Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Σε 39 αγώνες 22 γκολ κ 2 ασσίστ ο Μπρειθγουειτ. Και δεν λες εύκολο για σκοράρισμα το συγκεκριμένο πρωτάθλημα
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίδες με όλο το σεβασμό ο Σαμάτα είναι δύο κλάσεις καλύτερος από αυτόν. Μιλάμε έχει καταλήξει ο μεγαλύτερος meme content generator στην ιστορία της la liga εξαιτίας της παρουσίας του στην barcelona. Μιλάμε για κλόουν. Πάμπαρακατω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasgias την Τρί 04 Ιουν 2024, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- cristiano4
32 χρονώ φορ να πάρουμε, που θα έρθει να πάρει σύνταξη;
ρε παίκτες με δίψα θέλουμε, καλύτερα 22 παρά 32, εγώ δεν (θέλω να) τα πιστεύ(ψ)ω αυτά..
ρε παίκτες με δίψα θέλουμε, καλύτερα 22 παρά 32, εγώ δεν (θέλω να) τα πιστεύ(ψ)ω αυτά..
Μέχρι πρότινος διεθνή παίκτη της εθνικής Δανίας (βασικός κιόλας) και μας κακοπεφτει να έρθει στον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα.
stratosnm έγραψε:32 χρονώ φορ να πάρουμε, που θα έρθει να πάρει σύνταξη;
Ντροπη να τα λες αυτα οταν ειχες Βιερινια,Ταισον
Κύριοι επιβεβαιώνουμε και εμείς για τον Μπρειθγουειτ, έχει λίγες μέρες που έφτασε στα αυτιά μας η πληροφορία.
Προσωπικά με βάση τα λίγα που ξέρω δεν τρελάθηκα, αλλά φαίνεται πως είναι από εκείνους που αρέσουν στον προπονητη
Δεν ξέρουμε όμως σε τι προτεραιότητα τον έχει ο ΠΑΟΚ
Προσωπικά με βάση τα λίγα που ξέρω δεν τρελάθηκα, αλλά φαίνεται πως είναι από εκείνους που αρέσουν στον προπονητη
Δεν ξέρουμε όμως σε τι προτεραιότητα τον έχει ο ΠΑΟΚ
Αυτό ναι, και εγώ θα ήθελα να στοχεύουμε σε παίκτες της ηλικιακής ομάδας του Μαντί για παράδειγμαstratosnm έγραψε:32 χρονώ φορ να πάρουμε, που θα έρθει να πάρει σύνταξη;
- john4serres
Αυριο γίνεται 33.stratosnm έγραψε:32 χρονώ φορ να πάρουμε, που θα έρθει να πάρει σύνταξη;

ιδανικη περιπτωση με φοβερα νουμερα και η ηλικια αψογη ( δειτε τι επιλεγει ο γαυροςκαι εχει επιτυχια) και φυσικα δεν θα κοψει την εξελιξη Τζιμα.
θελουμε εμπειρια για τσουλου και ταυτοχρονα πολλες ευκαιριες σε Τζιμα
ειμαι υπερ
θελουμε εμπειρια για τσουλου και ταυτοχρονα πολλες ευκαιριες σε Τζιμα
ειμαι υπερ
-
@Vasgias τι γράφεις ρε παλικάρι μου; Τι σαματα λες. Παιχταρα είναι ο τυπος απλά είναι
τρελος και είναι 33, μόνο που έβαλες τον σαματα από δίπλα του γελάει ο κόσμος
τρελος και είναι 33, μόνο που έβαλες τον σαματα από δίπλα του γελάει ο κόσμος
Ε αν δεν έπιασε στην Μπαρτσελόνα τότε δεν κάνει. Ας έχει βάλει 22 γκολ πέρυσι στην δευτερη κατηγορία της Ισπανίας και 10 την προηγούμενη σεζόν στην πρώτη. Ας είναι διεθνής Δανός και βασικός όπου έχει παίξει στην ζωή του εκτός από την Μπαρτσελόνα.vasgias έγραψε:Παίδες με όλο το σεβασμό ο Σαμάτα είναι δύο κλάσεις καλύτερος από αυτόν. Μιλάμε έχει καταλήξει ο μεγαλύτερος μην content generator στην ιστορία της la liga εξαιτίας της παρουσίας του στην barcelona. Μιλάμε για κλόουν. Πάμπαρακατω.
Δεν τον θυμάμαι τον παίκτη, μόνο σαν όνομα τον ξέρω αλλά ο Σαματά δεν θα έβαζε 22 γκολ ούτε στην ΄Β εθνική της Ελλάδας.
- AlxNeapoli1
Τρολstratosnm έγραψε:32 χρονώ φορ να πάρουμε, που θα έρθει να πάρει σύνταξη;