21. Diego Biseswar
- paok re niamou
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 21. Diego Biseswar
τι τρεχει με εσενα ρε ντιεγκο;; την πεμπτη χαλια, σημερα παλι αρνητικος, ζητας νεο συμβολαιο ή κανεις τα παντα για να σε διωξουν;; συγκεντρωσου και ο Ιβαν εχει δειξει οτι ανταμειβει οσους εχουν προσφερει στην ομαδα
- Παλαιολόγος
δεν εκανε κατι διαφορετικο απο οτι συνηθως,αυτος ειναι και στις καλες του
απλα δεν εγιναν γκολ οι μια δυο φασεις που εβγαλε
απλα δεν εγιναν γκολ οι μια δυο φασεις που εβγαλε
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι εξτρέμ. Αν είναι να παίζει σαν εξτρέμ να μην του ανανεώσουμε το συμβόλαιο.
- back in black
Είπαμε έχει φάει την ομάδα το άγχος, αλλά όχι και τόσο κακώς εννοούμενη χαλαρότητα και έλλειψη νεύρου.
Καλώς ή κακώς ίσως ορθά μπαίνει/έμπαινε κάπου στο 60-70.
Καλώς ή κακώς ίσως ορθά μπαίνει/έμπαινε κάπου στο 60-70.
-
Χρήστος ο τρίποντος
- ΑποστόληςΑ
Μετριο παιχνιδακι και παλι αυτος δημιουργησε (και σκοραρε). Ο ανθρωπος ειναι το ιδανικο 10ρι, ας τον παιξουμε σε εκεινη την θεση με εξτρεμ να κανουν κινησεις και να τους ταιζει.
Για το πόσο θα μπορεί να μείνει στο υψηλό επίπεδο: «Δεν ξέρω, ελπίζω να βρω μία ομάδα που θα μου προσφέρει ένα συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Είναι νωρίς ακόμα για να συζητήσω για απόσυρση».
Για τις διαπραγματεύσεις του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ: «Μιλάω με την ομάδα και εκτός και εντός γηπέδου, αλλά θεωρώ ότι ακόμα δεν είμαστε κοντά σε λύση. Είμαι συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι».
Για το αν θέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Θέλω πρώτα να ανανεώσω το συμβόλαιο μου, αλλά θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ».
Για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται τόσο πολύ: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Φυσικά θέλω να αγωνίζομαι σε κάθε παιχνίδι αλλά σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή μου και δεν θα δημιουργήσω ποτέ πρόβλημα στην ομάδα για αυτό το κομμάτι».
Για το αν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες: «Όταν είμαι χαρούμενος σε ένα μέρος όπως είναι η Θεσσαλονίκη, λέω στον ατζέντη μου ότι δεν θέλω να ακούσω άλλες προτάσεις από άλλες ομάδες και θέλω να ανανεώσω την συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ».
Έδωσε απαντήσεις πάντως ο παικταράς στην συνέντευξη και ξεκαθάρισε τις προθέσεις του.
Για τις διαπραγματεύσεις του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ: «Μιλάω με την ομάδα και εκτός και εντός γηπέδου, αλλά θεωρώ ότι ακόμα δεν είμαστε κοντά σε λύση. Είμαι συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι».
Για το αν θέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Θέλω πρώτα να ανανεώσω το συμβόλαιο μου, αλλά θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ».
Για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται τόσο πολύ: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Φυσικά θέλω να αγωνίζομαι σε κάθε παιχνίδι αλλά σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή μου και δεν θα δημιουργήσω ποτέ πρόβλημα στην ομάδα για αυτό το κομμάτι».
Για το αν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες: «Όταν είμαι χαρούμενος σε ένα μέρος όπως είναι η Θεσσαλονίκη, λέω στον ατζέντη μου ότι δεν θέλω να ακούσω άλλες προτάσεις από άλλες ομάδες και θέλω να ανανεώσω την συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ».
Έδωσε απαντήσεις πάντως ο παικταράς στην συνέντευξη και ξεκαθάρισε τις προθέσεις του.