Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από nunies4 »

Ειναι και αυτο μια αναγνωση και σε μεγαλο βαθμο σωστη.
Με μια υποσημειωση. Ο Ζιβκο του 19 και του 20 ηταν πιο κοντα σε "κανονικο¨ τερματοφυλακα.
Ο Ζιβκο του 22-23 ειναι πιο κοντα στο "παλαιμαχος¨ τερματοφυλακας. ΕΙναι δυσκολο να μπορεσει να σου δωσει εστω και αυτα τα 5-10 ματς
Γνωμη μου. Αν ο Ραζβαν εχει διαφορετικη προφανως κατι παραπανω θα ξερει.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Τότε φίλε Τζόσουα με το τελευταίο σου σχόλιο καλύτερα θα ήταν να παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος της περσινής χρονιάς, να παίζουν ξανά βασικοί οι ίδιοι απλά με την προσθήκη τριών καλών παικτών. Έτσι θα είχε χρόνο ο Λουτσε να μπολιασει αυτούς τους τρεις, να ενσωματώσει άλλους δύο, τον Γενάρη να κάνει άλλες δύο μεταγραφές βάθους ή ύψους και να πηγαίναμε του χρόνου για άλλους τρεις και τα λοιπά.
Καλά τα μεταφράζω?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:Το μόνο ξεκάθαρο που είπε ο crespo ήταν ότι υπήρχε έλλειψη ποσότητας στην ποιότητα.
Και αυτο είναι μεγάλη αλήθεια... και ο λόγος του πολύ κακου finish.

Ρε συ Τζος προπονητή είναι τι να χτίσει?
Ο άνθρωπος ζητάει όπως όλοι οι προπονητές χαρακτηριστικά.
Θέλω ένα στόπερ με αυτά τα χαρακτηριστικά
Έλα δύο χασα τον έναν έτσι τον άλλον γιουβέτσι
Έλα μεσοεπιθετικοι μου ο ένας να κάνει αυτό και ο άλλος να κάνει εκείνο.
Δεν είναι δουλειά του να φτιάχνει ομάδες και να χτίζει ομάδες.
Να καθίσουμε να αναλύσουμε και να μιλήσουμε για πολλά για τον λουτσέσκου, αλλά για αυτά που του αναλογούν και όχι για αυτά που είναι εκτός του ρεπερτορίου του προπονητή
Οταν λεω να χτισει εννοω να χρειαστεί να διαχειριστει πολλους νεους παικτες,αρκετούς απο αυτους απειρους,να τους ενσωματωσει γρηγορα και η ομαδα να βρει ρυθμο νωρις στη σεζον. Συγνωμη αλλα εχουμε δει προπονητες να το κανουν αυτο ξερεις πολυ καλα τι εννοω. Ο Σαντος τη δευτερη χρονια εκανε αν θυμαμαι καλα 12 μεταγραφες,αλλαξε ολη η εντεκάδα και απο το πρωτο παιχνιδι απεναντι στον Οφη αν θυμαμαι καλα η ομαδα ηταν εξαιρετικα συμπαγης Θα δουμε φετος τι θα καταφερει σε αντιστοιχη σχεδον προσπαθεια.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Σουριναμέζε, το βασικό θέμα για μένα είναι των γηγενών.
Εκεί κερδίζει κατακράτος το πακέτο Λοντίγκιν, από οποιονδήποτε άλλο.

Αν μείνει ο Ζίφκο, το πιθανότερο να μείνει εκτός Ευρώπης.
Εκτός ευρωπαϊκής λίστας πιστεύω θα μείνει και ο Βιειρίνια...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Maxpaok έγραψε:Τότε φίλε Τζόσουα με το τελευταίο σου σχόλιο καλύτερα θα ήταν να παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος της περσινής χρονιάς, να παίζουν ξανά βασικοί οι ίδιοι απλά με την προσθήκη τριών καλών παικτών. Έτσι θα είχε χρόνο ο Λουτσε να μπολιασει αυτούς τους τρεις, να ενσωματώσει άλλους δύο, τον Γενάρη να κάνει άλλες δύο μεταγραφές βάθους ή ύψους και να πηγαίναμε του χρόνου για άλλους τρεις και τα λοιπά.
Καλά τα μεταφράζω?
Καλύτερα να μην απαντησω σε αυτο...Θα απαντησει ο ιδιος φετος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειπε κατι ο Σπυροπουλος αν τον ακουσατε. Ο Κοταρσκι εχει στο βιογραφικο του μονο μια σεζον και αυτη στη Γκοριτσα,μια ομαδα στην οποια αντιμετωπισε πολυ διαφορετικες συνθηκες σε σχεση με τον ΠΑΟΚ. ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει πως θα ανταπεξελθει ο μικρος σε παιχνίδι που θα πρεπει να επεμβει 2 και οχι 12 φορες. Οτι στοιχειο και να εχει μαζεψει κανεις απο ακαδημιες δεν μπορει να οδηγησει σε καποιου ειδους ασφαλες συμπερασμα. Καπως ετσι ειναι σχεδον αυτοκτονικο να μην συνδιασεις τα νιατα του με ενα μινιμουμ εγγυημενης απόδοσης απο τον δευτερο τερματοφυλακα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:
renegade έγραψε:Το μόνο ξεκάθαρο που είπε ο crespo ήταν ότι υπήρχε έλλειψη ποσότητας στην ποιότητα.
Και αυτο είναι μεγάλη αλήθεια... και ο λόγος του πολύ κακου finish.

Ρε συ Τζος προπονητή είναι τι να χτίσει?
Ο άνθρωπος ζητάει όπως όλοι οι προπονητές χαρακτηριστικά.
Θέλω ένα στόπερ με αυτά τα χαρακτηριστικά
Έλα δύο χασα τον έναν έτσι τον άλλον γιουβέτσι
Έλα μεσοεπιθετικοι μου ο ένας να κάνει αυτό και ο άλλος να κάνει εκείνο.
Δεν είναι δουλειά του να φτιάχνει ομάδες και να χτίζει ομάδες.
Να καθίσουμε να αναλύσουμε και να μιλήσουμε για πολλά για τον λουτσέσκου, αλλά για αυτά που του αναλογούν και όχι για αυτά που είναι εκτός του ρεπερτορίου του προπονητή
Οταν λεω να χτισει εννοω να χρειαστεί να διαχειριστει πολλους νεους παικτες,αρκετούς απο αυτους απειρους,να τους ενσωματωσει γρηγορα και η ομαδα να βρει ρυθμο νωρις στη σεζον. Συγνωμη αλλα εχουμε δει προπονητες να το κανουν αυτο ξερεις πολυ καλα τι εννοω. Ο Σαντος τη δευτερη χρονια εκανε αν θυμαμαι καλα 12 μεταγραφες,αλλαξε ολη η εντεκάδα και απο το πρωτο παιχνιδι απεναντι στον Οφη αν θυμαμαι καλα η ομαδα ηταν εξαιρετικα συμπαγης Θα δουμε φετος τι θα καταφερει σε αντιστοιχη σχεδον προσπαθεια.
Θυμάσαι αν ο Σάντος έπαιζε Ευρώπη εκείνη την σεζόν?
Γιατί ο Σάντος τότε είχε έξι μέρες για να προετοιμάσει την ομάδα του για το επόμενο παιχνίδι. Ας είχε ο Σάντος τρία ταξίδια την εβδομάδα και ένα αναγκαστικό rotation 18 παικτών και μετά μιλάμε για το τι έκανε ο Σάντος.
Με 13 παίκτες έπαιζε όλη τη χρονιά. Λογικό είναι να αποκτήσουν αμέσως και πολύ πιο εύκολα χημεία.
Και αν το θέλεις και αλλιώς... Φυσικά και ο Σάντος είναι πολύ μεγαλύτερος προπονητής και καλύτερος από τον λουτσέσκου.

Υγ ααα και τη επόμενη χρονιά ο Σάντος ενσωμάτωσε απ' ευθείας τον Βιτόλο που ξεχάστηκε 3 μέτρα στο οφ σαιντ με τις καρδούλες και μείναμε εκτός Ευρώπης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 02 Ιουν 2022, 16:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Φίλε νουνιες δεν κάνω λάθος απλά παραθέτω μια περίπτωση πολύ πιθανή, την οποία την έχω γράψει πριν κάνα δυο ημέρες αλλά είδα ότι κι άλλοι φίλοι έχουν γράψει παρόμοια.
Αν η απόφαση τους είναι νο1 η μεταγραφή γιατί τον πιστεύουν και νο2 ο ταλιχμανιδης ή ο λοντιγκιν ή δεν ξέρω ποιος αλλά συνάμα το επιτελείο έχει πειστεί ότι ο ζιβκο πρέπει να μείνει εντός, εκτός και πέριξ του γκρουπ των τερματοφυλακων, εμένα δεν με χαλάει.

Αν τώρα ο πρώτος αποτύχει ή τραυματιστεί κι δεν φαίνεται να είναι ικανός να καλύψει την θέση ο δεύτερος, το λάθος δεν θα είναι ο ζιβκο αλλά των υπευθύνων που έκριναν ασφαλής με τον βασικό και τον ν02.

Δεν μιλώ φυσικά για νο2 τον ζιβκο. Δηλαδή να τον δω να παίρνει θέση κάτω από τα.... απαπα
Ελπίζω να σε κάλυψα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Έπαιζε με 13 γιατι δεν ειχε αλλους. Δεν αφηνε εκτος εντεκαδας τον Ολιβειρα και εκτός αποστολής τον Μισιτς. Μακαρι να ειχαμε την ευκαιρια να τον δουμε με Σαββιδη ιδιοκτήτη. Τωρα οσον αφορα την Ευρωπη εγω τα εξτρα παιχνιδια τα βλεπω ως ευχη στη προσπαθεια ενσωματωσης παικτων οταν μαλιστα μιλαμε για κονφερενς οχι ως καταρα γιατι δεν εχεις 6 μερες αλλα αυτη προφανως ειναι δικη μου αποψη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδή ΕΛΕΟΣ ξεκινησα τη μερα με ενα θετικο ποστ και μου θυμισατε ξανα τη περιπτωση Ζιφκοβιτς για να μου τη μαμησετε. . :lol:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Έπαιζε με 13 γιατι δεν ειχε αλλους. Δεν αφηνε εκτος εντεκαδας τον Ολιβειρα και εκτός αποστολής τον Μισιτς. Μακαρι να ειχαμε την ευκαιρια να τον δουμε με Σαββιδη ιδιοκτήτη. Τωρα οσον αφορα την Ευρωπη εγω τα εξτρα παιχνιδια τα βλεπω ως ευχη στη προσπαθεια ενσωματωσης παικτων οταν μαλιστα μιλαμε για κονφερενς οχι ως καταρα γιατι δεν εχεις 6 μερες αλλα αυτη προφανως ειναι δικη μου αποψη.
Αν για κάτι του βγάζω το καπέλο ( και πιστεύω ότι είναι και ο λόγος που 9/10 ποδοσφαιριστές του θα πηδούσαν από τον γκρεμό αν τους το ζητούσε) είναι ότι δεν τους κρέμασε όταν ήρθε ο πολύς Όλιβειρα.
Μία ομάδα που πήγαινε τρένο τότε δεν ήθελε πολύ να δημιουργηθούν προβλήματα εντός των αποδυτηρίων.
Γιατί μπορεί εσύ ως οπαδός να τα βλέπεις διαφορετικά και να λες ότι ο Όλιβειρα είναι πολύ καλύτερος, αλλά οι παίκτες που παίζουν δεν το βλέπουν έτσι.
Ειδικά για εκείνη την ομάδα Και εκείνη την εποχή το να κατηγορούμε τον λουτσέσκου συγνώμη αλλά δείχνει εμπάθεια.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πάει με κανένα μέτριο δεύτερο ... σίγουρα όχι όμως με τον Λοντίγκιν που αναφέρεται όλοι ... πρώτον είναι ένα παιδί που θέλει ξεκάθαρα να παίζει και δεύτερον και κυριότερον δεν είναι καλός με τα πόδια ...

από εκεί και πέρα όμως δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κολλήσουμε στον ανεπαρκέστατο ζιβκοβιτς ... γαμώ τα παιδιά αλλά πολύ κακός στον ΠΑΟΚ ...

δηλαδή δεν υπάρχουν στην ευρωπαϊκή αγορά άλλοι μεγάλοι σε ηλικία τερματάδες που αποδέχονται τον ρόλο του 2ου ... για έναν καλό μισθό ??? υπάρχουν και μάλιστα πολλοί ... πάρα πολλοί ...

εγώ πάντως σε 2ο θα πήγαινα ξεκάθαρα σε ένα καλό έλληνα που έχει μία καλή σχέση με την μπάλα στα πόδια ... όλο και κάποιος θα υπάρχει ... αφού ο Μπαλωμένος ή ο Ταλιχμανίδης είναι ακόμα ανώριμοι και ο κάθε Κοτάρσκι επίσης πιτσιρίκος ... πάρε έναν Ιωακειμ Τούμπα της ΑΕΚ Λάρνακας ή τον Γιαννιώτη που είναι ελεύθερος νομίζω ... Ο Γιαννιώτης είναι παράδειγμα καλός με τα πόδια
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Φίλε Τζόσουα, εγώ θα βάλω λίγο το φυτίλι μου...
Από τα συμφραζόμενα, τα γραπτά σου δεν πιστεύεις ότι μπορεί ο Λουτσε να ανταπεξέλθει στην μεγάλη αλλαγή του συνόλου. Συνεπώς θα έπρεπε να μην ζητάς ανανέωση μαζική αλλά πολύ μικρή, μερική. Άρα την παραμονή όσων επιθυμεί και την ένταξη ολίγων και καλών.
Ειδάλλως μιλάμε για λάθος επιλογή παραμονής προπονητή με αυτό το πρότζεκτ που τρέχει.

Από την μεριά μου έχω καταγράψει πάμπολλες φορές τις τακτικές του, να αδικεί τους νεότερους που δεν θ γκρινιάξουν έναντι των μεγάλων που πιθανόν θα του ταρακουνησουν το μπαλανς στο γκρουπ.
Ωστόσο πιστεύω ότι εφόσον το έφερε η μοίρα... θα δουλέψει πάνω στο νέο πλάνο και θα ανταπεξέλθει.
Είναι έξυπνος, δουλευταρας και θα τα καταφέρει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:Ακούς ακόμα ράδια;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μονο πριμο ακουω γτ συμπαθω τζατζαρα..

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Napoli4 έγραψε:Ο μόνος λόγος που μπορώ να δικαιολογήσω για την παραμονή Ζίφκο, είναι η εμπιστοσύνη του επιτελείου σε Ταλι & Μπαλω.
Δηλαδή να μείνει ως 4ος ο Ζίφκο, εκτός ευρωπαϊκής λίστας προφανώς, και να καθοδηγεί τους πιτσιρικάδες.
Ο 2ος τερματάς μας, έτσι όπως τα έχουμε κάνει, πρέπει να είναι γηγενής. Οπότε η επιλογή είναι Τσιφτσής ή Λοντίγκιν ή ένας από τους δικούς μας.
200.000 για να καθοδηγει τους νεαρους ενας μετριος τερματας?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”