10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από K_geo »

τον μπερμπα τον τραυματιζει αυτος που ερχεται απο μπροστα.

υγ: οκ, συμφωνουμε τελικα. :D

φαουλ και καρτα ειναι στον τυπο μπροστα του.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Odi έγραψε:Στέφανε αν ανατρέξεις στα topic των παιχνιδιών που αναφέρεις,θα δεις πως έχω την ίδια άποψη με εσένα.

Τώρα,αν το πάμε παρακάτω έχω να σε ρωτήσω.Στο πρώτο ημίχρονο π.χ με τον Ατρόμητο ήμαστε τρομεροί.Στο δεύτερο χώμα.Μπορείς να εξηγήσεις γιατί;
Το έγραψα πριν:
stephanos έγραψε:Δηλαδή, να μου πεις ότι δεν παίζουμε το ίδιο (καλό ή άσχημο) όλο το ενενηντάλεπτο (που δεν το
κάνει καμία ομάδα στον πλανήτη. αλλά λέμε), να το καταλάβω.
Δεν μου φαίνεται περίεργο. Επί 90 λεπτά μπαλάρα παίζουν μόνο στα χάιλαιτς κι εκεί όχι πάντα.
Και δεν ήμασταν χώμα. Ούτε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, άσε τί έλεγε ο τύπος που έκανε την περιγραφή.
Odi έγραψε: Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί ακόμη και όταν δεν είχαμε τόσους τραυματισμούς δεν είχαμε έναν βασικό κορμό και ένα σταθερό τρόπο παιχνιδιού;
Είχαμε έναν σταθερό τρόπο παιχνιδιού, χωρίς 2-3 βασικά στελέχη μέσα. Από ένα σημείο και μετά δεν έφερνε αποτελέσματα, τρώγαμε πάντα ένα χαζό γκολ, με εξαίρεση το ματς με τον Πανθρακικό που φάγαμε τρία χαζά γκολ. Άρχισαν οι τραυματισμοί. Αναγκάστηκε να αλλάξει σχήμα. Δεν έγιναν πριν από είκοσι χρόνια, τα θυμόμαστε ακόμη (νομίζω).
Odi έγραψε: Επίσης πάμε στο κομμάτι της διαχείρισης των παικτών. Εκεί και αν γίνεται το πάρτυ. Συνεχόμενα 90λεπτα σε πολλούς παίκτες και παραγκωνισμός στους υπόλοιπους.
Δεν έχω απάντηση που να σου αρέσει. Ακριβώς τα ίδια διάβαζα επί Στέβενς, που είχε αλλάξει τέσσερις παίκτες στη θέση του δεξιού εξτρέμ και πάντα τα άκουγε γι' αυτόν που δεν έπαιζε. Μήν σου πω κι επί Σάντος.
Όποιος ξέρει καλύτερα από ροτέισον, γράφει τα επιχειρήματά του. Πριν από κάθε ματς και έχοντας δει τις προπονήσεις.
Odi έγραψε:Από την ομάδα μου δεν θέλω να βλέπω 90λεπτα και μαγεία.Θέλω όμως να είναι μια σοβαρή ομάδα, με προσανατολισμό και αγωνιστική πειθαρχεία.
Κατάλαβα. Ομάδα που να παίζει καλή μπάλα από ότι φαίνεται δεν υπάρχει στην Ελλάδα. :D Άσε, καλή είναι και η Ράγιο, αυτοί τουλάχιστον το τσουλάνε το τόπι.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εμείς πάντως δεν το τσουλάμε το τόπι..Τέλος πάντων,όπως το βλέπει κανείς.Μπορεί να σου αρέσει αυτός ο ΠΑΟΚ,οπότε οκ.
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

στο δεύτερο ημίχρονο με ατρόμητο βγήκαν off με τραυματισμό ζάιρο γκάρι , λογικό να πέσει η απόδοση τις ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

@simba ωραία εγώ βλέπω με παρωπίδες.
Για πες μου αν έπεφτε έτσι ο κάτσε και έπαιρνε κάρτα (που οι μισές που έχει πάρει για τέτοια μαρκαρίσματα είναι) τι θα λέγαμε;

SM-N9005
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ο οποίος Γκάρι είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις από το ζέσταμα και αποφασίστηκε να παίξει.

Όπως και ο Χαρίσης και ο Λέοβατς που αμέσως μετά από θλάσεις β βαθμού πήραν σερί αγώνων και έσκασαν.

Όπως και ο Κίτσιου φυσικά στην αρχή της σεζόν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Odi έγραψε:Μπορεί να σου αρέσει αυτός ο ΠΑΟΚ,οπότε οκ.
αυτο το πραμα με την ειρωνια...τεσπα.

άλλα λεω στο σκύλο μου άλλα ακούν τα αυτιά του είμαστε μερικοί ....
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

pilotos έγραψε:@simba ωραία εγώ βλέπω με παρωπίδες.
Για πες μου αν έπεφτε έτσι ο κάτσε και έπαιρνε κάρτα (που οι μισές που έχει πάρει για τέτοια μαρκαρίσματα είναι) τι θα λέγαμε;
Αδερφε, αν κ δε μ'αρεσουν οι ατοποι-απροποσανατολιστικοι συμψηφισμοι γιατι αν δεν κανω λαθος για τη συγκεκριμενη φαση μιλουσαμε,
εγω προσωπικα θα εκραζα αν εβγαζε καρτα σε δικους μας σε τετοια φαση γινονται πολλες σ'ενα παιχνιδι..Εσυ π λες οτι βλεπεις πρεμιερ θα το επιβεβαιωσεις..
Το 80% των φετινων του κατσε κ του τσιμι ηταν για κρατηματα φανελας (κ οχι στιγμιαια)..

Το μεμπτο στη συγκεκριμενη ειναι που δεν εδωσε φαουλ...

Anw..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν βλέπω μόνο πρεμιερ, αλλά και χειρότερα... Αργεντινή, Ουρουγουάη, Χιλή...
Ο κάτσε φέτος, δεν έχει καμία σχέση με τον κάτσε πέρσι σε μαρκαρίσματα.

Δε σε ρώτησα προσωπικά εσύ, αλλά το 80% θα έλεγε αυτό που είπα, τον χαζό πως πήγε έτσι κλπ κλπ

SM-N9005
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

K_geo έγραψε:
Odi έγραψε:Μπορεί να σου αρέσει αυτός ο ΠΑΟΚ,οπότε οκ.
αυτο το πραμα με την ειρωνια...τεσπα.

άλλα λεω στο σκύλο μου άλλα ακούν τα αυτιά του είμαστε μερικοί ....
Γιατί υποθέτεις οτι ειρωνεύομαι;Μπορεί να του αρέσει αυτός ο ΠΑΟΚ,να έχει ελπίδα οτι θα στρώσει.Πρέπει ντε και καλά να συμφωνεί μαζί μου;Ούτε το αλάθητο έχω,ούτε το διεκδίκησα ποτέ.

Πάντως δεν ειρωνεύομαι.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Odi έγραψε:Εμείς πάντως δεν το τσουλάμε το τόπι..Τέλος πάντων,όπως το βλέπει κανείς.Μπορεί να σου αρέσει αυτός ο ΠΑΟΚ,οπότε οκ.
Ναι, μου αρέσει περισσότερο από όλες της ομάδες της σούπερλιγκ.
Επίσης μου άρεσε ο ΠΑΣ του πρώτου γύρου, ο περσινός Πανθρακικός του Ρόκα και ο φετινός Πλατανιάς και η Ξάνθη.
Από αυτούς που είναι από πάνω μας βαθμολογικά, κανείς δεν παίζει καλύτερα, ούτε καν καλά. Έχει καλή ανάπτυξη ο γάβρος, αλλά βγαίνει εκτός συναγωνισμού, γιατί παίζει πέντε ματς τη χρονιά κι αυτά με όλες τις παραμέτρους υπέρ του.

Προχθές ο τεράστιος Μαρίνος Ουζουνίδης γκρίνιαξε γιατί «έπαιξαν τρία ματς σε μία εβδομάδα» ΜΙΑ ΦΟΡΑ. :lol:

ΥΓ: Είμαστε και οφ τόπικ. Ή στους αγωνιστικούς στόχους ή στου Τούντορ θα έπρεπε να τα λέμε.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

κοιτα,
αλλο "ε το χαζο πως πηγε ετσι, να διακινδυνευσει την καρτα αν δε βρει τη μπαλα" που μπορει να ελεγα
και αλλο "ε το χαζο πηρε καρτα" γιατι σε τετοια φαση, εφοσον παιρνει μπαλα κ οχι ποδια, θα εβριζα τον κορακα και οχι τον παικτη..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πάντως θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν ήθελα να σε ειρωνευτώ.

Καλά κάνεις και σου αρέσει εννοείται,μπορεί να έχεις χίλια δίκια κ εγώ χίλια άδικα.

Καλά για το off topic... : :roll: :roll:

Εδώ και σελίδες..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οκ, σορρυ τοτε. :oops: 8-)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Και καλά τσακώνεστε μεταξύ σας; ;) λολ