Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Ρε παιδιά οκ η κριτική, αλλά μερικοί εδώ μέσα είναι κάρτα τρολ που θέλουν να ανάψουν το κλίμα, όχι μόνο δεν μιλάνε αντικειμενικά, αλλά λένε πράγματα έτσι ώστε να ανεβάσουν τα αίματα…προς τους μοντ αυτό, δεν χρειάζεται δημοσίευση… φιλικά πάντα
Εμένα με χαλάει η ιδέα του δανεικού και αγυρίστου. Ας έρθει με μεταγραφή και δεν θα πω τίποτα.renegade έγραψε:Ποιο ακριβώς είναι το ρίσκο?dev έγραψε:κλεινοντας τον βραζιλιανο με υψος 1,66 ταλεντο με ρισκο ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΑΝΕΙΚΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ
μετα απο πωληση με 6 μυρια ( εστω 4 τσεπη) του νταγκλας τοτε αποδεικνυεται οτι η ποιοτικη αναβαθμιση δεν ηταν στοχος αλλα ενα ακομα παραμυθι της διοικησης.
τελος κλειδωνει και το ταβανι μας για φετος που ειναι η 4η θεση.
Βασικός στην Σαχτάρ έπαιζε όχι στην κάτω ραχούλα κ οι εμφανίσεις του έκαναν την Λάτσιο να σκάσει 8εκατομμυρια για να τον αποκτήσει.
Οκ δεν μπόρεσε να σταθεί στην Λάτσιο αλλά αν τα κατάφερνε στην δευτεραθλήτρια Ιταλίας ούτε που θα το συζητούσαμε.
Ο μόνος λόγος που υπάρχει αρνητισμος ( και τον καταλαβενω εν μέρει ) είναι ότι από τη στιγμή που έχεις ψηθεί με μαξίμοβιτς ακόμα και χαφ επιπέδου Αντόνιο σε χαλάνε
Εγώ πάλι από αυτά που ειδα, βλέπω έναν παίκτη με τρεξίματα, με ποιοτικές επαφές με ευχέρεια να χτίζει επιθέσεις από πίσω στο 6 , και να αναχαιτίζει με την ίδια ευκολία.
Στα μείον προφανώς ο δανεισμός και φυσικά όπως έγραψα και προχθές η σύγκριση.
Αυτο το παρολίγον με τον Μαξίμοβιτς μας τσάκισε. Όλοι από εδώ και πέρα θα συγκρίνονται μαζί του.
Ιδανικό σενάριο; Και Αντόνιο σαν αντιΣβααμπ στο ρόστερ και Μαξίμοβιτς αύριο.
Αυτο το παρολίγον με τον Μαξίμοβιτς μας τσάκισε. Όλοι από εδώ και πέρα θα συγκρίνονται μαζί του.
Καλά όλα αυτά, αλλά παραμένει 1,66.
υ.γ. Θα σβηστεί και αυτό ως δήθεν οφ τόπικ?
Αγαπητέ JohnDag παρακολουθω με πολυ ενδιαφερον τα ποσταρισματα σου τα οποια ειναι σχεδον παντα ψυχραιμα και σοβαρα και τα περισσοτερα κινουνται στα ορια της κοινης λογικης καταδεικνυοντας απλως τα πραγματικα δεδομενα.
Μου δημιουργειται ομως συχνα η αισθηση (μπορει και ψευδαισθηση) ότι πίσω απο τις γραμμες σου κρυβεται μια παρα πολυ λεπτή και αδιορατη ειρωνία η οποία διαχέεται πάντα στην ατμόσφαιρα με έναν απόλυτα διακριτικό και έξυπνο τρόπο. Γενικά είμαι πάντα κατά της ειρωνίας, με όποιο τρόπο κι αν αυτή εκφράζεται, αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι ο δικός σου τρόπος είναι πολύ επιτυχημένος γιατί και το μήνυμα που θελεις περνάς αλλά και κανείς δεν μπορεί να σε κατηγορήσει ότι ειρωνεύεσαι κάποιον ή κάτι.
Ζητώ συγνώμη εαν τα παραπάνω συμπεράσματα είναι εσφαλμένα και δεν έχουν καμια σχέση με την πραγματικότητα.
Ήθελα απλά να μεταφέρω την αίσθηση που μου προκαλουν τα ποστ που κανεις.
Μου δημιουργειται ομως συχνα η αισθηση (μπορει και ψευδαισθηση) ότι πίσω απο τις γραμμες σου κρυβεται μια παρα πολυ λεπτή και αδιορατη ειρωνία η οποία διαχέεται πάντα στην ατμόσφαιρα με έναν απόλυτα διακριτικό και έξυπνο τρόπο. Γενικά είμαι πάντα κατά της ειρωνίας, με όποιο τρόπο κι αν αυτή εκφράζεται, αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι ο δικός σου τρόπος είναι πολύ επιτυχημένος γιατί και το μήνυμα που θελεις περνάς αλλά και κανείς δεν μπορεί να σε κατηγορήσει ότι ειρωνεύεσαι κάποιον ή κάτι.
Ζητώ συγνώμη εαν τα παραπάνω συμπεράσματα είναι εσφαλμένα και δεν έχουν καμια σχέση με την πραγματικότητα.
Ναι και;Mailman_4 έγραψε:Καλά όλα αυτά, αλλά παραμένει 1,66.
Κακώς διεγράφη το σχόλιο του black ο οποίος γενικά είναι από τις πιο ήρεμες και λογικές φωνές εδώ μέσα. Κι ας διαφωνούμε συχνά σε πολλά.
Αφήστε και κανέναν να δηλώσει δυσαρέσκεια ειδικά όταν αυτό γίνεται με πολιτισμένο τρόπο. Δεν θα σας ζητήσει τα ρέστα ο Ιβαν.
Gika, αγωνιστικά μπορεί να είναι κακή εξέλιξη θα συμφωνήσω η απόκτηση ενός δανεικού και αγύριστου.
Όμως οικονομικά και μια που το συμμάζεμα των οικονομικών είναι πλέον ο στρατηγικός στόχος της ΠΑΕ είναι απείρως καλύτερη λύση. Ακόμα και όλο το συμβόλαιο του Marcos Antonio να καλύψεις το 1Μ είναι εμφανώς λιγότερο από τα 8Μ που χρειάζονται για αγορά και τριετές συμβόλαιο Μαξίμοβιτς.
Πιστεύω δε ότι μπορούμε άμεσα να προχωρήσουμε και σε μια τέτοιου είδους λύση και στα εξτρέμ όπως ανέφερα.
Αν περάσουμε ομίλους θεωρώ ότι είμαστε εξαιρετικά, συνυπολογίζοντας τις πωλήσεις, τις αποδεσμεύσεις και τα έσοδα από Ευρώπη.
Στο απευκταίο σενάριο του αποκλεισμού υπάρχει δυνατότητα πώλησης Κουλιερακη. Θεωρω πάντως ότι δεν πρέπει να βιαστούμε να τον πουλήσουμε, τουλάχιστον μέχρι να δούμε τι θα γίνει με τον όμιλο.
Γενικά είμαι αισιόδοξος όσον αφορά τα οικονομικά. Αν στρώσουμε την κατάσταση φέτος και συμμαζευτούμε, του χρόνου το καλοκαίρι σε συνδυασμό με μια καλή πώληση ίσως μπορέσουμε να επενδύσουμε εγκαίρως και να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αφήστε και κανέναν να δηλώσει δυσαρέσκεια ειδικά όταν αυτό γίνεται με πολιτισμένο τρόπο. Δεν θα σας ζητήσει τα ρέστα ο Ιβαν.
Gika, αγωνιστικά μπορεί να είναι κακή εξέλιξη θα συμφωνήσω η απόκτηση ενός δανεικού και αγύριστου.
Όμως οικονομικά και μια που το συμμάζεμα των οικονομικών είναι πλέον ο στρατηγικός στόχος της ΠΑΕ είναι απείρως καλύτερη λύση. Ακόμα και όλο το συμβόλαιο του Marcos Antonio να καλύψεις το 1Μ είναι εμφανώς λιγότερο από τα 8Μ που χρειάζονται για αγορά και τριετές συμβόλαιο Μαξίμοβιτς.
Πιστεύω δε ότι μπορούμε άμεσα να προχωρήσουμε και σε μια τέτοιου είδους λύση και στα εξτρέμ όπως ανέφερα.
Αν περάσουμε ομίλους θεωρώ ότι είμαστε εξαιρετικά, συνυπολογίζοντας τις πωλήσεις, τις αποδεσμεύσεις και τα έσοδα από Ευρώπη.
Στο απευκταίο σενάριο του αποκλεισμού υπάρχει δυνατότητα πώλησης Κουλιερακη. Θεωρω πάντως ότι δεν πρέπει να βιαστούμε να τον πουλήσουμε, τουλάχιστον μέχρι να δούμε τι θα γίνει με τον όμιλο.
Γενικά είμαι αισιόδοξος όσον αφορά τα οικονομικά. Αν στρώσουμε την κατάσταση φέτος και συμμαζευτούμε, του χρόνου το καλοκαίρι σε συνδυασμό με μια καλή πώληση ίσως μπορέσουμε να επενδύσουμε εγκαίρως και να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα.
-
Πολυ πιο ολοκληρωμένος και απο τον Ντοουγκλας και απο τον Νταντας... Και ανοιγεις δουλειές με ενα γραφείο με παίκτες απο Βραζιλία.nunies4 έγραψε:Εγώ πάλι από αυτά που ειδα, βλέπω έναν παίκτη με τρεξίματα, με ποιοτικές επαφές με ευχέρεια να χτίζει επιθέσεις από πίσω στο 6 , και να αναχαιτίζει με την ίδια ευκολία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Πέμ 17 Αύγ 2023, 14:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι και? Είναι κοντούλης, ειδικα για μέσος.nunies4 έγραψε:Ναι και;Mailman_4 έγραψε:Καλά όλα αυτά, αλλά παραμένει 1,66.
Ένα τρελό σενάριο "αποκάλυψε" μόλις τώρα ο Κόλκας.
Στις συζητησεις για το πως θα ξεπεραστει το θεμα με το ποσοστό 30% της Βαλενθια, προκρίθηκε λεει το σενάριο να αγοράσει ο ΠΑΟΚ τον Μαξι με ενα πολυ χαμηλό ποσό (π.χ. 500.000) έτσι ώστε να πάρει η Βαλένθια μόνο 150.000χιλ.,
και ταυτόχρονα να αγοράσει ο ΠΑΟΚ κι έναν άλλον παίκτη της Χεταφε (καλούτσικου επιπέδου) με 4μύρια για τον οποίο είχε βρεθεί και μια ισπανική ομάδα για να τον πάρει δανεικό για έναν χρόνο και του χρόνου θα τον είχε στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ.
Τελικά λέει ότι το μοτίβο αυτό δεν προχώρησε
Στις συζητησεις για το πως θα ξεπεραστει το θεμα με το ποσοστό 30% της Βαλενθια, προκρίθηκε λεει το σενάριο να αγοράσει ο ΠΑΟΚ τον Μαξι με ενα πολυ χαμηλό ποσό (π.χ. 500.000) έτσι ώστε να πάρει η Βαλένθια μόνο 150.000χιλ.,
και ταυτόχρονα να αγοράσει ο ΠΑΟΚ κι έναν άλλον παίκτη της Χεταφε (καλούτσικου επιπέδου) με 4μύρια για τον οποίο είχε βρεθεί και μια ισπανική ομάδα για να τον πάρει δανεικό για έναν χρόνο και του χρόνου θα τον είχε στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ.
Τελικά λέει ότι το μοτίβο αυτό δεν προχώρησε
Η συμπεριφορά, δηλαδή η ανοχή του κόσμου, που δεν ξεπερνάει σχεδόν ποτέ τις απλές γκρίνιες σε forum και ίντερνετ γενικά, είναι άξια συγχαρητηρίων και όχι κραξίματος.
Εγώ που κλείνω τα 40, δεν έχω ξαναζήσει ΠΑΟΚ (υποτίθεται οικονομικά δυνατό) να πουλάει ότι καλύτερο έχει, να βγάζει θετικό πρόσημο σε αγορές - πωλήσεις/αποδεσμεύσεις, να ΜΗΝ τα δίνει αυτά για να ενισχυθεί όπως πρέπει και ταυτόχρονα ο κόσμος να κάθεται όλη μέρα και να βρίσκει δικαιολογίες για αυτές τις κινήσεις.
Κάποτε αν διαβάζαμε πως πουλήθηκαν οι 2 από τους 4 βασικότερους παίκτες της ομάδας μας, στις θέσεις τους ήρθε ο κανένας και ο Έκονγκ και η πρόθεση είναι το πολύ να αποκτηθεί ένας δανεικός, ακόμα και να ήμασταν οικονομικά σκ@τά, θα γινόταν Βιετνάμ.
Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος. Τη πραγματικότητα καταγράφω και όποιος θέλει ας πει το αντίθετο για προηγούμενες δεκαετίες.
Τώρα φτάσαμε στο σημείο να αναλύουμε για χρόνια το τι κάνει η Ρωσική κεντρική τράπεζα, τι συμβαίνει με τον Covid, πως εξελίσσεται ο πόλεμος, τι καιρό κάνει στο Ροστόφ, και αν τολμήσει κανείς να θέσει 100% εύλογα ερωτήματα όπως "γιατί ρε φίλε βγάζεις υπάλληλο σου να μου λέει για μεταγραφές 2-4 εκατομμυρίων και μετά από πωλήσεις(!!) δεν έχεις φέρει κανέναν;" θα φάει και πέσιμο.
Ο καθένας σε αυτή τη ζωή επιλέγει τον δρόμο που θα ακολουθήσει. Το σέβομαι.
Άποψη μου; Πιστεύω πως όταν η ίδια η διοίκηση εισπράττει αυτή τη νοοτροπία "δικαιολογίας" από τον κόσμο, μην περιμένετε να δούμε άσπρη μέρα.
Εγώ βλέπω "10 να γκρινιάζουν και 10 να δικαιολογούν".
Βλέπω "10 να κράζουν και 10 να χειροκροτούν".
Όταν θα έπρεπε το 100% του κόσμου να απαιτεί (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΠΑΟΚ προφανώς) να ενισχυθεί η ομάδα.
12.12.14
"Αν θέλουμε να εστιάσουμε κάπου στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αυτό σαφώς και πρέπει να είναι το μήνυμα των οπαδών μετά το 1-2 (ΠΑΟΚ - Γκινγκάμπ). Από τη θύρα 4 ακούστηκε εν χορώ το σύνθημα «κάντε καμιά μεταγραφή» που αποτυπώνει και τη σκέψη της πλειονότητας του κόσμου της ομάδας."
Εγώ που κλείνω τα 40, δεν έχω ξαναζήσει ΠΑΟΚ (υποτίθεται οικονομικά δυνατό) να πουλάει ότι καλύτερο έχει, να βγάζει θετικό πρόσημο σε αγορές - πωλήσεις/αποδεσμεύσεις, να ΜΗΝ τα δίνει αυτά για να ενισχυθεί όπως πρέπει και ταυτόχρονα ο κόσμος να κάθεται όλη μέρα και να βρίσκει δικαιολογίες για αυτές τις κινήσεις.
Κάποτε αν διαβάζαμε πως πουλήθηκαν οι 2 από τους 4 βασικότερους παίκτες της ομάδας μας, στις θέσεις τους ήρθε ο κανένας και ο Έκονγκ και η πρόθεση είναι το πολύ να αποκτηθεί ένας δανεικός, ακόμα και να ήμασταν οικονομικά σκ@τά, θα γινόταν Βιετνάμ.
Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος. Τη πραγματικότητα καταγράφω και όποιος θέλει ας πει το αντίθετο για προηγούμενες δεκαετίες.
Τώρα φτάσαμε στο σημείο να αναλύουμε για χρόνια το τι κάνει η Ρωσική κεντρική τράπεζα, τι συμβαίνει με τον Covid, πως εξελίσσεται ο πόλεμος, τι καιρό κάνει στο Ροστόφ, και αν τολμήσει κανείς να θέσει 100% εύλογα ερωτήματα όπως "γιατί ρε φίλε βγάζεις υπάλληλο σου να μου λέει για μεταγραφές 2-4 εκατομμυρίων και μετά από πωλήσεις(!!) δεν έχεις φέρει κανέναν;" θα φάει και πέσιμο.
Ο καθένας σε αυτή τη ζωή επιλέγει τον δρόμο που θα ακολουθήσει. Το σέβομαι.
Άποψη μου; Πιστεύω πως όταν η ίδια η διοίκηση εισπράττει αυτή τη νοοτροπία "δικαιολογίας" από τον κόσμο, μην περιμένετε να δούμε άσπρη μέρα.
Εγώ βλέπω "10 να γκρινιάζουν και 10 να δικαιολογούν".
Βλέπω "10 να κράζουν και 10 να χειροκροτούν".
Όταν θα έπρεπε το 100% του κόσμου να απαιτεί (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΠΑΟΚ προφανώς) να ενισχυθεί η ομάδα.
12.12.14
"Αν θέλουμε να εστιάσουμε κάπου στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αυτό σαφώς και πρέπει να είναι το μήνυμα των οπαδών μετά το 1-2 (ΠΑΟΚ - Γκινγκάμπ). Από τη θύρα 4 ακούστηκε εν χορώ το σύνθημα «κάντε καμιά μεταγραφή» που αποτυπώνει και τη σκέψη της πλειονότητας του κόσμου της ομάδας."
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Το καταλαβαίνω αυτό που λες και επίσης καταλαβαίνω ότι κάποιοι θα το εκλαμβάνουν και έτσι.Logistis έγραψε:Αγαπητέ JohnDag παρακολουθω με πολυ ενδιαφερον τα ποσταρισματα σου τα οποια ειναι σχεδον παντα ψυχραιμα και σοβαρα και τα περισσοτερα κινουνται στα ορια της κοινης λογικης καταδεικνυοντας απλως τα πραγματικα δεδομενα.
Σε κάθε περίπτωση δεν επιβεβαιώνω

Στα σοβαρά τώρα πραγματικά πιστεύω χωρίς καμία δόση ειρωνείας οτι:
- Δεν υπάρχει καμία άλλη προοπτική αυτή την στιγμή για τον ΠΑΟΚ πέρα από τον Ιβαν.
- Ο Ιβαν έχει αποφασίσει για τον έναν ή άλλο λόγο να συμμαζέψει οικονομικά την εταιρία.
Αν έχω παράπονα; Πολλά και τα εδώ εκφράσει πολλάκις.
Θα ήθελα παικταράδες, μεταγραφαρες και τίτλους κάθε χρονο; Προφανώς.
Στην παρούσα φάση όμως προέχουν αλλά και προσπαθώ με τον τρόπο που γράφω να περάσω ναι κάποια μηνύματα. Όχι απαραίτητα με ειρωνεία αλλά με ένα τρόπο χωρίς κραυγές και αλαλαγμούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Πέμ 17 Αύγ 2023, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Mailman_4 έγραψε:Καλά όλα αυτά, αλλά παραμένει 1,66.
Όχι. Θα φας μια ώρα μπαν για την εξυπνάδα σου, ωστόσο.
- pagotatzis
Καλά ,βρήκε ο Κολκας κάτι να μας μεταφέρει βγαλμένη από το μυαλό του !
Αν είναι έτσι θα μπορούσε να τον πάρει δανεικό με έναν ποσό 3,5 εκτ και να υπογράψει σαν ελεύθερος μετά τον δανεισμό και η Βαλενθια δεν θα έπαιρνε δραχμή !
Αν είναι έτσι θα μπορούσε να τον πάρει δανεικό με έναν ποσό 3,5 εκτ και να υπογράψει σαν ελεύθερος μετά τον δανεισμό και η Βαλενθια δεν θα έπαιρνε δραχμή !
Διαβάζω εντελώς διαφορετικά την κατάσταση.JohnDag έγραψε:
Οικονομικά, η ομάδα θα κινείται στο +-3 εκατομμύρια από ότι υπολογίζεται να βγάλει.
Αν μπαίνουμε κάθε χρόνο ομίλους, η ομάδα θα μπορεί να πληρώνει παίκτες που θα μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα με αξιώσεις. Αν δεν μπαίνουμε ομίλους, η ποιότητα των παικτών θα αρκεί για μία άνετη 4η θέση συν ότι καταφέρει ο εκάστοτε προπονητής.
Η εξασφάλιση λοιπόν των ευρωπαικών ομίλων, είναι βασική προυπόθεση της αυτάρκειας. Αν του χρόνου χάσουμε ξανά την μισή ομάδα Ιούνιο, και περιμένουμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο για να πληρώσουμε φθηνά, θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Οι Αντρίγια, Σβαμπ είναι στο τελευταίο έτος συμβολαίου, ο Τάισον ίσως στο τελευταίο έτος καριέρας, οι 3 μικροί (Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας) είναι θέμα χρόνου να φύγουν και φτου και από την αρχή.
Είναι απαραίτητο να χτιστεί ένας κορμός, ακόμα κι αν χρειαστεί μία αρχική επένδυση. Το να έχεις ένα δίδυμο στα χαφ έτοιμο από φέτος (ειδικά αν αυτοί είναι οι Οζντόεφ, Μαξίμοβιτς) είναι η μισή πρόκριση του χρόνου, όπου με έναν καλό φορ και αν δεν πουλήσουμε νωρίς, το έχουμε!
Εύχομαι ολόψυχα να περάσουμε σήμερα και να κινηθούμε προς τη σωστή κατεύθυνση.