Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
goran 64 έγραψε:Γεια σου Νικόλα, σ ευχαριστώ και να είσαι καλά παλικάρι μου...Την Κυριακή "κατεβαίνω" Αθήνα...Θα "κανονίσουμε" καφέ;
Υ.Γ. Σου έχει στείλει κανένας moderator το e-mail μου ή να τους ξαναπαρακαλέσω να με διευκολύνουν σ αυτό το θέμα;
Goran την Κυριακή 10-1-2016 μαζευόμαστε 3-4 ΠΑΟΚτσάκια σε γνωστό Καφέ στο ΙΛΙΟΝ για να δούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ κόντρα στα παγούρια... Αν θες το mail μου είναι στο profil μου....

Ο καφές είναι πολύ καλός, κερνάω, και το θέαμα μάλλον δεν θα μας απογοητεύσει...

Υ.Γ. Μπορεί να είναι και ο Josey Wales....
goran 64 έγραψε:prist64 έγραψε:Αποξηραμενε,μετα την εκπομπη
περασες και απο την εφημεριδα?
Να δω τι ωρα θα εμφανιστεις.................
Το πρωι σιγουρα να ανακοινωσεις τον σκετο.......................
Περίμενα να δράσει το τριπλό Lexotanil πρώτα![]()
![]()
...Το μεσημέρι τον σκέτο...Ακόμα σε άδεια είμαι κι από Δευτέρα πολύ "πήξιμο"...Επιτέλους εκπομπή και στην T.V.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καληνύχτα κι ευχαριστώ για τις ...ανησυχίες σου πάντως...
Αντε ρε μεγαλε,καλοριζικη και αν εχεις κανα πανελ της προκοπης
σφυρα να μπουκαρω κι εγω.
Νικόλα, παλικάρι μου, δυστυχώς την ώρα του αγώνα θα βρίσκομαι ήδη σε ετήσιο εταιρικό meeting από τις 10:00 και δεν θα μπορέσω να τον δω...
Θα "καθαρίσω" (υπολογίζω) κατά τις 18:00 με 19:00 και θα βρίσκομαι κατά Περιστέρι μεριά...Αν θυμάμαι καλά κοντά "πέφτουν" Περιστέρι και Ίλιον...
Στείλε μου e-mail με μήνυμα (μέχρι το Σάββατο) γιατί με το δικό σου απ το profil σου δεν τα κατάφερα...
Υ.Γ. RoMaN μπορείς σε παρακαλώ να στείλεις το e-mail μου στον nikolasf για να συνεννοηθούμε;
Y.Γ. 2...Ευχαριστώ πάτερ...Θα σε έχω στα υπ όψιν...Ειδικά μετά από τόσες γράπες που έχουμε πιει...Την ευλογία του Θεού πάτερ μου...
Θα "καθαρίσω" (υπολογίζω) κατά τις 18:00 με 19:00 και θα βρίσκομαι κατά Περιστέρι μεριά...Αν θυμάμαι καλά κοντά "πέφτουν" Περιστέρι και Ίλιον...
Στείλε μου e-mail με μήνυμα (μέχρι το Σάββατο) γιατί με το δικό σου απ το profil σου δεν τα κατάφερα...
Υ.Γ. RoMaN μπορείς σε παρακαλώ να στείλεις το e-mail μου στον nikolasf για να συνεννοηθούμε;
Y.Γ. 2...Ευχαριστώ πάτερ...Θα σε έχω στα υπ όψιν...Ειδικά μετά από τόσες γράπες που έχουμε πιει...Την ευλογία του Θεού πάτερ μου...
- Μπαρκαρούτσος
Goran, ανοίγω *SPOILER ALERT* το topic για τον αγώνα με τη Καβάλα και στέλνω το e-mail... Σε λίγα λεπτά.
Ok Goran θα σε βρω εγώ στο Περιστέρι και θα σου στείλω λεπτομέρειες μόλις πάρω το mail σου. Roman κρεμόμαστε από τα χείλη ή μάλλον από το πληκτρολόγιό σου!!! 

Ο.Κ. Νικόλα...Περιμένω e-mail για να συνεννοηθούμε για ακριβή ώρα-μέρος...

- Μπαρκαρούτσος
Done!
Nikolasf στην αρχή με έβγαλε failure και το ξαναέστειλα, πες με λίγο αν το πήρες μάστορα..
Nikolasf στην αρχή με έβγαλε failure και το ξαναέστειλα, πες με λίγο αν το πήρες μάστορα..
Ευχαριστώ και πάλι RoMaN...Νικόλα και μένα κάτι τέτοια μου έβγαζε και δεν "την πάλευα" σαν "αρχαίος" Έλληνας που είμαι...

- Μπαρκαρούτσος
24' για να ανοίξω topic με Καβάλα....χμμ, μπορώ καλύτερα...
Παρακαλώ goran!
Edit: Πάλι failure, θα προσπαθήσω ξανά τώρα από το gmail μου...
Παρακαλώ goran!
Όπως μου είψε γράψει κι ο nikolasf κι ο sourmenetes είχε "ζοριστεί" με το e-mail του όταν ήταν να κανονίσουν συνάντηση...Άντε να δούμε αν θα βγάλουμε άκρη μ αυτά τα "διαόλου μαραφέτια" που έχουμε μπλέξει... 
Edit: Καληνύχτα σας...Τα λέμε αύριο πάλι...

Edit: Καληνύχτα σας...Τα λέμε αύριο πάλι...
RoMaN έγραψε:24' για να ανοίξω topic με Καβάλα....χμμ, μπορώ καλύτερα...
Παρακαλώ goran!
Ρομανέ δοκίμασε το nikname τo millenioum και στείλε το στο ελληνικό yahoo... ή επικοινώνησε με sourme...

Υ.Γ. πάντως μέχρι τώρα δεν έλαβα τπτ... καληνύχτα τα λέμε αύριο

- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
nikolasf έγραψε:RoMaN έγραψε:24' για να ανοίξω topic με Καβάλα....χμμ, μπορώ καλύτερα...
Παρακαλώ goran!
Ρομανέ δοκίμασε το nikname τo millenioum και στείλε το στο ελληνικό yahoo... ή επικοινώνησε με sourme...
Υ.Γ. πάντως μέχρι τώρα δεν έλαβα τπτ... καληνύχτα τα λέμε αύριο
Εστάλη στο άλλο, μίλησα με Sourme!