Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Γιατι δεν λες Μασουρα και λες Φορτούνη που ειναι γηγενης; Ο Μουργκ θα ειναι εκτος λιστας.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Πριν λίγο είδα ότι έκλεισε το θέμα Κεντζιόρα. Τριετές συμβόλαιο με 900.000 τον χρόνο. Μπορεί κάποιος να το διασταυρώσει μην είμαι ράδιο-αρβύλα;
- AlxNeapoli1
Γιατι για Φορτουνη ενδιαφερομαστεaivas19 έγραψε:Γιατι δεν λες Μασουρα και λες Φορτούνη που ειναι γηγενης; Ο Μουργκ θα ειναι εκτος λιστας.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μακάρι αν και με έψησε και ο Βέλγος πάνω.Γερασίμου έγραψε:Πριν λίγο είδα ότι έκλεισε το θέμα Κεντζιόρα. Τριετές συμβόλαιο με 900.000 τον χρόνο. Μπορεί κάποιος να το διασταυρώσει μην είμαι ράδιο-αρβύλα;
Επιτέλους κάποιος λέει το προφανές.VfB v2 έγραψε:Με κανέναν σαμάττα δεν πήρες το πρωτάθλημα. Αλλοι τράβηξαν το κουπί και αυτος προσπάθησε όσο μπορούσε με τον ρόλο της εξυπηρέτησης συμπαιχτών να κάνει τον εαυτό του όσο ποιο χρήσιμο γίνεται.nothu έγραψε:Δυστυχως μ αυτους τους δυο πηραμε πρωταθλημα.AntreasG4 έγραψε:Δυστυχώς θα πάμε με σαματα-μπραντον στα προκριματικα του chl οπως φαινεται
Ο Σαμάτα σε μια ολόκληρη σεζόν είχε 3-4 καλές στιγμές. Αυτό που έκανε σταθερά όμως ήταν να χαλάει το παιχνίδι της ομάδας. Όσον αφορά την άμυνα, δεν πιέζει. Οσον αφορά την επίθεση, κρύβεται και δεν απειλεί. Όσον αφορά το τρανζίσιον, καθυστερεί με την μπάλα και πολύ συχνά την χάνει. Επιπλέον είχε πολλές πολύ κακές στιγμές που μας κόστισαν βαθμούς και πιθανότητες τίτλου.
Καταλαβαίνω ότι η ΠΑΕ έχει καλύτερη εικόνα όσον αφορά τα οικονομικά στοιχεία ή την ποδοσφαιρική προσωπικότητα του παίκτη (αν και με 2 mental breakdowns σε μια σεζόν δε φαίνεται αυτό να είναι το δυνατό του σημείο), αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν συνοπαδοί που τον θεωρούν καλό ή χρήσιμο παίκτη με βάση τα όσα είδαμε την προηγούμενη σεζόν.
Απο που βγηκε αυτο; Δεν το ηξερα. Για να δουμεAlxNeapoli1 έγραψε:Γιατι για Φορτουνη ενδιαφερομαστεaivas19 έγραψε:Γιατι δεν λες Μασουρα και λες Φορτούνη που ειναι γηγενης; Ο Μουργκ θα ειναι εκτος λιστας.
Γιατί δεν κοιτάμε τον Τσέχο που γυροφέρνει ο παλέτας; 27 χρονών με 21 γκολ και 11 ασίστ.
Μου το μετέφερε συνεργάτης μου στο νοσοκομείο. Το είδε λέει σε site του f.b. Για αυτό και ρώτησα, δεν τα πολυπιστευω, αλλά δεν έχω χρόνο για διασταύρωση.proedros έγραψε:Που το διάβασες;
Καταρχην///ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!
Ολοι ειμαστε ποιο ήρεμοι....αλλα βλεπουμε οτι περναν οι μερες, και οι 2 στοχοι( Κεν-Με) παραμενουν στοχοι..
ε, λογικο ειναι να μιζεριαζουμε λιγο...βλέπουμε οτι ξεκίνησαν και κανουν και οι αλλες ομαδες μεταγραφες...και φουντώνουμε
Το θέμα ειναι, σε αυτους τους 2 , που δινουμε χρόνο, να ερθουν ....μην μείνουμε με τον στόχο το χέρ...

Ολοι ειμαστε ποιο ήρεμοι....αλλα βλεπουμε οτι περναν οι μερες, και οι 2 στοχοι( Κεν-Με) παραμενουν στοχοι..
ε, λογικο ειναι να μιζεριαζουμε λιγο...βλέπουμε οτι ξεκίνησαν και κανουν και οι αλλες ομαδες μεταγραφες...και φουντώνουμε

Το θέμα ειναι, σε αυτους τους 2 , που δινουμε χρόνο, να ερθουν ....μην μείνουμε με τον στόχο το χέρ...

νομίζω καλό θα ήταν αν κάποιος μεταφέρει κάτι να βάζει και μια πηγή ή να λέει πού το άκουσε, κάτι
το λέω με αφορμή το ότι ενδιαφερόμαστε για φορτούνη και το ότι έκλεισε ο κεντζιόρα
το λέω με αφορμή το ότι ενδιαφερόμαστε για φορτούνη και το ότι έκλεισε ο κεντζιόρα
Πραγματικα δεν ξερω γιατι δεν ασχολουμαστε.Τρόμος έγραψε:Γιατί δεν κοιτάμε τον Τσέχο που γυροφέρνει ο παλέτας; 27 χρονών με 21 γκολ και 11 ασίστ.
O Μασούρας παίζει σε θέση που έχουμε ήδη 2 παίχτες. Επίσης είχα την αίσθηση πως είναι πολυ κοντά στο να κλείσει κάπου εξωτερικό. Επιπλέον αν είναι να δώσω μία θεση μεσοεπιθετικού σε έλληνα, προτιμώ τον Φορτούνη γιατί τον θεωρώ πολύ καλύτερο του Μασούρα.aivas19 έγραψε:Γιατι δεν λες Μασουρα και λες Φορτούνη που ειναι γηγενης; Ο Μουργκ θα ειναι εκτος λιστας.
Παντως πολλοι λενε για τον Φορτουνη, οτι μας ΄΄επεζε΄΄ και πηγε στον γαυρο, και δεν τον θελουν..
Επειδη, ειναι καλος παικτης, και εαν θέλει( δεν το κοβω) να ερθει, θα ηθελα να του δωσει η ομαδα ενα καλο συμβολαιο....
Επειδη, ειναι καλος παικτης, και εαν θέλει( δεν το κοβω) να ερθει, θα ηθελα να του δωσει η ομαδα ενα καλο συμβολαιο....