Ποιός το έχει δηλώσει;paok87 έγραψε:Πώς θα διορθώσει ρε παιδιά την ομάδα; Αφού το έχει δηλώσει πολλάκις ότι ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ τακτική.
Που;
Πόσες φορές;
Λίνκ έχεις να μας δώσεις για του λόγου το αληθές ή όχι;
Ποιός το έχει δηλώσει;paok87 έγραψε:Πώς θα διορθώσει ρε παιδιά την ομάδα; Αφού το έχει δηλώσει πολλάκις ότι ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ τακτική.
Η προηγούμενη δημοσίευσή σου διαγράφηκε. Σε περίπτωση που επαναλάβεις την επιθετικότητά σου με άσεμνους χαρακτηρισμούς για τα λεγόμενα συνοπαδού μας, θα υπάρξουν περαιτέρω κυρώσεις. Μπορείτε και επιβάλλεται να διαφωνείτε σε πιο κόσμια πλαίσια.markos4 έγραψε:Αν εισαι κατω των 15 ετων παω πασο,αν εισαι μεγαλυτερος τοτε κριμα.eorptol έγραψε:Μαρκος μην διαβαζεις δεν σε υποχρεωνει κανεις οπως δεν διαβαζω και εγω τις επιστημονικες σου αναλυσεις
Αστο κουραζεις και κουραζω κι εγω μαζι σου.
Ποιός παίχτης του;joshua έγραψε:Να σου πω ρε sick ,οτι και να λεμε για την ποιοτητα της δημοσιογραφιας,οσο δικιο και αν εχουν καποιοι φιλοι σε πολλα,δεν μπορω να πιστεψω οτι ανθρωποι που ως δουλεια εχουν να παρακολουθουν καθημερινα προπονησεις ετσι ξαφνικα τους ηρθε να γραψουν οτι δεν βλεπουν τακτικη γιατι δεν εβρισκαν αλλο τροπο να κανουν κακο στην ομαδα.Παραλληλα ολως τυχαιως την ιδια δηλωση εκανε και πρωην παικτης του αλλα αντε να πω οτι και αυτος ειχε προηγουμενα λογω μη χρησιμοποιησης, πες μου εσυ τι βλεπεις προπονητικα εδω και 8 μηνες στο γηπεδο.