την πιο σωστη κουβεντα την εχει πει ο σαντος κι εσεις τον κατηγορειτε:
"ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ PLAY OFF!!"
Και ο Sorlin είχε ενοχλήσεις από το πρώτο ημίχρονο ρε φίλε. Έτσι που είναι τα πράγματα με τον Veron δυστυχώς το μόνο ακό που έχω για τον Santos είναι να βάζει Ivic αντί Veron.pyrgioths έγραψε:πως τα εχει καταφερει ο φερναντο και με gay εβγαλε τους δυο καλυτερους παιχτες (βιερινια και γκαρσια) και σημερα εβγαλε τον πολυ δραστηριο σορλεν,και δεν εβγαλε τον τραγικο στο β' ημιχρονο κονσεισαο και εκοψε παλι την ομαδα στα δυο,οπως και με τον gay....?(για την αλλαγη του σαβινι,υποθετω πως καποιο προβλημα ειχε ο ιταλος....δεν εξηγητε αλλιως!)να κανει ο ζησης τις αλλαγες![]()
![]()
+απειρο.. Ολο στους αλλους τα φορτωνει. Μια φορα να πει εγω εφταιγα δεν...PARASANDALOS έγραψε:τουλαχιστον ο μπαγιεβιτς εχει τα @@ κ βγαινει κ λεει ναι εγω φταιω για τις γκελες της ομαδουλας του...
ο σαντος ?????????????????????
δε φταιει ο ταπητας φταιει...........
αυτο ειναι που με σκοτωνει...ποιο πολυ..!!!οπως κ ολους μας!!!
+ οσα θεςnikos55 έγραψε:Κατεληξα στο συμπερασμα οτι η εικονα της ομαδας στους τελευταιους αγωνες ειναι αποτελεσμα της καταστασης που επικρατει στα αποδυτηρια. Οσοι εχουν υπαρξει σε ομαδα, ξερουν οτι απο τη στιγμη που χτυπηθει ή αδυνατισει η εικονα του προπονητη, τοτε αρχιζουν πολλα εκφυλιστικα φαινομενα. Οι παιχτες που δεν τον πανε και νιωθουν αδικημενοι θελουν να τον φανε και δεν αποδιδουν τα μεγιστα, ενω ακομα και οι υπολοιποι κανουν σκεψεις του στυλ "αφου αυτος ειναι υπ'ατμον γιατι να προσπαθησω, θα τα δωσω ολα οταν ερθει ο καινουριος για να εδραιωθω στην ενδεκαδα". Γενικα δημιουργειται ενα νοσηρο κλιμα που εχει ως αποτελεσμα οι παιχτες -και κατ'επεκταση η ομαδα- να μην αποδιδουν οσο μπορουν, και να ειναι αδιαφοροι (στο 1ο ημιχρονο με τη Λιβαδεια που η ομαδα αξιζε βραβειο αδιαφοριας, ειχα την αισθηση οτι επιτηδες οι παιχτες δε θελουν να κερδισουν). Κατα τη γνωμη μου πηγη του κακου για τη δημιουργια αυτης της καταστασης υπηρξαν καποιοι δημοσιογραφοι της πολης και μια μικρη μεριδα κοσμου με απαραδεκτες αντιδρασεις, που απο τον Ιουλιο ανευ λογου και αιτιας δημιουργησαν ενα κλιμα γκρινιας, μιζεριας και αμφισβητησης στο προσωπο του προπονητη μας. Αυτην την αμφισβητηση προσπαθησε να εξουδετερωσει ο Ζαγορακης με την προωρη ανανεωση του συμβολαιου του Σαντος, αλλα δεν το καταφερε.
Αυτη ειναι και η μεγαλη απογοητευση του προεδρου μας που τον κανει να φλερταρει με την αποχωρηση απο την ομαδα. Ο Ζαγορακης τον πολεμο του ΠΟΚ τον περιμενε. Αυτο που δεν περιμενε ειναι οτι το οικοδομημα που ειχε στο μυαλο του θα υποστει τις μεγαλυτερες ζημιες εκ των εσω, απο μας τους ιδιους. Οσον αφορα τον προπονητη ηθελε να φερει στον ΠΑΟΚ εναν μινι-Φεργκιουσον ή μινι-Βενγκερ, δηλαδη καποιον με ενα πολυετες πλανο στο μυαλο του για το πως θα λειτουργει και θα παιζει η ομαδα, και το πως θα ενσωματωνονται στην ομαδα τα ταλεντα που θα βγαζουν οι ακαδημιες που ηδη αναπτυσσονται. Αυτος ειναι ο Σαντος, τον οποιο με τοση λυσσα εχουν πεσει να φανε δικοι μας κι αλλοι (εχω βαρεθει να ακουω σκουληκια στο ραδιο να θελουν να φυγει ο Σαντος!!).
Για 2 λογους υπαρχει βασιμη πιθανοτητα ο προεδρος να προτιμησει να φυγει ο ιδιος παρα να διωξει τον Πορτογαλο. 1) Ειναι πολυ δυσκολο να βρει ισαξιο του, ή καποιον παρομοιου στυλ. Εκτος κι αν δωσει παρα πολλα λεφτα, πραγμα που ο ΠΑΟΚ στην παρουσα φαση αδυνατει να κανει. 2) Εδω μπαινει η διαπροσωπικη σχεση και το ποσο αντρικια θελει να φερεται ο Τεο, θελει να τηρησει αυτα που συζητησανε κι αποφασισανε και οχι να τον προδωσει.
Στην αναμπουμπουλα ο λυκος χαιρεται, βρηκαν λοιπον ευκαιρια οι χαμουτζηδες να μας χτυπησουν με τους στημενους Κυρκο-Παπαχαραλαμπους, για να συνεχιστει η εσωστρεφεια και η μουρμουρα στον ΠΑΟΚ προσβλεποντας στην αποχωρηση προπονητη και προεδρου, οποτε θα γλυτωσουν για πολλα χρονια απο την αφεντια μας που ειχε αρχισει να τους ανησυχει. Η κατασταση ειναι πολυ κρισιμη, δεν ξερω αν μπορει ακομα κι ο ιδιος ο Ζαγορακης να σωσει την παρτιδα. Το τι πρεπει να γινει για μενα ειναι μονοδρομος. Συσπειρωση και στηριξη σε προεδρο και προπονητη, ωστε να νιωσουν οι παιχτες ποιος κανει κουμαντο, για να επανελθει η ταξη στα αποδυτηρια και η ομαδα να αρχισει να αποδιδει συμφωνα με τις δυνατοτητες της (ισως χρειαστει να καρατομηθει και καποιος παιχτης). Οσο για στοχους, το κυπελλο και η 2η θεση μια χαρα στοχοι μου φαινονται. Ετσι κι αλλιως το καλοκαιρι θα γινει ξεσκαρταρισμα (λυπηρο παντως να μιλας απο το Σεπτεμβρη για το καλοκαιρι).
Ομολογω οτι δεν καταλαβα τι θελεις να πεις...the_Briton έγραψε: οσο για την κριτικη που κανετε πιο πανω.. εχετε πλακα ... γιατι ειναι τουλαχιστον αστεια...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ.. ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ...ουτε καν ισοπαλια δεν θα φερναμε..
Δηλωσεις μετά το ματς με αστέρα....Retzi έγραψε:+απειρο.. Ολο στους αλλους τα φορτωνει. Μια φορα να πει εγω εφταιγα δεν...PARASANDALOS έγραψε:τουλαχιστον ο μπαγιεβιτς εχει τα @@ κ βγαινει κ λεει ναι εγω φταιω για τις γκελες της ομαδουλας του...
ο σαντος ?????????????????????
δε φταιει ο ταπητας φταιει...........
αυτο ειναι που με σκοτωνει...ποιο πολυ..!!!οπως κ ολους μας!!!