giapas έγραψε:sick , για σένα που οφείλονται οι μεταπτώσεις και η μέτρια εικόνα που εμφανίζει η ομάδα?
1. Και κυριότερο, το πόσο πρόχειρα κι άσχημα φτιάχτηκε το καλοκαιρί, με σχεδόν μηδαμιμή ευθύνη του Χουμπ. Τα έχω ξαναγράψει, για την ανυπαρξία 2 ικανών στόπερ, κανενός εξτρέμ, με παροπλισμένο ηλιθιωδώς το μοναδικό 6αρι κτλ κτλ. Αποτέλεσμα αυτού, είναι οι μεταγραφές 6 παιχτών τον Γενάρη, τόσες κάνουν συνήθως όσες ομάδες παλεύουν για να σωθούν!! Αυτό, απολύτως αναμενόμενα, φέρνει απώλεια ισορροπιών στα ενδότερα της ομάδας.
2. Τα ενδότερα της ομάδας. Ο Μουρίνιο έλεγε, πως για να πάει κάλα ένας σύλλογος (βασικά είπε, για να πάρει πρωτάθλημα, αλλά εδώ ας πούμε απλά για να πάει καλά) πρέπει όλοι σε αυτόν (τον σύλλογο) να έχουν τον ίδιο στόχο, απ την καθαρίστρια μέχρι τον πρόεδρο. Αυτά τα λέει ο Μουρίνιο, που παίζει να ξέρει λίγα πράγματα παραπάνω για το πως δουλεύουν αυτά τα θέματα απ όλο το φόρουμ μαζί. Αυτό, λοιπόν, στον ΠΑΟΚ, δεν λειτουργεί.
Το χειρότερο είναι, ότι δεν είναι καν μυστικό, είναι κοινή γνώση. Μέσα στο σύλλογο, το βασικό παιχνίδι, είναι αυτό με τις καρέκλες που είναι κατά μία λιγότερη των ατόμων που παίζουν και μόλις σταματήσει η μουσική, κάποιος μένει απ έξω.
3. Περίεργες συμπτώσεις, στα εκτός έδρας ματς με Σάλκε και Μέταλιστ, που η ομάδα πάλεψε μέχρι εσχάτων για να μην χάσει τουλάχιστον και στα εκτός έδρας ματς με γαυροβάζελο δεν μπορούσε να αλλάξει 2 πάσες πλην εξαιρέσεων. Θα ήθελα να έχει σοβαρό ματς η εθνική την Τετάρτη για να δω Σάλπι-Κατσούρ να καταπίνουν κεραυνούς και να πετάνε φωτιές. Αυτό το αναφέρω για το θέμα της τακτικής. Στα δύο πρώτα η ομάδα είχε τακτική και πλάνο και στα δύο τελευταία όχι; Χμμμ, καλά. Μήπως είναι θέμα νοοτροπίας παιχτών;
Και κάτι ακόμα:
paok87 έγραψε:Επίτρεψέ μου να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα για το πώς εννοεί ο Κλάους το "συζητάμε".
simba έγραψε:Ο Κλαους καλυψε τον κωλο του προπονητη του, γτ ας εκανε και αλλιως, κ σιγα μην εβλεπε ενδεκαδα ξανα...
Περιέργως, τα ίδια πάνω κάτω δήλωσε κι ο Σάλπι πριν 2 εβδομάδες στο ''Παίζουμε Ελλάδα'' στη Νόβα. Είπε δηλαδή, ότι είναι πάγια εντολή του προπονητή μας να μπαίνουμε πολύ δυνατά στο ματς, το ξέρουμε αλλά για κάποιο λόγο που δεν ξέρω τι συμβαίνει, δεν το κάνουμε.
Ο Σάλπι, όταν τα είπε, έμπαινε αλλαγή στα ματς, γιατί όπως είπε ο προπονητής του, έχει μεγαλώσει λίγο. Οπότε δεν έχει πολύ νόημα αυτό που λέτε.
Υπάρχει αρχείο των εκπομπών, είναι στη διάθεση όλων.
Επαναφορά στο χθεσινό ματς, ναι ο Χουμπ έκανε λάθη στην 11αδα που κατέβασε, αλλά απ αυτό μέχρι τους περιπατητές που είδαμε έχει μια διαφορά τόσο μεγάλη όσο το όνομα του προπονητή.