renegade έγραψε:Να φανταστώ ότι αν στην κλινική σου ένας από τους γιατρούς σου πει ότι ο Χ ασθενής πρέπει να εγχειριστεί και σει κατέβεις και ρωτήσεις στον κουρέα σου και αυτό σου πει το αντίθετο και εν τέλει κάνεις αυτό που σου είπε...ε δεν χρειάζεται κ πολύ γνώση για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτήν την κλινικήSardan έγραψε:Τζος το αντιλαμβάνεσαι λάθος. Ούτε πλέμπα θεωρεί κανένας ότι είμαστε και παρακατιανοί ούτε ο Σαββίδης επειδή είναι μεγαλοεπιχειρηματίας είναι πιο έξυπνος απ' όλους και αλάθητος. Αυτό που καυτηριάζω, προσωπικά, λέγοντας ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε είναι επειδή δεν ξέρουμε. Προσωπικά δεν γνωρίζω πως "τρέχει" μια τέτοια εταιρεία - ΠΑΕ - ομάδα. Ούτε μάνατζερ έχω κάνει, ούτε φροντιστής, ούτε ΤΔ και προπονητής ή αντιπρόεδρος.joshua έγραψε:Ξαναλεω ο μονος λογος για τον οποιο αναφερθηκα στο επιχειρηματικο προφιλ του Ιβαν ειναι γιατι δεν αντεχω το αστειο εως προσβλητικο επιχειρημα, αυτος ειναι εκατομμυριουχος,εσυ εισαι πλεμπα, κατα συνεπεια δεν μπορεις να κρινεις το πως διοικει.Ειναι σαν να πει καποιος στο ΚΟΙΝΩΝΙΑ η Κεραμεως εχει τελειωσει harvard εσυ το λυκειο Νεαπολης αρα δεν μπορεις να κρινεις τις αποφασεις τις...
Ας πούμε ότι είσαι γιατρός και έχεις δικιά σου κλινική. Και εγώ έχω μια Τεχνική εταιρεία. Και έστω ότι είμαστε αδέρφια. Εάν όλη την ώρα ρε φίλε σου έλεγα ότι δουλεύεις λάθος την κλινική και το ένα και το άλλο τι θα μου έλεγες? Θα μου έλεγες "αει παράτα με κοίτα τη δουλειά σου γιατί δεν ξέρεις τη δικιά μου, μ έχεις γανιάσει"? Αυτό καυτηριάζω. Είναι άλλο να διοικείς δημόσια υπηρεσία, άλλο μικρή εταιρεία, άλλο ΠΑΕ και άλλο πολυεθνικό κολοσσό, άλλο κατάστημα εστίασης....Πως να το κάνουμε δηλαδή με το ζόρι όλοι ξέρουμε για όλα?
Αυτό και το κλείνω γιατί έχω σπαμάρει τον τόπο.
Ή εγώ δεν εκφράζομαι σωστά και δεν γίνομαι αντιληπτός ή δεν διάβασες τι έγραψα. Έδωσα ένα πολύ συγκεκριμένο παράδειγμα. Τώρα αν αρχίσω και γω και μετά τον "κουρέα" σε βάλω κι έναν "τσαγκάρη" που έχει μαγαζί απέναντι άκρη δεν πρόκειται να βγει. Το παράδειγμα που έδωσα αναφέρεται αλλού, ούτε στην ΠΑΕ ούτε στην ΚΑΕ.
Anyway το βγάλαμε τα μάτια, ας πιστεύει ο καθένας ότι νομίζει και ας γράφει ότι θέλει. Το Μάη εδώ θα μαστε πάλι και θα κριθούμε όλοι για τα γραφόμενά μας και τα ναι μεν αλλά μας.