Răzvan Lucescu
- ΑποστόληςΑ
Re: Răzvan Lucescu
Να δω ποιον θα βάλεις στη θέση του Mauricio στο ΟΑΚΑ.
Επιλογές: Canas, Kace, Shakhov
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Απο μηδενικα, αμπαλοι ,βραχυκυκλωμενοι κλπ γιναμε μπαρτσελονα (ποια ρεαλ τωρα)σε 2 μερες.Μονο στο ΠΑΟΚ τετοιες συγκινησεις.
ΥΓΤην Κυριακη το ξαναγυρναμε το τροπαριο.Για να μη βαρεθουμε βρε αδρερφε

ΥΓΤην Κυριακη το ξαναγυρναμε το τροπαριο.Για να μη βαρεθουμε βρε αδρερφε
Πφφφφφφ...Πάλι γκρινιάζεις μωρέ "κατηραμένος"?
Ε να υπάρχει και μια ποικιλία βρε αδερφέ...
Κάτι σαν τους 12 τρόπους ανάπτυξης του γιδώνη ένα πράμα "ας ούμε"...
Ή σαν εκείνο το κουμπί που γυρνούσε κάποτε η Παναγιά...
Η οποία, σημειωτέον, έλειπε τότε, ως εικόνα, απ τα αποδυτήρια μας...
Και μετά σε λέει ο άλλος ότι............................... στηρίχτηκε ο ιερομόναχος!!!!

Ε να υπάρχει και μια ποικιλία βρε αδερφέ...

Κάτι σαν τους 12 τρόπους ανάπτυξης του γιδώνη ένα πράμα "ας ούμε"...

Ή σαν εκείνο το κουμπί που γυρνούσε κάποτε η Παναγιά...

Η οποία, σημειωτέον, έλειπε τότε, ως εικόνα, απ τα αποδυτήρια μας...

Και μετά σε λέει ο άλλος ότι............................... στηρίχτηκε ο ιερομόναχος!!!!

- ΑποστόληςΑ
Η σύνθεση που θα κατέβαζα εγώ παίζει ανάμεσα σε δύο παίκτες: Τον Canas και τον Kaddouri
1Η ΕΠΙΛΟΓΗ
Rey
Matos - Zambrano - Varela - Vieirinha
Cimirot - Kaddouri
Campos - Biseswar - Πέλκας
Prijovic
2Η ΕΠΙΛΟΓΗ
Rey
Canas - Cimirot
Prijovic
Η 11άδα βέβαια που θα κατεβάσει ο Ρουμάνος δεν θεωρώ ότι θα έχει τον Bis:
Rey
Matos - Zambrano - Varela - Leovac
Cimirot - Kaddouri
Vieirinha - Πέλκας - Mak
Prijovic
1Η ΕΠΙΛΟΓΗ
Rey
Cimirot - Kaddouri
Prijovic
2Η ΕΠΙΛΟΓΗ
Rey
Canas - Cimirot
Prijovic
Η 11άδα βέβαια που θα κατεβάσει ο Ρουμάνος δεν θεωρώ ότι θα έχει τον Bis:
Rey
Matos - Zambrano - Varela - Leovac
Cimirot - Kaddouri
Vieirinha - Πέλκας - Mak
Prijovic
το διδυμο φαβορι ειναι το τσιμιροτ-σακχοφ αν λειπει ο μαουρισιο.
Εναλλακτικα θα μπει ο Κανιας αλλα δεν νομιζω οτι συγκεντρωνει πολλες πιθανοτητες αυτο το σεναριο
Εναλλακτικα θα μπει ο Κανιας αλλα δεν νομιζω οτι συγκεντρωνει πολλες πιθανοτητες αυτο το σεναριο
Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι οριστική η απουσία του Μαουρισιο.... Ειναι πολύ νωρίς ακόμα. Την Πέμπτη θα φανεί 100%
- buffalobill4
Αν ειναι τραυματίας ο μαουρισιο εγω θα κατέβαζα ενα 433 με τσιμι, καντουρι πελκα 8αρια και μακ αντελινο και μπις μπροστά. Σιγουρα χανουμε σε υψος αλλα κερδιζουμε σε ταχυτητα σε αμυντικο κ επιθετικο τρανζισιον.
Επίσης ειναι προτιμοτερο δυο 8αρια ακομα και οι συγκεκριμένοι παρα ενα 8αρι (ο σαχοφ) και ενα 10αρι γι αυτο το ματς. Με δυο καθαρα 8αρια και γρήγορους μπροστα θα παρεις ολο το κεντρο
Επίσης ειναι προτιμοτερο δυο 8αρια ακομα και οι συγκεκριμένοι παρα ενα 8αρι (ο σαχοφ) και ενα 10αρι γι αυτο το ματς. Με δυο καθαρα 8αρια και γρήγορους μπροστα θα παρεις ολο το κεντρο
- abc_o_ karpouzas
ρε αποστολη ακομη με τον κατσε ασχολισε??ΑποστόληςΑ έγραψε:Να δω ποιον θα βάλεις στη θέση του Mauricio στο ΟΑΚΑ.
- abc_o_ karpouzas
Τα χαφ της κούλας βαράνε ασταμάτητα στο ψαχνό...Οπότε καλά θα κάνει να μην ξεκινήσει με Μπίσε... :ugeek:
Τώρα, με Καντούρι στο 8 και Πέλκα στο 10, θαρρώ ότι "κονταίνουμε" αρκετά επικίνδυνα για τα στημένα...
Οπότε περιμένω Σάκχοφ στο 8, Καντούρι στο 10, αλλά και τον Τζάλμα στην θέση του Μακ, ως πιο σωστό στην αμυντική τακτική, αλλά και πιο γρήγορο (πλέον) και πιο δυνατό-ανθεκτικό στις κλωτσιές απ τον Σλοβάκο...
Δεν θα με εντυπωσίαζε και η αντικατάσταση Βαρέλα με Κρέσπο, λόγω της ύπαρξης απέναντι του γρήγορου Αραούχο, αλλά δεν νομίζω ότι θα την κάνει, ειδικά τώρα που ο Βαρέλα δείχνει τόσο ανεβασμένος, με τον Ζαμπράνο δίδυμο...
Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν και στον τομέα της ψυχολογικής προετοιμασίας της ομάδας, για να τα δώσει όλα...
Υ.Γ. Δίχως Μάνταλο η κούλα, δίχως Μαουρίσιο εμείς...Δυνατό crash test προπονητή απέναντι σε προπονητή... :ugeek:
Υ.Γ. 2...Η συμπεριφορά του κορακιού, όποιο κι αν είναι, θα παίξει μεγάλο ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού...
Τώρα, με Καντούρι στο 8 και Πέλκα στο 10, θαρρώ ότι "κονταίνουμε" αρκετά επικίνδυνα για τα στημένα...

Οπότε περιμένω Σάκχοφ στο 8, Καντούρι στο 10, αλλά και τον Τζάλμα στην θέση του Μακ, ως πιο σωστό στην αμυντική τακτική, αλλά και πιο γρήγορο (πλέον) και πιο δυνατό-ανθεκτικό στις κλωτσιές απ τον Σλοβάκο...

Δεν θα με εντυπωσίαζε και η αντικατάσταση Βαρέλα με Κρέσπο, λόγω της ύπαρξης απέναντι του γρήγορου Αραούχο, αλλά δεν νομίζω ότι θα την κάνει, ειδικά τώρα που ο Βαρέλα δείχνει τόσο ανεβασμένος, με τον Ζαμπράνο δίδυμο...
Για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν και στον τομέα της ψυχολογικής προετοιμασίας της ομάδας, για να τα δώσει όλα...
Υ.Γ. Δίχως Μάνταλο η κούλα, δίχως Μαουρίσιο εμείς...Δυνατό crash test προπονητή απέναντι σε προπονητή... :ugeek:
Υ.Γ. 2...Η συμπεριφορά του κορακιού, όποιο κι αν είναι, θα παίξει μεγάλο ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού...

Δεν δαγκωνα την γλωσσα μου η μαυρογατα?
Δημοσίευση από joshua » Κυρ Οκτ 29, 2017 4:54 pm
Ρε φιλε ο Κανιας ειναι το μονο καθαρο αμυντικο χαφ της ομαδας.Δεν ειναι δυνατον να μενει συνεχως εκτος 18δας το μονο σου 6ρι.Δηλαδη αν παθει κατι ο Τσιμιροτ ξαφνικα απο σχεδον μονιμα εκτος αποστολης θα βρεθει στην εντεκαδα?
Βεβαια δεν πετυχα τον Μαουρισιο μιλησα για τον Τσιμιροτ και μαλλον ο Λουτσεσκου δεν μοιραζεται το αγχος μου καθως ειμαι σιγουρος πως θα βαλει τον Σαχοφ στην θεση του βραζιλιανου.
Δημοσίευση από joshua » Κυρ Οκτ 29, 2017 4:54 pm
Ρε φιλε ο Κανιας ειναι το μονο καθαρο αμυντικο χαφ της ομαδας.Δεν ειναι δυνατον να μενει συνεχως εκτος 18δας το μονο σου 6ρι.Δηλαδη αν παθει κατι ο Τσιμιροτ ξαφνικα απο σχεδον μονιμα εκτος αποστολης θα βρεθει στην εντεκαδα?
Βεβαια δεν πετυχα τον Μαουρισιο μιλησα για τον Τσιμιροτ και μαλλον ο Λουτσεσκου δεν μοιραζεται το αγχος μου καθως ειμαι σιγουρος πως θα βαλει τον Σαχοφ στην θεση του βραζιλιανου.
-
Εχω τρελαθει με την παρτυ σου! Απο το 60κατι ο Mauricio χτυπημενος και τον αφηνεις μεσα μεχρι το τελος! Να τα αποτελεσματα! Ο Ματος μετα το 70 δεν επαιρνε ανασα και εσυ αλλαζες τους επιθετικους! Σε δυο φασεις δεν αντεχει να κανει σπριντ να παρει την μπαλα απο πασα των συμπαικτων του! Θα μας τραυματιστει και αυτος εξαιτιας σου! Ελεος πια!