Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
+1 στον απο πανω. Μας συμφερει να υπαρχει δυνατος νιονιος και αν καταφερνουμε να τον κερδιζουμε εμεις και να κοβει βαθμους απτους αλλους ακομα καλυτερα.
Ο λεβεκ λεει θελει παρεα στο δωμάτιο (νοσοκομείου ) κ προετεινε λεει Μποκανι
Αποστολη και Alastor, συμφωνω εν μερει, αλλα σας θυμιζω οτι φετος δεν θα ειναι αντιπαλος μας η κουλα και ο βαζελος (αυτο θελουμε τουλαχιστον)
- ΑποστόληςΑ
Μην το λες. Αυτοί μπορεί να ενωθούν και να σε κάνουν ζημιά. Δεν ξέρουμε τι διαιτησίες θα έχουμε. Μην ξεχνάς ότι στο ΟΑΚΑ δεν μας έδωσαν πέναλτυ και αποβολή. Θα χρειαστούμε όλους τους βαθμούς που μπορεί οπιαδήποτε ομάδα να τους κόψει, με δεδομένο ότι εμάς θα μας κόψει κάποιος βαθμούς η διαιτησία.
Εκτιμώ ότι δεν είναι σωστό να τρολάρουμε παίχτες του Π.Α.Ο.Κ., σχετίζοντας τους με υπερήλικες Αφρικανούς...MANIAKOS έγραψε:Ο λεβεκ λεει θελει παρεα στο δωμάτιο (νοσοκομείου ) κ προετεινε λεει Μποκανι

Υ.Γ. Τι νόμιζες δηλαδή? Μόνο εσύ θα "την λες" στον Μάχη?

Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα είναι πως η κούλα θα παίξει προκριματικά τσουλου και στο κλείσιμο της χρονιάς έδειξαν με το βάζελο ότι είναι καλύτεροι από εμάς αγωνιστικά. Πρέπει να καλοκαίρι να πληρώσουμε πολλά , για να πεις στους 2 αυτούς στην έναρξη του πρωταθλήματος "δε σε βλέπω"sic-4 έγραψε:Αποστολη και Alastor, συμφωνω εν μερει, αλλα σας θυμιζω οτι φετος δεν θα ειναι αντιπαλος μας η κουλα και ο βαζελος (αυτο θελουμε τουλαχιστον)
Και με προπονητές από Κίνα και αμφίβολα Γαλλικά μπακ δεν έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου .
30 ματς δεν τους εβλεπα ρε φιλε...μην λες οτι να ναι... με βιερινια ,ντου και ενα στοπερ τοπ δεν τους βλεπω...
αν φυγει καποιος εκ των τσιμι -λεο εννοειται αντικατασταση...
αν φυγει καποιος εκ των τσιμι -λεο εννοειται αντικατασταση...
demir όταν λες εσύ με Βιερινια , Ντου και τοπ στοπερ
...
κι εγώ λέω "με πολλά λεφτά" ..
το ίδιο δε λέμε;
...
κι εγώ λέω "με πολλά λεφτά" ..
το ίδιο δε λέμε;
-
Συγνώμη ο Λιπι που ειναι στην Κινα είναι παλτό προπονητης...giapas έγραψε:Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα είναι πως η κούλα θα παίξει προκριματικά τσουλου και στο κλείσιμο της χρονιάς έδειξαν με το βάζελο ότι είναι καλύτεροι από εμάς αγωνιστικά. Πρέπει να καλοκαίρι να πληρώσουμε πολλά , για να πεις στους 2 αυτούς στην έναρξη του πρωταθλήματος "δε σε βλέπω"sic-4 έγραψε:Αποστολη και Alastor, συμφωνω εν μερει, αλλα σας θυμιζω οτι φετος δεν θα ειναι αντιπαλος μας η κουλα και ο βαζελος (αυτο θελουμε τουλαχιστον)
Και με προπονητές από Κίνα και αμφίβολα Γαλλικά μπακ δεν έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου .
περιπου το ιδιο ειναι,αλλα ενσταση εχω στο οτι δειξανε καλυτεροι απο εμας...
εγω βλεπω παλι εναν μελισανιδη να κυνηγαει κατι ελευθερους απο οσασουνα και κατι μπακ 33 χρονων απο σεγουντα... και βαζελο να καταστρεφεται...
εγω βλεπω παλι εναν μελισανιδη να κυνηγαει κατι ελευθερους απο οσασουνα και κατι μπακ 33 χρονων απο σεγουντα... και βαζελο να καταστρεφεται...
Μα είπα , "στο τέλος" δείξανε καλύτεροι.Demir έγραψε:περιπου το ιδιο ειναι,αλλα ενσταση εχω στο οτι δειξανε καλυτεροι απο εμας...
Επίσης δεν είπα ότι μάλλον θα είμαστε καλύτεροι του χρόνου απο βαζελο. Λογικά θα είμαστε. Όχι όμως ότι δε τους βλέπουμε. Πρέπει να ανέβουμε πολύ για να φτάσουμε εκεί. Μακάρι να γίνει αλλά δε το πιστεύω an δε πέσει χρήμα.
Ο βάζελος έχει λόγο να πέσει σε ποιότητα λόγω οικονομικών. Και πάλι όμως η φανέλα είναι βαριά για να πεις δε σε βλέπω. Τουλάχιστον για την ώρα.
Η κούλα που θα φτιάξει και γήπεδο τώρα, δεν έχει καμία λογική να πέσει σε ποιότητα. Το αντίθετο περιμένω , αν και όχι κάτι θεαματικό.
Εγώ ήθελα ένα δυνατό δικό μας μπάσιμο για να μπούμε ξεκάθαρο φαβορί.
Η κούλα που θα φτιάξει και γήπεδο τώρα, δεν έχει καμία λογική να πέσει σε ποιότητα. Το αντίθετο περιμένω , αν και όχι κάτι θεαματικό.
Εγώ ήθελα ένα δυνατό δικό μας μπάσιμο για να μπούμε ξεκάθαρο φαβορί.
Ακομα νωρις ειναι...αγ κ όπως το φαντάζομαι χοντρό χρήμα δν προβλέπεται...
Η κουλά θα περιμένει τν κλήρωση...
Ο βαζελος θα ναι ενα απέραντο φρενοκομείο....
Η κουλά θα περιμένει τν κλήρωση...
Ο βαζελος θα ναι ενα απέραντο φρενοκομείο....