8. Amr Warda

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 74. Amr Warda

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ναι, μίλησα για παίκτες που ζούνε σε άλλους πολιτισμούς που έχουν διαφορετική νοοτροπία. Δεν είναι θέμα καλού ή κακού. Και οι δικοί μας παίκτες δεν είναι όλοι καλοί επαγγελματίες.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Εξάμηνος δανεισμός με ρήτρα αγοράς λένε οι ατρόμητοι... Η ρήτρα αγοράς να φανταστώ είναι σε φανταστικομύρια??
Demir

Δημοσίευση από Demir »

η ρητρα μπηκε καθαρα για να μπορουν αν ερθει προταση να τον παρουν απο εμας π.χ 1,5 εκ και καπακι να τον πουλησουν 2.... ωστε να εχουν κερδος..
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Για να το δουλεύουν τόσες μέρες, το κατιτίς της θα το έχει αυτή η συμφωνία. Μπορεί να υπάρχουν και ρήτρες επαναγοράς, παρακράτηση μεγάλου ποσοστού δικαιωμάτων κλπ. Η λογική λέει πως προτάσεις σοβαρές για το Αιγύπτιο τελικά μάλλον δεν είχαμε και βάζουμε τον Ατρόμητο συναιτεράκι προκειμένου να δουλέψει και αυτός, με κίνητρο, στο σχέδιο της βελτίωσης της χρηματηστηριακής αξίας του ποδοσφαιριστή
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ μέχρι 30.06.2020. Αν θέλει όμως ο Ατρόμητος (και μόνον αυτός) μπορεί να τον αγοράσει 1 μύριο την 1η Ιουλίου, αλλιώς επιστρέφει στον ΠΑΟΚ για τους επόμενους 12 μήνες και ισχύει η ρήτρα των 3 μυρίων (υποθέτω).
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

[quote]Από thessports.gr: Τον... μάστορα του βρήκε ο Αμρ Ουάρντα, σε μια ανάρτηση που έκανε μετά την ανάδειξη του ως καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής της περσινής σεζόν.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός ανάρτησε ένα video από την ομιλία του μετά την βράβευση, στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Είμαι χαρούμενος εδώ. Σέβομαι κάθε ομάδα, δεν έχω κανένα θέμα με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό...Πολλοί νομίζουν πως έχω θέμα αλλά εγώ απλά αστειεύομαι. Ξέρω πως στους Έλληνες αρέσει αυτό...».

Έτσι, ο Κρέσπο βρήκε την ευκαιρία να τον... τρολλάρει, σχολιάζοντας άμεσα κάτω από την δημοσίευση:

«Συγχαρητήρια, δεν ήξερα ότι βγήκες MVP. Δεν το είχα δει στο instagram. Ωραίος λόγος... Τώρα μπορείς να πας σε κάποια από αυτές τις ομάδες, μαλ... Τώρα σοβαρά, συγχαρητήρια. Το αξίζεις».
:?: :roll: :shock:

πολυ καλα του εγραψε ο Κρεσπο!!!
διπλωματικες δηλωσεις, ενω εισαι παικτης του Π.Α.Ο.Κ κ μαλιστα μετα τα περσινα!!

Υ.Γ. εαν δεν ισχυει και ειναι απλα μια ΑΡΔια ζητζω συγνωμη
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εικόνα
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Μια χαρά ισχύει
Ο Κρεσπο μίλησε σαν αρχηγός και μπράβο του που βάζει στη θέση του το μικρό
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Και δεν είναι η πρώτη φορά που τον βάζει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτός γεννήθηκε ηλίθιος, τη μια μαλάκια μετα την άλλη γράφει και λέει.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εντάξει παιδιά, χαλαρά ... ο άνθρωπος είναι σόουμαν και περιπατητής, τι περιμένατε να πει?
Δεν θέλει να έχει έχθρες με κανέναν και καλά κάνει εφόσον είναι όλη μέρα και όλη νύχτα με ανθρώπους αγνώστου οπαδικής ταυτότητας. Εμένα οι δηλώσεις του μου φάνηκαν ότι εκεί ήθελε να στοχεύσει, στα τρολαρίσματα που κάνει σε άλλες ομάδες / οπαδούς και όχι ντε και καλά σε ποια θα πάει μετά! Πέρα από αυτό, γιατί ασχολούμαστε μαζί του στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο που πετάμε στα σύννεφα? ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ???
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μακάρι να πάρουμε ένα μύρο από αυτόν.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μακάρι να πάρουμε ένα μύρο από αυτόν.
Aν κάνει ένα καλό Κόπα Άφρικα το καλοκαίρι.....
charisiad

Δημοσίευση από charisiad »

Καλός παίκτης, αλλά έχω να πω τα εξης:
1ον Είναι πολύ υπερτιμημένος επειδή έκανε μια καλή σεζόν στον 4ο Ατρόμητο και ανακηρύχθηκε mvp δεν σημαίνει ότι όντως είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος (και ο οικοδόμος βγήκε καλύτερος Έλληνας αλλά ολοι γελάνε μαζί του φέτος)
2ον) Στον ΠΑΟΚ είχε ελάχιστη προσφορά και με ivic και με Ρασβαν άρα τυχαίο δεν μπορεί να είναι.
3ον) Με τέτοια μυαλά δεν πρόκειται να κάνει καριέρα ΠΟΥΘΕΝΆ μόνο σε ομάδες τύπου Ατρόμητος όπου όλοι θα παίζουν για αυτόν και αυτός θα έχει την ελευθερία που είχα και γω όταν έπαιζα στην αλάνα της γειτονιάς μου.
4ον) Εξτρεμ δεν είναι, είναι 10αρι και μάλιστα πιστεύω ότι είναι πιο ποιοτικός από Πελκα αλλά όπως προείπα πρεπει να αλλάξει μυαλά.
5ον) Η καλύτερη λύση είναι να τον πουλήσουμε καμία 2μιση μύρια σε ομάδα εξωτερικού ώστε να ωφεληθούν και οι 2 πλευρές. Τώρα το τι λέει και κάνει δεν πρέπει να μας απασχολεί στο παραμικρό γιατί στην ουσία είναι ξένο σώμα από την ομάδα μας και δεν πρόκειται να ξαναπαίξει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τι δεν εχεις προβλημα με το ποκ ρε καθυστερημενε? Ποιανης ομαδας παικτης εισαι ρε???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”