Frank Arnesen
- The_Stalker
Re: Frank Arnesen
Αναφέρω δύο ονόματα και κλείνω το οφτόπικ εδώ και σόρι κιόλας.
Για τον Μηλιωρίδη και τον Μενδρινό, στελέχη διοίκησης ΘΖ, ούτε έχω ακούσει ούτε έχω να πω κάτι το μεμπτό.
Για τον σαράτση ας πούμε, είναι άλλη ιστορία..
Για τον Μηλιωρίδη και τον Μενδρινό, στελέχη διοίκησης ΘΖ, ούτε έχω ακούσει ούτε έχω να πω κάτι το μεμπτό.
Χάχαχα τι με θύμησες ο συχνοουριας. ....που τον θυμηθήκαμε αυτόν ;The_Stalker έγραψε:Όχι ρε αδερφέ ο συχνουρίας! Ο Θεός να μας φυλάει!
Μεγαλύτερο τρύπημα από "στέλεχος" δεν έχει φάει ο ΠΑΟΚ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι ακριβώς είναιThe_Stalker έγραψε:Όχι βρε Γρηγόριε. Είναι αυτός που έκανε κουρελόχαρτο το πόρισμα στους αρδ.
Το συχνουρίας δεν ξέρεις πώς βγήκε; Σε συνέλευση που συζητούσαν το πόρισμα, έβγαινε κάθε τρεις και πέντε έξω, για να μεταδώσει τα πάντα στον σιχαμένο balladoro. Και ο Κατσαρής τον ρώτησε αν έχει συχνουρία..
Ο κατεξοχήν άνθρωπος που έκανε λυσαλέο πόλεμο στον Ζαγοράκη. Κατά τον Δούκα μάλιστα, είχε βλέψεις και για πρόεδρος της ΠΑΕ..
Ετσι συμφωνώ ο σαρατσης όμως δεν αξίζει καμμια σχέση με τους άλλους δύοThe_Stalker έγραψε:Αναφέρω δύο ονόματα και κλείνω το οφτόπικ εδώ και σόρι κιόλας.
Έγιναν πολλά επί εκείνων των διοικήσεων, αλλά είμαστε off topic και δεν το ξεχειλώνω άλλο...The_Stalker έγραψε:Αναφέρω δύο ονόματα και κλείνω το οφτόπικ εδώ και σόρι κιόλας.
Μία μικρή βοήθεια απ τους moderators αν είναι εύκολο;;;
Σε ποιο "θέμα" να πάμε να δούμε την γνώμη όσων ξέρουν κάτι κι έχουν άποψη για το ποια πλευρά απ τις δύο ήταν πιο σωστή τελικά;
Βγαινετε οφτοπικ παλι, συγκρατηθητε!
Και για να ειμαι και γω οντοπικ ας πω οτι, δεν θα εχει λογικη να περιμενουμε ως τις 31/3, αν εχει αποφασισει να τον διωξει, (κατι που απεφευχομαι), θα πρεπει να το κανει μεχρι τις 14-15/2 οταν και θα τελειωσει επισημα η μεταγραφικη περιοδος, για να μην τυρρανιετε η ομαδα και μεις μεχρι τις 31/3!!!
Και για να ειμαι και γω οντοπικ ας πω οτι, δεν θα εχει λογικη να περιμενουμε ως τις 31/3, αν εχει αποφασισει να τον διωξει, (κατι που απεφευχομαι), θα πρεπει να το κανει μεχρι τις 14-15/2 οταν και θα τελειωσει επισημα η μεταγραφικη περιοδος, για να μην τυρρανιετε η ομαδα και μεις μεχρι τις 31/3!!!
Δλδ αν κατηγορήσει καποιος τον Αρνεσεν για σπαταλη αυτος που εφερε τον Ολισε πρεπει να ειναι ηδη τσιμεντωμενος καπου στην Κασπια.
Ακούω paok24 στο λίμπερο...ο Αρνεσεν είχε συμφωνήσει με τον Lopez της Βέροιας για τερματοφύλακα και καπελώθηκε η επιλογή του όπως και όλες οι εισηγήσεις που έκανε στα μεταγραφικά.
Ο Σαββίδης δεν τον εμπιστεύεται πλέον και η εκπομπή είναι σίγουρη ότι πριν από την 31η Μαρτίου ο Αρνεσεν θα αποτελέσει παρελθόν. Το πρότζεκτ κατάρρευσε.
Ενα μεγάλο "γιατί" πλανιέται.
Ο Σαββίδης δεν τον εμπιστεύεται πλέον και η εκπομπή είναι σίγουρη ότι πριν από την 31η Μαρτίου ο Αρνεσεν θα αποτελέσει παρελθόν. Το πρότζεκτ κατάρρευσε.
Ενα μεγάλο "γιατί" πλανιέται.
eorptol έγραψε:Ετσι συμφωνώ ο σαρατσης όμως δεν αξίζει καμμια σχέση με τους άλλους δύοThe_Stalker έγραψε:Αναφέρω δύο ονόματα και κλείνω το οφτόπικ εδώ και σόρι κιόλας.
Θρασίβουλος Σαββίδης ποιος Σαράτσης.
Φρανκ μέχρι το Μάρτιο λένε.
Αλήθεια ποιος τους το είπε;
Στην ΠΑΕ βαζελου έδιωξαν δυο και το μάθανε αφού τους έδιωξαν.
Αυτοί οι αυτοπροσδιοριζομενοι ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, τί υπηρεσίες προσφέρουν αναπαραγοντας φήμες;
Κι αν δεν ισχύουν αυτά που λένε (για άλλη μια φορά) , ξέρουμε... Δεν θα βγάλουν άχνα, γιατί συγγνώμη δεν ζήτησε ποτέ κανένας τους.
SM-G920F
Αλήθεια ποιος τους το είπε;
Στην ΠΑΕ βαζελου έδιωξαν δυο και το μάθανε αφού τους έδιωξαν.
Αυτοί οι αυτοπροσδιοριζομενοι ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, τί υπηρεσίες προσφέρουν αναπαραγοντας φήμες;
Κι αν δεν ισχύουν αυτά που λένε (για άλλη μια φορά) , ξέρουμε... Δεν θα βγάλουν άχνα, γιατί συγγνώμη δεν ζήτησε ποτέ κανένας τους.
SM-G920F