Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Και οι πέντε μεταγραφές που έχουν γίνει είναι στο ηλικιακό γκρουπ που αρέσκεται να δουλεύει.
Έμπειροι, με παραστάσεις και ποιοτικοί.
Μην τρελαθούμε κιόλας, τον ΠΑΟΚ προπονεί όχι την Σιτυ για να παίρνει όποιον γουστάρει.
Αν έρθουν ακόμα 2-3 αντίστοιχης ποιότητας στις θέσεις που πονάμε θα μιλάμε για 7-8 παίκτες ενδεκάδας.
Δηλαδή τι άλλο να του φέρουν, καμία 20αρια παίκτες να έχει να διαλέγει;
Αν ολοκληρωθεί το πλάνο, ξαναλέω αν, οι δικές μου απαιτήσεις θα είναι μεγάλες όσον αφορά τον Ραζβαν φέτος.
Είναι γνωστό ότι είμαι υπέρμαχος του από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε (την πρώτη φορά). Και τον γουστάρω δεν το κρύβω.
Αυτό, όμως, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν θα τον κρίνω αυστηρά εφόσον πλέον του έχουν δοθεί τα εργαλεία για να δουλέψει όπως γουστάρει.
Οι επόμενες 2-3 κινήσεις θα κρίνουν πολλά επ’ αυτού.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μην τρελαθούμε κιόλας, τον ΠΑΟΚ προπονεί όχι την Σιτυ για να παίρνει όποιον γουστάρει.
Αν έρθουν ακόμα 2-3 αντίστοιχης ποιότητας στις θέσεις που πονάμε θα μιλάμε για 7-8 παίκτες ενδεκάδας.
Αν ολοκληρωθεί το πλάνο, ξαναλέω αν, οι δικές μου απαιτήσεις θα είναι μεγάλες όσον αφορά τον Ραζβαν φέτος.
Είναι γνωστό ότι είμαι υπέρμαχος του από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε (την πρώτη φορά). Και τον γουστάρω δεν το κρύβω.
Αυτό, όμως, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν θα τον κρίνω αυστηρά εφόσον πλέον του έχουν δοθεί τα εργαλεία για να δουλέψει όπως γουστάρει.
Parolos προφανώς και αυτό που είπα σχετικά με το συμβολαιο το ειπα μεταξύ σοβαρου και αστειου. Προφανώς έχω παραπονα από τη διαχείριση και την εικόνα της ομάδας εστω με το υπάρχον ροστερ.Προφανως όμως αυτά που γίνονται στις μεταγραφες και ειδικά στο θέμα των χαφ πλέον καταντάει αστείο ,τόσο αστείο που αν μέσα στο ΣΚ δεν υπάρξει προσθήκη θα αγγίξει τα όρια του γελοίου.
ποιος Μιχαηλίδης να παίξει 6αρι, τι λέτε ρε παιδιά, πού τα είδατε αυτά τα εξωγήινα?
Εδώ σέντερ μπακ ακόμα δυσκολεύεται, θα τον βάλουμε και 6αρι επειδή έπαιζε μικρός με άλλα παιδάκια.
Ρε άντε πάτε πάρτε παίκτες
Εδώ σέντερ μπακ ακόμα δυσκολεύεται, θα τον βάλουμε και 6αρι επειδή έπαιζε μικρός με άλλα παιδάκια.
Ρε άντε πάτε πάρτε παίκτες
- Μπαρκαρούτσος
Αν νικάει η ομάδα, τι μας νοιάζει πώς παίζει; Το λέω για τα παράπονα σχετικά με το build-up..
Μπαρκαρούτσος έγραψε:ΟΜΑΔΑ.......................ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ........ΓΚΟΛ ΚΑΤΑ.......ΑΓΩΝΕΣ
ΠΑΟΚ..............................7......................1.................4
Panathinaikos.....................7.....................5..................4
Ο. Α.Ρ.Η.Σ........................4.....................3..................4
Γαύρος.............................2.....................1..................2
AEx.................................2.....................1..................1
Τα δύο του βάζελου είναι με μπέναλντυ. Σε δύο από τους 4 αγώνες, ο αντίπαλος έπαιζε με παίκτη λιγότερο (για 25' και για 15').
Τα δύο του ΠΑΟΚ είναι αυτογκόλ, σε αγώνα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο για 55'. Έχει και ένα γκολ με μπέναλντυ.
Δεν τα πάμε κι άσχημα...
Μπράβο στους ποδοσφαιριστές.
Ο Ραζβαν με τα καλά κ τα στραβά του, είναι η μεγαλύτερη προσωπικότητα που υπάρχει σε μία ομάδα που δεν θα έλεγες ότι έχει κ πολλές, ή καλύτερα ψάχνεις να βρεις κάποιον να τον βαφτίσεις ως τέτοιο.
Εύχομαι να μην τα βροντηξει κ το προχωράω κ παραπέρα, εύχομαι να ανανεώσει του χρόνου, γιατί με την δυσκοιλιοτητα που υπάρχει να μπει το χέρι στην τσέπη, είμαι σίγουρος ότι θα μας προκύψει κάνας Φριγκερ....
Εύχομαι να μην τα βροντηξει κ το προχωράω κ παραπέρα, εύχομαι να ανανεώσει του χρόνου, γιατί με την δυσκοιλιοτητα που υπάρχει να μπει το χέρι στην τσέπη, είμαι σίγουρος ότι θα μας προκύψει κάνας Φριγκερ....
Συγχαρητήρια για την νίκη
Αλλά ακόμη προσπαθώ να καταλάβω
τι θέλουμε να παίξουμε
και ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος με τις προηγούμενες σεζόν
Στα μάτια μου (αμπαλος) η εξέλιξη είναι μηδαμινή
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ σαν ελαφρυντικό
είναι ότι βρισκόμαστε στο ξεκινημα,
αλλά και πάλι, ι αυτό που βλέπω είναι άσχημο στο μάτι
και δεν με κάνει αισιόδοξο
Αλλά ακόμη προσπαθώ να καταλάβω
τι θέλουμε να παίξουμε
και ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος με τις προηγούμενες σεζόν
Στα μάτια μου (αμπαλος) η εξέλιξη είναι μηδαμινή
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ σαν ελαφρυντικό
είναι ότι βρισκόμαστε στο ξεκινημα,
αλλά και πάλι, ι αυτό που βλέπω είναι άσχημο στο μάτι
και δεν με κάνει αισιόδοξο
Υποθέτω πως είχε στο μυαλό του το ενδεχόμενο παράτασης, οπότε δεν ήθελε να ρισκάρει. Ειδικά απο τη στιγμή που δεν έχουμε μεγάλο βάθος στο ροστερ, και η ομάδα κουράζεται στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης βοηθούσε και το σκορ. Αναμενόμενα ο αντίπαλος προπονητής θα έκανε αλλαγές στα μέσα του 2ου ημιχρόνου κι έπρεπε να έχει φρέσκους ποδοσφαιριστές σε εκείνο το σημείο, όπως και την πιθανότητα να αλλάξει παίκτη με κίτρινη για να αποφύγει πιθανή αποβολή. Φυσικά μόλις τραυματίστηκε ο Soares που είχε μολις μπει αλλαγή, το σχέδιο δυσκόλεψε περισσότερο...renegade έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το πρόβλημα που είδε από το πρώτο δεκάλεπτο με τον Ναρευ να μην βοηθά καθόλου πίσω το διόρθωσε στο 45
Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το build-up. Ακόμα και πέρσυ το καλοκαίρι που η ομάδα ήταν εντελώς καινούρια πίσω επέμενε να παίζουμε έτσι. όπως είχε δηλώσει και σε συνέντευξη, ώστε οι παίκτες να μάθουν να παίζουν έτσι κάτω απο οποιαδήποτε συνθήκη, και να γίνει η ταυτότητα της ομάδας. Δυστυχώς το πληρώσαμε με τον περσυνό ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αλλά όταν η ομάδα έμαθε να παίζει έτσι, στο διάστημα που φορμαρίστηκε παίζαμε το καλύτερο και ωραιότερο ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα, και συνοδεύτηκε απο νίκες.τσιριγωτης έγραψε:Άμα αφήσει στην άκρη αυτό το απαίσιο μπιλντ απ, κάτι μπορεί να γίνει .άλλο παιχνίδι θα βλέπαμε εάν έμπαινε το γκολ μετά το λάθος κοταρσκι. Εμένα με έφτιαξε πολύ ο οζντοεφ και ο Τσιγγάρας.. μακάρι να είχαμε κ έναν επιθετικό. Έχετε γεμίσει προσδοκίες με τον σαματα που ίσως δεν θα φανεί αντάξιος
Δεν παύει όμως να ενέχει ρίσκο αυτή η επιλογή. Και η Σίτυ που είχα την τύχη να δω απο μέσα στον τελικό του Super Cup προχτές, παρόλη την απίστευτη ποιότητα που έχει και ευνοεί αυτον τον τρόπο παιχνιδιού, υπήρχαν στιγμές που μπορούσε να της κάνει ζημιά η Σεβίλλη μετά απο μια λάθος μεταβίβαση.
Ναι μόνο που στις 5 μεταγραφές που έγιναν, πρέπει να λάβεις υπόψιν και αυτούς που αποχώρησαν.JohnDag έγραψε:Και οι πέντε μεταγραφές που έχουν γίνει είναι στο ηλικιακό γκρουπ που αρέσκεται να δουλεύει.
Και άντε να μην αναφερθούμε σε Μπίσεσβαρ, Καντουρί, Ολιβέιρα, Κούρτιτς, Τσαούση κλπ.
Τους Ίγκανσον και Ντόουγκλας τους θυμάσαι;; Ότι ήταν αρχηγοί το θυμάσαι;; Ότι ήταν βασικότατοι το θυμάσαι;;
Δεν μπορείς να λες τι είναι αυτοί οι 5 που ήρθαν όταν του πήραν 2 από τους βασικότερους παίκτες που είχε και να λες πως "αυτά είναι τα θέλω του".
Γι’ αυτό λέω ότι πρέπει να ολοκληρωθεί το πλάνο, να ρθουν ακόμα 2-3 αντίστοιχης ποιότητας και μετά θα αρχίσω να έχω υψηλές απαιτήσεις.
Προφανώς αυτή την στιγμή που μιλάμε η ομάδα έχει ξεκάθαρα κενά, δε νομίζω ότι μπορεί να το αρνηθεί κάποιος αυτό.
Υπάρχει, όμως, μπροστά μας και ένας ολόκληρος μήνας ακόμα για μεταγραφές.
Αυτό που επείγει τώρα είναι να ρθει άμεσα ένα καλό χάφ.
Προφανώς αυτή την στιγμή που μιλάμε η ομάδα έχει ξεκάθαρα κενά, δε νομίζω ότι μπορεί να το αρνηθεί κάποιος αυτό.
Υπάρχει, όμως, μπροστά μας και ένας ολόκληρος μήνας ακόμα για μεταγραφές.
Αυτό που επείγει τώρα είναι να ρθει άμεσα ένα καλό χάφ.
Είμαι συγκεκριμένος σε αυτό που λέω.
Πρέπει να ρθουν άλλοι 2-3 παίκτες ανάλογης ποιότητας με τους 5 που ήρθαν μέχρι το τέλος αυτής της μεταγραφικής περιόδου.
Πιο ξεκάθαρα δεν μπορώ να το γράψω.
Πρέπει να ρθουν άλλοι 2-3 παίκτες ανάλογης ποιότητας με τους 5 που ήρθαν μέχρι το τέλος αυτής της μεταγραφικής περιόδου.
Πιο ξεκάθαρα δεν μπορώ να το γράψω.
Του τα χώνουμε και σε κάποιες περιπτώσεις δικαίως.
Ο χρόνος της τριετίας τρέχει γοργά και δεν πρόλαβε να στήσει την ομάδα που είχε στο μυαλό του.
Κρατάει την ομάδα όρθια ενώ οι κραδασμοι ήταν, είναι πολλοί.
Δεν ξέρω αν η όποια στερνή προσπάθεια γίνει φέτος από την πλευρά της διοίκησης θα είναι αρκετή για να τον πείσει να παραμείνει.
Η σκέψη ότι μπορεί να μπούμε σε ένα φαύλο κύκλο αναζητώντας κόουτς που να κολλήσει με προβληματίζει ήδη.
Για να δούμε την φετινή πορεία.
Ο χρόνος της τριετίας τρέχει γοργά και δεν πρόλαβε να στήσει την ομάδα που είχε στο μυαλό του.
Κρατάει την ομάδα όρθια ενώ οι κραδασμοι ήταν, είναι πολλοί.
Δεν ξέρω αν η όποια στερνή προσπάθεια γίνει φέτος από την πλευρά της διοίκησης θα είναι αρκετή για να τον πείσει να παραμείνει.
Η σκέψη ότι μπορεί να μπούμε σε ένα φαύλο κύκλο αναζητώντας κόουτς που να κολλήσει με προβληματίζει ήδη.
Για να δούμε την φετινή πορεία.
Βγαίνετε όλα τα λουτσοσκυλα και μιλάτε.
Ο άλλος γράφει ότι έβαλε δύο γκολ!!!
Το έγραψε άρα μέτρησε.
Κι η εστία του μπαρκαρουτσου ανέπαφη!!!
Ο άλλος γράφει ότι έβαλε δύο γκολ!!!
Το έγραψε άρα μέτρησε.
Κι η εστία του μπαρκαρουτσου ανέπαφη!!!
Καλά αυτό ήταν σίγουρο, το είχα γράψει Ότι η loutsos.fc θα βάλει στα δίχτυα τους αντί.
Απλά εμείς θέλουμε και καλή μπάλα.
Απλά εμείς θέλουμε και καλή μπάλα.