Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από invincible »

Parolos έγραψε:Γιατί το συνεχίζεις και ειρωνευεσαι ρε φίλε?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ειρωνεύομαι εσενα φίλε την όλη κατάσταση πάνε δες λίγο τι γράφει το SDNA και όλα τα σαιτ η Αρσεναλ αν γίνει η μεταγραφή θα πάρει περίπου 800χιλ και ο ΠΑΟΚ 2,5-800χιλ. για αυτό είπα ότι συμφέρει να ανταλλάξεις με Λαριν

Εσενα ουτε σε ξέρω γιατί να σε ονειρευτό. Μην πέφτεις στην παγίδα να μεταφράζεις στο μυαλό σου αρνητικά ότι διαβάσεις . Εμένα ΑΡΔ μου τα είπε αυτά οποτε διαδίδουν όλοι λάθος πληροφορίες. ;)

Αν δεν κάνεις καταγγελία στην ΦΙΦΑ μόνη η ΦΙΦΑ δεν ... σου είπα μου το είπε δημοσιογράφος ΑΡΔ αυτό αλλά το έγραψε και η γαυρέτα.γρ και από κάτω είχε σχόλια του τύπου ότι ΠΑΟΚ τρέχει άλλους στα δικαστήρια οπότε μην λέει τον γαυρο κτλ από αλλόθρησκους... ;)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ξεκολλατε ρε με τα ποσοστα μεταπωλησης.τελειως αδιαφορο θεμα ειναι.ουτως η αλλως αν η αρσεναλ παρει 20% και δικαιουται 30% θα κανει προσφυγη ο γαυρος για να τα παρει η αρσεναλ.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

invincible έγραψε:

Δεν ειρωνεύομαι εσενα φίλε την όλη κατάσταση πάνε δες λίγο τι γράφει το SDNA και όλα τα σαιτ η Αρσεναλ αν γίνει η μεταγραφή θα πάρει περίπου 800χιλ και ο ΠΑΟΚ 2,5-800χιλ. για αυτό είπα ότι συμφέρει να ανταλλάξεις με Λαριν

Εσενα ουτε σε ξέρω γιατί να σε ονειρευτό. Μην πέφτεις στην παγίδα να μεταφράζεις στο μυαλό σου αρνητικά ότι διαβάσεις . Εμένα ΑΡΔ μου τα είπε αυτά οποτε διαδίδουν όλοι λάθος πληροφορίες. ;)

Αν δεν κάνεις καταγγελία στην ΦΙΦΑ μόνη η ΦΙΦΑ δεν ... σου είπα μου το είπε δημοσιογράφος ΑΡΔ αυτό αλλά το έγραψε και η γαυρέτα.γρ και από κάτω είχε σχόλια του τύπου ότι ΠΑΟΚ τρέχει άλλους στα δικαστήρια οπότε μην λέει τον γαυρο κτλ από αλλόθρησκους... ;)
Η καταγγελια εγινε στη FA στην Αγγλια και μετα πηγε στη Φιφα. Στην ιδια υποθεση εκδικαστηκε κ η πωληση στη Φροζινοντε που ειχε την ιδια ρητρα και εκιε.
Δηλαδηλες να συννενοηθηκε ο ΠΑΟΚ με την Φροζινονε να πανε στα δικαστηρια την Αρσεναλ?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Obdulio έγραψε:Tον Τάσο Δώνη, πώς θα τον βλέπατε; Φέτος έκανε χάλια χρονιά στη Γαλλία και θα μπορούσε να αποκτηθεί αρκετά φθηνά (ίσως και ως δανεικός με οψιόν αγοράς). Θα ήταν ένα καλό στοίχημα να πάρει ο ΠΑΟΚ;
Λίγη αξιοπρέπεια ρε φίλε
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

O ΠΑΟΚ υπέγραψε το συμβόλαιο πώλησης με τη Άρσεναλ και μετά έκανε καταγγελία? Δεν στέκει με τίποτα. Άσε που για ένα 10% επί τους όποιου ποσού πώλησης του Άκπομ δεν θα στρεφόσουν εναντίων ενός Βρετανικού κολοσσού. Αυτοκτονικό ιδεασμό θα το έλεγα.
Αυτά τα πράγματα λογικά ανιχνεύτηκαν από το ΤMS όταν οι χειριστές του επεξεργάστηκαν τα στοιχεία της σύμβασης.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

obanebane έγραψε:....
Όταν βλέπεις τέτοιο ποστ από bane πληρώνει 1,01 να έχει πέσει μπινελίκι
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Νέα πρόταση ΠΑΟΚ σε Βιεϊρίνια!
Τα δεδομένα για την παραμονή ή όχι του Πορτογάλου στην Τούμπα

Ακόμα μία κίνηση θέλησης για παραμονή του Αντρέ Βιεϊρίνια στην Τούμπα έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταθέτοντας νέα πρόταση στον ποδοσφαιριστή.

Στον Πορτογάλο είχε γίνει ήδη ακόμα μία πρόταση ανανέωσης συμβολαίου πριν την έναρξη των play off, αλλά ο ίδιος την είχε απορρίψει.

Η καινούρια προσφορά του Δικεφάλου προβλέπει συμβόλαιο για 1+1 χρόνο με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ συν πολλά μπόνους.

Επίσης, ορίζεται ρήτρα μίνιμουμ 15 συμμετοχών έτσι ώστε να ανανεωθεί αυτόματα για έναν ακόμα χρόνο.

Πλέον, το μπαλάκι περνάει στον Βιεϊρίνια από τον οποίο αναμένεται απάντηση…

inpaok
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Πέμ 30 Ιούλ 2020, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

barlow4 έγραψε:ξεκολλατε ρε με τα ποσοστα μεταπωλησης.τελειως αδιαφορο θεμα ειναι.ουτως η αλλως αν η αρσεναλ παρει 20% και δικαιουται 30% θα κανει προσφυγη ο γαυρος για να τα παρει η αρσεναλ.
:lol:

i <3 you
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Εντωμεταξει δε εγινε αλλαγη της ρητρας. Τι κερδος θα ειχε ο ΠΑΟΚ να κανει την ενσταση να πληρωσει 40.000 ευρω η Αρσεναλ?? Λολ
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

paokmaniak έγραψε:
invincible έγραψε:

Η καταγγελια εγινε στη FA στην Αγγλια και μετα πηγε στη Φιφα. Στην ιδια υποθεση εκδικαστηκε κ η πωληση στη Φροζινοντε που ειχε την ιδια ρητρα και εκιε.
Δηλαδηλες να συννενοηθηκε ο ΠΑΟΚ με την Φροζινονε να πανε στα δικαστηρια την Αρσεναλ?
Εγώ ξέρω ότι όλοι σημερα μιλάνε για 20% ενώ είναι 30% γιατί? Ναι φίλε γράφτηκε απο ΑΡΔ αθηναικά ότι έτρεξε την Αρσεναλ ο ΠΑΟΚ και από κάτω είχε σχόλια στο φέιςμπουκ από αλλόθρησκους ότι ορίστε να ποιος είναι ο ΠΑΟΚ κτλ που κατηγορεί τον γαύρο... Εμενα μου το είπε δημοσιογράφος ως 100% έγκυρη πληροφορία. Δεν ξέρω τι παιχτηκε τι παίζετε.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

δεν εγινε καμια καταγγελια ρε σεις, αναφερεται και στην αποφαση, υπαρχει το FIFA TMS Compliance Department που ειναι ελεγκτικος μηχανισμος ακριβως για αυτη τη δουλεια.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

van rooy έγραψε:ΠΑΟΚ: Τι φέρνει ο ερχομός του Σβαμπ

Στην ανάλυση που ανέβασε ένα site περιγράφουν ως δυνατό του σημείο την αντίληψη του χώρου μόνο που σε ότι δείχνουν η αντίληψη του χώρου απο όσο είδα μεταφράζεται σε γιόμες.
Ας προετοιμαστούμε για περισσότερες γιόμες φέτος απο ότι φαίνεται φέρνουμε ειδικό σε αυτές.
Αν μια αντίπαλη ομάδα παίζει με ψηλά την άμυνα η' σε φαση αντεπίθεσης υπαρχει χωρος πίσω απ τους αμυντικούς να εκμεταλλευτει ένας γρήγορος επιθετικός είναι προσόν να μπορείς να του πετάξεις σωστά τη μπάλα. Το ίδιο ισχύει κ για διαγώνιες μακρινές μπαλιές για αλλαγή πλευρας παιχνιδιου που είναι συνηθισμένη μέθοδος ανάπτυξης παιχνιδιου

Αυτό εννοεί η ανάλυση όχι γιόμα έτσι για τη γιόμα. Βεβαια το θέμα ειναι στην Ελλάδα πόσες ομάδες παίζουν ψηλά άμυνα η' πόσες αντεπίθεσεις βγάζουμε. Ελπίζω η επιλογή να έγινε συνειδητά κ τα στοιχεία του να ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού μας που δεν είναι τόσο κατοχής κ κοντινών πασων όπως επί Λουτσεσκου. Επί Φερειρα είναι πιο direct το παιχνίδι μας, η' τουλάχιστον προσπαθεί να ειναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Πέμ 30 Ιούλ 2020, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Tolaros έγραψε:
obanebane έγραψε:....
Όταν βλέπεις τέτοιο ποστ από bane πληρώνει 1,01 να έχει πέσει μπινελίκι

Όχι ρε Τολαρε,απλά γράφτηκε ένα ποστ τρεις φορές και το έσβησα τις δύο. :lol: :lol: :lol: :lol:
Τα μπινελίκια δε τα σβήνω ποτέ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Απο ποτε θα παιρνουμε ως αξιοπιστες πηγες τους αρδ και οχι τις επισημες αποφασεις?
Οι ανθρωποι εχουν αποδειξει περιτρανα οτι ειναι ασχετοι και τεμπεληδες! Και αναφερομαι στους ελληνες αρδ φυσικα!
Αν θες επιβεβαιωση πανε να δεις την δουλεια που κανει ο Doomlord στο τοπικ για την καταταξη του ΠΑΟΚ στην ευρωπη και ποσο απεχουν σε ακριβεια και αξιοπιστια τα αντιστοιχα αρθρα των αρδ...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

invincible έγραψε:
paokmaniak έγραψε:[
Εγώ ξέρω ότι όλοι σημερα μιλάνε για 20% ενώ είναι 30% γιατί? Ναι φίλε γράφτηκε απο ΑΡΔ αθηναικά ότι έτρεξε την Αρσεναλ ο ΠΑΟΚ και από κάτω είχε σχόλια στο φέιςμπουκ από αλλόθρησκους ότι ορίστε να ποιος είναι ο ΠΑΟΚ κτλ που κατηγορεί τον γαύρο... Εμενα μου το είπε δημοσιογράφος ως 100% έγκυρη πληροφορία. Δεν ξέρω τι παιχτηκε τι παίζετε.

Μα ρε ο ΠΑΟΚ δε κερδισε τιποτα η δε μπροουσε να κερδισει τιποτα.
Η υποθεση ηταν μονο για προστιμο. 40000 ευρω. Μηδαμινο δλδ.
Τι θα κερδιζε ο ΠΑΟΚ να παρει προστιμο η Αρσεναλ.

Επισης γιατι πιστευεις τι λεει ο καθε ΑΡΔ και οχι τα επισημα χαρτια της ΦΙΦΑ απο το δικαστηριο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”