joshua έγραψε:Δηλαδη ρε trouman εσυ βλεπεις να συμβαδιζει η τελευταια δηλωση Σαββιδη με τα πεπραγμενα?
Δεν ήθελα να τονίσω αυτό τόσο, αλλά για τη συγκεκριμένη δήλωση πιστεύεις κι εσύ ότι είναι η στιγμή τώρα να γίνει απολογισμός?
Έβαλε μια προοπτική.
Τέλος πάντων, δεν τα βλέπω όλα τέλεια. Κι εγώ θα ήθελα άλλα πράγματα. Τα έχετε αναδείξει. Δεν ξέρω προφανώς τι γίνεται. Υποθέτω ότι μπορεί να συμβαίνουν και να ισχύουν καταστάσεις που δεν είναι για συνεντεύξεις τύπου.
Ο καθένας μας λαμβάνει κάποια σήματα και κάνει υποθέσεις . Αλλά θα περιμένω, δε θα αρχίσω να τα βλέπω όλα μαύρα και όλους ανίκανους. Δεν πάει σε εσένα αυτό.
Έχουμε δει πολλά και εξωαγωνιστικά, περίεργα ( πχ ο μαρινακης στου Σαράτση, αλλαγές στην ΕΠΟ ..άντε ας αναφέρω και τη διαφορετική εικόνα-εμφανιση του Ιβάν που είδαμε στις τελευταίες εμφανίσεις του) , μπορεί να μη σημαίνουν τίποτα, μπορεί να δείχνουν κάτι.
Έχει πολύ ενδιαφέρον η εξέλιξη. Αγωνιστικά επίσης η πρεμιέρα έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Θα περιμένω εγώ, έχοντας τις αγωνίες μου, αλλά στηρίζοντας όπως εγώ το καταλαβαίνω, χωρίς ιντερνετικές τσιριδες.