Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από Sera4 »

Τι εννοείς αν τα πιστεύω ή όχι Gospi; Να ζητήσω και συγνώμη μήπως που ξεφεύγω από τη γραμμή;

Απέκτησα τον ζιφκοβιτς με το συμβόλαιο του πέλκα, χωρίς να πληρώσω ένα ευρώ στην ομάδα του.

Απέκτησα τον αρχηγό της ραπίντ, με συμβόλαιο κάτω από το μισό του μαουρίσιο, χωρίς να πληρώσω ένα ευρώ στην ομάδα του.

Απέκτησα τον πρώτο σκόρερ της κροατικής λίγκας, με το ποσό που έδωσα τον επιθετικό μου, του οποίου το συμβόλαιο έληγε σε κάποιους μήνες. Η τιμή εκκίνησης του παίχτη, ήταν τα 4,5 μύρια για όποιον γνωρίζει. Το συμβόλαιο του δε, το μισό του πρώην επιθετικού μου.

Απέκτησα τον δεύτερο αρχηγό της ραπίντ, εκ των καλύτερων παιχτών της αυστριακής λίγκας, στα λεφτά σχεδόν του πέλκα.

Κάνε μου εσύ ψιλά, γιατί δεν είναι οι κινήσεις μου vfm.

Δεν παρέλειψα κανένα double. Αντιπαρέβαλα το κομμάτι που αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας μου. Σαφώς ο στόχος μας είναι το double, και έχουμε το υλικό γι' αυτό. Ο μόνος αντίπαλος μας είναι ο χρόνος, για να μπολιαστούν οι νέες κινήσεις. Η χρονιά δυστυχώς είναι περίεργη, οι ομάδες χωρίς προετοιμασία ουσιαστικά, και αυτές που έκαναν τις περισσότερες αλλαγές είναι σε πιο μειονεκτική θέση.

Με συγχωρείς που δεν αισθάνομαι αυτό δέος για τα ρόστερ των αντιπάλων μου (ακόμα και του ρούλη όπως αναφέρθηκε εδώ μέσα). Και συγνώμη ταπεινά, που ξεφεύγω από τη γραμμή της ανθρωποφαγίας, με τα δεκάδες επιχειρήματα του αέρα.

Μπορείς ταπεινά να συνεχίσεις το θεάρεστο έργο σου.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Σερα, χωρίς αντιπαράθεση, να κάνουμε συζήτηση, το θεωρείς λογικό να ξοδεύονται 3,5Μ για επιθετικό, το πρώτος σκόρερ Κροατία δε μου λέει κάτι, δε θέλει ιδιαίτερο σκάουτινγκ να τον βρεις και να τον ψάξεις, κι άλλα 2Μ για 2 στοιχήματα Νινουα Περέιρα, που αυτά να δεχτώ ότι είναι προϊόν σκάουτινγκ, και 450Κ για τον Βαγγε, που οι ρήτρες που υπογράψαμε δε φαίνεται να είναι ντιλ στα μέτρα μας αλλά στα μέτρα της Μπάρτσα.

Μπορούμε να τα ωραιοποιουμε όλα αυτά τα παραπάνω όπως τα γράφεις, αντίθετα μπορούν να μηδενιστούν οι κινήσεις επίσης με ένα καλό κείμενο. Η ουσία είναι το θέμα.

Οικονομικός εξορθολογισμός με 3,5Μ για επιθετικό δεν νοείται.. είναι σαν να πήρες ελεύθερο με 2Μ συμβόλαιο το χρόνο, όσα του μπερμπατοφ με λίγα λόγια.. τόσα βγαίνουν στην τριετία 6μυρια.

Τον Πριγιοβιτς τον πήρες 2Μ, το ίδιο και τον Σβι, 1,8Μ πήρες τον Ακπομ.
Παλιότερα 300Κ τον Μακ και τον Γκάρι Ροντρίγκεζ, 1M τον Τσιμιροτ...

Να κάνεις τέτοιες κινήσεις να δεχτώ ότι κανείς εξυγίανση, αλλα να βαφτίζουμε εξυγίανση ή οικονομικό εξορθολογισμό 6Μ για επιθετικό για 3 χρόνια με τίποτα..
Το ίδιο και πέρσυ με Εσιτι.

Εμένα όλο αυτό μου κάνει νταβατζιληκια των μάνατζερ και δε μπορώ να δεχτώ αυτό που είπες εχτές ότι της Ραπίντ ο Μουργ δεν είναι πάσα του Κουτσολιακου, αλλά παίχτης που ψάξαμε πολύ καιρό και θέλαμε αυτόν και κανέναν άλλον. Δηλαδή φέτος ως δια μαγείας μας ήταν διακαής πόθος ο Τσολακ και ο Μουργ, και απλά έτυχε να είναι της Rogon? Και ο δεύτερος να έρχεται καπάκια από Πέλκα επίσης της Rogon.. Συγγνώμη αλλά δεν το τρώω..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 06 Οκτ 2020, 08:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

obanebane έγραψε:Στο τέλος της ημέρας Σεραφείμ,φίλε μου,αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει εμάς τους οπαδούς είναι αν το ρόστερ της ομάδας είναι ικανό να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις.
Δεκτός ο οικονομικός εξορθολογισμός,από τη στιγμή που είναι απαραίτητος για την βιωσιμότητα της ΠΑΕ.
Ο προπονητής που η πλειοψηφία εδώ μεσα χλευάζει,έφερε δύο προκρίσεις(μαζι με τους παίχτες προφανώς) που αν δεν είχαν έρθει (ειδικά η δεύτερη) δεν θα του καταλόγιζε κάποιος κάτι,γιατί έγινε απέναντι σε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ.
Πώς αυτός ο προπονητής στηρίχθηκε από την ομάδα,όταν μετά τον ΟΦΗ,μίλησε για μεταγραφές και του έφεραν μόνο τον αντικαταστάτη του Πελκα;
Δε νομίζω ότι ήταν τόσο επιβαρυντικό να φέρουν 1-2 παίχτες ακόμα για να υποστηρίξουν καλύτερα αυτό που θέλει να παίξει η ομάδα.
Αν δεν είχαν έρθει τα 5 μύρια της πρόκρισης με τους Πορτογάλους,δεν θα είχαν αγοράσει φορ,ντε φάκτο.
Αν δεν είχε έρθει η πρόκριση επί των Τούρκων,ας μη συζητήσουμε καλύτερα.
Αποδείχθηκε ότι όπου υπήρξε πίεση χρόνου τα έκαναν σαλάτα και μετά την πρόκριση επί της Μπενφίκα με τον ερχομό του παιδιού από την Μπαρτσελόνα, το οποίο δείχνει σωματικά καμένο και μετά τον αποκλεισμό απο την Κρασνονταρ όπου ουσιαστικά δεν έγινε καμία κίνηση.
Αυτό σημαίνει ότι δεν είχε γίνει καμία σοβαρή προεργασία για ενίσχυση της ομάδας και το μόνο που ενδιέφερε ήταν η ελάφρυνση του μπάτζετ και η πώληση όσων μπήκαν στο τελευταίο έτος συμβολαίου.
Κατανοώ ότι η συγκυρία είναι δύσκολη,θα μπορούσαν όμως να αποφευχθούν λάθη και η ομάδα να ήταν πιο δυνατή.
Για μένα σίγουρα είμαστε αποδυναμωμένοι,δε το συζητάω.
Οι αντίπαλοι μας κατά τη γνώμη μου αρχικά ο γαύρος πιστεύω ότι διατήρησε την δυναμική του ,σε καμία περίπτωση όμως δε είναι ενισχυμένος,αντίθετα η χάρτινη θεωρώ ότι είναι αρκετά ενισχυμένη σε σχέση με πέρσι.
Για μενα η ομάδα πρεπει να επικεντρωθεί στην Ευρώπη για λόγους που κατανοούμε όλοι και στην Ελλάδα αν της παρουσιαστεί η ευκαιρία να την αρπάξει.
Δε πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί που μετά το τέλος της χθεσινής ημέρας μας θεωρούν ισάξιους διεκδικητές των εγχώριων τίτλων,κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά τα τέσσερα τελευταία χρόνια και όσο να ναι,δεν είναι ότι καλύτερο για εμάς τους οπαδούς.
Ότι έγινε έγινε,υγεία να έχουμε και εμεις και η ομάδα σε μυαλό και σώμα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
Μπάνε ο προπονητής, ζητάει και πάντα θα ζητάει. Ο Φλικ, ζητάει μεταγραφές στη Μπαγερν. Κάποιες γίνονται, κάποιες όχι, οι διοικήσεις βρίσκονται εκεί για να αξιολογήσουν τα πέραν του αγωνιστικού. Παίχτες για να τους αξιοποιήσει πάντως έχει ο προπονητής, αρκεί να βάλει και αυτός λίγο νερό στο κρασί του. Δικαιολογίες δεν έχει άλλες φέτος.

Και προσπάθεια για να καλυφθεί το μοναδικό ποιοτικό κενό στα χαφ έγινε. Και συνεχίζει να γίνεται και πιστεύω πως μέχρι το τέλος της περιόδου θα το καλύψουμε. Αν όχι, το χειμώνα αναγκαστικά. Το καλό είναι ότι πλέον τα πόδια μας τα πάμε μέχρι εκεί που πάει το πάπλωμα, και δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια. Αυτό πλέον το ξέρει και η αγορά, της οποίας είχαμε το όνομα του "κορόιδου" τόσα χρόνια. Ήρθε η φουρνιά του 2016-17, και πάλι τα ίδια λέγαμε. Μετά έγιναν βέβαια οι Invicibles, και τώρα αρνούμαστε πεισματικά να τους ξεπεράσουμε, και προτιμούμε να τους χρυσώνουμε μέχρι το νεκροκρέβατο.

και φορ θα ερχόταν χωρίς προκρίσεις, και άλλοι παίχτες, απλά από χαμηλότερα ράφια. Όπως υπήρχαν και 1-2 περιπτώσεις από ψηλότερα ράφια, σε περίπτωση που προχωρούσαμε.

Δεν μπορώ να διαβάζω για ανοργανωσιά και σχεδιασμό του αέρα, είναι άδικο για την προσπάθεια που γίνεται. Και η ποιότητα μεσοεπιθετικά είναι καλύτερη από αυτή που είχαμε.

Να τρομάξω με το βάθος του ρόστερ του γαύρου δηλαδή, του μπουχαλάκη και του μασούρα και του χασάν; Επειδή κάνει κουμάντο ο χοντρός; Σε παρακαλώ πάρα πολύ, ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Parolos έγραψε:Σερα, χωρίς αντιπαράθεση, να κάνουμε συζήτηση, το θεωρείς λογικό να ξοδεύονται 3,5Μ για επιθετικό, το πρώτος σκόρερ Κροατία δε μου λέει κάτι, δε θέλει ιδιαίτερο σκάουτινγκ να τον βρεις και να τον ψάξεις, κι άλλα 2Μ για 2 στοιχήματα Νινουα Περέιρα, που αυτά να δεχτώ ότι είναι προϊόν σκάουτινγκ, και 450Κ για τον Βαγγε, που οι ρήτρες που υπογράψαμε δε φαίνεται να είναι ντιλ στα μέτρα μας αλλά στα μέτρα της Μπάρτσα.

Μπορούμε να τα ωραιοποιουμε όλα αυτά τα παραπάνω όπως τα γράφεις, αντίθετα μπορούν να μηδενιστούν οι κινήσεις επίσης με ένα καλό κείμενο. Η ουσία είναι το θέμα.

Οικονομικός εξορθολογισμός με 3,5Μ για επιθετικό δεν νοείται.. είναι σαν να πήρες ελεύθερο με 2Μ συμβόλαιο το χρόνο, όσα του μπερμπατοφ με λίγα λόγια.. τόσα βγαίνουν στην τριετία 6μυρια.

Τον Πριγιοβιτς τον πήρες 2Μ, το ίδιο και τον Σβι, 1,8Μ πήρες τον Ακπομ.
Παλιότερα 300Κ τον Μακ και τον Γκάρι Ροντρίγκεζ, 1M τον Τσιμιροτ...

Να κάνεις τέτοιες κινήσεις να δεχτώ ότι κανείς εξυγίανση, αλλα να βαφτίζουμε εξυγίανση ή οικονομικό εξορθολογισμό 6Μ για επιθετικό για 3 χρόνια με τίποτα..
Το ίδιο και πέρσυ με Εσιτι.

Εμένα όλο αυτό μου κάνει νταβατζιληκια των μάνατζερ και δε μπορώ να δεχτώ αυτό που είπες εχτές ότι της Ραπίντ ο Μουργ δεν είναι πάσα του Κουτσολιακου, αλλά παίχτης που ψάξαμε πολύ καιρό και θέλαμε αυτόν και κανέναν άλλον. Δηλαδή φέτος ως δια μαγείας μας ήταν διακαής πόθος ο Τσολακ και ο Μουργ, και απλά έτυχε να είναι της Rogon? Και ο δεύτερος να έρχεται καπάκια από Πέλκα επίσης της Rogon.. Συγγνώμη αλλά δεν το τρώω..

Δεν σε αναγκάζει κάποιος να το φας αδερφέ μου, δε νομίζω κάποιος να αισθάνεται κάποιος τέτοια ανάγκη να σου αποδείξει κάτι που δεν θες έτσι και αλλιώς να το δεχτείς.

Και ναι, ο ΠΑΟΚ φέτος έχει πολύ μεγάλο κέρδος από τα συμβόλαια του. Και οι κινήσεις του έγιναν συνειδητά με βάση και τις εκάστοτε επιτυχίες. Θα μπορούσε να επιλέξει τον πλήρη εξορθολογισμό, αλλά τότε θα γινόμασταν βάζελος και θα γινόταν ήδη κατάληψη στα γραφεία της Τούμπας. Αντί αυτού έκανε αυτό που είπε η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν ξερω αν βοηθαει στην κουβεντα αλλα τα νουμερα σου parolos ειναι φουσκωμενα,εκτος αν βαζεις μεσα και τα συμβολαια των νεοαποκτηθεντων
Τσολακ 3 μυρια αγορα,Νινουα 800 χιλιαρικα και Περειρα 700.
Η σουμα βγαζει ενα μυριο λιγοτερο.
Σεραφειμ,μακαρι να βρεθει κατι καλο στους ελευθερους για το κεντρο,ελπιζω τουλαχιστον οντως να ασχολουντε γιατι εχει πολλες καλες περιπτωσεις φετος η αγορα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Οκ στην ουσία διαφωνούμε.

Δε θεωρώ ότι θα είχαμε κατάληψη στην Τούμπα αν έφερναν έναν Ακπομ, έναν Τσιμιροτ κι έναν Γκάρι αντί των χρημάτων του Τσολακ και Νινουα π.χ.
Όπως και δεν έγινε όταν έγιναν αυτά.

Αντ αυτού δηλαδή μας πήραν τον Τσολακ ως καρότο για να μην κάνουμε ντου στα γραφεία?

Η ουσία είναι ότι η ομάδα έχει κενά , και ξοδεύτηκαν διόλου λίγα χρήματα για να υπάρχει αυτό το ρόστερ. Ίσως και πιο πολλά από τους Invisibles που αναφέρεις που ήρθαν σχεδόν όλοι τζάμπα, αλλά τους έδωσες κάτι παραπάνω στο συμβόλαιο.

Εν πάση περιπτώσει δε μπορώ να καταλάβω πως ενισχύθηκε η ομάδα όπου ο καλύτερος παίχτης είναι ο Καντουρι, που στους invisibles ήταν απλά ένα καλό εργαλείο και δεν ξεχώριζε. Αυτό πιστεύω αντικατοπτρίζει το επίπεδο του τωρινού ρόστερ.

Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Bane τα νούμερα πάνω κάτω , αν θες να τα δούμε πιο αναλυτικά.. και του Τσούμπα έγραψα 1,8Μ εκ παραδρομής αλλά είχαμε δώσει μόνο 1Μ.

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σύμφωνα με τα δικά μου στοιχεία το ρόστερ μας σήμερα είναι:

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2020-21

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ (ημ/νία γέννησης – λήξη συμβολαίου)
1. Αλέξανδρος. Πασχαλάκης (28.07.1989 – 30.06.2022) 1.97
2. Zivko Zivkovic (14.04.1989 – 30.06.2022) 1,94
3. Rodrigo Rey (08.03.1991 - 30.06.2021) 1.90
4. Χρήστος Ταλιχμανίδης (16.03.2001 - ;) 1,85

ΑΚΡAIA ΜΠΑΚ:
5. Leo Matos (02.04.1986 - 30.06.2021) 1.82
6. Δημήτριος Γιαννούλης (17.10.1995 - 30.06.2022) 1,78
7. Rodrigo Soares (26.12.1992 - 30.06.2022) 1,76.
8. Ελευθέριος Λύρατζης (22.02.2000 - 30.06.2022;) 1,76
9. Adrian Nilsen Pereira (31.08.1999 – 30.06.2024)

ΣΤΟΠΕΡΣ:
10. Angel Jose Crespo (09.02.1987 – 30.06.2021) 1,83
11. Fernando Varela (26.11.1987 – 30.06.2022) 1,83
12. Sverrir Ingi Ingason (05.08.1993 - 30.06.2022) 1,88
13. Enea Mihaj (05.07.1998 – 30.06.2023), Νο 6 1,86
14. Ιωάννης Μιχαηλίδης (18.02.2000 – 30.06.2023), 1,85

6-8ΡΙΑ:
15. Anderson Esiti (24.05.1994 – 30.06.2023) 1,89
16. Douglas Augusto (13.01.1997 – 30.06.2023) 1,74
17. Omar El Kaddouri (21.08.1990 – 30.06.2021) 1,85
18. Josip Misic (28.06.1994 – 30.06.2023) 1,87
19. Θεοχάρης Τσιγγάρας (20.08.2000 - ) 1,73
20. Stefan Schwab (27.09.1990 – 30.06.2023) 1,83
21. Nika Ninua (22.06.1999 – 30.06.2024) 1,86
22. Thibault Moulin (13.01.1990 – 31.12.2020), 1,74

10ΡΙΑ:
23. Diego Biseswar (08.03.1988 – 30.06.2022)
24. Γεώργιος Βρακάς (28.04.2001 – 30.06.2023)1,78
25. Thomas Murg (14.11.1994 – 30.06.2024) 1,74

ΕΞΤΡΕΜ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΦΟΡ:
26. Andrija Zivkovic (11.07.1996 – 30.06.2022), 1,69
27. Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá" (02.08.1998 – 30.06.2023) 1,78
28. Χρήστος Τζόλης (30.01.2002 – 30.06.2024) 1,75

ΦΟΡ:
29. Karol Swiderski (23.01.1997 - 30.06.2022) 1,84
30. Antonio Colak (17.09.1993 – 30.06.2023) 1,88
31. Γεώργιος Κούτσιας (08.02.2004 - 30.06.2023) 1,78
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ (ΞΕΝΟΙ)

1. Leo Matos
2. Rodrigo Soares
3. Anderson Esiti
4. Douglas Augusto (U-23)
5. Jaba (U-23)
6. Nika Ninua (U-23)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτη η επιμονη σου στον Μουλεν ειναι μνημιωδης,τον Ουαγκε ομως τον ξεχασες.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Sera4 έγραψε:
Μπάνε ο προπονητής, ζητάει και πάντα θα ζητάει. Ο Φλικ, ζητάει μεταγραφές στη Μπαγερν. Κάποιες γίνονται, κάποιες όχι, οι διοικήσεις βρίσκονται εκεί για να αξιολογήσουν τα πέραν του αγωνιστικού.
Παλιός καλός sera... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να πω την άποψή μου στο τι θα έκανα εγώ, ο "τυφλός"

1)σε ματς που θα πιεστω και θα παίξω στην κόντρα θα κράταγα το σχηματισμό, που προς το παρόν μας βγαίνει. Αυτό το σχήμα που παίζει με μπενφικα, κρασνονταρ κτλ κτλ

2)σε ματς κλειστά θα έβγαζα το ένα μπακ θα είχα ένα χαφ παραπάνω και θα έβαζα τον Εσιτι με ένα εκ των καντουρι-σβαμπ, ώστε ο άλλος να πάρει ανάσες και τον μπισεσβαρ στο 10. Ο μπισεσβαρ θα μπορέσει να βοηθήσει στην ανάπτυξη. Το χουμε δει, ότι το χει. Παράλληλα θα εκμεταλλευομουν και τις δυνατότητες του ζαμπα (εφόσον επανέλθει) και θα είχα και αλλαγές.

Θα επαιζα κάπως ετσι

........................ Τσολακ.............

Μουργκ........ Μπισε.............. Ζιβκο(ζαμπα)

................... Σβαμπ(καντουρι).... Εσιτι....

Και θα είχα και αλλαγές σβιντερσκι, τζολη, ζαμπα ακόμα και το ΜΑΤΟΣ δεξια. Όταν γυρίσει ο ροντριγκο ο Μάτος μπορεί ν ανέβει.

Γενικά θεωρω ότι με κάποιον τρόπο πρέπει να μπει στο παιχνίδι και ο μπισεσβαρ και ο ζαμπα!!

Δε γίνεται κάπου θα βρουν πατήματα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

Στην μεσαια γραμμη που εχουμε ανετα επαιζαν μετριοι προς καλοι χαφ τυπου Κουκιελκα και Βιτολο...Κλαση καλυτεροι απο τον Εσιτι...
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αυτός ο Moulin είναι ακόμα στο ρόστερ της ομάδας μας και πληρώνεται;;;; Δεν τον άφησαν ελεύθερο;
Αυτός ήλθε σε αντικατάσταση του Cimirot, άλλη μ@@@κία, άλλη σπατάλη.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

600.000 ετησίως το πουλέν μουλεν

Θα του βάλουμε πιπέρι καγιεν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”