Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Πεντακάθαρο πέναλτι χτες για την Λαμία, μούγκα το var
Και μετά καθόμαστε λέμε για μέτριες εμφανίσεις και γιατί ο Βαρέλα έχασε μια κεφαλιά κλπ
Όταν παίζεις σε ένα πρωτάθλημα που κάθε ομάδα έχει άλλη μεταχείριση, μόνο ποδοσφαιρικά δεν μπορείς να το βλέπεις
Και μετά καθόμαστε λέμε για μέτριες εμφανίσεις και γιατί ο Βαρέλα έχασε μια κεφαλιά κλπ
Όταν παίζεις σε ένα πρωτάθλημα που κάθε ομάδα έχει άλλη μεταχείριση, μόνο ποδοσφαιρικά δεν μπορείς να το βλέπεις
Στο VAR ήταν ο γνωστός Σιδηρόπ0#στ@ς, το μεγαλύτερο κάθαρμα της σύγχρονης ελληνικής διαιτησίας, αφού κατορθώνει να επιβιώνει καθ΄όλη την διάρκεια της κόκκινης χούντας ως δήθεν "ο καλύτερος", σφάζοντας μονίμως τον ΠΑΟΚ κι ευνοώντας το ποκ με κάθε τρόπο. Για το ξεκάρφωμα τον κράζουνε δήθεν γάβροι και τίγρης, αλλά κανείς τους ποτέ δεν τον έχει καρατομήσει, λες και ζούμε σε κράτος Δικαίου, ειδικά στο ποδόσφαιρο και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα ούτε ο πρεζέμπορας ούτε ο λαθρέμπορας.
Τα δεξί πόδι του Σάκχωφ πάει καθαρά και μόνο στα πόδια του Καραμάνου, μόνο για μπάλα δεν πηγαίνει.
Ο VAR τί έκανε, έπινε καφέ με τον Μελισσανίδη;
Ο VAR τί έκανε, έπινε καφέ με τον Μελισσανίδη;
- ΑποστόληςΑ
Προηγείται ο Βόλος 1-0 και ανεβαίνει στους 9 βαθμούς (η μόνη ομάδα, αν διατηρηθεί η νίκη).
- thomas Murg
Ωραίο γκολ ο Βόλος! Αν και σε πρώτη φάση ο τερματάς την έβγαλε με κίνηση Πασχαλάκη (Με πρόσωπο ή στήθος)
Τους γλεντάει όλους ο dirty Μπεος.
Με ψιχουλα ομαδα που παιζει μπαλα και πουλαει και παικτες δεξια και αριστερα.
Εμεις κραταμε ομπρελα.
Θα κανει και τον β γυρο κινήσεις για αυταρκεια μεσω στηχιματος και καθαρισε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με ψιχουλα ομαδα που παιζει μπαλα και πουλαει και παικτες δεξια και αριστερα.
Εμεις κραταμε ομπρελα.
Θα κανει και τον β γυρο κινήσεις για αυταρκεια μεσω στηχιματος και καθαρισε
Τι παικταρα αυτός ο Πάολο Φερνάντες...
Ελπίζω να κάνουμε κίνηση τον Γενάρη εκμεταλλευόμενοι και τις καλές σχέσεις με τον Μπεο.
Ελπίζω να κάνουμε κίνηση τον Γενάρη εκμεταλλευόμενοι και τις καλές σχέσεις με τον Μπεο.
Ειναι αστειο για μενα μια επαρχιακη πολη να εχει μια τοσο εξαιρετικη ομαδα και οι πολιτες αυτης να μην την τιμουν με την παρουσια τους πιστοι σε τι,στον ολυμπιακο και τη νικη βολου?
- ΑποστόληςΑ
Ο μπαρτολο κανει ολη τη δουλεια.
Ο Φερναντες καλα στοιχεια αλλά λιγο μισοπνευμωνας μου φανηκε, δεν εχει διαρκεια ατο παιχνιδι του. Ειναι νωρις βεβαια.
Παντος παικτη δε παιζει να παρουμε απο εκει, οι κυφηνες μας παρεξηγηθηκαν με τις δηλωσεις του μπεου.
Επισης ο Ουρουγουανος δεξι μπακ φαινετε καλος, ο φασαρτζης Γριλος επισης.
3-0
Ο Φερναντες καλα στοιχεια αλλά λιγο μισοπνευμωνας μου φανηκε, δεν εχει διαρκεια ατο παιχνιδι του. Ειναι νωρις βεβαια.
Παντος παικτη δε παιζει να παρουμε απο εκει, οι κυφηνες μας παρεξηγηθηκαν με τις δηλωσεις του μπεου.
Επισης ο Ουρουγουανος δεξι μπακ φαινετε καλος, ο φασαρτζης Γριλος επισης.
3-0
- invincible
Ο Βόλος το κάνει αυτό αλλά μόνο στον πρώτο γύρο. Δεν ξέρω πως το κάνει αλλά κάνει πρωταθλητισμό στον πρώτο γύρο και μετά μόλις σωθεί το παρατάει. Δεν πάει το μυαλό μου σε χυμούς και βιταμίνες γιατί κάνει value for money μεταγραφές. Γενικά με τον Μπεο δεν παίζεις FM και δεν θες να τον παίξεις αντίπαλο στον πρώτο γύρο ειδικά τις πρώτες αγωνιστικές.
Εμένα μου έκανε εντύπωση και τα Γιάννενα που δεν έχουν φάει γκολ ακόμη με άμυνα τον Καργα να κεντάει και τον Λοντικιν στο τέρμα.
Η Λαμία επίσης πολύ καλή ομάδα.
Αλλά ο βαζελος όσο αναφορά τα πολλά κλεψίματα μπάλας και την κυκλοφορία και την πίεση ψηλά νομίζεις κάποιοι παίχτες του έχουν διπλά πνευμόνια.
Εντάξει πέρα του FM είδα και το Αγρίνιο χθες γενικά πολλά τρεξίματα με αυτά που είδα δεν ξέρω αλλά κάνουν ντοπινκ κοντρολ ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα ?
Εμένα μου έκανε εντύπωση και τα Γιάννενα που δεν έχουν φάει γκολ ακόμη με άμυνα τον Καργα να κεντάει και τον Λοντικιν στο τέρμα.
Η Λαμία επίσης πολύ καλή ομάδα.
Αλλά ο βαζελος όσο αναφορά τα πολλά κλεψίματα μπάλας και την κυκλοφορία και την πίεση ψηλά νομίζεις κάποιοι παίχτες του έχουν διπλά πνευμόνια.
Εντάξει πέρα του FM είδα και το Αγρίνιο χθες γενικά πολλά τρεξίματα με αυτά που είδα δεν ξέρω αλλά κάνουν ντοπινκ κοντρολ ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα ?
Υπάρχει και το... όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Είναι κακό που είναι πιστοί στις ομάδες τους?joshua έγραψε:Ειναι αστειο για μενα μια επαρχιακη πολη να εχει μια τοσο εξαιρετικη ομαδα και οι πολιτες αυτης να μην την τιμουν με την παρουσια τους πιστοι σε τι,στον ολυμπιακο και τη νικη βολου?
η νίκη και ο ολ.βολου μαζεύουν αρκετό κόσμο.
Ο λόγος είναι πως στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο οπαδικοί στρατοί, πανηγυρτζήδες και ελάχιστοι φίλοι του αθλήματος.joshua έγραψε:Ειναι αστειο για μενα μια επαρχιακη πολη να εχει μια τοσο εξαιρετικη ομαδα και οι πολιτες αυτης να μην την τιμουν με την παρουσια τους πιστοι σε τι,στον ολυμπιακο και τη νικη βολου?
Καθόλου αστείο φίλε. Είναι αστείο να είσαι πχ από τη Νίκαια και να είσαι Ιωνικός αντί για κωλογαυρος? Είναι αστείο να είσαι από τη νέα Σμύρνη και να είσαι Πανιώνιος αντί για χάρτινος? Δεν σου κάνει καθόλου εντύπωση που ο ίδιος ο χοντρός δεν γκρινιάζει για τον κοσμο που δεν έχει?joshua έγραψε:Ειναι αστειο για μενα μια επαρχιακη πολη να εχει μια τοσο εξαιρετικη ομαδα και οι πολιτες αυτης να μην την τιμουν με την παρουσια τους πιστοι σε τι,στον ολυμπιακο και τη νικη βολου?