Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Χωρικός έγραψε:σήκω και φύγε ρε αγόρι μου να παίξεις μπάλα..φύγε να παίξεις και εθνική..λες και δεν ξέρεις που έμπλεξες...
Πες οτι τον αδικουμε κιολας...
Συγγνώμη:
Σύγκρινε τις δυνατότητες του Παπάζογλου ως προς τις απολαβές του και τις δυνατότητες του Σαλπιγγίδη ως προς τις απολαβές του και πες μου το συμπέρασμα!
Χωρικός έγραψε:σήκω και φύγε ρε αγόρι μου να παίξεις μπάλα..φύγε να παίξεις και εθνική..λες και δεν ξέρεις που έμπλεξες...
Συγγνώμη:
Σύγκρινε τις δυνατότητες του Παπάζογλου ως προς τις απολαβές του και τις δυνατότητες του Σαλπιγγίδη ως προς τις απολαβές του και πες μου το συμπέρασμα!
μήν παίρνουμε τα πράγματα κατα πως μας βολεύει...ωραιώτατα θα μπορούσες να γράψεις το ίδιο στο τόπικ του Σαλπιγγίδη , σε αντιπαραβολή μετις απολαβές του Γκαρσία..σε κείνο το τοπικ , αν μη τι άλλο , έχουν γραφτεί πολύ χειρότερα...
gika έγραψε:...
Συγγνώμη:
Εγώ δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα από αυτή την XXXXX,
μπορείς να με βοηθήσεις; Ειλικρινά δε καταλαβαίνω καν τι θες να πείς...
Eleos. Χαλάρωσε ρε αδερφέ. Πες όμορφα και ωραία αυτό που έχεις να πεις. Δεν είναι ανάγκη να μιλάς έτσι. Χάνεις έτσι. Angelheart
Eleos: Έχεις δίκιο, αλλά να φανταστείς ότι το έκανα και tone down πριν το γράψω και αυτό... Τέσπα, επλίζω να απαντήσει κάπως ωστε να το καταλάβω και εγώ, ο ανίδεος οπαδός..
Ναι φιλε τονσυγκρινω.Γιατι ο ενας εβαλε 20 γκολ σαν δεξι εξτρεμ με τον ετο απο πισω που τν αναγκαζενα γυριζει δεξι μπακ.κ ο αλλος παλευει να βσλει γκολ σε εστια του αμερικανικου φουτμπολ κ παιρνει κ 200 χιλθαρικα
Συγγνώμη: Σύγκρινε τις δυνατότητες του Παπάζογλου ως προς τις απολαβές του και τις δυνατότητες του Σαλπιγγίδη ως προς τις απολαβές του και πες μου το συμπέρασμα!
karlat85 έγραψε:Ναι φιλε τονσυγκρινω.Γιατι ο ενας εβαλε 20 γκολ σαν δεξι εξτρεμ με τον ετο απο πισω που τν αναγκαζενα γυριζει δεξι μπακ.κ ο αλλος παλευει να βσλει γκολ σε εστια του αμερικανικου φουτμπολ κ παιρνει κ 200 χιλθαρικα
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
χαχαχα θεος!!! Ε ενταξει, δεν ειναι να το παρεις στα σοβαρα αυτο που ειπε ο γκικα
Εγώ συμφωνώ με τον gika και δεν καταλαβαίνω γιατί εξανίστασθε.
Προσωπικά,κρίνω κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας αναλογικά με τα χρήματα που λαμβάνει,τις ικανότητες που έχει και την απόδοσή του(όταν φυσικά αγωνίζεται).
Με βάση αυτά λοιπόν,δε θεωρώ τη δεύτερη παρουσία του Σαλπιγγίδη στην ομάδα,περισσότερο επιτυχημένη από την παρουσία του Παπάζογλου.Όσο μπορεί να γίνει μια τέτοια σύγκριση.
Θα μου πείτε,ο Σαλπιγγίδης δεν αγωνιζόταν(ως επί το πλείστον) στη θέση του,αν και από τον ΠΑΟ τον πήραμε σαν δεξί εξτρέμ(τελευταία χρονιά του).Άρα ήταν λάθος της διοίκησης-τεχνικής ηγεσίας.Συμφωνώ.Αλλά ο Σαλπιγγίδης γνώριζε ότι προοριζόταν για αυτή τη θέση,άρα είναι συνυπεύθυνος και δε ''δικαιολογείται''.
Σε επίπεδο απολαβών,μη ξεχνάτε ότι το συμβόλαιο του Παπάζογλου,υπογράφηκε με την παλιά φορολογία,ενώ του Σαλπιγγίδη με τη νέα.Σημαντικό και αυτό.
Υ.Γ.Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της ποδοσφαιρικής αξίας,μεταξύ των δύο παικτών.
Ο Παπάζογλου υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο σε μια άλλη οικονομικά περίοδο,όντας δεύτερος φορ της Εθνικής Ελπίδων πίσω από τον Μήτρογλου,πετώντας έξω τον Αθανασιάδη από την Εθνική Νέων.
ΕΥΤΥΧΩΣ,δεν έγινε και το ποδόσφαιρο μπάσκετ,για να κάνεις συνεχώς μονοετή συμβόλαια,αλλάζοντας την ομάδα κάθε χρόνο.Γιατί έτσι όπως μου τα λες,θα έπρεπε να αυξομειώνουμε το συμβόλαιο του κάθε ποδοσφαιριστή,ανάλογα με την απόδοση-εξέλιξή του.Άρα όποιος παίκτης θα έκανε μια καλή χρονιά π.χ. Vieirinha,θα μας ζητούσε τουλάχιστον τα χρήματα του Σαλπιγγίδη.
Με την ίδια λογική,κάνε και εσύ μια σύγκριση των χρημάτων που μας κόστισαν οι Cristiano-Filomeno κ.τ.λ.,σε σχέση με αυτά του Παπάζογλου.Ο καθένας δηλαδή,να χρησιμοποιεί το παράδειγμα που τον ''βολεύει''.Δε βγαίνει άκρη έτσι.