10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από anekfrastos »

Odi έγραψε:Η ομάδα ούτε πρεσσάρει,ούτε μαρκάρει,ούτε δημιουργεί,ούτε συνδυασμούς βγάζει.Πως διάολο βλέπετε καλοδουλεμένη ομάδα απορώ.

Επίσης αν είμαστε πρώτοι στις πάσες και το 1/3 αυτών είναι στην άμυνα μας να το βράσω.

Και όχι δεν στέκει,γιατί εμείς ούτε περιπτώσεις "rest" έχουμε,ούτε ελαφρείς τραυματισμούς μια δυο εβδομάδων,Θλάσεις β βαθμού έχουμε.
OK, άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

Odi έγραψε:Η ομάδα ούτε πρεσσάρει,ούτε μαρκάρει,ούτε δημιουργεί,ούτε συνδυασμούς βγάζει.Πως διάολο βλέπετε καλοδουλεμένη ομάδα απορώ.

.
αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν παίζει ο berbatov . εγώ μιλάω για την ομάδα χωρίς βέρμπα και χωρίς τραυματίες.

όταν παίζει ο βέρμπα τι περιμένεις? να έχεις ένα συμπαίκτη που περπατάει και κουνάει τα χερια για να τρέξετε οι άλλοι να πρεσάρετε δεν έχει νόημα... απλά χαλάει όλο το κλίμα
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Η ομάδα είναι σ γενικές γραμμές αυτή που περίμενα να δω με βάση τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις του καλοκαιριού... με τη διαφορά ότι δεν περίμενα έναν τόσο ανέτοιμο Μπερμπάτοφ.
Απο κει και πέρα η θέση της δυσχεραίνεται από τον πόλεμο που κάνουν οι ίδιοι οι οπαδοί της ομάδας στον προπονητή και τους παίκτες, την ρευστότητα που επικρατεί στα διοικητικά και την αναστάτωση που δημιουργεί όλο αυτό το πράγμα. Πιστεύω ότι έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς εξαίτίας αυτού του γεγονότος.

Τον ΠΑΟΚ τον περίμενα τριτο-τέταρτο πριν τον Μπερμπάτοφ, τον περίμενα οριακά δεύτερο με τον Μπερμπάτοφ αλλά με βάση τον Μπερμπάτοφ που βλέπουμε αλλά και την περιρέουσα ατμόσφαιρα η τέταρτη θέση είναι ρεαλιστική, ειδικά όταν δεν έχει ενισχυθεί τον Γενάρη που ήταν επιβεβλημένο.

Και πριν ακόμα να κριθεί τίποτα εμείς θα έχουμε οσιαστικά ήδη ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ τις οποιες πιθανότητες θα είχαμε για την επίτευξη των στόχων...νομίζω είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Odi έγραψε:Η ομάδα ούτε πρεσσάρει, ούτε μαρκάρει, ούτε δημιουργεί, ούτε συνδυασμούς βγάζει. Πως διάολο βλέπετε καλοδουλεμένη ομάδα απορώ.
Odi, είσαι ακόμη φαντάρος;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Όχι εδώ και λίγους μήνες Στέφανε..Γιατί;

Έγινε παίδες,για τα δεινά και για την εικόνα της ομάδας φταίει ο Μπερμπάτοφ που περπατάει και χαλάει το κλίμα.. :lol: :lol: Άλλωστε στα τόσα ματς που δεν ξεκίνησε βασικός,η ομάδα έθελξε με την απόδοση της και τον καταιγιστικό ρυθμό της..Στα τόσα κλαρίνα που κάναμε και φέτος στα διάφορα χωριά..Αν θέλετε βάζουμε και στατιστικά στοιχεία στοιχεία στην εξίσωση,για να δείτε πως είτε παίζει ο Βούλγαρος,είτε όχι το ίδιο χάλι είμαστε εδώ και πόσο καιρό.

Βέβαια ούτε λέξη για το προπονητικό τιμ που βάζει μέσα ανέτοιμους παίκτες σε άλλες θέσεις από αυτές που αγωνίζονται..Που άλλαξε σύστημα μεσούσης της περιόδου,που δοκίμαζε 756 διαφορετικά σχήματα,ακόμη και όταν υπήρχαν υγιείς παίκτες για να αποκτήσουν χημεία..

Ειλικρινά απορώ αν βλέπετε τα παιχνίδια της ομάδας.Όταν δηλαδή παίζει ο Αθανασιάδης δεν θάβεται από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας;Συνέλθετε λίγο..Η ομάδα δεν βλέπετε πόσο καιρό τώρα,δεν μπορεί να φταίει ένας παίκτης.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Odi έγραψε:Όχι εδώ και λίγους μήνες Στέφανε..Γιατί;
Καλός πολίτης λοιπόν. :D
Γιατί κι εγώ έχω αυτήν εδώ την απορία:
Odi έγραψε: Ειλικρινά απορώ αν βλέπετε τα παιχνίδια της ομάδας.
Δηλαδή, να μου πεις ότι δεν παίζουμε το ίδιο (καλό ή άσχημο) όλο το ενενηντάλεπτο (που δεν το κάνει καμία ομάδα στον πλανήτη. αλλά λέμε), να το καταλάβω.
Τί να σου πω να δεις; Το εντός ματς με την Καλλονή στο κύπελλο; Το εντός με τον ΠΑΣ; Το ματς με τον Ατρόμητο; Το δεύτερο ημίχρονο με Πανιώνιο; Τα πρώτα εικοσάλεπτα του χθεσινού; Όλα ματς «τώρα τελευταία», που ούτε καν ζορίστηκα να θυμηθώ.
Τί είναι αυτή η «καλή μπάλα» που δεν βλέπετε βρε μάγκες, πείτε μας κι εμάς με ΕΝΑ παράδειγμα. Όχι ένα ματς. Μία ΟΜΑΔΑ. Που να παίζει σούπερλιγκ και να παίζει όπως θα ήθελες να δεις εσύ τον ΠΑΟΚ. Χωρίς να μπλέξεις μπάτζετ, χωρίς διαιτησία (που σε πάει στο καρφί και στο πέταλο), χωρίς να έχει ματς Κυριακή-Πέμπτη επί τρεις μήνες, χωρίς τραυματισμούς (που εν μέρει οφείλονται στο Κυριακή-Πέμπτη). Να την δω κι εγώ αυτήν την ομάδα (που τις βλέπω όλες λίγο-πολύ, αλλά λέμε), να χαρεί το ματάκι μου και να σταματήσω να βλέπω την Ράγιο Βαγεκάνο. :lol:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

pilotos έγραψε: Σήμερα πήγαν να του κόψουν την μπάλα, δεν τα βλέπετε;
Έκλαιγε στον πάγκο από τους πόνους.
Μερικούς ειλικρινά δε σας κατανοώ
Ρε νικολα κ πιλοτε, ειλικρινα απορω, δλδ ειδατε κ ξαναειδατε αυτο το βιντεο και συνεχιζετε να πιστευετε οτι τραυματιστηκε απ'τη σχαρια της γριας που εδιωξε τη μπαλα και μετα βρηκε την επικαλαμιδα του συμπαικτη της?

Ή ξερω γω, απ'οσα μαρκαρισματα βλεπουμε σε τοσα ματς, το θεωρειτε αυτο προσπαθεια για κοψιμο μπαλας?

Μην προσπαθουμε με το στανιο να βρουμε μια γιγαντιαια δικαιολογια για ολα..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Με τάπες από πίσω είναι χάιδεμα...

Εκτός από δολοφονικό είναι και αντισυναδελφικο
SM-N9005
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Δε μου απαντας ομως..

1. Δλδ βλεπεις οτι βρισκει αυτον και οχι τη μπαλα?
2. Αντιστοιχες προσπαθειες τζιολη και κατσε πανω στη μπαλα δεν εχεις δει?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Λίγες κάρτες έχουν πάρει αυτοί που λες; ειδικά ο κάτσε χαζό τον ανεβάζαμε, χαζό τον κατεβαζαμε

Κι όταν περνάν κάρτες μόνο για πρόθεση τουμπεκί όλοι μας...
Κι ας μην έβρισκαν αντίπαλο
SM-N9005
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 15 Φεβ 2016, 18:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

stephanos έγραψε:
Odi έγραψε:Όχι εδώ και λίγους μήνες Στέφανε..Γιατί;
Καλός πολίτης λοιπόν. :D
Γιατί κι εγώ έχω αυτήν εδώ την απορία:
Odi έγραψε: Ειλικρινά απορώ αν βλέπετε τα παιχνίδια της ομάδας.
Δηλαδή, να μου πεις ότι δεν παίζουμε το ίδιο (καλό ή άσχημο) όλο το ενενηντάλεπτο (που δεν το κάνει καμία ομάδα στον πλανήτη. αλλά λέμε), να το καταλάβω.
Τί να σου πω να δεις; Το εντός ματς με την Καλλονή στο κύπελλο; Το εντός με τον ΠΑΣ; Το ματς με τον Ατρόμητο; Το δεύτερο ημίχρονο με Πανιώνιο; Τα πρώτα εικοσάλεπτα του χθεσινού; Όλα ματς «τώρα τελευταία», που ούτε καν ζορίστηκα να θυμηθώ.
Τί είναι αυτή η «καλή μπάλα» που δεν βλέπετε βρε μάγκες, πείτε μας κι εμάς με ΕΝΑ παράδειγμα. Όχι ένα ματς. Μία ΟΜΑΔΑ. Που να παίζει σούπερλιγκ και να παίζει όπως θα ήθελες να δεις εσύ τον ΠΑΟΚ. Χωρίς να μπλέξεις μπάτζετ, χωρίς διαιτησία (που σε πάει στο καρφί και στο πέταλο), χωρίς να έχει ματς Κυριακή-Πέμπτη επί τρεις μήνες, χωρίς τραυματισμούς (που εν μέρει οφείλονται στο Κυριακή-Πέμπτη). Να την δω κι εγώ αυτήν την ομάδα (που τις βλέπω όλες λίγο-πολύ, αλλά λέμε), να χαρεί το ματάκι μου και να σταματήσω να βλέπω την Ράγιο Βαγεκάνο. :lol:
Στέφανε αν ανατρέξεις στα topic των παιχνιδιών που αναφέρεις,θα δεις πως έχω την ίδια άποψη με εσένα.

Τώρα,αν το πάμε παρακάτω έχω να σε ρωτήσω.Στο πρώτο ημίχρονο π.χ με τον Ατρόμητο ήμαστε τρομεροί.Στο δεύτερο χώμα.Μπορείς να εξηγήσεις γιατί;

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί ακόμη και όταν δεν είχαμε τόσους τραυματισμούς δεν είχαμε έναν βασικό κορμό και ένα σταθερό τρόπο παιχνιδιού;

Επίσης πάμε στο κομμάτι της διαχείρισης των παικτών.Εκεί και αν γίνεται το πάρτυ.Συνεχόμενα 90λεπτα σε πολλούς παίκτες και παραγκωνισμός στους υπόλοιπους.Το πιο απλό παραδειγμα είναι ο Ζάιρο.Μέχρι πριν 2 μήνες δεν υπήρχε καν και ξαφνικά τον πέταξε στα βαθιά.

Δεύτερο παράδειγμα ο Σάμπο.Τον έβαζε όταν ήταν χώμα,τον εξέθεσε και μόλις πήγε να δείξει κάτι,τον έθαψε.Γιατί;

Για να μην πω για τον Κάτσε,για τον Αντόνις (που είναι ακόμη ανενεργός),το ξεζούμισμα του Μακ και του Ροντρίγκεζ.

Από την ομάδα μου δεν θέλω να βλέπω 90λεπτα και μαγεία.Θέλω όμως να είναι μια σοβαρή ομάδα,με προσατολισμό και αγωνιστική πειθαρχεία.Αντ αυτού,βλέπω πολλές φορές ένα τουρλουμπούκι (χθες επί 70 λεπτά),στην Ξάνθη που έπρεπε να χάνουμε 3-0 στο 20λεπτο και άλλα πολλά που μου έρχονται στο μυαλό.
Άβαταρ μέλους
stephanos

simba έγραψε:
pilotos έγραψε: Σήμερα πήγαν να του κόψουν την μπάλα, δεν τα βλέπετε;
Έκλαιγε στον πάγκο από τους πόνους.
Μερικούς ειλικρινά δε σας κατανοώ
Ρε νικολα κ πιλοτε, ειλικρινα απορω, δλδ ειδατε κ ξαναειδατε αυτο το βιντεο και συνεχιζετε να πιστευετε οτι τραυματιστηκε απ'τη σχαρια της γριας που εδιωξε τη μπαλα και μετα βρηκε την επικαλαμιδα του συμπαικτη της?

Ή ξερω γω, απ'οσα μαρκαρισματα βλεπουμε σε τοσα ματς, το θεωρειτε αυτο προσπαθεια για κοψιμο μπαλας?

Μην προσπαθουμε με το στανιο να βρουμε μια γιγαντιαια δικαιολογια για ολα..
Βασικά τίποτα δεν φαίνεται από αυτή την κάμερα.
Εικόνα

Εφόσον μετά τον τραυματισμό πιάνει τον τετρακέφαλο, υποθέτω ότι ο Καρασαλίδης τον βρήκε με το γόνατο πάνω στο μπούτι. Πάντως η κίνηση του Μπαρτολίνι είναι για κάρτα, βρίσκει ή όχι τον παίκτη.

Όσο για τη φάση του γκολ, αν βρισκόταν στο πρώτο δοκάρι και ο Μύστα στο δεύτερο, θα ήμουν σίγουρος ότι επηρεάζει τη φάση. Αλλά είναι και οι δύο στο δεύτερο, ενώ ο τερματάς έχει μείνει στο πρώτο. Δηλαδή ο τερματάς είδε τον Μπερμπάτοφ στο δεύτερο δοκάρι και δεν έκανε καν κίνηση γιατί επηρεάστηκε; :lol:
Βέβαια η φάση είναι στην κρίση του διαιτητή και - ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις - όταν η φάση αφορά στον ΠΑΟΚ, η απόφαση είναι κατά 90% εναντίον του.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τελικα παντως, τα 5 συνεχομενα...δεν τα εβγαλε... :cry:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

pilotos έγραψε:Λίγες κάρτες έχουν πάρει αυτοί που λες; ειδικά ο κάτσε χαζό τον ανεβάζαμε, χαζό τον κατεβαζαμε
Don't get me wrong, δε λεω οτι ο τροπος που παει στη φαση δεν ειναι για φαουλ αλλα οχι να λεμε οτι τον βρηκε, οτι τον σαπισε ή οτι ηταν για κοκκινη..

Φιλικα στο λεω, βλεπεις με πολλες παρωπιδες τις φασεις..

δες που ειναι το ποδι του μπερμπα..
Εικόνα

Α τωρα το δα, αυτο π λεει ο στεφανος, o Καρασαλιδης τον βρήκε με το γόνατο πάνω στο μπούτι
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Με τέτοιο χτύπημα στον τετρακέφαλο πάλι καλά έπαθε μόνο θλάση και δεν έπαθε τίποτα χειρότερο.

Geo κακία αυτό που έγραψες..Τρώει γερό χτύπημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”