TreloPaoktsaki έγραψε:Τωρα το να πεταγεται ενας διαχειριστης σαν τσουτσεκι και δεν αναφερομαι στον Κωστα Περαια,
Τα λέμε.
TreloPaoktsaki έγραψε:Τωρα το να πεταγεται ενας διαχειριστης σαν τσουτσεκι και δεν αναφερομαι στον Κωστα Περαια,
RoMaN έγραψε:TreloPaoktsaki έγραψε:Τωρα το να πεταγεται ενας διαχειριστης σαν τσουτσεκι και δεν αναφερομαι στον Κωστα Περαια,
Τα λέμε.
paokovios1974 έγραψε:Για Βάσκεθ φίλε και εμένα δε μου γεμίζει το μάτι αλλα δες το βιντεακι τιαμ απο πέρσι θα πάθεις πλακα
Τέτοιο παίχτη δεν εχουμε
Το υπογραφω
Δηλαδη,το 1989 googleάρισες τον Μαγκντι και δεν βρηκες τιποτα?anekfrastos έγραψε:Σορι αλλά κολοκύθια. Ούτε που τον ξέραμε. Ήρθε το ίδιο καλοκαίρι με τον Ντεταρι. Δημοσιότητα μηδέν.prist64 έγραψε:Chuck Norris έγραψε:Έχει έρθει ποτέ μεταγραφή που να άρεσε σε ΟΛΟΥΣ?
Μαγκντι Τολμπά
Μετα μας άρεσε, ως παίκτης, όχι ως "μεταγραφή".
che4 έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Για Βάσκεθ φίλε και εμένα δε μου γεμίζει το μάτι αλλα δες το βιντεακι τιαμ απο πέρσι θα πάθεις πλακα
Τέτοιο παίχτη δεν εχουμε
Το υπογραφω
Για ριχτο ρε Τσε να γουσταρουμε.
λολ οχι βρε, εξτρεμ παιρνει που παιζει δεξια αριστερα και κεντρο, οποτε λεω μηπως καλυψει εκ των εσω το κενο του Αλβαροpgetsos έγραψε:Οχι και συ ρε Μαριανοβεξι, δεν ειναι εξτρεμ αυτος που φευγει