Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από Dimg4 »

Mao_Mao έγραψε:Ο πετρος είναι ενας μικρός θεούλης
ναι ρε, πρωτα το λεει σαν ειδηση και καλα και μολις τρωει πεσιμο πεταει την πηγη και καλα :lol:
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

είπε είναι κοντά και συζητάει με πολυ καλό παίκτη που έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες και είναι Λατίνος!

κ ποιο πριν λες για σαχταρ

τι ειπε τελικα;και ποιοσ;;;δημοσιογραφος ή ακροατης;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

kataramenos5 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Petros1988 έγραψε:Έρχεται......! Μάλλον πάμε για διπλή ανακοίνωση αλλά το αριστερό μπακ δεν το βλέπω να ρχεται και ιδρώνω!
ελα παραδεξου οτι το ηξερες εδω κ μηνες και απλα δεν μας χαλουσες την εκπληξη
Χαχαχαχαχα μλκα dim μας γμησες
:lol: :lol: :lol:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

gergeo4 έγραψε:
Petros1988 έγραψε:Μόλις τώρα το ειπε στο Μετροπολις μάγκα! Αυτός που μιλάει τώρα.
τι ειπε κ ποιος
Ο Πετρος ξερει ποιο ραδιο ακουει, αλλα δεν ξερει τον ομιλητη
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τελικά φάνηκε ότι περιμέναμε/νε να φανεί αν θα παίξουμε ομίλους και θα έχουμε πολλά ματς, αλλά και οι παίκτες Ευρώπη. Αυτό πάει και στο αριστερό μπακ, που λογικά δε θα αργήσει να κλέισει, μιας που είχαμε και τραυματισμό που έδειξε τη γύμνια μας σε αυτή τη θέση. Η έλευση του Βερνμπλουμ (μακάρι) θα μας ενισχύσει το κέντρο και φυσικά θα πρέπει να φύγει είτε ο Χαρίσης, είτε ο Μουλέν. Το θεωρώ δεδομένο. 55-60 ματς θα μοιραστούν στα 4 βασικά μας χαφ, δηλαδή Βερνμπλουμ, Μαουρίτσιο, Κάνιας και Σακχοφ. Ο 5ος χαφ θα πάρει ελάχιστο χρόνο, δηλαδή στο κυπελάκι και αν. Είναι βέβαιο ότι 6ος χαφ τζάμπα θα πληρώνεται, για να μαραζώνει και να γκρινιάζει. 8άρι μπορεί και ο Ελ Καντουρί... Υπερβολικά πολλές οι λύσεις. Το ίδιο και στα εξτρέμ, όπου αν έρθει παίκτης για βασικός, θα φύγουν τότε Μυστακίδης και ίσως επιπλέον ο Λάμπρου. Γιατί ο βασικός θα κάνει 40 παιχνίδια, ενώ όπως είμαστε τα 40 παιχνίδια μπορούν να μοιραστούν σε 2 νέους. Για αυτό πιστεύω ότι θα φύγουν 2. Ο Μυστακίδης πιστεύω ότι θα φύγει όπως και να εχει δανεικός τώρα που κλείνει ο Τσούμπα.

Τα πολλά ματς δε μου λένε κάτι. Η ομάδα χρειάζεται 22 παίκτες που να τους πιστεύει πραγματικά ο προπονητής, και οι υπόλοιποι ας είναι και από την ακαδημία. 22 σχεδόν βασικοί δηλαδή. Να κάνει ο βασικός 35-40 ματς και ο "αναπληρωματικός" 20-25.
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ. Παρακολουθώ κάθε μέρα τις συζητήσεις σας, όμως σπανίως γράφω. Αυτό που άκουσε ο Πέτρος, έτυχε να το ακούσω κι εγώ. Μιλούσε ο δημοσιογράφος στο metrosport με κάποιον άλλο δημοσιογράφο, δεν κατάλαβα με ποιον γιατί μόλις γύρισα εκεί το σταθμό. Άκουσα να λέει, ότι εκτός του Βερνμπλουμ, θα πάρουμε αριστερό μπακ στα σίγουρα, αλλά και εξτρεμ από Σαχτάρ. Τέτοιες ειδήσεις τις ακούω με πολύ επιφύλαξη, όμως σε αυτή την περίπτωση ο Πέτρος έγραψε ότι άκουσε :) Τέλος να πω, μια που γράφω μετά από αρκετό καιρό, ότι εγώ και τα μικρά μου ΠΑΟΚσάκια έχουμε τρελάνει τη μαμά μας στο σπίτι, αφού κάθε μέρα τραγουδάμε για την ομαδάρα μας και στο σπίτι βλέπεις παντού σημαίες! Τη μαμά που είναι γαυρίνα και δεν τη χάλασε καθόλου! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

υ.γ. Τώρα είπε το όνομα αυτού που έκανε την αποκάλυψη. Το είπε ο Γιώργος Φερέτης. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kaltirim την Πέμ 02 Αύγ 2018, 22:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

mbison έγραψε:
gergeo4 έγραψε:
Petros1988 έγραψε:Μόλις τώρα το ειπε στο Μετροπολις μάγκα! Αυτός που μιλάει τώρα.
τι ειπε κ ποιος
βλεπω καμορα λεει εχει εκπομπη......εγκυρότητα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

:lol: :lol: :lol: :lol:
ρε σεις, θα πνιγώ ρε
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Βλέπω τώρα το roster της Shakhtar όλα τα εξτρέμ της κάνουν πάνω από 15χαρτιά ο μόνος που δεν παίζει εξτρέμ της και κάνει 2χαρτιά είναι 29χρονών ο Dentinho Βραζιλιάνος πιάνει θέση ξένου.

O άλλος τον ανέφερα σε προηγ post μου τον Bernard(ελεύθερος 1μήνα τώρα και..)Βραζιλιάνος(πιάνει και Ισπανός)
αριστερό εξτρέμ τώρα τι έπαιρνε χαρτιά που είπε ο Γομαρος κτλπ δεν ξέρω πάντος 25 είναι ανενεργός δεν έκλεισε πουθενά και φτάσαμε 3Αυγ. αν εννοούν τα ράδιο και ο Πέτρος1988 που άκουσε για Σαχτάρ εξτρέμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Πέμ 02 Αύγ 2018, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Φερτε Λουκας να μην εχουμε αγχος για πρωταθλημα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ο Λουτσεσκου μετα τον τελικο Κυπελου περσι ειχε πει ξεκαθαρα οτι θελει στον ΠΑΟΚ 23-24 ποδοσφαιριστες πολυ καλου επιπεδου συν 2 απο τις ακαδημιες, συν τους τερματοφυλακες.

Αυτη την στιγμη (μαζι με τις προσθηκες Ακπομ και Μπλουμ) ο ΠΑΟΚ εχει εκτος των τερματοφυλακων και των δυο νεαρων απο τις ακαδημιες (Λυρατζης και Μπαλογιαννης) 24 σε πολυ καλο επιπεδο.

Ειμαστε σε παρα πολυ καλο δρομο και πιστευω πραγματικα οτι γελανε και τα μουστακια που δεν εχει ο Ραζβαν!

Μεχρι το τελος θεωρω δεδομενη την αποκτηση ενος αριστερου μπακ και την αποχωρηση (με δανεισμο ή πωληση) ενος εξτρεμ και ενος χαφ. Δηλαδη παμε στους 23 ετοιμοπολεμους ποδοσφαιριστες.

Τρομακτικο σε ποιοτητα και οσο πρεπει σε ποσοτητα ροστερ.

Υγεια να εχουν ολοι και να παιξουν αυτο που μπορουν και θα δουμε ωραια πραγματα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

mbison έγραψε:
gergeo4 έγραψε:
τι ειπε κ ποιος
Ο Πέτρος δεν ακούει, μιλάει

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ερώτηση:
Υπάρχει περίπτωση ο Πόντους αν έρθει να ελληνικό διαβατήριο;

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Η αλήθεια είναι ότι ψιλόξενερωσα με την επιλογή του Σουηδού... για πολλούς λόγους
Γιατί μας είχε στο περίμενε μέχρι να σιγουρευτεί ότι η ομάδα θα έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Καταλαβαίνω, είναι επαγγελματίας αλλά θα προτιμούσα κάποιον που θα ήταν εδώ με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να μπει στους ομίλους.

Επίσης δεν ξέρω αν έχει κίνητρο για μπάλα ή για χαλαρουητα σε ένα ζεστό μέρος.

Από την άλλη έχει και μια Α ηλικία και η καριέρα του δεν στηρίχτηκε στα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Δεν ξέρω αλλά δεν μου πολύ αρέσει η συγκεκριμένη επιλογή.
Το μόνο καλό είναι ότι σε συνδυασμό με χατσεριδη αποκτούμε την σκληραδα που έλειπε
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

desperando έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι ψιλόξενερωσα με την επιλογή του Σουηδού... για πολλούς λόγους
Γιατί μας είχε στο περίμενε μέχρι να σιγουρευτεί ότι η ομάδα θα έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
Καταλαβαίνω, είναι επαγγελματίας αλλά θα προτιμούσα κάποιον που θα ήταν εδώ με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να μπει στους ομίλους.

Επίσης δεν ξέρω αν έχει κίνητρο για μπάλα ή για χαλαρουητα σε ένα ζεστό μέρος.

Από την άλλη έχει και μια Α ηλικία και η καριέρα του δεν στηρίχτηκε στα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Δεν ξέρω αλλά δεν μου πολύ αρέσει η συγκεκριμένη επιλογή.
Το μόνο καλό είναι ότι σε συνδυασμό με χατσεριδη αποκτούμε την σκληραδα που έλειπε
Και ποιος σου λέει ότι δεν τον είχαμε εμείς στο περίμενε και λόγω πλέον εξασφαλισμενων εσόδων από Ευρώπη, απλά ανακοινώνεται;

Θεωρώ εξαιρετικά πιθανό, να είχε ήδη πρόγραμμα εκγύμνασης απ την ομάδα εδώ και καιρό κι απλά έγινε ένα επικοινωνιακό τρικ τόσο καιρό.

SM-G965F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”