Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Δυστυχώς έτσι είναι...
Έχω μια ελπίδα αν μπούμε ομίλους, αλλά το βλέπω για του χρόνου αν είμαστε τυχεροί
Έχω μια ελπίδα αν μπούμε ομίλους, αλλά το βλέπω για του χρόνου αν είμαστε τυχεροί
Είναι απίστευτο το ότι έκατσα και έγραψα ένα απλό σχόλιο, ούτε φωνές, ούτε αναθέματα, απλά και μόνο ως απάντηση σε κάτι που ΥΠΉΡΧΕ εδώ μέσα και μάλιστα από άλλον mod(!!!!) και η αντίδραση ήταν να διαγράψεις το δικό μου!
Ευχαριστώ πολύ για τον σεβασμό απέναντι στα ψύχραιμα σχόλια.
Και δεν ήταν ούτε στο ελάχιστο οφ τόπικ. Απλά δεν σου άρεσε.
Αναμενόμενη η στροφή σε Marcos Antonio θεωρώ.
Πολύ πιο οικονομική περίπτωση και έρχεται δανεικός για μια χρονιά άρα δεν σε δεσμεύει με πολυετές συμβόλαιο. Και ούτε πληρώνεις το κόστος απόκτησης που έχει μια μεταγραφή.
Απ’ ότι βλέπω κοντά στο 1Μ τον χρόνο συμβόλαιο έχει στην Λάτσιο, θεωρώ αν καλύπτουμε το 70% θα είμαστε κι εμείς και αυτοί χαρούμενοι.
Κλείνουμε και τα χάφ έτσι, κάτι αντίστοιχο και στα εξτρέμ να κλείσουμε κι εκεί και είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρόνια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολύ πιο οικονομική περίπτωση και έρχεται δανεικός για μια χρονιά άρα δεν σε δεσμεύει με πολυετές συμβόλαιο. Και ούτε πληρώνεις το κόστος απόκτησης που έχει μια μεταγραφή.
Απ’ ότι βλέπω κοντά στο 1Μ τον χρόνο συμβόλαιο έχει στην Λάτσιο, θεωρώ αν καλύπτουμε το 70% θα είμαστε κι εμείς και αυτοί χαρούμενοι.
Κλείνουμε και τα χάφ έτσι, κάτι αντίστοιχο και στα εξτρέμ να κλείσουμε κι εκεί και είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρόνια.
-
Leonardo10
Χωρίς να ξέρω κάτι δεν θα κλείσουν τα χάφ με τον Μάρκος θα μπει ένας ακόμα με αμυντικά χαρακτηριστικά είτε ο Μαξίμοβιτς είναι είτε κάποιος άλλος που θα εξαρτηθεί από το ευρωπαϊκό λόγο εσόδων έτσι πιστευω
Όποτε ο Μαξ θα έρθει τον χειμώνα η του χρόνου. Και μένουν και τα λεφτά της μεταγραφής για εξτρέμ/δεκάρι. ΟΚ. Αρκεί να μη φύγει κάνας άλλος παίκτης μας τώρα.
κλεινοντας τον βραζιλιανο με υψος 1,66 ταλεντο με ρισκο ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΑΝΕΙΚΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ
μετα απο πωληση με 6 μυρια ( εστω 4 τσεπη) του νταγκλας τοτε αποδεικνυεται οτι η ποιοτικη αναβαθμιση δεν ηταν στοχος αλλα ενα ακομα παραμυθι της διοικησης.
τελος κλειδωνει και το ταβανι μας για φετος που ειναι η 4η θεση.
μετα απο πωληση με 6 μυρια ( εστω 4 τσεπη) του νταγκλας τοτε αποδεικνυεται οτι η ποιοτικη αναβαθμιση δεν ηταν στοχος αλλα ενα ακομα παραμυθι της διοικησης.
ναι ναι θα ερθει ο μαξιμοβιτς του χρονου σιγουρα, εμας θα περιμενει και τον ιβαν και τη γκοτσαρεβα να δωσουν κανα χιλιαρικο παραπανω να αλλαξουν τα σημαιακια στο γηπεδοTotem_pk έγραψε:Όποτε ο Μαξ θα έρθει τον χειμώνα η του χρόνου. Και μένουν και τα λεφτά της μεταγραφής για εξτρέμ/δεκάρι. ΟΚ. Αρκεί να μη φύγει κάνας άλλος παίκτης μας τώρα.
Πάρα πολύ κακή εξέλιξη γιατί πάλι με Σβαμπ θα παίζουμε του χρόνου προκριματικά Ευρώπης. Ομάδες μιας χρήσης που είναι έτοιμες Οκτώβρη και διαλύονται Μάιο. Τελειώνει το συμβόλαιο του Αντρίγια. Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Ντέλιας πόσο ακόμα να μείνουν; Φτου κι από την αρχή.JohnDag έγραψε:Αναμενόμενη η στροφή σε Marcos Antonio θεωρώ.
Χτίζουμε ομάδα με τεχνική γιοφύρι της άρτας.
- Μπαρκαρούτσος
Blackgr4 έγραψε:Είναι απίστευτο το ότι έκατσα και έγραψα ένα απλό σχόλιο, ούτε φωνές, ούτε αναθέματα, απλά και μόνο ως απάντηση σε κάτι που ΥΠΉΡΧΕ εδώ μέσα και μάλιστα από άλλον mod(!!!!) και η αντίδραση ήταν να διαγράψεις το δικό μου!
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε εμένα, αλλά δεν διέγραψα εγώ το σχόλιό σου.
Οκ φιλε τοτε μην αγχωνεσαι, αφου ξερεις τι θεση θα βγουμε ΤΟΠ. Τα ξαναλεμε τον Μαιοdev έγραψε:κλεινοντας τον βραζιλιανο με υψος 1,66 ταλεντο με ρισκο ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΑΝΕΙΚΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ
Ποιο ακριβώς είναι το ρίσκο?dev έγραψε:κλεινοντας τον βραζιλιανο με υψος 1,66 ταλεντο με ρισκο ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΑΝΕΙΚΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ
Βασικός στην Σαχτάρ έπαιζε όχι στην κάτω ραχούλα κ οι εμφανίσεις του έκαναν την Λάτσιο να σκάσει 8εκατομμυρια για να τον αποκτήσει.
Οκ δεν μπόρεσε να σταθεί στην Λάτσιο αλλά αν τα κατάφερνε στην δευτεραθλήτρια Ιταλίας ούτε που θα το συζητούσαμε.
Ο μόνος λόγος που υπάρχει αρνητισμος ( και τον καταλαβενω εν μέρει ) είναι ότι από τη στιγμή που έχεις ψηθεί με μαξίμοβιτς ακόμα και χαφ επιπέδου Αντόνιο σε χαλάνε
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά ή θα το κλείσουμε ή θα μάθετε να σέβεστε αυτά που ζητάμε!
Δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό μας γράφει και δε σέβεται καθόλου οσα ζητάμε!
Από το πρωί 2 φορες έκανα σύσταση και κάποιοι συνεχίζουν χωρίς να λογαριαζουν τπτ!
Ντροπή ρε γαμωτο!
Ντροπή!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό μας γράφει και δε σέβεται καθόλου οσα ζητάμε!
Από το πρωί 2 φορες έκανα σύσταση και κάποιοι συνεχίζουν χωρίς να λογαριαζουν τπτ!
Ντροπή ρε γαμωτο!
Ντροπή!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk