Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από Sick Bastard »

paok87 έγραψε:Πώς θα διορθώσει ρε παιδιά την ομάδα; Αφού το έχει δηλώσει πολλάκις ότι ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ τακτική.
Ποιός το έχει δηλώσει;
Που;
Πόσες φορές;
Λίνκ έχεις να μας δώσεις για του λόγου το αληθές ή όχι;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να σου πω ρε sick ,οτι και να λεμε για την ποιοτητα της δημοσιογραφιας,οσο δικιο και αν εχουν καποιοι φιλοι σε πολλα,δεν μπορω να πιστεψω οτι ανθρωποι που ως δουλεια εχουν να παρακολουθουν καθημερινα προπονησεις ετσι ξαφνικα τους ηρθε να γραψουν οτι δεν βλεπουν τακτικη γιατι δεν εβρισκαν αλλο τροπο να κανουν κακο στην ομαδα.Παραλληλα ολως τυχαιως την ιδια δηλωση εκανε και πρωην παικτης του αλλα αντε να πω οτι και αυτος ειχε προηγουμενα λογω μη χρησιμοποιησης, πες μου εσυ τι βλεπεις προπονητικα εδω και 8 μηνες στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

markos4 έγραψε:
eorptol έγραψε:Μαρκος μην διαβαζεις δεν σε υποχρεωνει κανεις οπως δεν διαβαζω και εγω τις επιστημονικες σου αναλυσεις
Αν εισαι κατω των 15 ετων παω πασο,αν εισαι μεγαλυτερος τοτε κριμα.
Αστο κουραζεις και κουραζω κι εγω μαζι σου.
Η προηγούμενη δημοσίευσή σου διαγράφηκε. Σε περίπτωση που επαναλάβεις την επιθετικότητά σου με άσεμνους χαρακτηρισμούς για τα λεγόμενα συνοπαδού μας, θα υπάρξουν περαιτέρω κυρώσεις. Μπορείτε και επιβάλλεται να διαφωνείτε σε πιο κόσμια πλαίσια.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

joshua έγραψε:Να σου πω ρε sick ,οτι και να λεμε για την ποιοτητα της δημοσιογραφιας,οσο δικιο και αν εχουν καποιοι φιλοι σε πολλα,δεν μπορω να πιστεψω οτι ανθρωποι που ως δουλεια εχουν να παρακολουθουν καθημερινα προπονησεις ετσι ξαφνικα τους ηρθε να γραψουν οτι δεν βλεπουν τακτικη γιατι δεν εβρισκαν αλλο τροπο να κανουν κακο στην ομαδα.Παραλληλα ολως τυχαιως την ιδια δηλωση εκανε και πρωην παικτης του αλλα αντε να πω οτι και αυτος ειχε προηγουμενα λογω μη χρησιμοποιησης, πες μου εσυ τι βλεπεις προπονητικα εδω και 8 μηνες στο γηπεδο.
Ποιός παίχτης του;
Γιατί και ο Γιάννου, έλεγε για τον Μπόλονι, τα μύρια όσα. Ποίος; Ο Γιάννου, η τελευταία τρύπα του ζουρνά.
Εγώ ρώτησα τον φίλο, που είδε ότι ο ίδιος ο Στέφενς, όπως μας είπε, λέει συνέχεια ότι δεν κάνει τακτική. Ρωτάω και ζητάω λινκ καθώς δεν το χω διαβάσει πουθενά και μου έκανε εντύπωση.
Αυτό δε με την τακτική, είναι ακριβώς το ίδιο με τι περίφημες ''θλάσεις του Μπόλονι''.

Ναι, χθες έκανε λάθη ο Χουμπ, στην αρχική 11αδα. Από αυτό, μέχρι την προπαγάνδα του δεν κάνει τακτική και την εικόνα παλαιμάχων που έβγαλε η ομάδα (ίδια σχεδόν με τον γαύρο), η απόσταση είναι τεράστια. Αυτό, όποιος θέλει να το καταλάβει καλώς, όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί, πάλι καλώς.

Δύο πραγματάκια απλά για το όλο ζήτημα. 1. Πως γίνεται η μη-τακτική και η χαλαρότητα και το περπάτημα μέσα στο γήπεδο,να εμφανίζεται βδομάδα παρά βδομάδα και μόνο στα τελευταία τρία εκτός έδρας και 2ο οι χτεσινές δηλώσεις Κλάους (οι πρώτες με πραγματικά αρχηγικό τόνο) που ουσιαστικά είπε ότι οι ευθύνες βαραίνουν τους παίχτες.

Εγώ δεν πρόκειται να μπω σε αυτό το γαϊτανάκι συγκρίσεων και ούτε πρόκειται να αναπαράγω τις μλκς του Κόλκα και των συν αυτώ περί τακτικής και λ@@τσες. Έχω γράψει κατ επανάληψη, ότι η ομάδα έχει άλλου είδους μεγαλύτερα προβλημάτα όσον αφορά στη λειτουργία της και μιλάω γενικά (αλλά όχι αόριστα, μπορώ να γίνω πολύ πιο συγκεκριμένος) αλλά δεν χρειάζεται.

Απ ότι φαίνεται, ο περιούσιος λαός, φαίνεται να έχει τσιμπήσει την προπαγάνδα της μη-τακτικής (απ αυτούς που σκίζει τα ιμάτιά του, ότι δεν διαβάζει/ακούει ποτέ) οπότε και alea jacta est.

Καλή τύχη σε όλους μας.

Sick... pls!

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εσυ δηλαδη ειδες προβλημα στην αγωνιστικη εικονα της ομαδας μονο στα 3 τελευταια εκτος και μην κολλας στις λεξεις,χεστηκα για το αν το προβλημα ειναι το αν κανει τακτικη.Εγω ξερω οτι απο την αρχη της χρονιας βλεπω το ιδιο αναρχο,τουρλουμπουκι μεσα στο γηπεδο που μασκαρευεται απο το τρομερα χαμηλης ποιοτητας πρωταθλημα ενα πρωταθλημα που σχεδον την ιδια αγωνιστικη πορεια ειχε και ο ΠΑΟΚ του δωνη παιζοντας μαλιστα με τον ρομπερ και λοιπους παικταραδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 10 Φεβ 2014, 09:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Όχι, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, έλα τώρα.
Οι μεταπτώσεις τις ομάδας (που στη Ν.Σμύρνη δεν ήταν για να χάσει με τίποτα) βγάζουν μάτι. Ας αποφασίσει ο δίνων γραμμή, η ομάδα κάνει τακτική βδομάδα παρά βδομάδα;

Οφτόπικ. Ντίνο, εντάξει,λίγο έλεος, δεν έβρισα κανέναν,εκφράσεις είναι, πολύ φίλικα πραγματικά, δεν είναι φόρουμ των λουλουδιών και τις ανθοφορίας, για μπάλα και ΠΑΟΚ μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Μπορούμε να μιλάμε για μπάλα, αλλά να κρατάμε τα προσχήματα, ρε συ! Ας σεβαστούμε το σοβαρό ενδεχόμενο να μας διαβάζουν και σχετικά μικρά παιδιά. Άλλαξε κανένα γράμμα, κάνε κάποιο αναγραμματισμό, βάλε παπάκια, βγάλε φωνήεντα... υπάρχουν τρόποι να την πεις τη λέξη που θέλεις και αυτή να μην ηχήσει τόσο βαριά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καμια μεταπτωση δεν εχει η ομαδα, ακριβως την ιδια εικονα εχει σε ολα τα παιχνιδια.Τραγικη αμυνα χαρα του καθε πικραμενου,σεντρα και αγιος ο Θεος και φυσικα καποιες μεμονομενες καλες ενεργειες απο παικτες που κοστιζουν οσο το συνολικο μπατζετ αντιπαλων ομαδων.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Έγινε, οκ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν και δεν εισαι απο τα ατομα που θελω να μπω σε αντιλογο δυστυχως απο την αρχη της χρονιας δεν εχεις χρησιμοποιησει ουτε ενα αγωνιστηκο επιχειρημα παρα μονο ευφυολογηματα ειτε για τους δημοσιογραφους,ειτε για τους αμπαλους οπαδους,ειτε για τους διοικουντες,χρησιμοποιοντας ως αλοθι μονο το ονομα του Στεφενς καθως βλεπεις πεζαμε μπαλλαρα με καραγκαντηδες στην τουμπα με πλατανιες στην τουμπα με εργοτεληδες στην τουμπα με βεροιες στον αρβανιτιδη με παναιτωολικους μεσα,εξω και ξαφνικα αρχισαν οι μεταπτωσεις στα τελευταια 3 παιχνιδια...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Και δωστου οι γιομες απο Γλυκο (που υποτιθεται μια μεγαλη ομαδα με κατοχη κ επιθετικοτητα ποτε δε ξεκιναει με γιομες απ'τον τερματα, παντα η μπαλα χαμηλα ν ξεκινησει η επιθεση απο πισω...)
Και δωστου οι ατελειωτες γιομες απο Τζαβελλα-Κατσουρ απηυδυσμενοι που δεν εχουν επιλογες, αφου αλλαξουν 3-4 πασες μεταξυ τους..
Και δωστου το στατικο παραλληλο ποδοσφαιρο με τη μπαλα τις μισες φορες να γυρναει πισω..
Και δωσε σεντρες 20 μετρα εξω απ'την περιοχη στους δυο αντε τρεις που μπορει να εχουμε μεσα..

Παλι καλα που ηταν κανας Βουκιτς, κανας Λουκας κ τα στημενα και πηραμε αρκετα ματς, γτ αλλιως βρωμα η κατασταση...

Οντως Sick, ποιος μπορει να τολμησει να αντιπαρατεθει στα ξεκαθαρα αποτελεσματα της τακτικης που διδασκει..

Υ.Γ. Τουλαχιστον πηραμε μια γευση πως ειναι το πραγματικο ολλανδικο μοντελο...Απ'τον 'λιγο' Αναστασιου :shock:

Ετσι ειναι ρε joshua, τωρα τελευταια βγηκαν ολα.. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 10 Φεβ 2014, 09:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Φίλε sick, σε ερωταπαντήσεις δημοσιογράφων δήλωσε ότι επαφίεται στο ταλέντο των παικτών του.
Αυτό αρκεί για αυτόν φαίνεται.
Και να συμφωνήσω με Josh, τί πραγματικά σε κάνει να πιστεύεις ότι δουλεύει τακτική;
Τα όβερλαπ που τα κάνει μέχρι και ο Παράσχος;

Το δυσκολότερο κομμάτι σε ποδοσφαιρική τακτική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, έχει να κάνει με τις αποστάσεις των γραμμών μεταξύ τους. ΟΛΑ μα ΟΛΑ σε άμυνα και επίθεση ξεκινάνε από αυτό. Βλέπεις καμία διόρθωση;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Και ποιός προπονητής δεν επαφίεται στο ταλέντο των παιχτών του; Γιατί αυτό που λες τώρα, λίγη έως ελάχιστη σχέση έχει με αυτό που είπες πριν.

Έγινε παιδιά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είπα, διάθεση για να μπω σ αυτό το γαϊτανάκι δεν έχω.
Πάντως, αν έκανε αυτό το όνομα που εγώ (ίσως και άλλοι) χρησιμοποιώ σαν άλλοθι, χωρίς να δουλεύει τακτική στις ομάδες του (εκτός κι τώρα στα 60 του είπε, δεν -λουλουδιάζεται- που θα κάνω εγώ τακτική στον ΠΑΟΚ) πρέπει να είναι ένα κράμα Μουρίνιο-Χαπελ-Φέργκιουσον.

Και κάτι ακόμα τελευταίο που θα το ξαναπω.
Ο Κλάους, ο καλύτερος παιχτης μας, μετά τον Γλύκο χθες, έκανε κάποιες αντρίκιες δηλώσεις που δεν τιμούν κανένα συμπαίχτη του, αντιθέτως, εκθέτουν άπαντες που μιλούν για μη-τακτική και άλλα τέτοια -χρυσάνθεμα και γλαδιόλες-.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Για τα σχέδια του ΠΑΟΚ που καταρρέουν μέσα σε δευτερόλεπτα: «Αυτά μόνο πιστεύω, μόνο εμείς τα κάνουμε, συζητάμε μια βδομάδα, 3-4 μέρες το πως πρέπει να παρουσιαστούμε σ' ένα τέτοιο παιχνίδι, μπαίνουμε μες στον αγωνιστικό χώρο και δεν κάνουμε απολύτως τίποτα. Γι αυτό ευθύνονται οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος, όταν δεν μπαίνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν είσαι συγκεντρωμένος 100%, λογικό να χάσεις».

Τάδε εφη Κλαους.

Ναι ο Στέφενς δεν κάνει τακτική ούτε κάνει ανάλυση του επόμενου αντιπάλου.
Και όλα κυλούν ωραία στο στρουμφοχωριό...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Επίτρεψέ μου να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα για το πώς εννοεί ο Κλάους το "συζητάμε".
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”