Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Ο Τριανταφυλλοπουλος εχει ενα μονιμο παραπανο γιατι δεν μπορεσε να επανεμφανιστει στη τβ μεσα απο το οπεν. Και φαινεται κατα καιρους σε αυτα που λεει. Προβλημα του.
Επισης λεει κατι που ειναι ειδηση και μαλλον ισχυει για το οτι ψαχνει συμπαικτη για το καναλι και το συνοδευει με δικιες του υποθεσεις οι οποιες δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση να τις ειχε "συννενοηθει" με το κωλοραδιοφωνο που βγηκε.
Επισης λεει κατι που ειναι ειδηση και μαλλον ισχυει για το οτι ψαχνει συμπαικτη για το καναλι και το συνοδευει με δικιες του υποθεσεις οι οποιες δεν θα μου εκανε καμια εντυπωση να τις ειχε "συννενοηθει" με το κωλοραδιοφωνο που βγηκε.
Μια τέτοια ανακοίνωση θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Γνώμη μου πάντα
Να αποφασίσει να βγει και να πεί (με ανακοίνωση τέλος πάντων)
Προχωράω το νέο γήπεδο στο οποίο θα γιορτάσουμε νταμπλ με την ομάδα που θα χτίσουμε με υπομονή και λογική
Όποιος διαδίδει ότι φεύγω, να αλλάξει πλευρό.
Η επένδυση στο μέλλον του ΠΑΟΚ τώρα ξεκινάει.
- abc_o_ karpouzas
Μην...ακούτε..αυτά που είπε ο ίδιος στην πρόσληψη του προπονητή.....
Να ακούτε αυτά που λέει η πατουλιδου και ο Τριανταφυλλόπουλος
Από αυτούς είναι ο Πόντιος ....θα μπει στο μυαλό του ...να έρθει η νύκτα να την κάνω....και θα περιμένει την πατουλιδου και τον Μάκη να μας το. Κάνει γνωστό..
Θα του είναι .... νομίζετε....δύσκολο να μας το πει ο ίδιος με μια ανακοίνωση
Να ακούτε αυτά που λέει η πατουλιδου και ο Τριανταφυλλόπουλος
Από αυτούς είναι ο Πόντιος ....θα μπει στο μυαλό του ...να έρθει η νύκτα να την κάνω....και θα περιμένει την πατουλιδου και τον Μάκη να μας το. Κάνει γνωστό..
Θα του είναι .... νομίζετε....δύσκολο να μας το πει ο ίδιος με μια ανακοίνωση
Ε ρε φαγούρα με τον Ιβάν ο κάθε πικραμένος. Τον νιάου, τον Βαρδινογιάννη , τον Αλαφούζο , τον Κυριακου , ακόμα και τον φαταουλ , τους βλέπετε να κάνουν κάθε μέρα δηλώσεις και να δίνουν εξηγήσεις στον κάθε τυχαίο ?
Είπε ένα "μήπως" ο άλλος και πρέπει να βγει δελτίο τύπου ?
Έχει 2 μέρες που έβγαλε ανακοίνωση το όπεν. Κάθε 3 και λίγο τα ίδια. Και αν θέλει να το πουλήσει , ας το πουλήσει . Δεν είμαστε όπεν.
Περαστικά τους
Έχει 2 μέρες που έβγαλε ανακοίνωση το όπεν. Κάθε 3 και λίγο τα ίδια. Και αν θέλει να το πουλήσει , ας το πουλήσει . Δεν είμαστε όπεν.
Περαστικά τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τρί 14 Σεπ 2021, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΟΙ τελευταίοι μήνες του Ζαγοράκη εκεί έδειχναν ότι πάμε. Πολλά τα συσσωρευμένα χρέη και κάποια στιγμη θα δικαζονταν και τα φορολογικά δικαστήρια ( αυτά που κάποιοι βάφτισαν παγωμένα χρέη)Totem_pk έγραψε:Σιγα μην ακολουθουσαμε τον δρομο των αλλοθρησκων. Ειτε σκουληκιων ειτε χαρτινων. Αυτοι το εχουν στο αιμα τους. Αλλα και οι αλλοι δεν τους χαριστηκαν και λιγα πριν αποφασισουν να πεσουν γιατι αυτη ειναι η ταση τους.pk77 έγραψε:Πριν έρθει ο Ιβαν είχαμε κάτι εκ ευρώ χρέη που θα έπρεπε είτε να αποπληρωθούν ή να ακολουθήσουμε τον δρόμο που χάραξαν οι συμπολίτες.
Εϊχαμε 2 κύπελλα πριν 15 χρόνια.
Αν ξεχνάω κάτι ζητώ συγνωμη.
Τουλάχιστον εκτός απο την αχαριστία να δείχνουμε και λίγο ρεαλισμό.
Και δεν μετρας καλα. 2003 το τελευταιο μας κυπελο. Τα υπολοιπα 9 χρονια τα επαιρνε η χαρτινη με λεφτα δικα σου και δικα μου ο γαυρος με την γνωστη σιχαμαρα του και ο βαζελος με την μαρφιν που παλι δικα σου και δικα μου λεφτα ηταν.
Ηρακλής δεν υπάρχει , Αρης να μην πω τι κανουν στο ατυπο αφεντικό με μεγάλη περηφάνια, Αεκ ούτε τους περνούσε απο το μυαλό υποβιβασμός στη Γ, Παναθηναικός εκτός ΅Ευρώπης 5 χρόνια, αδιανοητα πραγματα.
Συγνώμη δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία σου ότι θα βρισκαμε τον δρόμο μας και πιστεύω οτι αναλογα προβλήματα θα εχουμε αν φυγει ο Ιβαν.
Οποτε ας συνεχίσουμε την γκρινια να δουμε που θα οδηγησει
Ελα ντεastral έγραψε:Ε ρε φαγούρα με τον Ιβάν ο κάθε πικραμένος. Τον νιάου, τον Βαρδινογιάννη , τον Αλαφούζο , τον Κυριακου , ακόμα και τον φαταουλ , τους βλέπετε να κάνουν κάθε μέρα δηλώσεις και να δίνουν εξηγήσεις στον κάθε τυχαίο ?
Περαστικά τους
Εδώ ο άλλος τους έριξε και δεν ανοιξε ρουθούνι.
Ο Αλαφουζος δεν υπάρχει και ο Μαρινάκης είναι τοτέμ. Αλλά είπαμε εμείς απαιτούμε να βγει και να μας δώσει εξηγησεις
Ξέρω, διακόπτω την εσωστρέφεια και τον αλληλοσπαραγμό εδώ μέσα, αλλά μιας και το νήμα είναι για νέα που αφορούν τον Ιβάν...
https://161.ru/text/business/2021/09/06/70120169/
Η πιο πρόσφατη είδηση που βρήκα στο όνομά του. Κοινώς, το άρθρο μας λέει πως δεν πραγματοποιήθηκε επένδυση 2δις ρουβλιών (~€23εκατ.) στο Ταταρστάν από εταιρεία συμφερόντων Σαββίδη λόγω οικονομικής COVIDοαστάθειας.
Θα με πείτε "εύκολη δικαιολογία", αλλά αν το δούμε επιχειρηματικά, ένας άνθρωπος που έχει τόσα ανοιχτά μέτωπα και που οι παγκόσμιες συγκυρίες τον αγγίζουν πολλαπλάσια απ' ότι έναν απλό περιφερειακό επενδυτή, ίσως βγάζει νόημα το όλο..."φρένο" που βλέπουμε στον ΠΑΟΚ.
Θα συμφωνήσω με τους πιο ψύχραιμους ότι το μόνο που απαιτούμε ως οπαδοί είναι διαφάνεια και επικοινωνία, στο μέγιστο δυνατό.
https://161.ru/text/business/2021/09/06/70120169/
Η πιο πρόσφατη είδηση που βρήκα στο όνομά του. Κοινώς, το άρθρο μας λέει πως δεν πραγματοποιήθηκε επένδυση 2δις ρουβλιών (~€23εκατ.) στο Ταταρστάν από εταιρεία συμφερόντων Σαββίδη λόγω οικονομικής COVIDοαστάθειας.
Θα με πείτε "εύκολη δικαιολογία", αλλά αν το δούμε επιχειρηματικά, ένας άνθρωπος που έχει τόσα ανοιχτά μέτωπα και που οι παγκόσμιες συγκυρίες τον αγγίζουν πολλαπλάσια απ' ότι έναν απλό περιφερειακό επενδυτή, ίσως βγάζει νόημα το όλο..."φρένο" που βλέπουμε στον ΠΑΟΚ.
Θα συμφωνήσω με τους πιο ψύχραιμους ότι το μόνο που απαιτούμε ως οπαδοί είναι διαφάνεια και επικοινωνία, στο μέγιστο δυνατό.
Ας αφησουμε τα ακρα και τις υπερβολες καποιων.Εσεις δηλαδη δεν διακρινετε μια εντελως διαφορετικη προσεγγιση της ομαδας τα τελευταια 2 χρονια? Δεν σας εχουν δημιουργηθει ερωτηματα? Σας αρκει ενα ffp τη πρωτη χρονια,ενα ΝΔ τη δευτερη? Αυτο που εγραψε ο Aye δεν σας προβληματισε? Το αυτονοητο που εγραψε ο seaman χτες? Το οτι καποιος που βαλεται θελει ακομα περισσοτερο να εχει τον λαο-οπλο διπλα του αν οχι ικανοποιημενο,τουλαχιστον ενημερωμενο και οχι προβληματισμενο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 14 Σεπ 2021, 19:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
++++++++++++++++++++++++++++++Napoli4 έγραψε:Το έχετε καταλάβει πως έχουμε φύγει απο την κριτική και έχουμε πάει σε κουβέντα αποχώρησης του Ιβάν, έτσι;
Και εσείς που εντεχνως περιτριγυρίζετε το θέμα, βρείτε τουλάχιστον τα @@ να πείτε δεν θέλω τον Ιβάν για 1,2 λόγους και 1,2 πράγματα που άκουσα.
Όχι αοριστίες και λοιπές μαλακίες.
Και στον φίλο που ανησυχεί. Σκυφτουληδες δεν είμαστε. Μια χαρά στέκεται και μόνος του ο ΠΑΟΚ. Εδώ ειμασταν και θα είμαστε να δίνουμε από το υστέρημά μας για αυτό. Αλλά τον άνθρωπο που πλήρωσε τα χρέη του ΠΑΟΚ γιατί τα θεώρησε δικά του (ενώ άλλοι έριχναν ομάδες στην Γ), που ξανάφερε το χαμόγελο σε πατεράδες και παππούδες, και γέννησε νέα ΠΑΟΚτσακια, κάποιοι επιλέγουμε να τον στηρίζουμε. Όχι να κάνουμε στροφή 180 γιατί δεν έφερε 10αρι ή επειδή δεν τον θέλει το κόμμα.
Όσο παρατησε τα θέματα των Ποντίων παλιννοστούντων ( που δεν εμφανίζεται ούτε εκεί σε πολύ σημαντικες ενέργειας και εκδηλώσεις) άλλο τόσο παράτησε και τον ΠΑΟΚ.
Και για να προλάβω ίσως κάποιους που θα πουν και τι σχέση έχει το ένα με το άλλο,θα πω ότι για τον Ιβάν τα θέματα των Ποντίων στην Ρωσία και των παλιννοστούντων στην Ελλάδα είναι η κορυφή στην ατζέντα του.
Τώρα επειδή κάποιοι που ακούνε Ραπτόπουλο και μεταφέρουνε ως αληθή αυτά που ακούνε από αυτόν τον Καραγκιόζη, θέλουν επιβεβαίωση ότι ο Ιβάν είναι ενεργός...ε άστους να θέλουνε. Εξάλλου ότι και να γίνει αύριο κάτι άλλο θα βρούνε να πούνε
Και για να προλάβω ίσως κάποιους που θα πουν και τι σχέση έχει το ένα με το άλλο,θα πω ότι για τον Ιβάν τα θέματα των Ποντίων στην Ρωσία και των παλιννοστούντων στην Ελλάδα είναι η κορυφή στην ατζέντα του.
Τώρα επειδή κάποιοι που ακούνε Ραπτόπουλο και μεταφέρουνε ως αληθή αυτά που ακούνε από αυτόν τον Καραγκιόζη, θέλουν επιβεβαίωση ότι ο Ιβάν είναι ενεργός...ε άστους να θέλουνε. Εξάλλου ότι και να γίνει αύριο κάτι άλλο θα βρούνε να πούνε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 14 Σεπ 2021, 19:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
καλα που αφήσαμε τα άκρα και τις υπερβολέςjoshua έγραψε:Ας αφησουμε τα ακρα και τις υπερβολες καποιων.Εσεις δηλαδη δεν διακρινετε μια εντελως διαφορετικη προσεγγιση της ομαδας τα τελευταια 2 χρονια? Δεν σας εχουν δημιουργηθει ερωτηματα? Σας αρκει ενα ffp τη πρωτη χρονια,ενα ΝΔ τη δευτερη? Αυτο που εγραψε ο Aye δεν σας προβληματισε? Το αυτονοητο που εγραψε ο seaman χτες? Το οτι καποιος που βαλεται θελει ακομα περισσοτερο να εχει τον λαο-οπλο διπλα του αν οχι ικανοποιημενο,τουλαχιστον ενημερωμενο και οχι προβληματισμενο?

Κανένας δεν είπε ότι δε θέλει επικοινωνία. Είναι λάθος να γίνει με τους όρους που θέλει ο Μάκης ο Τάκης και οι λοιποί γραφικοί.
Όσο δεν υπάρχει η επικοινωνία που θέλουμε, καλύτερα υπομονή, στήριξη και εμπιστοσύνη και όχι γκρίνια και καταστροφολογια με βάση αυτά που λένε οι Μακηδες οι μαρινακηδες και οι μητσοτακηδες.
Γιατι χαρακτηριζεις υπερβολη αυτα που μπολνταρες? Αυτα δεν γραφονται συνεχως εδω μεσα? Απο το μυαλο μου τα εβγαλα? Και οχι οταν βλεπεις πραγματα που μοιαζουν και ειναι στενοχωρα και δεν εχεις εξηγηση δεν μπορει να στηριζεις απλα και τυφλα.Εχεις καθε δικιο να ζητας να μαθεις το γιατι.Μια ομαδα δεν ειναι απλα μια επιχειρηση για την οποια ο ιδιοκτητης δεν δινει λογο.
Προφανώς και κάτι διαφορετικό ζούμε.
Διάβασα σήμερα ξανά το άρθρο που αναφερόταν στην επίσκεψή του στον σύνδεσμο στη Νέα Υόρκη και σκέφτηκα πόσο διαφορετικά είναι τώρα τα πράματα.
Αυτό τώρα το πώς το επεξεργάζεται ο καθένας μας, εξαρτάται προφανώς από τη γενικότερη θεώρηση που έχουμε στα θέματα ΠΑΟΚ, το πόσο εύκολα υιοθετούμε τα διάφορα σενάρια, μερικά εκ των οποίων πηγάζουν από γνωστούς βόθρους...
Διάβασα σήμερα ξανά το άρθρο που αναφερόταν στην επίσκεψή του στον σύνδεσμο στη Νέα Υόρκη και σκέφτηκα πόσο διαφορετικά είναι τώρα τα πράματα.
Αυτό τώρα το πώς το επεξεργάζεται ο καθένας μας, εξαρτάται προφανώς από τη γενικότερη θεώρηση που έχουμε στα θέματα ΠΑΟΚ, το πόσο εύκολα υιοθετούμε τα διάφορα σενάρια, μερικά εκ των οποίων πηγάζουν από γνωστούς βόθρους...
- stravostomis
Εγώ δεν υιοθετώ κανένα σενάριο από κανέναν βόθρο.
Η βαθιά μου λύπη πηγάζει από το γεγονός πως τα πρόσφατα τεκταινόμενα με κάνουν να αισθάνομαι σαν να είμαι οπαδός της Τσέλσι και όχι του ΠΑΟΚ.
Έχω συνηθίσει να είμαι οπαδός, και όχι πελάτης. Μπορώ να δεχτώ την χειρότερη σεζόν, μπορώ να δεχθώ η ομάδα μου να πέσει κατηγορία. Μπορώ να δεχθώ τα πάντα εκτός από την αποσύνδεση και την απάθεια.
Just my two cents.
Η βαθιά μου λύπη πηγάζει από το γεγονός πως τα πρόσφατα τεκταινόμενα με κάνουν να αισθάνομαι σαν να είμαι οπαδός της Τσέλσι και όχι του ΠΑΟΚ.
Έχω συνηθίσει να είμαι οπαδός, και όχι πελάτης. Μπορώ να δεχτώ την χειρότερη σεζόν, μπορώ να δεχθώ η ομάδα μου να πέσει κατηγορία. Μπορώ να δεχθώ τα πάντα εκτός από την αποσύνδεση και την απάθεια.
Just my two cents.
οταν μιλαει ο Ιβαν, τον ακουμε;Ettien26 έγραψε:Μια τέτοια ανακοίνωση θα έβαζε τα πράγματα στη θέση τους.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Γνώμη μου πάντα
Να αποφασίσει να βγει και να πεί (με ανακοίνωση τέλος πάντων)
Προχωράω το νέο γήπεδο στο οποίο θα γιορτάσουμε νταμπλ με την ομάδα που θα χτίσουμε με υπομονή και λογική
Όποιος διαδίδει ότι φεύγω, να αλλάξει πλευρό.
Η επένδυση στο μέλλον του ΠΑΟΚ τώρα ξεκινάει.
Ο ένας αιώνας ιστορίας του ΠΑΟΚ θα μας βρει πιο δυνατούς, με νέους τίτλους, τους οποίους θα φέρουμε στο Σύλλογο στο νέο του σπίτι.
Με εκτίμηση,
Ιβάν Σαββίδης»