υγ: οκ, συμφωνουμε τελικα.

φαουλ και καρτα ειναι στον τυπο μπροστα του.
Το έγραψα πριν:Odi έγραψε:Στέφανε αν ανατρέξεις στα topic των παιχνιδιών που αναφέρεις,θα δεις πως έχω την ίδια άποψη με εσένα.
Τώρα,αν το πάμε παρακάτω έχω να σε ρωτήσω.Στο πρώτο ημίχρονο π.χ με τον Ατρόμητο ήμαστε τρομεροί.Στο δεύτερο χώμα.Μπορείς να εξηγήσεις γιατί;
Δεν μου φαίνεται περίεργο. Επί 90 λεπτά μπαλάρα παίζουν μόνο στα χάιλαιτς κι εκεί όχι πάντα.stephanos έγραψε:Δηλαδή, να μου πεις ότι δεν παίζουμε το ίδιο (καλό ή άσχημο) όλο το ενενηντάλεπτο (που δεν το
κάνει καμία ομάδα στον πλανήτη. αλλά λέμε), να το καταλάβω.
Είχαμε έναν σταθερό τρόπο παιχνιδιού, χωρίς 2-3 βασικά στελέχη μέσα. Από ένα σημείο και μετά δεν έφερνε αποτελέσματα, τρώγαμε πάντα ένα χαζό γκολ, με εξαίρεση το ματς με τον Πανθρακικό που φάγαμε τρία χαζά γκολ. Άρχισαν οι τραυματισμοί. Αναγκάστηκε να αλλάξει σχήμα. Δεν έγιναν πριν από είκοσι χρόνια, τα θυμόμαστε ακόμη (νομίζω).Odi έγραψε: Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί ακόμη και όταν δεν είχαμε τόσους τραυματισμούς δεν είχαμε έναν βασικό κορμό και ένα σταθερό τρόπο παιχνιδιού;
Δεν έχω απάντηση που να σου αρέσει. Ακριβώς τα ίδια διάβαζα επί Στέβενς, που είχε αλλάξει τέσσερις παίκτες στη θέση του δεξιού εξτρέμ και πάντα τα άκουγε γι' αυτόν που δεν έπαιζε. Μήν σου πω κι επί Σάντος.Odi έγραψε: Επίσης πάμε στο κομμάτι της διαχείρισης των παικτών. Εκεί και αν γίνεται το πάρτυ. Συνεχόμενα 90λεπτα σε πολλούς παίκτες και παραγκωνισμός στους υπόλοιπους.
Κατάλαβα. Ομάδα που να παίζει καλή μπάλα από ότι φαίνεται δεν υπάρχει στην Ελλάδα.Odi έγραψε:Από την ομάδα μου δεν θέλω να βλέπω 90λεπτα και μαγεία.Θέλω όμως να είναι μια σοβαρή ομάδα, με προσανατολισμό και αγωνιστική πειθαρχεία.
αυτο το πραμα με την ειρωνια...τεσπα.Odi έγραψε:Μπορεί να σου αρέσει αυτός ο ΠΑΟΚ,οπότε οκ.
Αδερφε, αν κ δε μ'αρεσουν οι ατοποι-απροποσανατολιστικοι συμψηφισμοι γιατι αν δεν κανω λαθος για τη συγκεκριμενη φαση μιλουσαμε,pilotos έγραψε:@simba ωραία εγώ βλέπω με παρωπίδες.
Για πες μου αν έπεφτε έτσι ο κάτσε και έπαιρνε κάρτα (που οι μισές που έχει πάρει για τέτοια μαρκαρίσματα είναι) τι θα λέγαμε;
Γιατί υποθέτεις οτι ειρωνεύομαι;Μπορεί να του αρέσει αυτός ο ΠΑΟΚ,να έχει ελπίδα οτι θα στρώσει.Πρέπει ντε και καλά να συμφωνεί μαζί μου;Ούτε το αλάθητο έχω,ούτε το διεκδίκησα ποτέ.K_geo έγραψε:αυτο το πραμα με την ειρωνια...τεσπα.Odi έγραψε:Μπορεί να σου αρέσει αυτός ο ΠΑΟΚ,οπότε οκ.
άλλα λεω στο σκύλο μου άλλα ακούν τα αυτιά του είμαστε μερικοί ....
Ναι, μου αρέσει περισσότερο από όλες της ομάδες της σούπερλιγκ.Odi έγραψε:Εμείς πάντως δεν το τσουλάμε το τόπι..Τέλος πάντων,όπως το βλέπει κανείς.Μπορεί να σου αρέσει αυτός ο ΠΑΟΚ,οπότε οκ.