Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mbison

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από mbison »

Εκείνο το Ρώσικο θηρίο φορ ο 33χρονος τι απέγινε? Έχει γούστο να χάλασε για 300 Χιλ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δε τον θέλαμε ποτέ φιλε
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Θέλω φορ στιλ Πρίγιο με πολύ καλό κεφάλι!
Συμβιβάζομαι και με στιλ Πουκι αν δουλεύει κεφάλι.
Το βασικό είναι να είναι γκολτζης. Ο Ολιβέιρα δεν ξέρουμε εάν θα επανέλθει και σε τι βαθμό, και ακόμα και στην περιπτωση που πάνε ολα καλά, γκολτζης δεν υπήρξε ποτέ. Μακάρι τώρα, αλλά οφείλεις να έχεις μια καλη εναλλακτική...
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

Πρώτος στόχος είναι να μπούμε στον όμιλο όσο πιο safe γίνετε , για αυτό και η ανανέωση του Diego . Σκοπός είναι να κερδίσουμε χρόνο για να ετοιμαστεί η νέα ομάδα . Το ρίσκο που παίρνουν με τόσες αλλαγές είναι τρομερά μεγάλο και προσπαθούν να το μειώσουν . Θυμηθείτε πως αποκλείσαμε την Μπενφίκα που δεν είχε προλάβει να μονταριστεί .
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

obanebane έγραψε:Εγώ λέω Μπαλντε για αριστερά, στόπερ έναν 30αρη μπαρουτοκαπνισμενο,με χρόνια θητεία σε μεγάλο πρωτάθλημα και φορ έναν παιχταρα λατινο 22-25 με ένα τετραετές που να έρθει με προοπτική να πάρει πολλά παιχνίδια φέτος και του χρόνου να είναι ο βασικός φορ.
Αν ήμουν Μποτο ,έτσι θα σκεφτόμουν.
Από το στόμα σου και στου Μπότο το αυτί!
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Με μπίσεσβαρ και χωρίς τον ένα εξτρεμ που θα έρθει αμεσα, η ομάδα νομίζω ότι ήδη είναι στο συν 4 σε σχέση με τους ξένους παίκτες που θα πρέπει να δηλώσει για την Ευρώπη
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

λέτε ότι έβαζε συνέχεια μέσα τον μπισε χωρίς να το αξίζει ,
λες και είχε άλλο να βάλει ?
Έβαζε το ξεκουδουνο ρουμανικό τάπερ και πονούσαν τα μυαλά μας !
Πείτε ξεκάθαρα ότι έχετε πρόβλημα με τον λούτσε , και σταματήστε να χτυπάτε το σαμάρι :cry:
Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μας ότι θα παίζουν πάντα οι καλύτεροι !
Το μόνο που φοβάμαι είναι αν θα μείνει ο κάτι σαν παίκτης , που έβγαινε με την μπάλα μόνος έξω από το γήπεδο ....
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Αυτός ο ναρει που παίζει σε ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της στην Β Γερμανίας…τι φάση;
maceio

Δημοσίευση από maceio »

pk77 έγραψε:Με μπίσεσβαρ και χωρίς τον ένα εξτρεμ που θα έρθει αμεσα, η ομάδα νομίζω ότι ήδη είναι στο συν 4 σε σχέση με τους ξένους παίκτες που θα πρέπει να δηλώσει για την Ευρώπη
μαλλον συν 10 εννοεις ( χωρις να βαζω την τριαδα ζαμπα τευλορ μουργκ)
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ο #IvanSavvidis έσβησε τη… φωτιά με την πρόταση στον #DouglasAugusto, ξεκαθαρίζοντας σε απευθείας επικοινωνία μαζί του πως δεν το κουνάει από τον #PAOK. Το θέμα, προς το παρόν, θεωρείται λήξαν, αλλά για τον Αύγουστο κανείς δεν μπορεί να βάζει το χέρι του στη φωτιά… #Transfers

από Ατρείδη
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Cruyff έγραψε:Πρώτος στόχος είναι να μπούμε στον όμιλο όσο πιο safe γίνετε , για αυτό και η ανανέωση του Diego . Σκοπός είναι να κερδίσουμε χρόνο για να ετοιμαστεί η νέα ομάδα . Το ρίσκο που παίρνουν με τόσες αλλαγές είναι τρομερά μεγάλο και προσπαθούν να το μειώσουν . Θυμηθείτε πως αποκλείσαμε την Μπενφίκα που δεν είχε προλάβει να μονταριστεί .
μην σου πω να κρατησουμε οπωσδηποτε και τον Αουγκουστο μεχρι να περασουμε στους ομιλους

edit μετα ειδα το μηνυμα του ναπολιτανου ...φοβερος συγχρονισμος
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

maceio έγραψε:
Cruyff έγραψε:Πρώτος στόχος είναι να μπούμε στον όμιλο όσο πιο safe γίνετε , για αυτό και η ανανέωση του Diego . Σκοπός είναι να κερδίσουμε χρόνο για να ετοιμαστεί η νέα ομάδα . Το ρίσκο που παίρνουν με τόσες αλλαγές είναι τρομερά μεγάλο και προσπαθούν να το μειώσουν . Θυμηθείτε πως αποκλείσαμε την Μπενφίκα που δεν είχε προλάβει να μονταριστεί .
μην σου πω να κρατησουμε οπωσδηποτε και τον Αουγκουστο μεχρι να περασουμε στους ομιλους

edit μετα ειδα το μηνυμα του ναπολιτανου ...φοβερος συγχρονισμος
++++

Το θεωρώ δεδομένο , ότι στους πρώτους αγώνες θα δούμε την ίδια ενδεκάδα με κάποιες πινελιές ενίσχυσης.
Η ενσωμάτωση των νέων θα γίνει σταδιακά και ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας και το σετ αγώνων .
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παιζει δυνατα παντως το σεναριο οι μεταγραφες να τελειωσουν πολυ γρηγορα. Οι Σκωτσεζοι δεν θα περιμενουν για παντα αρα φορ πρεπει να ερθει αμεσα. Αριστερο εξτρεμ θα πρεπει να ερθει αμεσα εκτος και αν ο Μπισεσβαρ δινει περιθωριο χρονου και τελος στα στοπερ θα παμε με Ινγκασον-Καργα-Μιχαι στα ευρωπαικα?
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Όπως βλέπω τα πράγματα θα πρέπει να μείνει ο Λάμπρου έστω για εναλλακτική λύση με δεδομένο ότι έχουμε θέμα στον αριθμό των ελλήνων για τις λίστες της Ουέφα...

Εμένα ο Μπαλντἐ με καλύπτει απόλυτα τόσο ως φορ, όσο και ως εξτρέμ. Μιλάμε για παίκτη κλάσης και η αξία του δεν ακυρώνεται από μια κακή χρονιά. Απεναντίας είναι ευνοϊκή συγκυρία για μας γιατί αν ήταν πέρυσι σούπερ θα είχε ήδη κλείσει σε ομάδα top πρωταθλήματος.

Ιδανικό κλείσιμο των μεταγραφών είναι η έλευση Μπαλντέ, Νάρει και Μάρτινς. Για να γίνουν αυτά πρέπει να υπάρχει και αντίστοιχη πώληση των Τσόλακ, Ζαμπά και Μουργκ.

Και φυσικά απόκτηση ενός αμυντικού που δεν ξέρω από ποιο ράφι θα είναι αφου υπάρχει και το project Μιχαηλίδης. Εκτός και αν φέρουμε κάποιον με δανεισμό.
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

joshua έγραψε:Παιζει δυνατα παντως το σεναριο οι μεταγραφες να τελειωσουν πολυ γρηγορα. Οι Σκωτσεζοι δεν θα περιμενουν για παντα αρα φορ πρεπει να ερθει αμεσα. Αριστερο εξτρεμ θα πρεπει να ερθει αμεσα εκτος και αν ο Μπισεσβαρ δινει περιθωριο χρονου και τελος στα στοπερ θα παμε με Ινγκασον-Καργα-Μιχαι στα ευρωπαικα?
Με νέο τερματοφύλακα και χωρίς εμπειρίες νομίζω θα πάμε με
Λύρατζης - Ίγκι - Μιχάι και Αντρέ με Σοάρες θα μοιραστούν τον χρόνο.
Το αριστερό εξτρεμ είναι ένα αγκάθι ακόμα .Πιστεύω θα είναι κάποιος που θα μπορεί να παίξει και φορ σε ειδικές περιπτώσεις ώστε να καλυφθεί και πιθανή φυγή Τσόλακ .Θα πρέπει να περιμένουμε μεταγραφή μέσα στην εβδομάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”