Răzvan Lucescu
- Sick Bastard
Re: Răzvan Lucescu
Σαφώς, στο δεύτερο έπρεπε και μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα.
Αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα προπονητή. Ή τουλάχιστον όχι μόνο, είναι και θέμα παιχτών.
Με κόσμο, θέλω να πιστεύω, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.
Αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα προπονητή. Ή τουλάχιστον όχι μόνο, είναι και θέμα παιχτών.
Με κόσμο, θέλω να πιστεύω, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.
- ΑποστόληςΑ
Και παραλίγο να το δεχθούμε.navigator11 έγραψε:Αυτό είναι αλήθεια. Ποδόσφαιρο είναι. Μπορεί να δεχτείς ένα γκολ από το πουθενά και να έχεις ντράβαλα μετά. Οπότε κλείδωσε το ματς με ένα γκολ ακόμα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ακούγοντας από το ράδιο έβγαινε η εντύπωση πως ο ΠΑΟΚ ειχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού παρόλο που έδωσε μέτρα στην τριπολη στο δεύτερο ημίχρονο. Λογικό είναι να πέσει ο ρυθμός του αγώνα ειδικά για μία ομάδα που μέχρι και πριν λίγες ημέρες δε μπορούσε να πάρει τα πόδια της
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Οταν θα φευγει για την Κοτρονε(ς) με μαυρο δακρυ θα κλαιτε.Χαρειτε το οσο κραταει.
- navigator11
- kataramenos5
- navigator11
- ΑποστόληςΑ
ΛΟΥΤΣΟ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΊ ΣΟΥ... ΤΑ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΥΤΣΟΟΟ..

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΥΤΣΟΟΟ..

Ρεάλ για την ακρίβεια, μιας και αυτού του τύπου το transition είναι πιο χαρακτηριστικό των μισητών mereges...
Πρόοδος απ όσα διαβάζω (έχω εμπιστοσύνη στην κρίση και την αντικειμενικότητα του Kostas_Peraia4)...Μπράβο!!!!
Πάμε να συνεχίσουμε τις νίκες την Κυριακή, με την πρώτη μας (επιτέλους) εκτός έδρας στο Πρωτάθλημα...

Πρόοδος απ όσα διαβάζω (έχω εμπιστοσύνη στην κρίση και την αντικειμενικότητα του Kostas_Peraia4)...Μπράβο!!!!
Πάμε να συνεχίσουμε τις νίκες την Κυριακή, με την πρώτη μας (επιτέλους) εκτός έδρας στο Πρωτάθλημα...

Ποτέ δεν έχω εμπιστοσύνη σε όποιον θέλει πάντα να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα...

kat, βάλε γυαλιά για να τα δεις...Άσε και μουσάκι... :ugeek: ...

kat, βάλε γυαλιά για να τα δεις...Άσε και μουσάκι... :ugeek: ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 31 Οκτ 2017, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί βρε συ?
Είχατε καμιά μακροχρόνια διακοπή ρεύματος?
Υ.Γ. Μην βιάζεσαι τόσο πολύ ΜΑΝΙ, κράτα κάνα ποδαράκι για καβάντζα καλού κακού...Χειμώνας έρχεται...

Είχατε καμιά μακροχρόνια διακοπή ρεύματος?

Υ.Γ. Μην βιάζεσαι τόσο πολύ ΜΑΝΙ, κράτα κάνα ποδαράκι για καβάντζα καλού κακού...Χειμώνας έρχεται...