14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Το ότι πρέπει να σεβόμαστε ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, δεν είναι υπό συζήτηση... είναι κανόνας του φόρουμ. Δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές ειρωνείες! Περιοριστείτε σε κριτική και όχι σε χλευασμό που ΑΠΟΛΥΤΩΣ δικαιολογημένα προκαλεί την αντίδραση των υποστηρικτών της αντίθετης άποψης... της ΣΩΣΤΗΣ άποψης, που ενστερνίζεται η πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ και του φόρουμ!
Παιδιά ξεκαθαρίστε το λιγο μεταξύ σας γιατι σ αυτο το κομμάτι εχει δίκιο εν μερει ο Κρανάτος.Χειρότερα σχόλια εχουν γραφτεί για Κλάους (7 ειρωνικα σ ενα παιχνίδι) και μου πε ο Ντινος οτι είχα μια λάθος στιγμή που ήρθα σε αντιπαράθεση,χειρότερα για Γεωργιάδη(σε σχεση με τις εδω τελ.σελίδες),για Σπυρόπουλο και πάει λέγοντας.
Τουλάχιστον εδώ γινότανε με λίγο χιουμοριστικό τρόπο,ειλικρινά προσπάθησα και σιγοντάρισα να γυρίσει εκεί το πράγμα απ το ν ακούγονται οι χοντράδες.Σιγουρα κι αυτό ειναι λάθος αλλα μπροστά σ αυτά που γράφονταν σε άλλα τοπικ πχ "μπεκρής Ολλανδός τουρίστας" κλπ ειναι πταίσματα.Αποφασίστε μια κοινή πολιτική βαλτε τα όρια και ΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΑ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

[quote="Realcon"]Α Η Δ Ι Α ...

ΠΑΟΚτσήδες!!! οι οποίοι...

... Ξέρουν και θυμούνται τα πάντα. Και καλά κάνουν και καλά θυμούνται. Βέβαια δεν συγχωρούν. Δικαίωμα τους!!!

Στις εκλογές περιμένω ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση. Του τύπου δεν ξεχνώ!!!

Η... Θα πείτε δεν μπορώ να ψηφίσω αυτόν γιατί ο μπαμπάς μου ψήφιζε αυτόν πάντοτε;

Δεν πιστεύω να έχετε μνήμη χρυσόψαρου όταν πρόκειται για το καλώ όλων; Γιατί από μνήμη και ότι θίχτηκε ο εγωισμός... Το βλέπω το έχετε.

Α Η Δ Ι Α...

Εχει ποσες μερες απλως μπαινω στο site και συνεχως ειναι πρωτο θεμα αυτο το τοπικ με ηλιθιες ειρωνειες και μπηχτες και ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ γαμω τη μιζερια
Παιζει γαυρος ΠΑΟΚ μεθαυριο και αντι να παρει φωτια εκεινο το τοπικ καθεστε και μιζεριαζετε εδω μεσα ρε πλακα μας κανετε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Δευ 31 Μαρ 2014, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Κατ
το θέμα δεν είναι να "τηρήσουμε γραμμή" "εμείς".
Για να στο πω ΩΜΑ. Γραμμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Στα παντελόνια που φοράω, ΔΕΝ έχουμε (τουλάχιστο η ομάδα των μπλε που είναι τώρα αλλά και οι σχετικά πρόσφατα αποχωρήσαντες - όσο δλδ κοίταξα προς τα πίσω εγώ) ΚΑΜΙΑ συνεννόηση να "προστατεύουμε" τον ΔΣ (και τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΣ). Για το αντίθετο πάντως, το χέρι μου στο Ευαγγέλιο ΔΕΝ το βάζω.

Προσωπικά μιλάω τώρα. Αν ποτέ μου είχε ζητηθεί να "προστατέψω" (κτλ κτλ κτλ) θα αποχωρούσα από τη σελίδα επιτόπου.

Το θέμα είναι (πια) ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ. ΟΚ, διάβασα κάποια (σιγά μη τα διαβάσω όλα), κάποια ΟΝΤΩΣ έχουν μια δόση χιούμορ (και αυτοσαρκασμού), αλλά το επίθετο κουραστικός παραμένει.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ΟΚ ΕΓΩ ΤΑ ΕΣΒΗΣΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΦΑΩ ΜΠΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΣΒΗΣΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ
ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΑΝ ΤΟ ΜΠΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΡΑΝΤΑ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΑΝ ΟΜΩΣ

ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΩ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΤΟΝ ΧΟΥΣΕΝ ΤΟΝ ΒΕΡΟΝ ΚΤΛ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ Η ΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

ΥΓ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΤΟ 3 ΓΚΟΛ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΤΑΒΛΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ
ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΧΟΝΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Προσωπικά μιλώντας έχω ρίξει καμιά 7-8 μπαν (αν είναι και τόσα). 2-3 που θυμάμαι, είναι γιατί κάποιος χαρακτήρισε (κτλ κτλ) αυτούς που είναι μέσα. Ένα θέμα (που όπως είδες πρόσφατα) έχω ιδιαίτερη ευαισθησία, η οποία μάλιστα είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ. Τα υπόλοιπα ήταν ή για τρολάρισμα σε βαθμό κακουργήματος, ένα στο Σουηδό που είχε πει κάτι στο στυλ "fuck you paok" (δεν θυμάμαι πια) και ένα στον Νικόλα (που τον είχα αποπάρει και είχα άδικο - εξ ου και το αναίρεσα μετά από λίγες μέρες). Να με συγχωρέσουν αυτοί που δεν τους αναφέρω "ξεφυλλίζοντας τα όνειρά μου".
Επομένως αν θες μπαν, αυτομπαναρίσου.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

" ΚΑΜΙΑ συνεννόηση να "προστατεύουμε" τον ΔΣ"
:shock: . Angel dεν υπονόησα κατι τέτοιο ούτε μίλησα για "γραμμές".Να μπουν (εφαρμόζονται καλύτερα αφου υπάρχουν) κάποια όρια ζήτησα τα οποια δε θα χουν ελαστικότητα και θα ισχύουν σε ΟΛΑ τα τοπικ.Μια κοινή, σταθερή πολιτική διαχείρησης βρε αδερφε.Για να ξέρουμε που βαδίζουμε.

Το ΞΕΡΩ και το ΚΑΤΑΛΑΒΑ. Απλά το αλλαλούμ που βλέπεις και όντως υπάρχει, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ΔΕΝ έχουμε καν "γραμμές". Η αντιμετώπιση της κάθε κατάστασης γίνεται κατά περίσταση. Να ξέρεις ότι προσωπικά προτιμάω ΧΙΛΙΕΣ φορές να είναι έτσι όπως τα λες και να μην έχουμε "γραμμές" ΓΕΝΙΚΑ, παρά το ανάποδο. Από "ιερατεία" που σκέφτονται πριν από μας για μας, έχω ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ πια. Προτιμάω το αλλαλούμ και να μπορείς να πεις τον ΔΣ προδότη και τον Στέφενς άμπαλο. Έτσι τουλάχιστο έχεις μια βάσιμη ελπίδα ότι μπορεί να υπάρξει ΚΟΥΒΕΝΤΑ (διάλογος που λένε και οι πολιτικάντηδες).
Angelheart

EDIT : πρέπει να σου έσβησα κάτι. Κατά λάθος έγινε. Συγνώμη, το πήρα χαμπάρι δευτερόλεπτα πριν πατήσω το "υποβολή" και δεν το πρόλαβα.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Angelheart εγώ πώς σου ξέφυγα ο μπαγάσας..?
Ή μήπως δε σου ξέφυγα..?
Ειλικρινά ρε θυμάμαι, δεν ειρωνεύομαι, μιας και είναι γνωστές οι σχέσεις πάθους μεταξύ εμού και της γαλάζιας σας φυλής.. :lol:

εντιτ επί του πιεστηρίου
Σωστός ο καταραμμένος σ'αυτά που γράφει αλλά θα το πάω ένα βήμα παραπέρα..
προτείνω να βγάζετε στον τάκο ανά βδομάδα τα τόπικ 2 παιχτών (διαφορετικών κάθε φορά) όπου θα μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα (όπως κάνει η παε με τη μπουτίκ σχέδιο) :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kranatos την Δευ 31 Μαρ 2014, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marley 4

Angelheart

μπερδευεσαι
δεν με αποσχολει τι κανετε οι μοντ
διακαιωμα σας ειναι
τα υπολοιπα μελη θελω να ρωτησω οχι εσας
θελω να με πει ενας
οτι εγω οταν γραφτηκαν για τον δωνη χουσεν κτλ
ειπα τι σοι ΠΑΟΚ τσηδες ειστε εσεις

θελω να δω την ευαισθησια και σε αλλους ποδοσφαιριστες μας

θεωρω γελοιο να παιζουμε με το αν δεν το σβησεις θα φας μπαν εφοσον γνωριζεις οτι δεν θα τα σβησω
η θα ριξεις μπαν η οχι η επιτρεπεται το σχολιο μου η οχι απλα πραγματα σε περιπτωση που ισως να κανει λαθος ο μπλε η να χρειαζεται διευκρινηση οκ αποδεκτο και σωστο
και σε ξαναλεω δεν εχει να κανει με εσας τους μπλε εσεις θα κρινεται οπως νομιζετε για μπαν η μη μπαν

στο ξαναλεω αν φαει μπαν πχ ο φυλακας να δεχθω και εγω με διπλασιασμο ποινης
αν δεν πεσει μπαν να μην δεχθω και εγω
θεωρησε οτι δεν τα εσβησα

Δεν μπερδεύομαι καθόλου. Το "τι κάνουμε εμείς οι μοντ" είναι σχόλιο σε αυτά που είπε ο Καταραμένος. Οι άποψή μου για τον ΔΣ (κτλ κτλ) είναι γραμμένη ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Υπάρχει στην υπογραφή μου. Στο ίδιο κείμενο υπάρχει και ο λόγος που (όπως έχω πει εδώ και καιρό) μου δίνει τη "δικαιολογία" να τα σβήσω όλα χωρίς καν να σας πω κάτι (και χωρίς φυσικά να σας μπανάρω). Απλά ο Ντίνος (και ΣΥΜΦΩΝΩ και εγώ) είναι της άποψης ότι όλοι μπορούν να καταλάβουν τι προσπαθούμε (από καμιά φορά) να κάνουμε εδώ μέσα.
Angelheart
Kranatos

marley μην το πας τόσο μακριά με δώνηδες, χουμπ, πάμπλους κτλ
εδώ πέρα διαβάζουμε κάθε τρεις και λίγο μπινελίκια και χαρακτηρισμούς για την βασική οντότητα του οργανισμού ΠΑΟΚ που είναι ο κόσμος του και στην προκειμένη περίπτωση οι οργανωμένοι..
Λίγα έχουν γραφτεί για πρεζάκια, σουρωμένα, μπερδεμένα κτλ και έχουν μείνει ατιμώρητα..?
Εδώ μέχρι και άρθρο στην κεντρική έγραψε ο άλλος ο απίθανος που κατηγορούσε τους συνδέσμους για συνεργασία με την παε θρήνος και δεν έγινε το παραμικρό..

Συγνώμη αλλά ούτε και εγώ θυμάμαι αν σε έχω μπανάρει. :lol: :lol: :lol:
Είχα μπανάρει κάποτες τον Killedbydeath (ο οποίος όχι μόνο δεν κατάλαβε ότι ουσιαστικά τον ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑ σε εκείνη τη φάση, αλλά άρχισε να απειλεί ότι θα έρθει στη καφετέρια να με "πετύχει" κτλ κτλ - και φυσικά έφαγε μόνιμο - και ακόμα πιο φυσικά, δεν πηγαίνω καν εκεί. Βασικά πουθενά δεν πάω γιατί δεν έχω χρόνο ούτε να ξυθώ)

Στο ίδιο μήκος κύματος : αν διαβάζοντας το κείμενο του πόντιου κατάλαβες αυτό που έγραψες παραπάνω, τότε θα σου πω αυτό που έλεγε κάποτε ο συγχωρεμένος ο Παρασίδης. Ακούστηκες.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

MARLEY και λοιποι μην το παιζετε θιγμενοι γιατι δεν ειχατε σωστη συμπεριφορα...
Βγηκα το απογευμα νωρις και ειπα κοφτε το.
Εχω το δικαιωμα και την υποχρεωση ως admin,οπως και οι υπολοιποι, να διατηρω(ουμε) ενα τοπικ σε καθως πρεπει κατασταση.Το εγραψα και με μεγαλα γραμματα...

Οσο μεγαλα ηταν τα γραμματα αλλο τοσο μεγαλο ηταν και το γραψιμο που μου ρηξατε.
Βγηκατε και το συνεχισατε για δευτερη φορα.
Το αν εσυ θεωρεις οτι κανουμε καποια χαρη στον σαλπι και στον καθε σαλπι ειναι δικη σου αποψη.Το PAOKMANIA ποτε δεν πηρε γραμμη και ουτε προστατεψε κανεναν.Οι σελ.που εχουν γραφτει για τον σαλπι ειναι εκατονταδες και αλλες τοσες εκατονταδες εχουν σβηστει..Ισως πιο πολλες απο καθε αλλου παιχτη.

Και ξερεις για ποιον λογο???Γιατι ποτε κανεις δεν ειπε μην μιλατε ή καντε μοκο επειδη ηρθε ο σαλπι.Αυτο που λεμε ειναι να μην επαναλαμβανονται 100 μα 100 φορες τα ιδια και οχι στο βωμο μιας αποψης και ενος τρολαρισματος να γ@μ@με την κουβεντα.

Και το ζητημα ξεκινησε απο χθες απο οπου καποιο μελος ειπε οτι κραξανε τον σαλπι και καποια αλλα μελη λεγανε οχι οτι κραξανετο νινη.Εγω ο ιδιος βγηκα και ειπα οτι και μενα μου φανηκε οτι κραξανε το νινη.Και ειπα σταματηστε το εδω.Παρολα αυτα το θεμα συνεχιστηκε μεχρι και σημερα.

Οταν θελετε να ειμαστε οκ και ουτε ban και ουτε απειλες,εφοσον αγαπατε αυτο το φορουμ,καλο θα ειναι ολοι να βοηθαμε στην καλη λειτουργια του καταλαβαινοντας οτι υπαρχει και καποιο μετρο.

Kranate βλεπω πας το θεμα εκει που θες...Σε προκαλω να μου δειξεις 5 ποστ που ειναι καθε τρεις και λιγο για τα σουρωμενα και τους πρεζακηδες.Οταν λες 3 και λιγο φανταζομαι οτι μιλας για ποστ τουλαχιστον 1 τη βδομαδα.
marley 4

Kranatos έγραψε:marley μην το πας τόσο μακριά με δώνηδες, χουμπ, πάμπλους κτλ
εδώ πέρα διαβάζουμε κάθε τρεις και λίγο μπινελίκια και χαρακτηρισμούς για την βασική οντότητα του οργανισμού ΠΑΟΚ που είναι ο κόσμος του και στην προκειμένη περίπτωση οι οργανωμένοι..
Λίγα έχουν γραφτεί για πρεζάκια, σουρωμένα, μπερδεμένα κτλ και έχουν μείνει ατιμώρητα..?
Εδώ μέχρι και άρθρο στην κεντρική έγραψε ο άλλος ο απίθανος που κατηγορούσε τους συνδέσμους για συνεργασία με την παε θρήνος και δεν έγινε το παραμικρό..
οχι αδερφε κανεις λαθος
δικαιωμα των μοντ ειναι
αν δεν μας αρεσει δεν γραφουμε
και για να λεμε και την αληθεια και ο ειντελ και ο ραιν και πιθανως και αλλα παιδια
εχουν επεμβει σε σχολια για πρεζακια κτλ

εμενα με ενδιαφερει η συμπεριφορα των υπολοιπων μελων σε καθε ποδοσφαιριστη μας

σουρμε

εγω ειπα για τους αλλους παιχτες οχι για τον δσ και απευθυνομαι στα υπολοιπα μελη οχι σε εσας
μοντ εισαι θα κανεις αυτο που θεωρεις σωστο
μην επανερχομαστε στα ιδια

ο αρθρογραφος και το μηνμειο ντροπης ρωτηθηκε απο εμενα αλλα δεν απαντησε
εγραψα με αποδειξεις οτι λεει εσκεμενα ψευδη αλλα απαντηση δεν πηρα
απο οσα καταλαβα δεν μπορω να χρεωσω προθεση στους μοντ
δεν ειναι προαπαιτουμενο να συμμφωνουν με μια αναρτηση στην κεντρικη
δηλαδη πχ ο ειντζελ διαφωνει αλλα δεν μπορει να κανει κατι
με δημοκρατικους ορους καλα κανουν ετσι ειναι το σωστο

περι λαου λιγο πολυ τα πιο πολλα μελη εδω εχουν παγιωμενες θεσεις και δυσκολα θα αλλαξει αυτο
δυστυχως δινουμε και εμεις καποια δικαιωματα

στην τελικη ολοι και ολα κρινονται και αν δεν μας αρεσει εδω δεν συμετεχουμε
Kranatos

σου απαντάω λοιπόν κι εγώ Σουρμενίτη με πρόκληση να μου βρεις 100 μα 100 φορές τα ίδια για τον δ.σ. τα οποία μάλιστα υπονοείς ότι είναι και ως ένα βαθμό τρολλάρισμα..
Όσο για τη δική μου πρόκληση χθες έγραψε κάποιος για 16χρονα δηλητηριασμένα επειδή δεν γουστάρουν τον δ.σ.
Λίγο παρακάτω δόθηκε απάντηση ότι τα 16χρονα που δε γουστάρουν τον δ.σ. έκαψαν και τον Σάχα στο ματς με το χανούμι..
Κατηγορίες και χαρακτηρισμοί παρόμοιου ύφους αν είχαν γίνει από μένα για τον δ.σ. θα κάνατε καμιά 2ετία να δείτε το όνομά μου..

Μάρλευ διαφωνώ ρε αδερφέ στο "αν δε μας αρέσει δε συμμετέχουμε"
Για μας μιλάνε..
Δε γίνεται να ανοίξω εγώ ένα site και να λέω ότι ο μάρλευ είναι ξέρω γω πιανόλα και ο τάδε καίει, ριμάζει και κάνει κονέ με τον γαύρο και να μην έρθεις εσύ και ο τάδε να μου υποδείξεις τα ψέματα που γράφω.
marley 4

κρανατε
καταρχην με τετοιο ονομα το τραβαει ο οργανισμος σου το μπαν :mrgreen:
τα 16 χρονα τα ειπε ενας συγκεριμενος
γνωστος για τις σχεσεις αγαπης με τους σφ
τι να κανουμε τωρα δεν υπαρχει ευαισθησια σε αυτα τα θεματα
καιει του σαλαπι γιατι μπορει να αρπαξει φωτια το φορουμ και αυτος ειναι ο λογος που γινεται μονιμα πανυγιρις εδω
ειναι λεπτο το ζητημα για πολλους
και εμεις οι αντισαλπιγγιδικοι εχουμε μεγαλυτερη ευαισθησια εδω παρα στον πχ γχ η οκκα
αυτο ειναι το θεμα για να μην κρυβομαστε

διαφωνεις συμφωνεις
δεν σε υποχρεωνει κανενας να εισαι μελος εδω
και οι μοντ θα κανουν οτι νομιζουν σωστο και λογαριασμο δεν θα μας δωσουν

ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΠΑΝ ΠΡΟΤΑΠΡΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ
ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ τα σκοτληκια ηδη εφυγαν απο την μεση :lol: :lol:
περι αρθρογραφου
καπου στα σχολια για την κεντρικη
υπαρχουν οι υποδειξεις μου για τα γραφομενα αισχη του
κατι αλλο δεν μπορω να κανω

υγ εμαθες το ανεκδοτακι που βγηκε?
λοιπον
τι κοινο εχει ο σαλπι με ενα μαγο?
τα κολπα (τριπλες γκολ κτλ- κουνελια τεμαχισμοι)
γινονται μονο μια φορα σε καθε παρασταση(της εθνικης βεβαιως βεβαιως)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα ποιήματα που γράφτηκαν;

Πάντως για άλλους παίχτες έχουν γραφεί παρόμοια ή και χειρότερα.. πχ Γεωργιάδης (πρόσφατο παράδειγμα)..
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Ή για να σας πάω λίιιιιιιγο πιο παλιά, ο Καραγεωργίου, φεύγοντας (τότε), έβγαλε τη φανέλα που φορούσε και την ΠΕΤΑΞΕ και μάλιστα ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ. Όσο εκνευρισμένος και να ήταν (που ήταν, γιατί μου το περιγράψαν το σκηνικό - δεν ήμουν Ελλάδα τότε) δεν θυμάμαι ΠΟΤΕ να έγινε κάτι εναντίον του.

Ή λίιιιιιγο ακόμα πιο παλιά. Όταν ΕΔΙΩΞΑΝ (όπως σας το λέω) τον Μαυρέα από τον ΠΑΟΚ (ΟΚ σιγά το παίκτη κτλ κτλ) ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ διοικητικός, του ζήτησε να τους δώσει το μπουφάν της ομάδας, γιατί (λέει) η ομάδα "δεν είχε ιματισμό". Και ο Μαυρέας (ολόκληρο γαϊδούρι) αντί να τον πάρει στα μπουνίδια, έβαλε τα κλάματα.Και ο Μαυρέας σήμερα, στέλνει παίκτες από την Καλαμάτα στον ΠΑΟΚ, χωρις να ζητάει ΜΙΑ. Για ΤΕΤΟΙΑ αρρώστια με την ομάδα μιλάμε. Άξιζε να του φερθούνε έτσι ; ούτε και για αυτόν τον διοικητικό (και μη μου πείτε "δεν ξέραμε") άκουσα ποτέ κάτι.

Να συνεχίσω ; με ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ιστορία ; έχει νόημα ; ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω.
marley 4

επειδη δεν εχουμε πμ
δεν μπορω να σου εξηγησω
τους λογους που διαφερουν με τον δσ
δεν κραζουμε δσ επειδη αγωνιστικε με αλλη ομαδα

αφου θες να παμε πιο παλια
να πιασουμε κορφα? πρελεβιτς κωστικο? αγγελο? κουδα?
ορφανο? ποιον? για να δεις οτι δεν ειχαμε ιδια αντιμετωπιση σε ολους
σε αλλους δειξαμε αδιαφορια σε αλλους μισοος σε αλλους αποθεωση
δεν ειναι ολα τα δαχτυλα του χεριου ιδια

υγ αν ο φασουλας επεστρφε στον ΠΑΟΚ θα ηταν ο ηγετης γαι το 99% και ο προδοτης για το 1%
ναι η οχι? ενω τωρα ειναι προδοτης γι ατο 100% ναι η οχι?

οπως και αν ο σαλπι δεν επεστρεφε θα ηταν προδοτης για το 100% ναιι η οχι?
η μηπως δεν ηταν ΠΑΟΚτσηδες οσοι τον ελεγαν προδοτη οταν μπηκε στον ναο με το λαχανο στο στηθος?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”