπαίνω στο φόρουμ.

Είναι διαφορετικά πράγματα, τουλάχιστον για εμένα. Και το ένα δεν αντικαθιστά το άλλο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ πολλούς αγώνες του ΠΑΟΚ τους βλέπω σε σπίτι φίλου, άρα μπαίνω από κινητό. Πέρα από το μεγάλο μπλε κουμπί που σε περιορίζει λιγάκι, τεχνικά δεν αντιμετώπισα άλλο θέμα προς το παρόν.
Περισσότερα gifs θέλω για το χαβαλέ :mrgreen:

Επίσης, το μπιμπ μπιμπ το είχα κι εγώ την πρώτη μέρα, κόντεψαν να με πετάξουν από τον 17ο...αλλά τελικά πατάς το κουδουνάκι πάνω και το μπιμπ μπιμπ σταματάει!

Σίγουρα συμφωνώ με όσους λένε για την ασυδοσία μελών, nicknames κτλ. Ο άλλος χθες ήταν με nick "mparkaroutse gamiesai" αλλά αυτά δεν τα λέτε, γιατί το βρισίδι το έφαγα εγώ κι όχι εσείς.

Επίσης, το θετικό του φόρουμ σε σχέση με το τσατ είναι ότι εκεί μπορείς εύκολα να βρεις ένα ποστ κάποιου και να απαντήσεις, αλλά το τσατ δεν προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, λόγω ταχύτητας. Αλλά, από την άλλη, γι'αυτό το ένα είναι φόρουμ και το άλλο τσατ.
Μην παραπληροφορείς ρε. mparkaroutse gamiesE ήταν, το θυμάμαι καλά. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Συντάσσομαι με τον Γιάννη.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

potamda έγραψε:Θα ήταν απλό και θεμιτό να βγείτε και να εξηγήσετε στα εκατοντάδες μέλη για ποιο λόγο γίνονται οι αλλαγές και τι θέλετε να πετύχετε. Επίσης, αφού εξηγήσετε, να παροτρυνετε τον κόσμο να συμμετάσχει σε αυτές. Έχει τεράστιο χρόνο που δεν έχω διαβάσει ούτε μια απλή ανακοίνωση για στήριξη στη σελίδα.

https://www.paokmania.gr/neo-paokmania

Εμ δεν διαβάζεις, εμ μας λες "ντροπή".

Να 'σαι καλά ρε potamda. Μέλος από το 2009...

Μην μας λες για στήριξη, όταν κάναμε ράδιο με 5 ακροατές κάποιες φορές, με προσωπικά έξοδα μετακίνησης και 0 χορηγούς και έσοδα. Δεν θυμάμαι αν ήσουν "σκυλί" του Paokmania Web Radio, αλλά Paokmania δεν είναι μόνο το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

gika έγραψε:Αφού έχει 1200 ποστ τι σε πειράζει να αφήσεις το φόρουμ ανοιχτό για έναν gika να μιλάει μόνος του;
Γιατι το προηγούμενο με ανοιχτό φόρουμ είχε 50-80 ποστ

Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

potamda έγραψε:Θα ήταν απλό και θεμιτό να βγείτε και να εξηγήσετε στα εκατοντάδες μέλη για ποιο λόγο γίνονται οι αλλαγές και τι θέλετε να πετύχετε.
Ξεκάθαρα είναι τα παιδιά φίλε. Και είναι σεβαστό.

Διαφωνώ με τον τρόπο, ξεκάθαρα. Δεν αναγκάζεις τον άλλο και το λέω με άριστη επίγνωση του αντικειμένου. 4 χρόνια engineer στο prime video ήμουν. Φτιάχνεις experiences και προσπαθείς να οδηγήσεις τον κόσμο εκεί που τον θες. Αν τον αναγκάσεις να αλλάξει συμπεριφορά κλείνοντας κάποια από τα features που του αρέσουν, απλά θα τον χάσεις.

Προσωπικά εγώ βγήκα όταν αγανάκτησα με το τσατ, και ξαναμπήκα το βράδυ όταν ηρέμισα από το αποτέλεσμα. Αν το φόρουμ ήταν ανοιχτό, θα ήμουν εδώ 2 ώρες παραπάνω. Δεν το λέω εκδικητικά. Παρατήρηση της πραγματικότητας είναι.

Και με χαρά θα στήριζα με όποιον τρόπο ζητούσαν τα παιδιά. Αλλά το τσατ αυτή τη στιγμή είναι αυτομαστίγωμα, και λυπάμαι που το λέω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ρε παιδιά ολόκληρη ανακοίνωση βγήκε!

Επίσης δεν κλείσαμε κανένα φόρουμ!!

Για τις 2 ώρες του αγώνα είπαμε...

Μη διαστρεβλωνετε τα πράγματα!

alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:Χθες σε καποια φαση το κοντερ του Live chat εγραφε αν δεν κανω λαθος 1800 ατομα.

Αυτόν τον παπά τον έφαγα κι εγώ, αλλά δεν είναι μέλη! Τα μηνύματα είναι :mrgreen:
ΟΚ, πάσο σ'αυτο, αλλα το 1) που έγραψα παραμένει σαν πρόβλημα. Διαφωνεις οτι θα πρεπει να γινεται συνδεση με τον λογαριασμο του ΠΜ; Πραγματικα οπως ειναι τωρα μπορει ο καθε τυχαρπαστος που επισκεπτεται την σελιδα να γραψει απλα βαζοντας ενα 4 η ειναι 1926 στο nickname της στιγμης
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
potamda έγραψε:Θα ήταν απλό και θεμιτό να βγείτε και να εξηγήσετε στα εκατοντάδες μέλη για ποιο λόγο γίνονται οι αλλαγές και τι θέλετε να πετύχετε. Επίσης, αφού εξηγήσετε, να παροτρυνετε τον κόσμο να συμμετάσχει σε αυτές. Έχει τεράστιο χρόνο που δεν έχω διαβάσει ούτε μια απλή ανακοίνωση για στήριξη στη σελίδα.

https://www.paokmania.gr/neo-paokmania

Εμ δεν διαβάζεις, εμ μας λες "ντροπή".

Να 'σαι καλά ρε potamda. Μέλος από το 2009...
Δηλαδή τι ακριβώς γράφει σε αυτό που παρέθεσες σε σχέση με την κουβέντα που γίνεται εδώ;

Το ντροπή αντιλαμβάνεσαι σε ποια ενέργεια πάει, μη γενικολογεις.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

sourmenetes έγραψε:
gika έγραψε:Αφού έχει 1200 ποστ τι σε πειράζει να αφήσεις το φόρουμ ανοιχτό για έναν gika να μιλάει μόνος του;
Γιατι το προηγούμενο με ανοιχτό φόρουμ είχε 50-80 ποστ

Αυτό τι σου λέει;

Γιατί εμένα μου λέει ότι αν τα έχεις και τα δύο ανοιχτά, ο κόσμος προτιμάει το φόρουμ.

Αν ο κόσμος προτιμάει το φόρουμ, γιατί να το κλειδώσεις;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”