Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Η συνέντευξη του Χούμπ έριξε τον πήχη. Τώρα τι πρωτάθλημα έλεγε ο πρόεδρος δεν ξέρω?

Αναθεώρηση λοιπόν στα ξαφνικά,
κακώς δεν κλείσαμε Φυτανίδη.. (ωχ Θεε μου τι κατάντησα να λέω)...
κακώς δεν κλείσαμε Φυτανίδη.. (ωχ Θεε μου τι κατάντησα να λέω)...
εγω απ αυτα που διαβασα κλειστε το τοπικ κια παρακαλατε ο χουμπ να κανει τον πελκα ροναλντινιο το γεωργιαδη βιερινια και το ποποβιτς ελια και τον κλαους χουντελααρ
γιατι αλλιως παλι 30 βαθμους μπροστα θα ειναι ο χοντρος...ουτε η παναγια δε μας σωζει
-
arrwstos
Χαλαρώστε ρε παιδιά, καλά τα είπε. Θα πάρουμε και μεγάλα ονόματα. Αυτό που είπε είναι ότι μεγάλα ονόματα δεν σημαίνει μεγάλη ομάδα. Και πολύ σωστά το είπε. Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος μετά από αυτή τη συνέντευξη.
επειδη πιστευω στην ειλικρινεια των γερμανων και θεωρω τους ρωσους το ιδιο κουτοπονηρους με μας ποσο μαλλον εναν ελληνορωσο....αυτος ο ιβαν που ευτυχως τον εχουμε τι πινει οταν μιλαει....δεν ειναι μομφη αυτο γιατι χωρις ιβαν θα κλαιγαμε αλλα ρε παιδι μου ας ειναι αληθινος να πει ως εδω μπορω βολευτειτε με τον πελκα και το γλυκο και δε θα πουμε κουβεντα αλλα....
αρρωστος μηπως χαθηκαμε στη μεταφραση εγω καταλαβα οτι εχουμε ροστερ και θα δουμε αργοτερα αν θελουμε προσθηκες
αρρωστος μηπως χαθηκαμε στη μεταφραση εγω καταλαβα οτι εχουμε ροστερ και θα δουμε αργοτερα αν θελουμε προσθηκες
Απ'αυτά που είπε δυστυχώς αυτά φάνηκαν αλλά επειδή είναι μεγάλη ταναπού ο Ολλανδός κρατάω πισινή.

- desperando
- Επικοινωνία:
δεν με βοηθας λιγο για να το δω και γω λιγο αισιοδοξα το θεμαarrwstos έγραψε:Χαλαρώστε ρε παιδιά, καλά τα είπε. Θα πάρουμε και μεγάλα ονόματα. Αυτό που είπε είναι ότι μεγάλα ονόματα δεν σημαίνει μεγάλη ομάδα. Και πολύ σωστά το είπε. Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος μετά από αυτή τη συνέντευξη.
desperando έγραψε:δεν με βοηθας λιγο για να το δω και γω λιγο αισιοδοξα το θεμαarrwstos έγραψε:Χαλαρώστε ρε παιδιά, καλά τα είπε. Θα πάρουμε και μεγάλα ονόματα. Αυτό που είπε είναι ότι μεγάλα ονόματα δεν σημαίνει μεγάλη ομάδα. Και πολύ σωστά το είπε. Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος μετά από αυτή τη συνέντευξη.
εχει πουθενα τη συνεντευξη να την ακουσουμε και οχι να διαβαζουμε απο αρδοσαιτ
- desperando
- Επικοινωνία:
τελικα τον σισοκο τον εκοψε γιατι μπορει να φερει καλυτερους,ή τον εκοψε η γκοντσαρεβα ?
- sourmenetes
- Moderator
- desperando
- Επικοινωνία:
- desperando
- Επικοινωνία:
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν μπορω να καταλαβω,την ωρα που προσπαθουμε να ξαναβρουμε τον χαμενο μας ενθουσιασμο, να πουληθει κανενα διαρκειας παραπανω,γιατι να μην πει οτι ναι θα γινουν καποιες μεταγραφικες ενισχυσεις,το παλευουμε να φερουμε στην ομαδα τους ποδοσφαιριστες που πιστευουμε οτι θα μας ανεβασουν ποιοτηκα και μεχρι την ταδε ημερομηνια το ροστερ θα ειναι ετυμο
- cristiano4
ο Σαββίδης που είναι άνθρωπος με άλλο ταμπεραμέντο άρχισε να μιλάει ότι προσπάθησε να φέρει ροναλντινιο κλπ και ότι δεν θέλουν να έρθουν εδώ...οι αρδ που φέτος δεν έχουν ιδέα το τι γίνεται στην ΠΑΕ και έχουν νευράκια άρχισαν τα δικά τους οτι πάμε για μπαμ μπουμ μεγάλο 10αρι που απλά τα φαντάζονται....ο Στεφενς κράτησε μια πισινή γιατί δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον από κινήσεις και για να μην βγει έπειτα μλκας μίλησε μόνο για το υπάρχον ροστερ....δεν υποσχέθηκε πράγματα...πιστεύω ότι οι επόμενες 4 *5 κινήσεις και αποδεσμευσεις θα είναι καθαρά δίκες του επιλογές και σίγουρα θα είναι όλοι τους μια χαρά παίχτες....είμαι απόλυτα ήρεμος με τον συγκεκριμένο στο τιμόνι της ομάδας,απλός-σοβαρός-χωρίς να λέει πολλά-δουλευταράς