Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
trouman

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Δημοσίευση από trouman »

obanebane έγραψε:
trouman έγραψε:Η "αλλεργία" που προκαλεί από μόνη της η ενίσχυση του δούλη και εδώ μέσα (άσχετα με το τι κάνουμε εμείς ή δεν κάνουμε) δείχνει πόσο εύστοχη είναι η στόχευση και η στρατηγική του ντροχού. Δυστυχώς.

Ξέρουν να παίζουν με το μυαλό των οπαδών, να προπαγανδιζουν και να χτυπάνε τις ευαίσθητες χορδές μας, που δυστυχώς έχουμε.. έχει "ο λαός" του ΠΑΟΚ..

Προσωπικά τους γράφω στα @@ μου τους υπόλοιπους,αν ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει,πλήρης και χωρίς κενά στο ροστερ,δεν χάνει από κανέναν, το έχει κάνει και θα το ξανακάνει.
Ας έρθουν 2 παιχταράδες λοιπόν και μετά βλέπουμε ποσα απίδια πιάνει ο σάκος.
Έτσι ρε Μπάνε, μαζί σου!!

Άσχετα ακόμα και με την πραγματικότητα, όταν αυτή δεν αντιστοιχεί, σε αυτό που γλαφυρά λες, η ματιά στα πράγματα πρέπει να είναι αυτή. Για εμάς τους οπαδούς προφανώς, όχι τους υπεύθυνους που πρέπει να κάνουν τη δουλειά.

Η χωρίς κηλίδες υποστήριξη , είναι που θα δώσει φτερά, ακόμα και στον ανεπαρκή...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

trouman έγραψε:
obanebane έγραψε:
trouman έγραψε:Η "αλλεργία" που προκαλεί από μόνη της η ενίσχυση του δούλη και εδώ μέσα (άσχετα με το τι κάνουμε εμείς ή δεν κάνουμε) δείχνει πόσο εύστοχη είναι η στόχευση και η στρατηγική του ντροχού. Δυστυχώς.

Ξέρουν να παίζουν με το μυαλό των οπαδών, να προπαγανδιζουν και να χτυπάνε τις ευαίσθητες χορδές μας, που δυστυχώς έχουμε.. έχει "ο λαός" του ΠΑΟΚ..

Προσωπικά τους γράφω στα @@ μου τους υπόλοιπους,αν ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πρέπει,πλήρης και χωρίς κενά στο ροστερ,δεν χάνει από κανέναν, το έχει κάνει και θα το ξανακάνει.
Ας έρθουν 2 παιχταράδες λοιπόν και μετά βλέπουμε ποσα απίδια πιάνει ο σάκος.
Έτσι ρε Μπάνε, μαζί σου!!

Άσχετα ακόμα και με την πραγματικότητα, όταν αυτή δεν αντιστοιχεί, σε αυτό που γλαφυρά λες, η ματιά στα πράγματα πρέπει να είναι αυτή. Για εμάς τους οπαδούς προφανώς, όχι τους υπεύθυνους που πρέπει να κάνουν τη δουλειά.

Η χωρίς κηλίδες υποστήριξη , είναι που θα δώσει φτερά, ακόμα και στον ανεπαρκή...
ερθες σο χωριον και τιδεν κι ειπες
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Πάτερ απολογούμαι... ήρθα στην έδρα σου με συνθήκες ιδιαίτερες ( συνάντηση Γ Λυκείου μετά 30 χρόνια,
) και καταλήξαμε στον χορό του συλλόγου απέναντι απ'το Δημοτικό. Εκεί σε θυμήθηκα, αλλά άνοιξαν οι ουρανοί και έφυγα άρον άρον στα ορεινά.
Χρωστάω..

Εσύ βοήθα εδώ λίγο την κατάσταση προς το παρόν. Αεροδρόμιο, ΚΤΕΛ κάτι κάνε, ο κόσμος δυσκολεύεται.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

boogeyman77 έγραψε:
MauroSixama έγραψε:Από που και ως που μας έφτασε ο Άρης σε μπάτζετ δεν καταλαβαίνω. Εδώ ο Βάζελος και η Κούλα δεν μας έχουν φτάσει ακόμα και αν μας έχουν φτάσει είμαστε στα ίδια περίπου. Υπάρχουν κάπου τα νούμερα;
Το θέμα δεν είναι πόσο είναι το μπάτζετ αλλά που το έχεις διαθέσει. Πχ στον ρούλη οι Mancini & Palma που είναι επιδραστικοί στο παιχνίδι του κοστίζουν μαζί όσο ο Murg που είναι στην ναφθαλίνη σε εμάς!!!! Ο Cantalapierda του βάζελου λιγότερα από Λάμπρου κοκ.
Βέβαια αν θέλετε να τα λέμε όλα αυτοί που αναφέρετε ήρθαν άγνωστοι μεταξύ άγνωστων..δεν θα μπω στη διαδικασία να ρωτήσω καν τι θα γινόταν εδώ μέσα αν φερνάμε παίκτη απ την Ονδούρα γιατί εμείς κραζουμε και τους παίκτες απ την Πορτογαλία ..δηλαδή κρίνατε από δυο φιλικά οτι ο ρικαρντο πχ δεν μπορεί να ναι το ίδιο η και καλυτερος από παλμα;; στον ΠΑΟΚ θελουμε να φέρνουνε παίκτες πρεμιερ αλλά μετά να κραζουμε γιατί οι άλλοι φέρνουν φθηνούς και αποδίδουν και εμείς χρυσόληρωνουμε..παράνοια..
gpap

Δημοσίευση από gpap »

απο πλευράς ονομάτων που αναγνωρίζει ενας ξένος φίλαθλος του ποδοσφαίρου, ο ρούλης έχει πιο ηχηρά ονόματα.
Καρβάλο, Μάνου, ΕνΚουλου κτλ ειναι πιο αναγνωρισιμοι ποδοαφαιρικά απο Ντάντα, Τόμας και Κουαλιάτα.

Αλλά όπως είπα κ εχθές, υπομονή, σε 2 κυριακές παίζουμε
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

JohnDag έγραψε:
Psaras έγραψε:Λες "Υπομονή τέλος σε αυτό το θέμα από μένα.", δηλαδή τι θα κανεις; Ντου στα γραφεία; Η θα παραιτηθείς από οπαδός;
Θα μπορούσα να απαντήσω ποικιλοτροπως. Το παιχνίδι το δικό σου ξέρω να το παίζω καλύτερα από σένα. Πολύ καλύτερα.

Αλλα θεωρώ εαυτόν σοβαρό άνθρωπο.

Αν θες, λοιπόν, να κάνεις συζήτηση με μένα θα είσαι σοβαρός.

Ειρωνείες και εξυπνάδες αλλού.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ούτε ειρωνεία ούτε εξυπνάδα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει το "υπομονή τέλος". Μπορείς χωρις χαρακτηρισμους να μας το εξηγήσεις;
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αυτό που είπε ο μπανε χωρίς να το δω το λέω στο τοπικ των μεταγραφών.
Παίρνεις 2 παίχτες μπροστά γίνεσαι κανονικός ΠΑΟΚ του σαββιδη σε κάθε θέση έχεις 2 καλούς παίχτες ακόμα και 3 . Έμπειρους ταλαντούχους νέους τα πάντα όλα δλδ και ας πάρουν οι άλλοι όποιον θέλουν . Μετά μιλάει ο προπονητης το νοουχαου και η φανέλα.και αν ακόμα και έτσι είναι καλύτεροι τους δίνεις και συγχαρητήρια. Αν όμως αυτοί παίρνουν και εσυ κανείς αλχημείες και βαφτίζεις παίχτες τότε απαρτίζεσαι από επικίνδυνους .
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Συνεχίζεις να ασχολείσαι με το δέντρο καθώς προφανώς δεν θες να ασχοληθείς με το δάσος.

Έχεις φάει σκάλωμα με μια αποστροφή του λόγου μου καθώς προφανώς δεν εννοώ ότι θα εισβάλω στα γραφεία της Τούμπας με μπαζουκα.

Εν πάση περιπτώσει, στην ουσία του θέματος.

Ο προπονητής της ομάδας, ο οποίος τυγχάνει να ειναι και ο πιο πετυχημένος στην ιστορία της, ζητάει εδώ και 2 μαμημενα χρόνια ένα παικτη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών και συγκεκριμένης ποιότητας.

Αυτός ο παίχτης πρέπει να ρθει άμεσα. Όχι σήμερα, ούτε αύριο.

Χθες.

Μέχρι, λοιπόν, να ρθει για μένα αυτό το θέμα είναι υψίστης σημασίας και θα μιλώ καθημερινά γι' αυτό (εδώ κολλάει η υπομονή τέλος).

Πείτε με γκρινιάρη, πείτε με ότι δημιουργώ κλίμα, παίξτε ότι mind game γουστάρετε.

Φέρτε στον προπονητή τον παίχτη που ζητάει.

Όλα τα υπόλοιπα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Λάθος είναι η ανάγνωση σου αδερφέ. Ο ΠΑΟΚτσης δεν έχει αλλεργία στο ότι ο γειτονιακός ενισχύεται. Ο ΠΑΟΚτσης δεν μπορεί να χωνέψει ότι μέσα σε 3 χρόνια ο ΠΑΟΚ από το 10 έχει φτάσει στο 6 με αλλεπάλληλες αποτυχημένες μεταγραφικές περιόδους έχοντας δοκιμασει κάθε πιθανό σενάριο ενώ ο γειτονιακός από το μείον που ήταν έχει φτάσει στο 5 με αυξητικές τάσεις. Αν δηλαδή εμείς κάναμε σωστά τη δουλειά μας οι ειδήσεις περί ενίσχυσης του συμπολίτη θα ήταν σε φάση "α πήραν και αυτόν, για να δούμε θα κοντράρουν τον γαβρο φέτος :lol: μπας και το σηκώσουμε; "
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

JohnDag έγραψε:Συνεχίζεις να ασχολείσαι με το δέντρο καθώς προφανώς δεν θες να ασχοληθείς με το δάσος.

Έχεις φάει σκάλωμα με μια αποστροφή του λόγου μου καθώς προφανώς δεν εννοώ ότι θα εισβάλω στα γραφεία της Τούμπας με μπαζουκα.

Ο προπονητής της ομάδας, ο οποίος τυγχάνει να ειναι και ο πιο πετυχημένος στην ιστορία της, ζητάει εδώ και 2 μαμημενα χρόνια ένα παικτη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών και συγκεκριμένης ποιότητας.

Χθες.

Μέχρι, λοιπόν, να ρθει για μένα αυτό το θέμα είναι υψίστης σημασίας και θα μιλώ καθημερινά γι' αυτό (εδώ κολλάει η υπομονή τέλος).

Πείτε με γκρινιάρη, πείτε με ότι δημιουργώ κλίμα, παίξτε ότι mind game γουστάρετε.

Σε ευχαριστω για την διευκρινιση. Συνεχισα γιατι το "υπομονη τελος" ενέχει απειλή. Δυστυχως ή ευτυχως προσβαση στο φορουμ εχουν μελη και μη. Εσυ εννοεις το "θα μιλώ καθημερινά γι' αυτό" αλλος θα το εκλαβει ως σημα για μπαχαλα. Η ευαισθησια μου πηγαζει απο το γεγονος οτι 30 καθυστερημενοι προχθες φωναζαν στο γηπεδο "O ΠΑΟΚ θελει προεδρο με @@".

Στα του δασους τωρα. Δεν εισαι γκρινιαρης. Τον παικτη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών και συγκεκριμένης ποιότητας τον θελουμε ολοι (οπαδοι, προπονητης, ΤΔ). Η μονη λογικη εξηγηση ειναι οτι δεν βρισκουμε αυτον τον παικτη με τα λεφτα που διαθετουμε. Λυση σε αυτο, δυστυχως δεν υπαρχει. Εκτος και εαν ο Ιβαν αποφασισει να ξοδεψει ακομα περισσοτερα.

Το να μπριζωνομαστε με τις μεταγραφες του δουλη, το θεωρω απαραδεκτο. Ειδικα οταν ξερουμε τι ρολο βαραει. Μια ζωη το τρωμε το τυρακι.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Δεν χρειάζεται να μπριζωνεται κάνεις για τις κινήσεις που κάνει ο συμπολίτης ή κάποια άλλη ομάδα, ούτε θεωρώ υπάρχει στόχευση από τον χοντρό για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ…Αυτο το τοπικ έχει δημιουργηθεί για να σχολιάζουμε τους άλλους, αν δεν το θέλετε αυτό , κλειστε το ρημαδοτόπικ να σχολιάζουμε μόνο για την ομάδα…Είναι πολύ απλό…Καλοπροαίρετα το επισημαίνω…
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Η κοινή γνώμη, τα ΜΜΕ, η προπαγάνδα, η ψυχολογία, η πληροφόρηση και η παραπληροφόρηση παίζουν σημαντικό ρόλο σε κάθε σύγκρουση.

Πρόεδρε, νομίζω πως έχεις λάθος σε ότι αφορά τον επικοινωνιακό πόλεμο του φαταουλ.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Η κοινή γνώμη, τα ΜΜΕ, η προπαγάνδα, η ψυχολογία, η πληροφόρηση και η παραπληροφόρηση παίζουν σημαντικό ρόλο σε κάθε σύγκρουση.

Πρόεδρε, νομίζω πως έχεις λάθος σε ότι αφορά τον επικοινωνιακό πόλεμο του φαταουλ.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως η κυβέρνηση και οι γύρω από αυτήν(χοντρός και άλλοι) , αυτόν που θέλουν να πλήξουν είναι ο Ιβαν…Εμάς μας χρειάζονται για τους ψήφους…Και λυπάμαι που το λέω αλλά ο κόσμος “άγεται και φέρεται” πολύ εύκολα…είναι πολύ πιθανόν στην έκθεση να ανακοινωθεί η παραχώρηση του Καυτατζογλείου…θα μας δώσουν και κανά 2 επιδόματα και οι μισοί από εμάς θα τους ξανά ψηφίσουμε…Αυτό δεν συμβαίνει τόσα χρόνια; Δυστυχώς…
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Psaras έγραψε:
JohnDag έγραψε:Συνεχίζεις να ασχολείσαι με το δέντρο καθώς προφανώς δεν θες να ασχοληθείς με το δάσος.

Χθες.

Σε ευχαριστω για την διευκρινιση. Συνεχισα γιατι το "υπομονη τελος" ενέχει απειλή. Δυστυχως ή ευτυχως προσβαση στο φορουμ εχουν μελη και μη. Εσυ εννοεις το "θα μιλώ καθημερινά γι' αυτό" αλλος θα το εκλαβει ως σημα για μπαχαλα. Η ευαισθησια μου πηγαζει απο το γεγονος οτι 30 καθυστερημενοι προχθες φωναζαν στο γηπεδο "O ΠΑΟΚ θελει προεδρο με @@".

Στα του δασους τωρα. Δεν εισαι γκρινιαρης. Τον παικτη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών και συγκεκριμένης ποιότητας τον θελουμε ολοι (οπαδοι, προπονητης, ΤΔ). Η μονη λογικη εξηγηση ειναι οτι δεν βρισκουμε αυτον τον παικτη με τα λεφτα που διαθετουμε. Λυση σε αυτο, δυστυχως δεν υπαρχει. Εκτος και εαν ο Ιβαν αποφασισει να ξοδεψει ακομα περισσοτερα.

Το να μπριζωνομαστε με τις μεταγραφες του δουλη, το θεωρω απαραδεκτο. Ειδικα οταν ξερουμε τι ρολο βαραει. Μια ζωη το τρωμε το τυρακι.
Χαίρομαι που συνεννοηθηκαμε και μάλιστα συμφωνώ με αρκετά από όσα λες.

Το ρεζουμέ για μένα είναι το εξής:

Πρέπει να γίνει μια δυνατή κίνηση ώστε να ικανοποιηθεί ο προπονητής ακόμα και αν αυτή απαιτεί υπέρβαση από την πλευρά του Ιβαν.

Εγω εκεί καταλήγω.

Βεβαια και το μαχαίρι και το καρπούζι τα κρατάει στα χέρια του ο Πρόεδρος.

Δεν πρόκειται να "πάρουμε τα όπλα" αν δεν γίνει.

Εμείς εκεί θα είμαστε και θα στηρίζουμε.

Το σωστό και πρέπον ωστόσο πρέπει να λέγεται.

ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

proedros έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Η κοινή γνώμη, τα ΜΜΕ, η προπαγάνδα, η ψυχολογία, η πληροφόρηση και η παραπληροφόρηση παίζουν σημαντικό ρόλο σε κάθε σύγκρουση.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως η κυβέρνηση και οι γύρω από αυτήν(χοντρός και άλλοι) , αυτόν που θέλουν να πλήξουν είναι ο Ιβαν…Εμάς μας χρειάζονται για τους ψήφους…Και λυπάμαι που το λέω αλλά ο κόσμος “άγεται και φέρεται” πολύ εύκολα…είναι πολύ πιθανόν στην έκθεση να ανακοινωθεί η παραχώρηση του Καυτατζογλείου…θα μας δώσουν και κανά 2 επιδόματα και οι μισοί από εμάς θα τους ξανά ψηφίσουμε…Αυτό δεν συμβαίνει τόσα χρόνια; Δυστυχώς…
Λάθος πάλι.
Οι ψήφοι είναι το 2ο.
Μέσω ημών θέλουν να πλήξουν τον Σαββίδη.
Αυτό θα γίνει αν πετύχουν να στρέψουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ εναντίον του.
Αυτός είναι ο μεγάλος τους στόχος και το επιχειρούν με όλα τα μέσα που διαθέτουν.
Εντός και εκτός των τειχών.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”