ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Ο Σταφυλιδης ανήκει στη show biz του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με το Πάμπλο κ με παίκτες από κεντρική Ευρώπη κ αρκετούς γερμανοθρεφεις είναι ευκαιρία να στήσουμε μια ομάδα με σωστή νοοτροπία, αγωνιστές κ τρομερή προσήλωση στην ομάδα κ μόνο. Ο Σβαμπ κατά καιρούς έχει δώσει κάποιες συνέντευξεις, δείτε το τρόπου σκέψης ενός τέτοιου ποδοσφαιριστη κ ενός μέσου Ελληνα.
Προσωπικά αυτή τη φουρνιά των Ελλήνων δεν τη θέλω. Τη ξεπέρασε η ομάδα κ το ποδόσφαιρο γενικότερα.
Προσωπικά αυτή τη φουρνιά των Ελλήνων δεν τη θέλω. Τη ξεπέρασε η ομάδα κ το ποδόσφαιρο γενικότερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Σάβ 02 Ιαν 2021, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade έγραψε:Ο Τσέχος αν είναι λίγο τυχερός στην αρχή, γιατί η θέση του επιθετικου είναι λίγο περίεργη,θα αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο.rainmaker έγραψε:Renegade μιας κι είσαι αυστηρός, τι γνώμη έχεις για τις δυο επικείμενες (?) μεταγραφές;
Θεωρώ ότι είναι ένας ολοκληρωμένος επιθετικός για τα δικά μας κυβικά. Ένας Μουσλίμοβιτς που σκοράρει και παίζει με μυαλό.
Ακόμα και στο "αποτυχημένο πέρασμα του από Μπριζ, έχει φέτος χωρίς πολλά λεπτά και χωρίς Ρυθμό νούμερα που υποδηλώνουν έναν πολύ καλό επιθετικο. Το πάνω από 0,50 xg ανά 90 λεπτά και το έστω και ελάχιστα καλύτερο rate γκολ προς xg το επιβεβαιώνουν.
Για τον Κροάτη έχω τις ενστάσεις μου, όχι για την ποιότητα του αλλά για τα χαρακτηριστικά του και το κατά πόσο αυτά θα μας βοηθήσουν. Θεωρώ ότι ένα κέντρο με αυτόν και τους καντουρι Αουγκούστο είναι πολύ σοφτ και με προβλήματα ψηλά.
Συμφωνώ πολύ, έτσι τα βλέπω κι εγώ και για τους δυο.
Αν δεν απατώμαι έπεσες μέσα σε όσα "προέβλεπες" για Τσόλακ.
Δεν έπεσες μέσα όμως για Αμανατίδη. Σωστά;
αυτο ακριβως. Ειχα την εντυπωση οτι ψαχναμε 6/8 αρι . Ο κριβανοβιτς ειναι επιθετικος μεσοςrenegade έγραψε: Για τον Κροάτη έχω τις ενστάσεις μου, όχι για την ποιότητα του αλλά για τα χαρακτηριστικά του και το κατά πόσο αυτά θα μας βοηθήσουν. Θεωρώ ότι ένα κέντρο με αυτόν και τους καντουρι Αουγκούστο είναι πολύ σοφτ και με προβλήματα ψηλά.
Ο Πέλκας που δεν αντικαταστάθηκε είναι και νομίζω ποιοτικότερος. Στη rio ave με το 10ρι στην πλάτη έπαιζε και έκανε παπάδες στα 22 του. Τώρα ως προς το αμυντικό κομμάτι νομίζω πως μπορεί να το υποστηρίξει, απλά δεν είναι ας πούμε η καλύτερή του
Εμενα απο την αλλη αυτο που με πονα ειναι μονο η ΠΑΟΚΑΡΑ μου κι σε καμια περιπτωση ο σεβασμος σου, κι με οποιες δυναμεις εχω στον δημοσιο διαλογο, κι ΠΑΝΤΑ με επιχειρηματα οπως αυτα που δεν απαντησες γιατι πολυ απλα δεν μπορεις, θα πολεμω τους ανορθολογισμους σου και τις κατα φαντασιαν τοποθετησεις σαν κι αυτες που εκανες στην αρχη της συζητησης μας, γιατι τις θεωρω πολυ επικινδυνες .Gospi έγραψε:Δεν απαντησα γιατι σε εχω γραμμένο...Andrew R έγραψε:Δεν απαντησες γιατι δεν μπορεις ν απαντησεις. Δεν εχεις κανενα ΛΟΓΙΚΟ επιχειρημα . Μονο χρηστομαθειες αλλα αυτες ειναι καλες για τον κοσμο του football manager. Να αναλογιστουνε μονο οι φιλοι του φορουμ που μας διαβαζουνε τι θα σημαινει για την ομαδα με το προγραμμα που εχει μεσα στο γεναρη, η πιο αξιοπιστη λυση στην κορυφη της επιθεσης να εμπλακει ξαφνικα σε μεταγραφολογια, και τι θα σημαινει αυτο για την συγκεντρωση του ποδοσφαιριστη.
Και σενα και την αποψη σου και την επιχειρηματολογια σου.
Τον σεβασμο σε μια συζητηση τον κερδιζουμε.
Εσυ δεν αξιζεις ουτε προσοχη ουτε αντιλογο ουτε καν να προβληματιστω γ αυτά που λες.
Πλεον εχω αποφασισει να συζηταω εδω μεσα μονο.με.οσους ξερουν να συζητανε. Ολοι οι αλλοι απλα υπαρχουν για να γεμιζουν σελιδες χωρις νοημα για μενα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Αληθεια ειναι αυτο. Επηρεαζει πολυ τον οργανισμο και για αρκετο καιρο μετα.Norte έγραψε: ο γιαννουλης που βλεπεις στους τελευταιους αγωνες προερχεται απο τραυματισμο+covid
για ριξε μια ματια στην ευρωπη σε παικτες που γυρνανε απο τον ιο ποσο δυσκολευονται στην αρχη...
...
η ανάγκη απόκτησης ενός χαφ μαέστρου είναι τεράστια
πρέπει και ο καντουρί να καταλάβει ότι δεν είναι μόνος στο χωριό και ότι ο ΠΑΟΚ δεν κρέμεται από τον ίδιο, ώστε να διαπραγματευτούμε και διαφορετικά την ανανέωση του συμβολαίου του
επίσης η ομάδα θα πρέπει να έχει και δεύτερο playmaker στο ρόστερ, γιατί όταν ο αντίπαλος κλείνει τον μαροκινό, μπλοκάρουμε
καλύτερα να πάρουμε τεχνίτη, παρά box to box
αν και με τα λεφτά που διαθέτουμε, ζόρικα τα γράμματα (δεν ψήνομαι με κροβίνοβιτς, δεν είδα κάτι εξαιρετικό και μου φαίνεται και φτερό στον άνεμο)
πρέπει και ο καντουρί να καταλάβει ότι δεν είναι μόνος στο χωριό και ότι ο ΠΑΟΚ δεν κρέμεται από τον ίδιο, ώστε να διαπραγματευτούμε και διαφορετικά την ανανέωση του συμβολαίου του
επίσης η ομάδα θα πρέπει να έχει και δεύτερο playmaker στο ρόστερ, γιατί όταν ο αντίπαλος κλείνει τον μαροκινό, μπλοκάρουμε
καλύτερα να πάρουμε τεχνίτη, παρά box to box
αν και με τα λεφτά που διαθέτουμε, ζόρικα τα γράμματα (δεν ψήνομαι με κροβίνοβιτς, δεν είδα κάτι εξαιρετικό και μου φαίνεται και φτερό στον άνεμο)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Σάβ 02 Ιαν 2021, 19:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aυτη ειναι η αποψη μου,επιτρεπεται να την εχω? Εγω δεν τον θεωρω ενα απο τα καλυτερα μπακ στην ιστορια του ΠΑΟΚ,εχει πολυ δρομο ακομα. Ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ στα 2/4 του γηπεδου ,αλλα μετριοτατος αμυντικα και με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα επιθετικα,καθως απειλει μονο με σεντρα-πασα.Επιπλεον εγω δεν τον θεωρω πνευματικα δυνατο και οι τελευταιες του εμφανισεις προβληματιζουν σε αυτον τον τομεα,οχι τον αθλητικο και θεωρω πως αν δεν αποχωρησει τα προβληματα σε αυτον τον τομεα θα μονιμοποιηθουν καθως το παιδι εχει συγκεκριμενες προσδοκιες στις οποιες ειμαι συμμαχος του.Εχει δει συμπαικτες του να πλουτιζουν με μηδενικη προσφορα και αυτος εχει απο τα πιο χαμηλα συμβολαια και λογω εποχης δεν θα φτασει ποτε αυτα που θα μπορουσε οσο παραμενει στην ομαδα.Norte έγραψε:ο γιαννουλης που βλεπεις στους τελευταιους αγωνες προερχεται απο τραυματισμο+covidjoshua έγραψε:O Σταφυλιδης μια χαρα θα κανει να επιστρεψει στην ομαδα.Το ελληνικο στοιχειο πρεπει να ενισχυθει,δεν νομιζω οτι το συμβολαιο του μετα απο οσα εχει περασει θα ειναι υψηλο και μπορει να προσφερει σε παραπανω της μιας θεσης.Το αν μπορει να αντικαταστησει αμεσα τον Γιαννουλη ειναι ενα θεμα αλλα με Βιερινια παρον και Περειρα νομιζω πως βγαινει η θεση.Αλωστε για ποιον Γιαννουλη μιλαμε? Αυτον που θελουμε η αυτον που βλεπουμε στους τελευταιους αγωνες και ισως ειναι και προιον των σκεψεων του για αποχωρηση? Τα εχουμε πει ο Γιαννουλης δεν ειναι 22-23,ειναι πλεον στα 26.Αν δεν πωληθει αυτη η την επομενη μεταγραφικη περιοδο δυσκολα θα βρει την ομαδα που θελει στη συνεχεια και η πορεια του θα παρει την κατιουσα.
για ριξε μια ματια στην ευρωπη σε παικτες που γυρνανε απο τον ιο ποσο δυσκολευονται στην αρχη...
επισης απο που προκυπτει οτι η πορεια του 25χρονου γιαννουλη αν δεν κανει μεταγραφη θα παρει την κατιουσα?
μερικοι εδω μεσα μιλατε για τον γιαννουλη λες και ειναι απλα ενας καλουτσικος παικτης που εκανε 2 καλες σεζον με την ομαδα και οχι ενα απο καλυτερα αριστερα μπακ που εχουμε δει ποτε στον ΠΑΟΚ...
Το μόνο πρόβλημα με σταφ είναι ότι δεν μπορεί να μπει άμεσα να προσφέρει.
Από κει και πέρα ο Γιαννούλης είναι παίκτης του 9 σε τριάδα αλλά του 7 σε 4αδα. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι τον σημαδεύουν με διαγωνιες
Από κει και πέρα ο Γιαννούλης είναι παίκτης του 9 σε τριάδα αλλά του 7 σε 4αδα. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι τον σημαδεύουν με διαγωνιες
Εξαιρετικά δύσκολο αυτή την εποχή να ξαναέρθουν για τον Γιαννούλη προσφορές του ύψους που γράφτηκε ότι έφτασαν οι Ιταλοί τον Αύγουστο. Όμως πέρα από το αγωνιστικό, ή τώρα ή το καλοκαίρι κάτι πρέπει να πάρουμε και στο οικονομικό κομμάτι από αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Όπως επίσης θα πρέπει σιγά σιγά να ανοίξει χώρος και για τους μικρότερους που μέχρι τώρα θεωρούσαμε ότι έχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Το ότι έχει διακοπεί το πρωτάθλημα της Κ19 είναι μεγάλη αναστολή στην εξέλιξη αυτών των παιδιών.
Εισαι και φαντασμενος τρομαρα σου.Andrew R έγραψε:Εμενα απο την αλλη αυτο που με πονα ειναι μονο η ΠΑΟΚΑΡΑ μου κι σε καμια περιπτωση ο σεβασμος σου, κι με οποιες δυναμεις εχω στον δημοσιο διαλογο, κι ΠΑΝΤΑ με επιχειρηματα οπως αυτα που δεν απαντησες γιατι πολυ απλα δεν μπορεις, θα πολεμω τους ανορθολογισμους σου και τις κατα φαντασιαν τοποθετησεις σαν κι αυτες που εκανες στην αρχη της συζητησης μας, γιατι τις θεωρω πολυ επικινδυνες .Gospi έγραψε:Δεν απαντησα γιατι σε εχω γραμμένο...Andrew R έγραψε:Δεν απαντησες γιατι δεν μπορεις ν απαντησεις. Δεν εχεις κανενα ΛΟΓΙΚΟ επιχειρημα . Μονο χρηστομαθειες αλλα αυτες ειναι καλες για τον κοσμο του football manager. Να αναλογιστουνε μονο οι φιλοι του φορουμ που μας διαβαζουνε τι θα σημαινει για την ομαδα με το προγραμμα που εχει μεσα στο γεναρη, η πιο αξιοπιστη λυση στην κορυφη της επιθεσης να εμπλακει ξαφνικα σε μεταγραφολογια, και τι θα σημαινει αυτο για την συγκεντρωση του ποδοσφαιριστη.
Και σενα και την αποψη σου και την επιχειρηματολογια σου.
Τον σεβασμο σε μια συζητηση τον κερδιζουμε.
Εσυ δεν αξιζεις ουτε προσοχη ουτε αντιλογο ουτε καν να προβληματιστω γ αυτά που λες.
Πλεον εχω αποφασισει να συζηταω εδω μεσα μονο.με.οσους ξερουν να συζητανε. Ολοι οι αλλοι απλα υπαρχουν για να γεμιζουν σελιδες χωρις νοημα για μενα
Πλακα εχεις, να γραφεις πιο συχνά!
Ιάσονας έγραψε:Και εγώ συμφωνώ να παραχωρηθεί ο Σβιντερσκι. Μπορεί να φαίνεται αυτή τη στιγμή ως αναντικαταστατος στο ροστερ του 2020 αλλά 2 χρόνια τώρα δεν με έχει πείσει ότι με αυτό το φορ μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα. Δεν λέω να πωληθεί αύριο, αλλά μπορείς να ρίξεις το σήμα στην αγορά ότι υπό προϋποθέσεις ο παίκτης πωλείται από 25 Ιανουαρίου ξέρω εγώ. Απλά δεν βλέπω σοβαρή βελτίωση σε έναν παίκτη που έχει πάρει πάρα πολλές ευκαιρίες για να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο.Andrew R έγραψε:Δεν απαντησες γιατι δεν μπορεις ν απαντησεις. Δεν εχεις κανενα ΛΟΓΙΚΟ επιχειρημα . Μονο χρηστομαθειες αλλα αυτες ειναι καλες για τον κοσμο του football manager. Να αναλογιστουνε μονο οι φιλοι του φορουμ που μας διαβαζουνε τι θα σημαινει για την ομαδα με το προγραμμα που εχει μεσα στο γεναρη, η πιο αξιοπιστη λυση στην κορυφη της επιθεσης να εμπλακει ξαφνικα σε μεταγραφολογια, και τι θα σημαινει αυτο για την συγκεντρωση του ποδοσφαιριστη.
Και κάτι ακόμα, όταν δεν έχεις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις δεν βλέπω γιατί χρειάζεται η ομάδα 3 φορ σε ηλικία να παίζουν, τι ποιότητα προπόνησης θα κάνουν όταν ο ένας από τους 3 δεν θα παίζει ούτε στα οικογενειακά διπλά.
Δεν λέω πως ο Σβιντερσκι είναι άχρηστος η αμπαλος ή οτιδήποτε άλλο. Απλά πιστεύω πως το ταβάνι του είναι λίγο χαμηλότερο από τον ΠΑΟΚ και αν μείνει και άλλο θα απαξιωθει σαν παίκτης. Και κάτι ακόμα, παιδιά όπως ο Κουτσιας πρέπει να βλέπουν έναν ρεαλιστικό δρόμο για την πρώτη ομάδα, αυτό σημαίνει να είσαι το τρίτο φορ και να πάρεις ξέρω εγώ 5 συμμετοχές φέτος τις τρεις βασικός. Αν αυτό δεν συμβαίνει δεν υπάρχει λόγος να έχουμε ακαδημίες καθόλου
Φιλε Ιασονα συμφωνω κι επαυξανω για τον προβληματισμο σου σχετικα με τα παιδια των ακαδημιων! και με την πωληση σφιντερσκι θα μπορουσα να συμφωνησω σε εναν μελλοντικο χρονο ΑΛΛΑ σε καμια περιπτωση στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη. κατι τετοιο θα ηταν εγκληματικο απεναντι στην ομαδα μας ΑΥΤΗ την χρονικη συγκυρια. Δες σε παρακαλω το προγραμμα της Ομαδος μας για τον γεναρη!! Θελουμε το μεγιστο ποσοστο συγκεντρωσης απο τους ποδοσφαιριστες μας, κι οχι να ψαχνουν στο google earth που θα ειναι το νεο τους σπιτι!
μια πληροφορια λεει οτι ο Ρεμπε τελειωνει ... το παραβλεπουμε αυτο και παμε παρακατω.
Ο γιαννουλης δεν θα λειψει πολυ αν ερθει καποιος αλλος καλος η καλουτσικος , δεν κανουν τα αριστερα μπακ τη διαφορα και γενικα τα μπακ. Στο σχολειο οποιον δεν ηξερε μπαλλα του λεγαμε κατσε πισω δεξια!! κλπ
Ο κροατης εχει παιξει ρε παιδια σε ομαδαρα με συμμετοχες !! μια χαρα παικταρας θα ειναι!! δηλ απο που να ψωνισουμε απ τη Λιβερπουλ??? Ο τσεχος ειναι επιλογη του σκαουτινγκ , δεν προλαβαινει ο Γκαρσια να τσεκαρει παικτες τωρα να ψωνισει στο σακι οτι του πουνε φιλοι του , θεωρητικα ειναι επιλογη του κατοπιν ερευνας που εχει γινει απο καιρο . Και τελειωνοντας δεν μου γεμιζει το ματι ο Ρεμπε ισως επειδη ειναι Γερμανος! οκ δεν ειναι επιχειρημα αυτο αλλα στην αγγλια μουφα η φαση με Χαντερσφιλντ κλαινε τα λεφτα τους ακομα για μυρια που πεταξαν!! Προτιμω εναν ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ , μου φαινονταν πολυ συγκροτημενος τυπος !!!
Ο τσολακ θα μεινει και θα παιζει και με 2 φορ 4-4-2 ο ψηλος παιζει και περιφερειακος επιθετικος!τρεχει ο μαγκας ακουσα .
Ο γιαννουλης δεν θα λειψει πολυ αν ερθει καποιος αλλος καλος η καλουτσικος , δεν κανουν τα αριστερα μπακ τη διαφορα και γενικα τα μπακ. Στο σχολειο οποιον δεν ηξερε μπαλλα του λεγαμε κατσε πισω δεξια!! κλπ
Ο κροατης εχει παιξει ρε παιδια σε ομαδαρα με συμμετοχες !! μια χαρα παικταρας θα ειναι!! δηλ απο που να ψωνισουμε απ τη Λιβερπουλ??? Ο τσεχος ειναι επιλογη του σκαουτινγκ , δεν προλαβαινει ο Γκαρσια να τσεκαρει παικτες τωρα να ψωνισει στο σακι οτι του πουνε φιλοι του , θεωρητικα ειναι επιλογη του κατοπιν ερευνας που εχει γινει απο καιρο . Και τελειωνοντας δεν μου γεμιζει το ματι ο Ρεμπε ισως επειδη ειναι Γερμανος! οκ δεν ειναι επιχειρημα αυτο αλλα στην αγγλια μουφα η φαση με Χαντερσφιλντ κλαινε τα λεφτα τους ακομα για μυρια που πεταξαν!! Προτιμω εναν ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ , μου φαινονταν πολυ συγκροτημενος τυπος !!!
Ο τσολακ θα μεινει και θα παιζει και με 2 φορ 4-4-2 ο ψηλος παιζει και περιφερειακος επιθετικος!τρεχει ο μαγκας ακουσα .
Έλεος σε κάθε μεταγραφική περίοδο με τον Σταφυλιδη.
Αν πωληθεί ο Γιαννούλης (με 7 εκατομμύρια μια χαρά είναι) μια φθηνή και σχετικά καλή λύση θα ήταν ο Konstantin Rausch που έμεινε ελεύθερος. Υπάρχει ο Περέιρα, υπάρχει ο κύριος Βιεϊρίνια, μια χαρά κάλυψη θα έχει η θέση ως το καλοκαίρι. Θα περισσέψουν χρήματα ώστε να χρησιμοποιηθούν στην πιο κομβική περίοδο του καλοκαιριού
Αν πωληθεί ο Γιαννούλης (με 7 εκατομμύρια μια χαρά είναι) μια φθηνή και σχετικά καλή λύση θα ήταν ο Konstantin Rausch που έμεινε ελεύθερος. Υπάρχει ο Περέιρα, υπάρχει ο κύριος Βιεϊρίνια, μια χαρά κάλυψη θα έχει η θέση ως το καλοκαίρι. Θα περισσέψουν χρήματα ώστε να χρησιμοποιηθούν στην πιο κομβική περίοδο του καλοκαιριού
Αιντε αρκετα με το ξεκατινιασμα GOSPI!!! Κουρασαμε κι τους φιλους που μας παρακολουθουν χρονιαρες μερες. συμφωνουμε για την ΠΑΟΚΑΡΑ διαφωνουμε για την πωληση του Σφιντερσκι σε αυτη την χρονικη συγκυρια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Andrew R την Σάβ 02 Ιαν 2021, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.