Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Ο Καρταμπια αυτη τη στιγμη ειναι παγκο,στο παιχνιδι της Βαλενθια με την Εσπανιολ.
Το περίεργο είναι να πάει ο δικός μας να τον φέρει, λες και δεν μπορεί μόνος του.aver4a έγραψε:Εμένα κάτι δεν μου κάθεται καλά στην υπόθεση Ενρίκε χωρίς να ξέρω κάτι. Τώρα το τι λέει ο γάλλος αρδ θ φανεί μέχρι το βράδυ
Τεσπα θα δείξει...
Οι Γάλλοι είναι σίγουροι, αλλά δεν μιλούν σήμερα. Μάλλον κοιμήθηκαν βαριά
SM-G935F
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
++makispaspartou έγραψε:Prijovic... Τεχνική, τελειώματα, πρώτη επαφή σε υψηλό επίπεδο. Επιθετικός σύγχρονος που μπορεί να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο.
Pedro Henrique... Ταχύτητα, τακτική, καλή κίνηση στο χώρο, καλά τελειώματα έχει και στημένα. Αρκετά υψηλό επίπεδο για το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Πολύ καλές επιλογές και οι δύο.. Βασισμένες στο scouting. Μακάρι να μας βγουν και στο χορτάρι.
Ο Warda για μένα από την άλλη, ίσως η μοναδική επιλογή με προοπτική από το Ελληνικό πρωτάθλημα και σε πολύ καλό timing.
Ελπίζω το δωράκι να είναι ένας παίκτης με την απρόβλεπτη ενέργεια. Γιατί θεωρώ ότι με τις μεταγραφές τις τρεις αυτό μονάχα θα μας λείπει πλέον.
Μακαρι να κλεισουν και οι 3,πολυ καλες προσθηκες φαινονται.
Μας μπέρδεψε ο Ακρίτας...MANIAKOS έγραψε:Βρε μην ερθει ο ανατολικός στο τελος ;
SM-G935F
Ετσι ακριβώς αδελφέ κ επειδή εμείς γενικά με αυτό που θ πω το βλέπουμε κάπως η μεγάλες ομάδες δεν ρισκάρουν να βάλουν τον παίχτη τους όταν είναι να φύγει εμείς κάναμε το αντίθετο με Γκάρι φουλ Κράξιμο αφού ήταν Πουλημένος είδη μλκς ήταν να τον βάλουν?pilotos έγραψε:Το περίεργο είναι να πάει ο δικός μας να τον φέρει, λες και δεν μπορεί μόνος του.aver4a έγραψε:Εμένα κάτι δεν μου κάθεται καλά στην υπόθεση Ενρίκε χωρίς να ξέρω κάτι. Τώρα το τι λέει ο γάλλος αρδ θ φανεί μέχρι το βράδυ
Τεσπα θα δείξει...
Οι Γάλλοι είναι σίγουροι, αλλά δεν μιλούν σήμερα. Μάλλον κοιμήθηκαν βαριά
SM-G935F
- buffalobill4
οι 3 εχουν κλεισει αυτο ειναι σιγουρο.
τωρα αν απο τωρα κλεισουμε για καλοκαιρι και ντου και καρταμπια τι αλλο να ζητησω απο τον ΜιχελΙβιτς? ενα σεντρε μπακ για αλλαγη το καλοκαιρι αν δουνε οτι δεν μας κανει ο ψηλεας και ο,τι ταλεντο κρινουν αυτοι οτι αποτελει επενδυση.
πιστευω οτι κινουμαστε πολυ επαγγελματικα πλεον.
τωρα αν απο τωρα κλεισουμε για καλοκαιρι και ντου και καρταμπια τι αλλο να ζητησω απο τον ΜιχελΙβιτς? ενα σεντρε μπακ για αλλαγη το καλοκαιρι αν δουνε οτι δεν μας κανει ο ψηλεας και ο,τι ταλεντο κρινουν αυτοι οτι αποτελει επενδυση.
πιστευω οτι κινουμαστε πολυ επαγγελματικα πλεον.
joshua έγραψε:Τι εγινε ρε παιδια, βλεπω ωραια ποστς !!!
Εισαι ετοιμος να αφησεις τα ρακομελα και να πιασεις τις σαμπανιες;
Για το transfermarkt που λέγατε.. μόλις αποκαταστάθηκε η αλήθεια.Ο κοτσίδας επέστρεψε στη Λέγκια
- buffalobill4
δεν πειραζει. μου αρκει που εχουμε manager και technical director και κανουν τη δουλειαpilotos έγραψε:Ναι αλλά δεν έχουμε DNA
SM-G935F
- pirate_salonica
Πιλότε δε νομίζω... απλά είδαν πως δεν έχει υπογράψει ο παίκτης ακόμη και το ξανα-άλλαξαν.