Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ιδιοτροποι ειμαστε ολοι οι οπαδοι :mrgreen:
σκετο παιχταρας μας φτανει
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

http://www.transfermarkt.co.uk/mati-fer ... eler/37918

Τέτοιο παίκτη θες να ξεσηκώνει το γήπεδο αντε ρε!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ιλσίνιο, Ισμαήλωφ, Ενρίκε και...τελειώσαμε...Άμα δεν τα χώσεις χαΐρι δεν βλέπεις... ;)

Με τους Κίτσους, τους Μήτσους και το D.N.A. χαΐρι δεν γίνεται ή αλλιώς "με πορδές δεν βάφεις αυγά" όπως λέει κι ο θυμόσοφος ελληνικός λαός... :roll: :roll: :roll: :( :( :( :(
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

goran 64 έγραψε:"με πορδές δεν βάφεις αυγά"
+1
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

πρεπει να πας στα σιγουρα οχι παικτες με ρισκο.....παικτες μια ταχυτητα πανω για το ελληνικο πρωταθλημα,με καθετο παιχνιδι και ισχυρη προσωπικοτητα....εναν τετοιο παικτη εντοπισα στο ελληνικο πρωταθλημα και ειναι ο Amr Warda του παναιτωλικου.....σε ανεβαζει επιπεδο αυτος ο παικτης και δεν καις τον Πελκα....μια τριαδα στο κεντρο με χαριση,τσιμιροτ,βαρντα-πελκα,πιστευω εκτος γαβρου δυσκολα αντμετωπιζετε απο αλλη ελληνικη ομαδα....μετα θες εναν μπουκαδορο ακραιο να κανει χαζες τις αμυνες....πετας στο ενα ακρο ροντριγκεζ και στο αλλο παιρνεις Ben Hatira η κατι παρομοιο,και εχεις διδυμο μπροστα μακ και αθανασιαδη.....στρωνεις την αμυνα σου με μια αμυντικαρα που μπορει να παιξει και δεξια και σε συναρτηση με μαλεζα,τζαβελλα και λεοβατς που ειναι πολυ καλος αμυντικος δενεις και την αμυνα σου.....
Sabri32

Δημοσίευση από Sabri32 »

Αυτόν τον Βέλιο δεν αξίζει να τα σκάσει ο Σαββίδης για να τον πάρουμε?
Σεντερ φοράκλα με ύψος, δύναμη, ταχύτητα και τελειώματα.. Ίσως ο καλύτερος στο πρωτάθλημα φέτος στη θέση του.
Εδώ δώσαμε 2 εκατομμύρια για τον Μπερμπάτοφ που είναι προς σύνταξη αν τα λεφτά αυτά πήγαιναν σε έναν νέο παίχτη σαν τον Βέλιο θα ήταν καλύτερα πιστεύω..
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

H αληθεια ειναι οτι μαρεσει και μενα ο Βελλιος και πιστευω οτι ειναι οτι πιο αξιολογο εχει αυτη η σουπερλιγδα απο ελληνες παιχτες και μαλιστα σε φορ παντα γνωμη μου
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Sabri32 έγραψε:Αυτόν τον Βέλιο δεν αξίζει να τα σκάσει ο Σαββίδης για να τον πάρουμε?
Σεντερ φοράκλα με ύψος, δύναμη, ταχύτητα και τελειώματα.. Ίσως ο καλύτερος στο πρωτάθλημα φέτος στη θέση του.
Εδώ δώσαμε 2 εκατομμύρια για τον Μπερμπάτοφ που είναι προς σύνταξη αν τα λεφτά αυτά πήγαιναν σε έναν νέο παίχτη σαν τον Βέλιο θα ήταν καλύτερα πιστεύω..
Καλά είμαστε αφελείς; και να θέλαμε να τον πάρουμε προτιμάνε να πάει στον γαβρο παρά σε μας διάβασε τις δηλώσεις του το οπαδικο του δέσιμο με τους κομπλεξικους και εσύ πάνε να κάνεις πρόταση για να λένε ότι σου έτριψαν την πρόταση στην μούρη. ....στον γαβρο έκλεισε και θα το δείτε και σιγά τον βελιο. ....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sabri32

Δημοσίευση από Sabri32 »

Αυτό είναι σίγουρο ότι προτιμάει να πάει στον γαύρο..
Αλλά αν τους κάνεις πρόταση 1.5 εκατομυριο και ο γαυρος 700 χιλιάρικα ίσως και να έχεις ελπίδες.
Λέω εγώ ένα παράδειγμα χωρίς να ξέρω τα νούμερα..
Αξίζει να κάνεις αν όχι πρόταση μια διερευνητική επαφή που μπορεί να την έχουμε κάνει κιόλας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΟΧΙ ΡΕ ΦΊΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΈΣΗ ΑΡΕΙΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΌΜΠΛΕΞ ΓΙΑΤΊ ΕΤΣΙ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΏΝΟΥΝ ΟΠΑΔΙΚΑ ας συνεχίσουν τα πάρε δώσε με τον βαγγελα που άρχισαν με εκλογή εκπροσώπου τους με την αβάντα του γαβρου στην επο. ....δεν θα δώσουμε τροφή στην προπαγάνδα των ανυπαρκτων κομπλεξικων ....παίκτη από αυτούς δεν παίρνεις και ούτε θέλεις. ...και ο παίκτης στην γραμμή τους κινείται αν καναμε προταση είμαστε τελείως βλακες δεν το πιστεύω όμως

Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μετα θα εχουν να λενε οτι παρα τη καλυτερη προταση μας αυτος προτιμησε γκει για τσ.λ και τη φανελα και αλλα ομορφα... τυρακι στη φακα ειναι ο βελλιος.
Paokcojonas

Δημοσίευση από Paokcojonas »

εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος. Έχει τον agent που έχει και ο Κατσικάς ο οποίος έχει καλές άκρες στην Γερμανία. Για εκεί τον κόβω
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Απορώ με αυτά που γράφουν μερικοί αρδ ...
ο Βέλλιος πριν έρθει στον Ηρακλή προτάθηκε πολλές φορές στον ΠΑΟΚ όπου οι δικοί μας δεν κούνησαν κλασικά το δαχτυλάκι τους ... μιλάμε για τσάμπα μεταγραφή ... !!!

και τώρα μου λέτε να πάρουμε τον Βέλλιο όταν έχουμε ήδη με μεγάλο συμβόλαιο τον Κλάους ... οι παίχτες δεν έχουν καμία διαφορά ... ίσα ίσα που ο Κλάους στην πράξη είναι πολύ καλύτερος αφού έχει πολλά περισσότερα γκολ ...

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παιχταράδες ... ελπιδοφόρους και μάλιστα πολύ καλούς έχει ήδη στο ρόστερ τόσο στην 1η ομάδα όσο και στις ακαδημίες ...
Sabri32

Δημοσίευση από Sabri32 »

tad έγραψε:Απορώ με αυτά που γράφουν μερικοί αρδ ...
ο Βέλλιος πριν έρθει στον Ηρακλή προτάθηκε πολλές φορές στον ΠΑΟΚ όπου οι δικοί μας δεν κούνησαν κλασικά το δαχτυλάκι τους ... μιλάμε για τσάμπα μεταγραφή ... !!!

και τώρα μου λέτε να πάρουμε τον Βέλλιο όταν έχουμε ήδη με μεγάλο συμβόλαιο τον Κλάους ... οι παίχτες δεν έχουν καμία διαφορά ... ίσα ίσα που ο Κλάους στην πράξη είναι πολύ καλύτερος αφού έχει πολλά περισσότερα γκολ ...

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παιχταράδες ... ελπιδοφόρους και μάλιστα πολύ καλούς έχει ήδη στο ρόστερ τόσο στην 1η ομάδα όσο και στις ακαδημίες ...
Φίλε μου συγνώμη αλλά έχουν διαφορά οι παίχτες τουλάχιστον κατά την γνώμη μου.. Ο Βέλλιος έχει πολυ περισσότερα στοιχεία από τον Αθανασιάδη..
Και ο Αναστασάκος έβαζε γκολ αλλά έκανε μόνο αυτό μετά από πάσες πάρε βάλε.
Αυτό κάνει περίπου και ο Αθανασιάδης αν και είναι καλύτερος παίχτης από τον Αναστασάκο εντάξει.
Ο Βέλιος βάζει προσωπικά γκολ γιατί είναι και αρκετά γρήγορος η ομάδα του δεν δημιουργεί και όμως αυτός είναι στους πρώτους σκόρερ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τι τον συζητάμε αφού δεν θα ασχοληθούμε και είναι ταγμένος αλλού

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”