Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από Taseos »

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι ρεπόρτερ του βαζελου ξέρουν κάθε link αγώνα του ερασιτέχνη του παναθηναϊκού και οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ δεν ξέρουν καλά καλά τα βασικά αθλήματα ; Πιστεύεις ότι είναι υποχρέωση ρεπόρτερ του ΠΑΟ ή της ΑΕΚ να ενημερώνει το πρόγραμμα με αγώνες του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ; Έχεις σκεφτεί ποτέ από τα μέσα που κατά καιρούς έπαιξαν ΠΑΟΚ σκέτο, αν επέζησε κανένα; Θες να ανοίξουμε αυτή την κουβέντα πραγματικά ; Νομίζω ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο που νομίζετε ότι όλα κινούνται γύρω μας. Το SDNA είναι ποδοσφαιρικό ανριγαυρικο σάιτ. Ο παναθηναϊκός επειδή μονοπωλεί μαζί με τον γάβρο το μπάσκετ έχει και κόσμο που ασχολείται και πολλούς αρδ. Εσυ φετος προσπαθείς να ασχοληθείς και κυρίως καθαρά μπασκετικό ρεπόρτερ έχεις τον κλειτο.αντε και τον πετριδη. Αλλα ο Πετρίδης δεν βγάζει μεροκάματο ως ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ. Αλλά ως ασχισυντακτης νομίζω του συγκροτήματος. Το σάιτ δεν είναι του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ απλά περνά τις θέσεις του μέσα από το σάιτ και περνάει την θέση του σε ένα κοινό που δεν θα διάβαζε ποτέ ούτε το paok24 ούτε το sdna4. Δεν μπορούμε να στηρίξουμε ούτε το αρχικό open που έπαιζε ΠΑΟΚ, ούτε την έντυπη forza ούτε ραδιόφωνα ούτε τίποτα. Καλά καλά δεν στήριξε την μπουτίκ της ομάδας. Οπότε σταματήστε να χαλιεστε με πράγματα που δεν επηρεάζετε και δεν μπορείτε και να στηρίξετε. Έχει αλλά φιλοπαοκτσηδιξα σαιτς.διαβαστε εκεινα. Πχ το γκαζετα ή το sport24
These users thanked the author Taseos for the post (total 5):
warmeater, Dimpatra, margas, Χωρικός, eorptol1
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Στο μονο που θα διαφωνησω ειναι στα φιλοπαοκτσηδικα Gazzetta-S24, και τα δυο γαμημενα ειναι. Δυστυχως στα υπολοιπα εχεις δικιο, δεν μπορει να στηριξει ο κοσμος μεσο
These users thanked the author st4this for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

vs40 έγραψε: Σάβ 21 Φεβ 2026, 17:59 Είδα τον γαυρο μετά το 38' μέχρι το ημίχρονο. Λένε για χέρι πέναλτι που έπνιξε ο κοραξ. Είμαι σίγουρος ότι ούτε θα δω ποτέ ριπλέι ούτε εννοείτε δε θα είναι στα στιγμιότυπα του αγώνα. Ετσι; Τα λίγα λεπτά που είδα, μου φάνηκε φρέσκος ο γαυρος, ότι πρέπει για τηγάνισμα :lol:. Αυτός ο Ταρεμι παίζει για να κάνει νέους οπαδούς ο γαυρος, αυτούς που εγκατασταθηκαντα τελευταία χρόνια μαζικά στην πρωτεύουσα; Γιατί εδώ και καιρό αρνητικό τον βλέπω. Βλέπω γενικά σταθερά να χρησιμοποιεί μεμετια, δεν έχω άλλη εξήγηση.
Μετά το καθαρό πέναλτι που δεν έδωσε το βάρ, το έκλεισα. Μέχρι εκείνο το σημείο παίζανε 100% γάβρο οι κόρακες. Ήταν προφανές οτι έχει πέσει γραμμή να μην γκελάρει ο γάβρος. Πολύ φοβάμαι θα δούμε μία από τα ίδια με τους χάρτινους απόψε. Θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τους δύο της Αθήνα στο κόλπο.

Εχτές δεν ξέρω τί θα γινόταν αν έδινε το πέναλτι, αλλά αυτό που έγινε είναι κεφαλιά του παίκτη του Παναιτ που χτύπησε στο απλωμένο χέρι του γάβρου αμυντικού και σταμάτησε η πορεία της μπάλας προς την εστία. Καθαρό πέναλτι, το χέρι σε αφύσικη θέση, αν ήταν ο γάβρος στην θέση του Πάναι θα το έδιναν άμεσα.

Γενικά φέτος παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα που όποτε χρειάστηκε η άεχ και ο γάβρος σμπρώχτηκαν, κυρίως με πέναλτι ή γκόλ που δεν έπρεπε να μετρήσουν. Πονταλάκια που πήραν και τώρα είναι ακόμα κοντά στον ΠΑΟΚ που τους κέρδισε στα ίσια καί τους δύο. Όσο ο γαβρος ΔΕΝ παίζει με ξένους διαιτητές, θα συνεχίσει να εκμεταλεύεται την αδυναμία των Ελλήνων να σφυρίξουν εναντίον του. Ειδικά όταν καίει η μπάλα.

Για μένα το πρωτάθλημα είναι ήδη αλλοιωμένο. Χωρίς ξένους, ειδικά στο ΒΑΡ, δεν πρόκειται να παιχθεί στα ίσια κανένα πρωτάθλημα. Θα κάνεις εσύ την γκέλα και ο άλλος θα περναει αέρα.
These users thanked the author Magpies4 for the post:
vs40
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Eγω είδα το α ημίχρονο.

Ο γαύρος είχε το γκολ απο το κόρνερ και ενα σουτ εκτός περιοχής( παλι απο κορνερ η φαση) και τιποτα αλλο.... Ειναι ξεκαθαρο οτι ενω εχει ποιοτητα υστερει πολύ σε ομαδικη λειτουργία.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μου έκανε εντύπωση ότι είχανε τρεξίματα και δεν φάνηκε να έχουν καταπόνηση. Έπαιζαν στο 100%. Απλά δεν έχουν ανάπτυξη όπως ο ΠΑΟΚ, εχουν γιόμες κλπ. Όμως, μετά το μπουλινγκ του περιγυρου του γαυρου, είδα να αναγκάζεται να αλλάξει πράγματα. Δηλαδή αρκετές κάθετες κινήσεις στο 2ο ημίχρονο. Απλά ο Ταρεμι είναι σαν παλαίμαχος. Πραγματικά απορω εδώ και καιρό πώς παίζει σε ομάδα του τοπ 4.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Taseos έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 10:17 Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι ρεπόρτερ του βαζελου ξέρουν κάθε link αγώνα του ερασιτέχνη του παναθηναϊκού και οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ δεν ξέρουν καλά καλά τα βασικά αθλήματα ; Πιστεύεις ότι είναι υποχρέωση ρεπόρτερ του ΠΑΟ ή της ΑΕΚ να ενημερώνει το πρόγραμμα με αγώνες του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ; Έχεις σκεφτεί ποτέ από τα μέσα που κατά καιρούς έπαιξαν ΠΑΟΚ σκέτο, αν επέζησε κανένα; Θες να ανοίξουμε αυτή την κουβέντα πραγματικά ; Νομίζω ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο που νομίζετε ότι όλα κινούνται γύρω μας. Το SDNA είναι ποδοσφαιρικό ανριγαυρικο σάιτ. Ο παναθηναϊκός επειδή μονοπωλεί μαζί με τον γάβρο το μπάσκετ έχει και κόσμο που ασχολείται και πολλούς αρδ. Εσυ φετος προσπαθείς να ασχοληθείς και κυρίως καθαρά μπασκετικό ρεπόρτερ έχεις τον κλειτο.αντε και τον πετριδη. Αλλα ο Πετρίδης δεν βγάζει μεροκάματο ως ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ. Αλλά ως ασχισυντακτης νομίζω του συγκροτήματος. Το σάιτ δεν είναι του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ απλά περνά τις θέσεις του μέσα από το σάιτ και περνάει την θέση του σε ένα κοινό που δεν θα διάβαζε ποτέ ούτε το paok24 ούτε το sdna4. Δεν μπορούμε να στηρίξουμε ούτε το αρχικό open που έπαιζε ΠΑΟΚ, ούτε την έντυπη forza ούτε ραδιόφωνα ούτε τίποτα. Καλά καλά δεν στήριξε την μπουτίκ της ομάδας. Οπότε σταματήστε να χαλιεστε με πράγματα που δεν επηρεάζετε και δεν μπορείτε και να στηρίξετε. Έχει αλλά φιλοπαοκτσηδιξα σαιτς.διαβαστε εκεινα. Πχ το γκαζετα ή το sport24
Σόρρυ αλλά όχι.
Κανείς δεν ζήτησε φιλιπαοκτσηδικο σάιτ. Ούτε ΠΑΟΚ σκέτο ζητήσαμε.
Αντικειμενικότητα ζητήσαμε.
Άντε πες και αντιγαυρισμο. Μπορείς να είσαι αντιγαυρικο σάιτ και αντικειμενικό ταυτόχρονα.
Το "γαυρε ακούς, το σήκωσε ξανά ο ΠΑΟ" δεν είναι αντιγαυρικη θέση. Είναι ξεκάθαρα οπαδικη. Τα 35 θέματα στην πρώτη σελίδα για ένα κύπελλο μπάσκετ (ίσως τον πιο ασήμαντο τίτλο στα μεγάλα αθλήματα) είναι οπαδικη θέση. Όταν παρει το κύπελλο στη μπάλα ο ΠΑΟΚ θα το διαπιστώσεις, που δεύτερο θέμα θα είναι το ότι έκλασε ο Ναν.
Και η οπαδικοτητα του sdna φάνηκε ξεκάθαρα στον τελευταίο τελικό μεταξύ ΠΑΟΚ και ΠΑΟ και εκεί δεν χωράει αμφισβήτηση.

Το να ζητάς αντικειμενικότητα και το να μην θέλεις να βλέπεις μεγάλους ανθρώπους να εξευτελίζονται με τις τραγικότητες που βλέπουμε στο σάιτ τις τελευταίες ώρες δεν είναι ότι "νομίζουμε πως περιστρέφονται όλα γύρω μας". Μειώνεις τους συνοπαδους σου, ίσως γιατί δεν μπορείς να μειώσεις τον λόγο τους. Γιατί από την ανάποδη μπορω εγώ να σου πω πως με το να είμαστε ικανοποιημένοι με την ξεφτίλα του sdna τότε "βολευομαστε με τα αποφάγια που φτύνουν".

Το μόνο που έχεις δίκιο είναι ότι είναι άλλο ένα σάιτ για κλικς. Ένα κρασινο οπαδικο σάιτ που προσπαθεί να μαζέψει κλικς.
Ε τα δικά μου δεν τα παίρνει εδώ και χρόνια.
Εσύ που γουστάρεις τη φάση τους, μεγεια σου και χαρά σου. Μην πας να το βγάλεις όμως ότι παράγει και κανένα έργο. Δεν είμαστε ούτε τυφλοί ούτε χαζοί.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Για να το ξεκαθαρίσω. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ούτε το SDNA ούτε το γκαζετα. Το SDNA το διαβάζω καθαρά σε θέματα που θεωρώ ότι στέλνει η ΠΑΕ. Στο ρεπορτάζ αγώνα και άρθρων απο μπουντου κολκα βασιλόπουλο, κλπ δεν δίνω και ιδιαίτερη σημασία. Όπως δε δίνω και στα άρθρα των βαζελοαρδ. Αν ένας βαζελο ποπ άσος είναι ευχαριστημένος που ο ρεπόρτερ του γράφει με αυτούς τους τίτλους καλά να πάθει. Ο Σαββιδης ως Σαββιδης ιατρικά αφήνει καθέναν να γράφει ότι θέλει και να λέει ότι θέλει στα μέσα του. Είναι η δική του οπτική αυτή. Καθένας να γράφει ότι θέλει.μιλαμε για τον σαββιδη που όταν σκάι μεγκα τον έγραφαν λαθρέμπορο και του κατέβαζαν τα άπειρα, ενώ είχε το οπεν δεν έμπαινε καν στη διαδικασία να επιτεθεί κι αυτός. Είναι άλλο το στυλ του. Πιθανώς διάφορο των συνηθισμένων ελληνικών τακτικών. Φαντάσου ότι όταν μπήκε ο ίδιος με όπλο μέσα στο γήπεδο ο Βεργής που είναι και στο SDNA τον είχε κατεβάσει γέννεες δεκατέσσερεις στο SDNA. Τώρα αν μερικούς σας χαλάει που οι ρεπόρτερ του βαζελου γράφουν έτσι σαφέστατα έχετε επιλογή να διαβάζετε αλλά σαιτς ή μάλλον να μη διαβάζετε βαζελο άρθρα. Γιατί οι αρδ αυτοί είναι. Απλά γυρνάνε από σάιτ σε σάιτ.
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
eorptol1, aivas19
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Είναι πραγματικά αποκρουστική για το μέσο φίλαθλο η υπερπροβολή και υπερπληροφόρηση που τυγχάνουν οι 2 βρικόλακες του ελληνικού μπάσκετ. Είναι ολόκληρο σύστημα που συντηρείται από τα μέσα και τους δημοσιογράφους τόσο των κρατικών μέσων όσο και των υπολοίπων.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Ως προς το site του παντοκράτορα βάζελου, σε οποιονδήποτε κι αν ανήκει, πρόκειται για κάτι μεταξύ εσπρέσσο και πράσινης, το οποίο προωθεί ξεκάθαρα τη βία και το μίσος. Το χθεσινό ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου. Μιλάμε για ένα μέσο, το οποίο από το πρωί μέχρι το βράδυ δύο πράγματα κάνει: να δυσφημίζει τον Μπαρτζώκα και να αγιογραφεί τον Τράκη. Μόνο εγώ, που σίγουρα δεν έχω ανοίξει να διαβάσω ούτε τα μισά γιατί δεν είμαι άμεσα ενδιαφερόμενος, έχω υπόψιν μου τουλάχιστον 150 άρθρα στα οποία γελοιοποιείται, συκοφαντείται, παρωδείται, δολοφονείται σίγουρα σαν χαρακτήρας ο Μπαρτζώκας. Έχω άλλα 1000 υπόψιν μου που εξυψώνεται στο πάνθεον του Ολύμπου η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Αλλά δεκάδες άρθρα στα οποία γίνεται εκτεταμένη ανάλυση της ποιοτικής διαφοράς του να είσαι βάζελος σε σχέση με το να είσαι γαύρος. Κείμενα γραμμένα στα όρια του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας. Να πω εδώ ότι το να είναι ένα μέσο αντιολυμπιακό, είναι από μόνο του χουλιγκάνικο και προβληματικό. Το ότι είχε αρχικά τεράστια απήχηση έχει να κάνει με την γαυροσύνη όλων των άλλων μέσων προφανώς. Γνωστά και αυτονόητα πράγματα. Αν κάτι χρειάζεται ο αθλητισμός στην Ελλάδα δημοσιογραφικά, είναι ένα ανεξάρτητο και αντικειμενικό και σοβαρό μέσο. Όλα όμως, μόνο ανεξάρτητα και αντικειμενικά και σοβαρά δεν είναι. Η απόλυτη ξεφτίλα της εξαφάνισης της αλήθειας μετά τον στημένο τελικό κυπέλλου του 2022 ήταν απλώς ενδεικτική. Ένα site που το αντίπαλο δέος του είναι η φυλλάδα ο γαύρος… Να φανατίζονται οι γαυροβάζελοι, να γίνεται η σαπίλα λίγο ακόμα πιο σάπια κάθε μέρα.
These users thanked the author leomatos88 for the post:
GEOL
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δε δίνω κλικ σε κανένα ντεμέκ μεγαλοσάιτ εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμα και να εξυμνούν τον ΠΑΟΚ. Μιλάμε για ευλογία να φτάνεις στο σημείο να ξεχνάς σχεδόν την ύπαρξη όλων αυτών των σκουπιδιών, είτε ανόθευτα ούγκανων είτε φορώντας την προβειά του αντικειμενικού. Τρελό μπουστάρισμα στο αναγκαίο, καθημερινό, ψυχοπνευματικό ξεμπόχιασμα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

leomatos88 έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 13:04 Ως προς το site του παντοκράτορα βάζελου, σε οποιονδήποτε κι αν ανήκει, πρόκειται για κάτι μεταξύ εσπρέσσο και πράσινης, το οποίο προωθεί ξεκάθαρα τη βία και το μίσος. Το χθεσινό ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου. Μιλάμε για ένα μέσο, το οποίο από το πρωί μέχρι το βράδυ δύο πράγματα κάνει: να δυσφημίζει τον Μπαρτζώκα και να αγιογραφεί τον Τράκη. Μόνο εγώ, που σίγουρα δεν έχω ανοίξει να διαβάσω ούτε τα μισά γιατί δεν είμαι άμεσα ενδιαφερόμενος, έχω υπόψιν μου τουλάχιστον 150 άρθρα στα οποία γελοιοποιείται, συκοφαντείται, παρωδείται, δολοφονείται σίγουρα σαν χαρακτήρας ο Μπαρτζώκας. Έχω άλλα 1000 υπόψιν μου που εξυψώνεται στο πάνθεον του Ολύμπου η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Αλλά δεκάδες άρθρα στα οποία γίνεται εκτεταμένη ανάλυση της ποιοτικής διαφοράς του να είσαι βάζελος σε σχέση με το να είσαι γαύρος. Κείμενα γραμμένα στα όρια του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας. Να πω εδώ ότι το να είναι ένα μέσο αντιολυμπιακό, είναι από μόνο του χουλιγκάνικο και προβληματικό. Το ότι είχε αρχικά τεράστια απήχηση έχει να κάνει με την γαυροσύνη όλων των άλλων μέσων προφανώς. Γνωστά και αυτονόητα πράγματα. Αν κάτι χρειάζεται ο αθλητισμός στην Ελλάδα δημοσιογραφικά, είναι ένα ανεξάρτητο και αντικειμενικό και σοβαρό μέσο. Όλα όμως, μόνο ανεξάρτητα και αντικειμενικά και σοβαρά δεν είναι. Η απόλυτη ξεφτίλα της εξαφάνισης της αλήθειας μετά τον στημένο τελικό κυπέλλου του 2022 ήταν απλώς ενδεικτική. Ένα site που το αντίπαλο δέος του είναι η φυλλάδα ο γαύρος… Να φανατίζονται οι γαυροβάζελοι, να γίνεται η σαπίλα λίγο ακόμα πιο σάπια κάθε μέρα.
Ολα τα σάιτ έχουν να κάνουν με αρδ οπαδούς γιατί οπαδοί τα τρέφουν. Δεν υπάρχουν φίλαθλοι Ελλάδα. Για να το κάνουμε πιο κατανοητό , ουδείς στην Ελλάδα αγαπάει το ίδιο το σπορ. Αγαπάει τη νίκη της ομάδας του. Γι αυτό και η εξετερ στη γ εθνική θα έχει πάντα περισσότερο κόσμο από ότι όλες οι ομάδες στην Ελλάδα εκτός big four. Δεν φταίνε λοιπόν οι αρδ. Φταίει το κοινό. Οπως είναι αμόρφωτο σε όλους τους τομείς έτσι είναι και στα σπορ. Δεν θα πάρει κλικ ποτέ σε ένα σάιτ ή ανάλυση ενός αγώνα από τον μαρσαντο πχ. Δεν ξέρει κανείς από συστήματα δεν ξέρει κανείς από ποδόσφαιρο και κανείς δεν θέλει να μάθει. Τι περιγράφει δηλαδή η μπουντού μετά από έναν αγώνα, τι περιγράφει ο Νικολογιάννης; Τι ο Τσακίρης ; Τι κεφτετζογλου; Είδατε καμία ανάλυση πότε; Ακούτε περιγραφή αγώνα. Μπορεί να μάθετε την ώρα του αγώνα πότε γιορτάζει η γυναίκα ενός παίκτης. Αντε στο τσακίρ κέφι και ότι ο ΠΑΟΚ παίζει από δεξιά πιο πολύ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ οι αρδ μπάλα. Ξέρουν απλά αυτά που θέλουμε να ακούμε. Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα. Σκοκραριστηκατε με άρθρο οπαδικό Γαβρεστο πήρε. Το επόμενο θα είναι γαβρε στο έβαλε στον κωλο. Αυτή είναι η πραγματικότητα
These users thanked the author Taseos for the post:
zissos
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Taseos έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 13:38
leomatos88 έγραψε: Κυρ 22 Φεβ 2026, 13:04
Ολα τα σάιτ έχουν να κάνουν με αρδ οπαδούς γιατί οπαδοί τα τρέφουν. Δεν υπάρχουν φίλαθλοι Ελλάδα. Για να το κάνουμε πιο κατανοητό , ουδείς στην Ελλάδα αγαπάει το ίδιο το σπορ. Αγαπάει τη νίκη της ομάδας του. Γι αυτό και η εξετερ στη γ εθνική θα έχει πάντα περισσότερο κόσμο από ότι όλες οι ομάδες στην Ελλάδα εκτός big four. Δεν φταίνε λοιπόν οι αρδ. Φταίει το κοινό. Οπως είναι αμόρφωτο σε όλους τους τομείς έτσι είναι και στα σπορ. Δεν θα πάρει κλικ ποτέ σε ένα σάιτ ή ανάλυση ενός αγώνα από τον μαρσαντο πχ. Δεν ξέρει κανείς από συστήματα δεν ξέρει κανείς από ποδόσφαιρο και κανείς δεν θέλει να μάθει. Τι περιγράφει δηλαδή η μπουντού μετά από έναν αγώνα, τι περιγράφει ο Νικολογιάννης; Τι ο Τσακίρης ; Τι κεφτετζογλου; Είδατε καμία ανάλυση πότε; Ακούτε περιγραφή αγώνα. Μπορεί να μάθετε την ώρα του αγώνα πότε γιορτάζει η γυναίκα ενός παίκτης. Αντε στο τσακίρ κέφι και ότι ο ΠΑΟΚ παίζει από δεξιά πιο πολύ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ οι αρδ μπάλα. Ξέρουν απλά αυτά που θέλουμε να ακούμε. Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα. Σκοκραριστηκατε με άρθρο οπαδικό Γαβρεστο πήρε. Το επόμενο θα είναι γαβρε στο έβαλε στον κωλο. Αυτή είναι η πραγματικότητα
Δε διαφωνώ σε τίποτα. Εκτός του ότι σοκαριστήκαμε, τουλάχιστον εμένα μου φάνηκε σαν φυσική συνέχεια του μοτίβου χρόνων ''δημοσιογραφίας'' που περιέγραψα. Όσον αφορά το κοινό πάντως, είναι αμφίδρομη η προσφορά και η ζήτηση. Ο ένας ζητάει σκατά, ο άλλος του δίνει απόσκατα. Τι γυρεύουμε εμείς μέσα στη νύχτα των άλλων, όπως αναρωτιούνται και οι Τρύπες. Κοινώς, τι κάνει ο ΠΑΟΚ μέσα σε αυτήν τη χαβούζα! Περνάει τις θέσεις του; Σε ποιους; Και από ποιους; Έχει νόημα; Για πέταμα είναι όλοι τους.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Πιθανώς κ έχει νόημα γιατί η όποια πίεση δεχτεί ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι από τον Αρη. Το κοινό του οποίου δεν απασχολεί ούτε έναν υποψήφιο στο δημοτικό διαμέρισμα που ανήκει η συνοικία της όσιας ξένης, αλλά το πελατειακό κοινό της α και β Αθηνών. Της χαβούζας όπως λες. Οπότε ναι. Δεν ξύπνησε κάποιος ένας πρωί και δεν είχε τι να κάνει από το να φτιάξει εσωτερικό ανάχωμα στο κέντρο των αποφάσεων και των πολιτικών πιέσεων. Τέλος πάντων κακώς ανοίξαμε αυτή τη συζήτηση γιατί στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Καθένας διαβάζει αυτά που τον ευχαριστούν.

Όπως αδιανόητο ήταν πριν 10 χρόνια για κάποιον να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία του ολυμπιακου σε όλους τους τομείς
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Βλέποντας τα HL του αγώνα Ολυμπιακού - Παναιτωλικού θεωρώ ότι η νίκη του γαύρου ήταν δίκαιη. Ναι, υπήρξε χέρι του παίκτη του γαύρου, αλλά η κεφαλιά που δίνεται είναι από πολύ κοντά και δεν θεωρώ ότι το χέρι του αμυνόμενου ήταν σε αφύσικη θέση. Από και και μετά δεν υπήρξε (στα HL τουλάχιστον) κάτι καλό για τον Παναιτωλικό, παρά ένα σουτ του Σμυρλή που πήγε πάνω στον Τζολάκη. Αντίθετα ο γαύρος είχε αρκετές ευκαιρίες. Όχι πάρα πολλές, αλλά αρκετές, ώστε η νίκη του να είναι δίκαιη.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Μεγαλης σημασιας το ματς κουλα-λιβαδεια στο κεκλεισμενων allwyn καθως ειναι το τελευταιο ματς που μπορει να γκελαρει μεχρι τα PO. Δεδομενου οτι εχουμε να παιξουμε καραισκακη θα βολευε πολυ να γκελαρουν σμρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”