Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
ναι ρε σε καταλαβαινω, εφαγα δεκα χρονια απ τη ζωη μου στο μπουρδελακι σας, ξερω πως ειναι 

Δηλαδη ο Λουτσεσκου φωναζε για δεκαρι.Αφησε εκτος λιστας τον Καγκαβα.Ειδε προχτες και τη νεα του εκπληκτικη εμφανιση.Κατεβαινει με 3 μεσοεπιθετικους στο πρωτο ευρωπαικο παιχνιδι.Ε γιατι στο διαολο δεν του κανει ενα μαμημενο χατηρι ρε γμτ? Πως συναδει αυτο με τη δηλωση του που λεγαμε πριν?
- abc_o_ karpouzas
βαζοντας στην ακρη την κατα καιρους αντιπαραθεση μας και το οτι δεν θελεις ....να μιλας... μαζι μου...joshua έγραψε:Δηλαδη εσυ το ροστερ με τα 15 συμβολαια που ληγουν το επομενο καλοκαιρι το βρισκεις μερος ενος πλανου που θα μας οδηγησει σε τιτλους και την ευρωπαικη ελιτ? Ουτε καν στην αυταρκεια δεν μπορει να μας οδηγησει. Για να καταληξουμε και καπου εγω τρια σεναρια μπορω να πω οτι εχω στο μυαλο μου.Το ενα να υπηρχε φετος η διαθεση και το χρημα αλλα απλα να τα σκατωσαν.Οχι πολυ πιθανο κατα τη γνωμη μου.Το δευτερο να πιστευουν πραγματικα οτι αυτο το ροστερ μπορει να κανει πρωταθλητισμο.Οχι πολυ πιθανο κατα τη γνωμη μου.Το τριτο και πιο πιθανο αλλα και συγχρονως πιο φλου,να περιμενουμε κατι το εντυπωσιακο κατα τη διαρκεια και προς το τελος της χρονιας κατι που θα δικαιολογει μια πληρη αναδομηση του ροστερ και της ομαδας την επομενη χρονια.Τωρα το τι μπορει να ειναι αυτο το εντυπωσιακο,πολλα και τιποτα συγχρονως μπορω να υποθεσω.
με αφορμη το σχολιο σου εχω να πω οτι ..ισως... να βλεπουμε τα πραγματα ...στενα... με την εννοια οτι κρινουμε τον ιβαν με το τι κανει για τον ΠΑΟΚ....φυσιολογικο απο την μερια μας ...οπαδοι του ΠΑΟΚ ειμαστε..
το ζητημα ειναι οτι ...ισως...ο βανιας δεν μπορει ή δεν γινετε να δει τον ΠΑΟΚ ξεχωρα απο τις υπολοιπες ....δουλειες του....οι οποιες εκ των πραγματων ειναι συνδεδεμενες η μια με την αλλη και η οποιαδηποτε κοντρα-ριξη με τους....ακιδες θα δημιουργισει και ενα ντομινο ανεπιθυμητων αποτελεσματων...
μην ξεχναμε ...ΠΑΟΚ ..λιμανι..πορτο καρας... 3 προτζεκτ που επιχειρησιακα σιγουρα ο ΠΑΟΚ δεν ειναι στην κορυφη...
να εισαι τωρα εσυ ο ιβαν και να πρεπει να περασεις το καραβι με ολα αυτα τα προτζεκτ μεσα απο την σκυλα και την χαρυβδη...
βεβαια ολα αυτα ειναι σκεψεις δικες μου που μπορει και να μην ισχυουν
- Montrealiotis
Τον Σαββίδη και τα μάτια μας κύριοι.
Ζούμε τα καλύτερα χρόνια του ΠΑΟΚ με ένα ιδιοκτήτη αντάξιο των ιδεών και των αξιών του ΠΑΟΚ.
Σε αυτό το μπουρδελο ελληνικό πρωτάθλημα είμαστε οι μόνοι οπαδοί από τις μεγάλες ομάδες που μπορούμε να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά.
Οπότε οπαδοί με φωτογραφίες από κύπελλα ας σταματήσουν τις αηδίες σαν του Νικόλα (αν θυμάμαι καλα) ότι περιμένουν Αμερικανοί επιχειρηματίες να πάρουν τον ΠΑΟΚ.
Ναι ο Ιβάν έχει κάνει πολλά λάθη αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με τα σωστά που έχει κάνει.
Ζούμε τα καλύτερα χρόνια του ΠΑΟΚ με ένα ιδιοκτήτη αντάξιο των ιδεών και των αξιών του ΠΑΟΚ.
Σε αυτό το μπουρδελο ελληνικό πρωτάθλημα είμαστε οι μόνοι οπαδοί από τις μεγάλες ομάδες που μπορούμε να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά.
Οπότε οπαδοί με φωτογραφίες από κύπελλα ας σταματήσουν τις αηδίες σαν του Νικόλα (αν θυμάμαι καλα) ότι περιμένουν Αμερικανοί επιχειρηματίες να πάρουν τον ΠΑΟΚ.
Ναι ο Ιβάν έχει κάνει πολλά λάθη αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με τα σωστά που έχει κάνει.
Εγω λεω να τελειωνει εδω η μαλακια περι αποχωρησης που την συντηρουμε μονο ΕΜΕΙΣ και την κανουν σημαια τα μπουρδελα.
Ο Ιβαναρος δε θα παει πουθενα
++++++Dimg4 έγραψε:Εγω λεω να τελειωνει εδω η μαλακια περι αποχωρησης που την συντηρουμε μονο ΕΜΕΙΣ και την κανουν σημαια τα μπουρδελα.
Ο ΠΑΟΚ υπαρχει 96 χρονια και θα συνεχισει να υπαρχει και χωρις τον Ιβαν. Αλλά...
Στην προ Παντελακη εποχη που ηταν γυρω στα 40 χρονια ο ΠΑΟΚ δεν κερδισε τιποτα.
Στην μετα Παντελακη εποχη και μεχρι τον Ιβαν σε 27 χρονια κερδισε 2 κυπελλα οσα και η Λαρισα.
Με λιγα λογια μονο ο Παντελακης και ο Ιβαν καταφεραν να μας κανουν ομαδα τιτλων. Τον Παντελακη τον εδιωξε ο κοσμος οταν αρχισαμε να απαιτουμε περισσοτερα απο οτι μπορουσε να μας δωσει. Ο Ιβαν εχει δηλωσει οτι θα φυγει μονο αν δεν τον θελει ο κοσμος. Δεν βλεπω να τον θελουν και πολλοι πλεον.
κι εδω κολλαει μια φραση του Jibbie που διαβασα λιγο παραπανω
Ο Ηρακλης εξαφανιστηκε απο τον χαρτη. Ο Αρης και η ΑΕΚ ταξιδευαν στην Γ εθνικη και ο ΠΑΟ εφτασε ενα βημα πριν τον υποβιβασμο. Ολους αυτους τους διελυσε ο γαυρος.
Εμεις αντι να διαλυθουμε ειχαμε την καλυτερη 10ετια της ιστοριας μας. Οποιος νομιζει οτι δεν θα ειχαμε διαλυθει και εμεις χωρις τον Ιβαν βλεπει ωραια ονειρα
Διαβασα και κατι ωραια ανεκδοτα οτι μας εκλεψε πρωταθλημα ο Συριζα. Οπως ανεκδοτο ειναι και το οτι μας εκλεψε το πρωταθλημα η ΑΕΚ. Το πρωταθλημα μας το εκλεψε ο γαυρος γιατι αφου δεν μπορουσε να το παρει αυτος δεν ηθελε να το παρει ο Ιβαν (βαζοντας μας ταυτοχρονα να σκοτωθουμε με την ΑΕΚ). Γιατι μονο τον Ιβαν φοβαται ο πρεζεμπορας, αλλα φροντισε περισσοτερο απο ολους η βορεια Ελλαδα να του φυγει ο φοβος κανοντας τον, αφεντη της χωρας. Γιατι αγωνιουσαμε για το μελλον των παιδιων μας μηπως δεν εβρισκαν ευκολα ασπρη. Τωρα το λυσαμε κι αυτο
Καληνυχτα
Στην προ Παντελακη εποχη που ηταν γυρω στα 40 χρονια ο ΠΑΟΚ δεν κερδισε τιποτα.
Στην μετα Παντελακη εποχη και μεχρι τον Ιβαν σε 27 χρονια κερδισε 2 κυπελλα οσα και η Λαρισα.
Με λιγα λογια μονο ο Παντελακης και ο Ιβαν καταφεραν να μας κανουν ομαδα τιτλων. Τον Παντελακη τον εδιωξε ο κοσμος οταν αρχισαμε να απαιτουμε περισσοτερα απο οτι μπορουσε να μας δωσει. Ο Ιβαν εχει δηλωσει οτι θα φυγει μονο αν δεν τον θελει ο κοσμος. Δεν βλεπω να τον θελουν και πολλοι πλεον.
κι εδω κολλαει μια φραση του Jibbie που διαβασα λιγο παραπανω
Και δεν ειναι μονο οι τιτλοι που εδωσε ο Ιβαν ειναι πολλα περισσοτερα.jibbie έγραψε: το οτι ο Ιβαν μετα απο οσα εχει κανει δεν εχει κερδισει την εμπιστοσυνη μας, περισσοτερα λεει για μας παρα για τον Ιβαν.
Ο Ηρακλης εξαφανιστηκε απο τον χαρτη. Ο Αρης και η ΑΕΚ ταξιδευαν στην Γ εθνικη και ο ΠΑΟ εφτασε ενα βημα πριν τον υποβιβασμο. Ολους αυτους τους διελυσε ο γαυρος.
Εμεις αντι να διαλυθουμε ειχαμε την καλυτερη 10ετια της ιστοριας μας. Οποιος νομιζει οτι δεν θα ειχαμε διαλυθει και εμεις χωρις τον Ιβαν βλεπει ωραια ονειρα
Διαβασα και κατι ωραια ανεκδοτα οτι μας εκλεψε πρωταθλημα ο Συριζα. Οπως ανεκδοτο ειναι και το οτι μας εκλεψε το πρωταθλημα η ΑΕΚ. Το πρωταθλημα μας το εκλεψε ο γαυρος γιατι αφου δεν μπορουσε να το παρει αυτος δεν ηθελε να το παρει ο Ιβαν (βαζοντας μας ταυτοχρονα να σκοτωθουμε με την ΑΕΚ). Γιατι μονο τον Ιβαν φοβαται ο πρεζεμπορας, αλλα φροντισε περισσοτερο απο ολους η βορεια Ελλαδα να του φυγει ο φοβος κανοντας τον, αφεντη της χωρας. Γιατι αγωνιουσαμε για το μελλον των παιδιων μας μηπως δεν εβρισκαν ευκολα ασπρη. Τωρα το λυσαμε κι αυτο
Καληνυχτα
Μερικοι εχετε προβλημαΓκουερινο έγραψε: Ο Ιβαν εχει δηλωσει οτι θα φυγει μονο αν δεν τον θελει ο κοσμος. Δεν βλεπω να τον θελουν και πολλοι πλεον.
- Mutasevic
Άλλο να γκρινιαζουμε γιατί μας καλομαθε στα φράγκα στις μεταγραφες ονομάτων κ άλλο να μη τον θέλουμε, μια ζωή οι οικογένειες τρώγονται μεταξύ τους με τούς ξένους τι να φαγωθείς.
Εγώ ένα ξέρω και χαίρομαι οταν πεθάνω πρόεδρος θα ναι ο Γιώργης και θαχει και κανα τρελαμένο γιο να συνεχίσει αλλά 100 χρόνια η φαμίλια, ενώ στο νότο θαχουν το τελευταίο διαπλεκόμενο φιασκο της εποχής
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ ένα ξέρω και χαίρομαι οταν πεθάνω πρόεδρος θα ναι ο Γιώργης και θαχει και κανα τρελαμένο γιο να συνεχίσει αλλά 100 χρόνια η φαμίλια, ενώ στο νότο θαχουν το τελευταίο διαπλεκόμενο φιασκο της εποχής
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντως το να μην ασχολειται οπως λενε καποιοι ανοικτα πλεον αλλα να επικοινωνει με τους καινουργιους να συνομιλησουν δεν το λες και φυσιολογικο ετσι;
Καποιος που δεν θελει πλεον να ασχολειται αλλο καημο δεν θα ειχε παρα να μιλησει με τους καινουργιους...
Αλλο η μεταγραφικη πολιτικη και αλλο η παραφιλολογια και ολα τα χτυπηματα του τελευταιου καιρου
Καποιος που δεν θελει πλεον να ασχολειται αλλο καημο δεν θα ειχε παρα να μιλησει με τους καινουργιους...
Αλλο η μεταγραφικη πολιτικη και αλλο η παραφιλολογια και ολα τα χτυπηματα του τελευταιου καιρου
- sourmenetes
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Ο Ιβάν σπάνια εμφανίζεται, ο Γιώργος ποστάρει ακατανόητα πράγματα (καλύτερα πάντως από τους διαλόγους που έκανε με hooligans) o Luce δεν έχει παίκτες μπροστά (όντως δεν έχει, αυτό οφείλω να το αναγνωρίσω), μεταγραφές δεν γίνονται, γκέλα (χοντρή) στο πρωτάθλημα κάναμε, τίποτε δεν πάει καλά.
Ευχόμαστε όμως όλοι ο Ιβάν να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ, γιατί χωρίς Ιβάν θα πέφταμε κατηγορία όπως η ΑΕΧ ή ο.α.ρ.η.σ. και αμφιβάλλω αν θα συνερχόμασταν γρήγορα.
Ευχόμαστε όμως όλοι ο Ιβάν να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ, γιατί χωρίς Ιβάν θα πέφταμε κατηγορία όπως η ΑΕΧ ή ο.α.ρ.η.σ. και αμφιβάλλω αν θα συνερχόμασταν γρήγορα.
Εγω εχω ξαναπει. Και ο Ιβαν αλλα και ο Γιωργος. Δεν θελω με τιποτα να σβησει η τρελα αυτου του ανθρωπου. Προτιμω ενα Γιωργο με τρελα και παραλογισμο (ως ενα σημειο) αλλα με @@@βλα για την ομαδα και ενεργο, που με τα χρονια θα ωριμασει θα μαθει απο λαθη και θα ηγηθει πιο σωστα, παρα ενα Γιωργο ξενερωμενο με την ομαδα που μπορει να τον οδηγησουν σε 2ες σκεψεις αν θα πρεπει να ειναι εδω.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Ιβάν σπάνια εμφανίζεται, ο Γιώργος ποστάρει ακατανόητα πράγματα (καλύτερα πάντως από τους διαλόγους που έκανε με hooligans) o Luce δεν έχει παίκτες μπροστά (όντως δεν έχει, αυτό οφείλω να το αναγνωρίσω), μεταγραφές δεν γίνονται, γκέλα (χοντρή) στο πρωτάθλημα κάναμε, τίποτε δεν πάει καλά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Dimg4 έγραψε:Μερικοι εχετε προβλημαΓκουερινο έγραψε: Ο Ιβαν εχει δηλωσει οτι θα φυγει μονο αν δεν τον θελει ο κοσμος. Δεν βλεπω να τον θελουν και πολλοι πλεον.
Δες όμως και τι γίνεται στα κ@λοραδια και σε άλλα μέσα, από τους υποτίθεται ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ