Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
trouman

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από trouman »

stravostomis έγραψε:Εγώ δεν υιοθετώ κανένα σενάριο από κανέναν βόθρο.

Η βαθιά μου λύπη πηγάζει από το γεγονός πως τα πρόσφατα τεκταινόμενα με κάνουν να αισθάνομαι σαν να είμαι οπαδός της Τσέλσι και όχι του ΠΑΟΚ.

Έχω συνηθίσει να είμαι οπαδός, και όχι πελάτης. Μπορώ να δεχτώ την χειρότερη σεζόν, μπορώ να δεχθώ η ομάδα μου να πέσει κατηγορία. Μπορώ να δεχθώ τα πάντα εκτός από την αποσύνδεση και την απάθεια.

Just my two cents.

Την απάθεια την αποδίδεις στον Σαββίδη;
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Κάνετε λάθος. Κανείς δεν ζητάει εξηγήσεις.
Αυτό που χρειάζεται εγώ θα το χαρακτήριζα κάποιες ανακοινώσεις που θα καθησυχάζουν τον κόσμο.
Να δώσει το στίγμα του βρε αδερφέ.
Μην γελιέστε βλέπετε τι γίνεται και τι ακούγεται εδώ μέσα.
Και αυτό το φόρουμ δεν παύει να είναι ένας μικρόκοσμος της Παοκτσήδικης κοινωνίας.

Και όλα αυτά είτε να τα επιβεβαιώσει ή είτε να τα διαψεύσει δεν μπορεί να τα κάνει κανένας άλλος.

Μόνο ο Ιβάν μπορεί.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

icue

Δημοσίευση από icue »

Με τον Τειλορ δεν μιλησε; :lol:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Κι αν απαντήσει ο Σαββίδης και μετά κάποιοι ( οι γνωστοί που καλλιεργούν κλίμα), έχουν περισσότερα ερωτηματικά και θεωρήσουν ότι η απάντηση - δήλωση δεν είναι πειστική?

Θα πρέπει να ξανατοποθετηθει?

Γιατί ο Jibie παραπάνω έβαλε μια δήλωση, που λίγο πολύ απαντά στα ερωτήματα που τέθηκαν κι εδώ μέσα.

Ή θα πρέπει να πει ειδικά για τον Μάκη, μετά για τον Σάκη που κι αυτός νομίζει ότι πιθανόν αφήνει τον ΠΑΟΚ κλπ?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη ρε trouman εσυ βλεπεις να συμβαδιζει η τελευταια δηλωση Σαββιδη με τα πεπραγμενα?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

icue έγραψε:Με τον Τειλορ δεν μιλησε; :lol:
Σσσστ δε ξερει για Τειλορ. Δε του το ειπαν. Ειναι σε κρισιμη ηλικια.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:Δηλαδη ρε trouman εσυ βλεπεις να συμβαδιζει η τελευταια δηλωση Σαββιδη με τα πεπραγμενα?
δεν μπορεις να το ξερεις αυτο josh. και δεν μπορει ο Ιβαν να αναλυει τα παντα, για πολλους λογους. εκει μπαινει ενα ζητημα εμπιστοσυνης. το οτι ο Ιβαν μετα απο οσα εχει κανει δεν εχει κερδισει την εμπιστοσυνη μας, περισσοτερα λεει για μας παρα για τον Ιβαν.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

joshua έγραψε:Δηλαδη ρε trouman εσυ βλεπεις να συμβαδιζει η τελευταια δηλωση Σαββιδη με τα πεπραγμενα?

Δεν ήθελα να τονίσω αυτό τόσο, αλλά για τη συγκεκριμένη δήλωση πιστεύεις κι εσύ ότι είναι η στιγμή τώρα να γίνει απολογισμός?
Έβαλε μια προοπτική.

Τέλος πάντων, δεν τα βλέπω όλα τέλεια. Κι εγώ θα ήθελα άλλα πράγματα. Τα έχετε αναδείξει. Δεν ξέρω προφανώς τι γίνεται. Υποθέτω ότι μπορεί να συμβαίνουν και να ισχύουν καταστάσεις που δεν είναι για συνεντεύξεις τύπου.
Ο καθένας μας λαμβάνει κάποια σήματα και κάνει υποθέσεις . Αλλά θα περιμένω, δε θα αρχίσω να τα βλέπω όλα μαύρα και όλους ανίκανους. Δεν πάει σε εσένα αυτό.

Έχουμε δει πολλά και εξωαγωνιστικά, περίεργα ( πχ ο μαρινακης στου Σαράτση, αλλαγές στην ΕΠΟ ..άντε ας αναφέρω και τη διαφορετική εικόνα-εμφανιση του Ιβάν που είδαμε στις τελευταίες εμφανίσεις του) , μπορεί να μη σημαίνουν τίποτα, μπορεί να δείχνουν κάτι.
Έχει πολύ ενδιαφέρον η εξέλιξη. Αγωνιστικά επίσης η πρεμιέρα έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Θα περιμένω εγώ, έχοντας τις αγωνίες μου, αλλά στηρίζοντας όπως εγώ το καταλαβαίνω, χωρίς ιντερνετικές τσιριδες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

jibie o Ιβαν παντα μιλουσε πολυ.Νωριτερα ειχα μιλησει για τα λαθη του.Ενα απο αυτα ηταν ακριβως αυτο,τα πολλα λογια,πολλες φορες με τονο υπερβολης,πολλες φορες με συναισθημα,πολλες φορες δηλωσεις αυτογκολ που του στοιχισαν.Την ιδια στιγμη ομως ενω μιλουσε αφειδως,επραττε και με αντιστοιχη διαθεση,ηταν παρον με τροπους που δεν εχουμε ξαναδει,με την ιδια υπερβολη στις πραξεις,αλωστε αυτη η υπερβολη ηταν που οδηγησε και στους τιτλους.Δεν ηταν το πλανο,ηταν η τρελα που οδηγησε εκει και καπως ετσι του κοστισε και πολυ ακριβα.Τα δυο ομως τελευταια χρονια ο χρονος μοιαζει να εχει παγωσει.Δεν βλεπουμε ουτε υπερβολη,ουτε ομως και πλανο.Ειναι η πρωτη φορα που αυτες του οι δηλωσεις δεν συμβαδιζουν με αντιστοιχα εργα.Δεν μπορει να το αρνηθει κανεις αυτο και δεν μπορει να αρνηθει οτι δημιουργει μοιραια προβληματισμο.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ποιες δηλωσεις εκανε ο Ιβαν τα τελευταια δυο χρονια που δε συμβαδιζουν με πραξεις;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη εσυ το ροστερ με τα 15 συμβολαια που ληγουν το επομενο καλοκαιρι το βρισκεις μερος ενος πλανου που θα μας οδηγησει σε τιτλους και την ευρωπαικη ελιτ? Ουτε καν στην αυταρκεια δεν μπορει να μας οδηγησει. Για να καταληξουμε και καπου εγω τρια σεναρια μπορω να πω οτι εχω στο μυαλο μου.Το ενα να υπηρχε φετος η διαθεση και το χρημα αλλα απλα να τα σκατωσαν.Οχι πολυ πιθανο κατα τη γνωμη μου.Το δευτερο να πιστευουν πραγματικα οτι αυτο το ροστερ μπορει να κανει πρωταθλητισμο.Οχι πολυ πιθανο κατα τη γνωμη μου.Το τριτο και πιο πιθανο αλλα και συγχρονως πιο φλου,να περιμενουμε κατι το εντυπωσιακο κατα τη διαρκεια και προς το τελος της χρονιας κατι που θα δικαιολογει μια πληρη αναδομηση του ροστερ και της ομαδας την επομενη χρονια.Τωρα το τι μπορει να ειναι αυτο το εντυπωσιακο,πολλα και τιποτα συγχρονως μπορω να υποθεσω.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

eliask έγραψε:https://www.facebook.com/798064976882755/posts/4450967678259115/?d=n
κύρια φωτό, ο πρόεδρος με τον σεκιουριτά στο κάδρο..μετά, το χάος στο άρθρο

forza πονάς και φταίει ο βορράς!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:Δηλαδη εσυ το ροστερ με τα 15 συμβολαια που ληγουν το επομενο καλοκαιρι το βρισκεις μερος ενος πλανου που θα μας οδηγησει σε τιτλους και την ευρωπαικη ελιτ? Ουτε καν στην αυταρκεια δεν μπορει να μας οδηγησει. Για να καταληξουμε και καπου εγω τρια σεναρια μπορω να πω οτι εχω στο μυαλο μου.Το ενα να υπηρχε φετος η διαθεση και το χρημα αλλα απλα να τα σκατωσαν.Οχι πολυ πιθανο κατα τη γνωμη μου.Το δευτερο να πιστευουν πραγματικα οτι αυτο το ροστερ μπορει να κανει πρωταθλητισμο.Οχι πολυ πιθανο κατα τη γνωμη μου.Το τριτο και πιο πιθανο αλλα και συγχρονως πιο φλου,να περιμενουμε κατι το εντυπωσιακο κατα τη διαρκεια και προς το τελος της χρονιας κατι που θα δικαιολογει μια πληρη αναδομηση του ροστερ και της ομαδας την επομενη χρονια.Τωρα το τι μπορει να ειναι αυτο το εντυπωσιακο,πολλα και τιποτα συγχρονως μπορω να υποθεσω.
δεν μπορω να ξερω ρε συ, γιατι δεν γνωριζω τις λεπτομερειες. εχω απλα εμπιστοσυνη σ εναν ανθρωπο που την εχει κερδισει με το σπαθι του. και να σου πω την αληθεια, δε γουσταρω να μας βλεπω να τρωμε τα σωθικα μας. εχουμε το καθε αλλοθρησκο τσουτσεκι να μας ανεβαζει την πιεση κι αντι να λειτουργουμε ως αναχωμα σε οτι μαλακια ακουμε, την παμε ενα βημα παραπερα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κοιτα εγω κουβεντα κανω στο μονο χωρο που με φερνει σε επαφη με συνοπαδους καθως ειμαι αθηναιος.Ουτε σε πορεια κατα του Ιβαν θα κατεβω,ουτε πυρινη ανακοινωση θα βγαλω,ουτε στο γηπεδο οταν με το καλο παω θα γιουχαρω.Αυτοι που αρεσκονται σε τετοιου ειδους αντιδρασεις καλως η κακως την αφορμη που ψαχνουν θα τη βρουν και μονοι τους δεν περιμενουν εμας εδω να τους την δωσουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”