Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Ettien, συμφωνώ για το εξτρέμ. Πιστεύω ότι ο Γκάρυ είναι καταπληκτικό παιδί και καλός χαρακτήρας, που όμως δε δείχνει έτοιμος για να είναι βασικός και αναντικατάστατος. Ο Ρόλος του 3ου εξτρέμ, που έχει λιγότερη πίεση, αλλά μεγάλο αγωνιστικό χρόνο, του ταιριάζει καλύτερα. Ποιοτικά εξτρέμ υπάρχουν πολλά στην αγορά και σε νορμάλ τιμές, σε αντίθεση με το Φορ, που θα ζοριστούμε. Ελπίζω να πάμε σε κίνηση ουσίας και όχι εντυπωσιασμού στο Φορ.
- Chuck Norris
Ο Garry πέρσι ήταν από τους καλύτερους μας παικτες ! Όχι και να παει αναπληρωματικός αυτη η μανία για το καινούριο πια...
Καλός παίκτης ο Μπομπαντίγια, αν τον δεί κάποιος ως μια επιπλέον λύση ενίσχυσης αλλά δεν νομίζω ότι κάνει την διαφορά, χώρια που είναι πανακριβος.
Παιδια δεν ξέρω αν τον έχετε παρακολουθήσει απο τοτε ή έχετε μείνει σε εκείνη την εικονα...ilovegame27 έγραψε:che4 έγραψε:Ρε παιδιά ο μπομπαντιλια που έπαιζε στον Ρούλη θα αναβαθμίσει τον ΠΑΟΚ
Με νιώθεις αδερφέ
Ο ´χοντροσ´ μας κανει για τα καλα. Κανόνι και πολυ καλος στην κατοχή
Κλειδωστε τις μεταγραφες μεχρι να τελειωσει το παιχνιδι της τεταρτης,παλι ολους αχρηστους θα τους βγαλουμε και θα θελουμε αλλους.
σωστός ο μπανε
Ο γκαρι πέρσι μας εβγαλε τσουλου μαζι με όλους βεβαια αλλα ήταν σχεδόν ο κορυφαίος και φέτος ειναι για παγκο θα τρελαθώ
Το έγραψα ακριβώς εετσι και πριν μερικές μερα όταν ελεγα το απλό οτι με γκαρι κάμπος και παγκο ζαιρο μυστα εχουμε την καλύτερη τετράδα εξτρεμ και δείτε τι έχουν οι άλλοι στον παγκο και εμεις θα εχουμε γκαρι
Ο γκαρι πέρσι μας εβγαλε τσουλου μαζι με όλους βεβαια αλλα ήταν σχεδόν ο κορυφαίος και φέτος ειναι για παγκο θα τρελαθώ
Το έγραψα ακριβώς εετσι και πριν μερικές μερα όταν ελεγα το απλό οτι με γκαρι κάμπος και παγκο ζαιρο μυστα εχουμε την καλύτερη τετράδα εξτρεμ και δείτε τι έχουν οι άλλοι στον παγκο και εμεις θα εχουμε γκαρι
Πιστεύω ότι απο αυτούς που ακούγονται και δεν ακούγονται οι παίκτες που συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες και μπορούν να κάνουν διαφορά είναι:
1. Γκουστάβο Μπόου
2. Χούντελααρ
3. Ατσού
Ιν Λούμπος γουι τράστ.
1. Γκουστάβο Μπόου
2. Χούντελααρ
3. Ατσού
Ιν Λούμπος γουι τράστ.
- ilovegame27
Τον έχω δει σε αγώνες αλλά δεν νομίζω ότι μας αλλάζει επίπεδο!
Απλά είναι καλός για τα κιλά του!
Επίσης είναι υπερτιμημένος και πανάκριβος μπορείς να βρεις πολύ καλύτερο και με λιγότερα χρήματα
Επίσης είναι υπερτιμημένος και πανάκριβος μπορείς να βρεις πολύ καλύτερο και με λιγότερα χρήματα
Αν θελετε να δειτε τι μπορει να κανει ο Μπομπαντιγια,δειτε ολο το περσινο παιχνιδι της Αουγκσμπουργκ μεσα στο βελιγραδι με την Παρτιζαν.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Για θυμίστε μου αδέρφια,ο νυν προπονητης μας,πού επαιζε πριν έρθει στον ΠΑΟΚ;ilovegame27 έγραψε:che4 έγραψε:Ρε παιδιά ο μπομπαντιλια που έπαιζε στον Ρούλη θα αναβαθμίσει τον ΠΑΟΚ
Με νιώθεις αδερφέ
Και τι λέγαμε όταν ηρθε;
Ξεχειλίζαμε απο ενθουσιασμο οι ξερόλες,ε;
Παικτάρα απ'τις λιγες για τα δεδομενα μας ο Παραγουανός,τανκ πραγματικο!
- ilovegame27
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Για θυμίστε μου αδέρφια,ο νυν προπονητης μας,πού επαιζε πριν έρθει στον ΠΑΟΚ;ilovegame27 έγραψε:che4 έγραψε:Ρε παιδιά ο μπομπαντιλια που έπαιζε στον Ρούλη θα αναβαθμίσει τον ΠΑΟΚ
Με νιώθεις αδερφέ
Και τι λέγαμε όταν ηρθε;
Ξεχειλίζαμε απο ενθουσιασμο οι ξερόλες,ε;
Παικτάρα απ'τις λιγες για τα δεδομενα μας ο Παραγουανός,τανκ πραγματικο!
Αργεντινός είναι αλλά αν σας ικανοποιεί για μεγάλο φορ εγώ πάω πάσο
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Παραγουανός που γεννηθηκε στην Αργεντινη με συμμετοχες στην Εθνικη Παραγουαης φιλε μου.και μακάρι να είναι ο εκλεκτός...
-
panpangr77
Συμφώνω πλήρως μακρία από τον χοντρό, προσωπικα προτιμώ τον Σέντερ φορ της Φιορεντινα ,νομίζω πως είχε παίξει με ΑΕΚ πολύ μικρός ή στον Πανθρακικό .Ο Μπουμπακάρ είναι παίκτης που δεν έχουμε αυτή την στιγμή στα Σέντερ φορ.ilovegame27 έγραψε:Τον έχω δει σε αγώνες αλλά δεν νομίζω ότι μας αλλάζει επίπεδο!
Εναλλακτικά ο Jose o Βραζιλιάνες είναι μια χαρά.
- ilovegame27
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Παραγουανός που γεννηθηκε στην Αργεντινη με συμμετοχες στην Εθνικη Παραγουαης φιλε μου.και μακάρι να είναι ο εκλεκτός...
Πάω πάσο!!!!
Αφού σας ικανοποιεί εσάς απλά βλέπετε και λίγο αργεντινή και Βραζιλία μεριά έχει παιχτράδες που τον χοντρό τον έχουν για ΠΡΩΙΝΟ