Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sardan

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από Sardan »

renegade έγραψε:
Sardan έγραψε:
joshua έγραψε:Ξαναλεω ο μονος λογος για τον οποιο αναφερθηκα στο επιχειρηματικο προφιλ του Ιβαν ειναι γιατι δεν αντεχω το αστειο εως προσβλητικο επιχειρημα, αυτος ειναι εκατομμυριουχος,εσυ εισαι πλεμπα, κατα συνεπεια δεν μπορεις να κρινεις το πως διοικει.Ειναι σαν να πει καποιος στο ΚΟΙΝΩΝΙΑ η Κεραμεως εχει τελειωσει harvard εσυ το λυκειο Νεαπολης αρα δεν μπορεις να κρινεις τις αποφασεις τις...
Τζος το αντιλαμβάνεσαι λάθος. Ούτε πλέμπα θεωρεί κανένας ότι είμαστε και παρακατιανοί ούτε ο Σαββίδης επειδή είναι μεγαλοεπιχειρηματίας είναι πιο έξυπνος απ' όλους και αλάθητος. Αυτό που καυτηριάζω, προσωπικά, λέγοντας ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε είναι επειδή δεν ξέρουμε. Προσωπικά δεν γνωρίζω πως "τρέχει" μια τέτοια εταιρεία - ΠΑΕ - ομάδα. Ούτε μάνατζερ έχω κάνει, ούτε φροντιστής, ούτε ΤΔ και προπονητής ή αντιπρόεδρος.

Ας πούμε ότι είσαι γιατρός και έχεις δικιά σου κλινική. Και εγώ έχω μια Τεχνική εταιρεία. Και έστω ότι είμαστε αδέρφια. Εάν όλη την ώρα ρε φίλε σου έλεγα ότι δουλεύεις λάθος την κλινική και το ένα και το άλλο τι θα μου έλεγες? Θα μου έλεγες "αει παράτα με κοίτα τη δουλειά σου γιατί δεν ξέρεις τη δικιά μου, μ έχεις γανιάσει"? Αυτό καυτηριάζω. Είναι άλλο να διοικείς δημόσια υπηρεσία, άλλο μικρή εταιρεία, άλλο ΠΑΕ και άλλο πολυεθνικό κολοσσό, άλλο κατάστημα εστίασης....Πως να το κάνουμε δηλαδή με το ζόρι όλοι ξέρουμε για όλα?

Αυτό και το κλείνω γιατί έχω σπαμάρει τον τόπο.
Να φανταστώ ότι αν στην κλινική σου ένας από τους γιατρούς σου πει ότι ο Χ ασθενής πρέπει να εγχειριστεί και σει κατέβεις και ρωτήσεις στον κουρέα σου και αυτό σου πει το αντίθετο και εν τέλει κάνεις αυτό που σου είπε...ε δεν χρειάζεται κ πολύ γνώση για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτήν την κλινική

Ή εγώ δεν εκφράζομαι σωστά και δεν γίνομαι αντιληπτός ή δεν διάβασες τι έγραψα. Έδωσα ένα πολύ συγκεκριμένο παράδειγμα. Τώρα αν αρχίσω και γω και μετά τον "κουρέα" σε βάλω κι έναν "τσαγκάρη" που έχει μαγαζί απέναντι άκρη δεν πρόκειται να βγει. Το παράδειγμα που έδωσα αναφέρεται αλλού, ούτε στην ΠΑΕ ούτε στην ΚΑΕ.

Anyway το βγάλαμε τα μάτια, ας πιστεύει ο καθένας ότι νομίζει και ας γράφει ότι θέλει. Το Μάη εδώ θα μαστε πάλι και θα κριθούμε όλοι για τα γραφόμενά μας και τα ναι μεν αλλά μας.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

trouman έγραψε:Και επίσης επειδή λέγεται συνεχώς, κανείς δε λέει όχι στην κριτική.

Αυτό που ενοχλεί είναι η απαξίωση.

Και σε μερικά σχόλια βγάζει μάτια ...
Άλλο κριτική άλλο απαξίωση.

Δεν είναι γαύρικο να κριτικάρεις αυτή την απαξίωση. Δεν είναι Σαββίδης ο Μαρινάκης. Μπερδεύεστε κάποιοι...
Ε ναι αλλα οσοι απαξιωνουν κρυβονται πισω απο το μανδυα της «κριτικης» και λενε τους αλλους χειροκροτητες. Το μοναδικο τους επιχειρημα αυτο ειναι.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε:
nunies4 έγραψε:Ποιος ειναι ο "κουρεας" στον ΠΑΟΚ που λαμβανει αποφασεις επι του μεταγραφικου;
Αληθεια το ρωταω. Γιατι δεν εχω αντιληφθει κατι τετοιο. Αλλο η αστοχια των επιλογων αλλο οτι αυτες εχουν γινει απο τους "κουρεις" στην ομαδα
Πες εσύ ότι ο άγγελος δεν ήρθε λόγω της πρότασης του στρατηγού (που εκείνη την περίοδο έτρεχε συνεχώς πίσω από τον Ιβάν ) αντί της πρότασης του τ.δ
Πες εσύ ότι ο Μίστερ twelve seconds δεν ήρθε επειδή τον πρότεινε ο βουκιτς έναντι της πρότασης του τ.δ κουμπιά μιχελ.
Και πολλά ακόμα που βαριέμαι να γράφω.
Αυτός ο υπέρμετρος φόβος στην κριτική σε κάποιες παθογένειες του οργανισμού είναι πέρα ως πέρα εκτός λογικής.

Επίσης το ότι θα πρέπει να έχουμε κοπιαρει μια λίστα με όλα τα καλά που έκανε ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ και κάθε φορά που θα θέλουμε να ασκήσουμε κάποια κριτική ή ανησυχία θα πρέπει την επισυνάπτουμε στο κείμενο για να μην κατηγορηθουμε ότι θέλουμε να διώξουμε τον Ιβάν.... είναι εντελώς αστεία
Το τελευταιο θεωρω οτι ειναι γενικη παρατηρηση και οχι προσωπικη γιατι τελευταιες μερες του Γεναρη θα παρατηρησες οτι μονο εγκεφαλικο δεν επαθα που τελικα δεν πηραμε φορ και τα εχωνα σε ολους στην ΠΑΕ.
Αλλα ουτε μπορω να δεχτω οτι αυτο δεν εγινε επειδη καποια σκοτεινα κεντρα το απετρεψαν.
Τα υπολοιπα που λες πραγματικα δεν μου κανουν και μεγαλη εντυπωση. Γινονται παντου σε ολες τις ομαδες.
Εδω ομαδες αγοραζουν παικτες γουρουνι στο σακι γιατι ενω ο στοχος τους ειναι αλλος ο μανατζερ λεει ναι στον φερνω αλλα θα παρεις και τον ταδε...
Σιγα μην πεσω απο τα συνεφα αν καποια στιγμη ο Βουκιτς ειπε στον Ιβαν οτι εχω τον ταδε παικταρα.
Αλλα δεν θα τσουβαλιασω και θα χρεωσω οτι η πλειοψηφια των μεταγραφων στον ΠΑΟΚ γινεται με αυτο τον τροπο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Metagrafakias έγραψε:ποσο καλυτερα να σου κατσει ποσο???καντε κινηση η εστω προσπαθηστε το!!!υπηρχε και παλιοτερο ενδιαφερον θυμαμαι!!!
https://www.transfermarkt.com/rey-manaj ... ler/308278
Πραγματικα, τον φερνεις αυριο
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μπορεί να παίξει άμεσα παίκτης που έμεινε ελεύθερος Φεβρουάριο? Η πάει για καλοκαίρι?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αν θυμαμαι καλα συμφωνα με τα ρεπορταζ και τον Λοκαντια προσεγγισαμε. Και αυτος ελευθερος ειναι εδω και 1 μηνα.
Αλλα απο τοτε τιποτα. Και αυτος ακομα να βρει ομαδα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μια χαρα μπορει να παιξει απο τωρα.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Του προτεινεις 6μηνο συμβολιαο +1...σε πολυ καλη ηλικια και με καλο βιογραφικο...ο παικτης μεχρι και χθες ηταν ενεργος ουτε τραυματισμους ουτε τπτ απλα ετρωγε παγκο στην watford...περιφερειακο φορ επεισης,μπορει να φτιαξει παιχνιδι και να βγει και στα ακρα...τι καλυτερο να σου κατσει Φεβρυαριο μηνα???
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Καθε 6 μηνες γιατι αλλαζει ομαδες αυτος ρε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Κλείνοντας επειδή κουράζουμε

Sardan αν ο αδελφός μου είχε μια εταιρεία που κάθε χρόνο δεν έπιανε τους στόχους της και ταυτόχρονα έμπαινε και μέσα θα του έλεγα ότι κάτι δεν κάνει καλά.
Να κοιτάξει αν τα στελέχη που έχει επιλέξει είναι τα κατάλληλα,αν ο λογιστής του δεν κάνει καλά την δουλειά του κτλ
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα σαπορταρω την οποία κατάσταση γιατί στο τέλος με μαθηματική ακρίβεια θα υπάρξει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα.

@ Νούνιες ο λόγος που δεν αναφέρθηκαν στις καραβίδες παικτών που ήρθαν ως εξυπηρέτηση είναι γι αυτον ακριβώς τον λόγο.
Οι περιπτώσεις των προπονητών όμως είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση από την επιλογή των οποίων εξαρτάται ολόκληρο το αγωνιστικό τμήμα και οι επιτυχίες
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μονο στον ΠΑΟΚ δικαιολογουμε τις μεταγραφες να παιζουν απο τον 2ο, 3ο, 4ο χρονο. Λες και οταν πας σε μια δουλεια σου ελα μωρε αραξε ενα χρονο και απο του χρονου αποδιδεις.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δηλαδή το πρώτο εξάμηνο σε ένα μέρος είσαι το ίδιο αποδοτικός με το δεύτερο εξάμηνο;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εξαμηνο? Φυσικα, μετα απο το πρωτο διμηνο αν δεν εχεις συνηθισει σε μια δουλεια σε εχουν διωξει. Σε ποια δουλεια πηγες και σε αφηναν να σερνεσαι 6 μηνες? :lol:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Για να καταλάβω κι εγώ, οι κουρείς "κατηγορούνται" ως άσχετοι? Ως παρτάκηδες; Γιατί αναφέρθηκε ο Γκαρσία. Άρα αυτοί τον έφυγαν αλλά και αυτοί έφεραν Λουτσεσκου. Εκεί, μπερδεύομαι εγώ και δυσκολεύομαι να δεχτώ εύκολα τέτοια σενάρια (τα οποία βέβαια πάλι θολά διατυπώνονται κι εδώ μέσα, γιατί μάλλον δεν ξέρουμε αλλά υποθέτουμε). Τα σενάρια τα θρέφουν μάλλον τα διάφορα πισωυ μπρος και οι ανορθογραφίες, αλλά εγώ τις βλέπω σχεδόν παντού αυτές. Δε θέλω να απαλλάξω κάποιον από τυχόν ευθύνες, αλλά εκφράζω τον προβληματισμό μου.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Επι 4 χρονια τωρα γινονται αλλοπροσαλα πραγματα στην στελεχωση του ροστερ,
που στερουνται,τουλαχιστον,απλης λογικης..

Ανανεωσεις συμβολαιων δυσαναλογα ακριβες,σε παιχτες που προσφεραν πολυ λιγα (Καντουρι) σε αλλους που δεν ειχαν να δωσουν πλεον (Μπισε-Ζιφκο-Βαρελα)..

Επιλογες μετριοτητων τυπου Μουργκ-Νινουα-Τειλορ-Σιντκλει και βαλε (Ζαμπα κ Μελιοπουλο)!!!

Μη ανανεωσεις σε παιχτες που ειχαν ακομη να δωσουν (Κρεσπο-Ματος)..
Για Τον Ακπομ ?? που τον πουλησες και μετα τον εφερες δανεικο ?? και η λιστα συνεχιζεται..

Αυτα τα ακατανοητα μας προβληματιζουν και αυτα κριτικαρουμε γιατι στερουνται ποδοσφαιρικης λογικης..
Και καλα κανουμε κατα την γνωμη μου σαν υγειεις οπαδοι..

Υγ καλα κανει ο Τζος και ο Κομης και πολλοι αλλοι και τα επισημαινουν συνεχως..
δεν ειναι ουτε "γκρινια" ουτε "μιρλα"..πονος για την ομαδα και ανησυχια για το μελλον της ειναι..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”