9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Ο κοντος ξέρουμε πως λέγεται και υποδείξεις κάνε σε κανένα άλλον...όσο τρώει τζάμπα λεφτά θα τα ακούει,αν σας πειράζει τόσο πολύ ας πάτε να τον πείτε να παίξει όσο αξίζει το συμβόλαιό του!
κοντέ κανε μας την χάρη και γράψε στα @@@@@@ σου αυτούς που σε πολεμάνε και λέγονται "Παοκτσίδες", που δεν αξίζουν όσο μια τρίχα από τα κάκαλα σου
παστέλωσε το την Τετάρτη και ας τους να κλαίνε

παστέλωσε το την Τετάρτη και ας τους να κλαίνε
-
Dimg4
bob έγραψε:Ο κοντος ξέρουμε πως λέγεται και υποδείξεις κάνε σε κανένα άλλον...όσο τρώει τζάμπα λεφτά θα τα ακούει,αν σας πειράζει τόσο πολύ ας πάτε να τον πείτε να παίξει όσο αξίζει το συμβόλαιό του!
Οταν πας να πεις τον Ζαγορακη οτι επρεπε να παιζει οσο αξιζε τα 600 χιλιαρικα οταν επεστρεψε και οχι να τα παιρνει τζαμπα τοτε ξαναμιλαμε.
Αυτα να τα πεις σε κανενα παιδακι........Ο λογος που τ'ακουει ειναι γιατι εχει γραψει καποιους λιγους-ευτυχως- στα π@παρια του και γυρισε.Ειναι παικτης του ΠΑΟΚ και οποιοδηποτε πεσιμο σε αυτον ή σε οποιονδηποτε αλλο κανει κακο στην ομαδα.Εαν δεν το καταλαβαινουν καποιοι,προβλημα τους!bob έγραψε:Ο κοντος ξέρουμε πως λέγεται και υποδείξεις κάνε σε κανένα άλλον...όσο τρώει τζάμπα λεφτά θα τα ακούει,αν σας πειράζει τόσο πολύ ας πάτε να τον πείτε να παίξει όσο αξίζει το συμβόλαιό του!
εσύ βρε βλακαμά δεν ξέρεις πως γράφεται το ΠΑΟΚτσης και θα κάνεις και υποδείξεις σε μένα...αντε σώπαινε γιατί μόνο το ΠΑΟΚ που γράφεις με μικρά φαίνεται ότι δεν σέβεσαι σε αυτό που πιστεύεις!
Είδες εσύ κανένα πέσιμο και δεν το ξέρω?Άλλο να διαμαρτυρηθείς για τις εικόνες ντροπής που βλέπουμε τόσο καιρό...και σε μένα άστα αυτά για παιδάκια και χαζομάρες!Δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω!
Παίρνει τα πιο πολλά η δουλειά του είναι να βάζει γκολ και σε λίγο ο κοντρέρας θα έχει περισσότερα,αλλά ξέρω εμείς είμαστε οι εχθροί και τα παιδάκια!
Είδες εσύ κανένα πέσιμο και δεν το ξέρω?Άλλο να διαμαρτυρηθείς για τις εικόνες ντροπής που βλέπουμε τόσο καιρό...και σε μένα άστα αυτά για παιδάκια και χαζομάρες!Δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω!
Παίρνει τα πιο πολλά η δουλειά του είναι να βάζει γκολ και σε λίγο ο κοντρέρας θα έχει περισσότερα,αλλά ξέρω εμείς είμαστε οι εχθροί και τα παιδάκια!
Οσο θα τρεχει να μαρκαρει στην αμυνα και θα φτανει να παιζει πισω απο τον Σναουτσερ,μην περιμενεις εκρηξη και αποτελεσματικοτητα στην επιθεση-εδω ζοριζεται οταν ειναι ξεκουραστος.Αλλωστε μην ξεχνας,πως εξαιτιας του Μπερετα,δεν ξεκουραστηκε,σχεδον,καθολου.Ας τον αφησουμε και θα τα βγαλει τα λεφτα του.Αυτη ειναι η γνωμη μου.
Και εντελως πληροφοριακα,επειδη τυχαινει να μιλαμε συχνα εδω μεσα,τον Ιουνιο κλεινω τριαντα χρονια στην Τουμπα.
Και εντελως πληροφοριακα,επειδη τυχαινει να μιλαμε συχνα εδω μεσα,τον Ιουνιο κλεινω τριαντα χρονια στην Τουμπα.
να τα εκατοστίσεις ρε φίλε αλλά δεν με νοιάζει πόσο χρονών είσαι αλλά το τι συζήτηση κάνεις και το πόσο καταλαβαίνεις τον άλλον!
Δεν μπαίνω στο τρυπάκι του ''ξέρεις ποιος είμαι εγώ'' και πολλά άλλα που λένε αρκετοί...εδώ μιλάμε για τον κοντό και αυτά που δεν μου αρέσουν τα λέω!
Δεν μπαίνω στο τρυπάκι του ''ξέρεις ποιος είμαι εγώ'' και πολλά άλλα που λένε αρκετοί...εδώ μιλάμε για τον κοντό και αυτά που δεν μου αρέσουν τα λέω!
Τα "ξερεις ποιος ειμαι εγω",μακρυα απο μενα.Αλλωστε,με την ανωνυμια ειναι πολυ ευκολο ο καθενας να λεει οτι θελει εδω μεσα.
Απο κει και περα,οι περισσοτεροι-για να μην πω ολοι-που κραζουν το Σαλπιγγιδη για τις επιδοσεις του και την,μεχρι τωρα,προσφορα του στην ομαδα,ειτε εδω μεσα,ειτε στο γηπεδο,ειναι οι ιδιοι που δεν τον ηθελαν πισω στον ΠΑΟΚ.Και αυτο,δεν πιστευω πως ειναι τυχαιο.Δηλαδη,με τον Φιλομενο,τι πρεπει να κανουμε?
Απο κει και περα,οι περισσοτεροι-για να μην πω ολοι-που κραζουν το Σαλπιγγιδη για τις επιδοσεις του και την,μεχρι τωρα,προσφορα του στην ομαδα,ειτε εδω μεσα,ειτε στο γηπεδο,ειναι οι ιδιοι που δεν τον ηθελαν πισω στον ΠΑΟΚ.Και αυτο,δεν πιστευω πως ειναι τυχαιο.Δηλαδη,με τον Φιλομενο,τι πρεπει να κανουμε?
-
Dimg4
Ψέμα.Τόσο απλά.mpafos4 έγραψε:
Απο κει και περα,οι περισσοτεροι-για να μην πω ολοι-που κραζουν το Σαλπιγγιδη για τις επιδοσεις του και την,μεχρι τωρα,προσφορα του στην ομαδα,ειτε εδω μεσα,ειτε στο γηπεδο,ειναι οι ιδιοι που δεν τον ηθελαν πισω στον ΠΑΟΚ.
Οσον αφορα το ενα σκελος που αφορα το"εδω μεσα",ειναι ευκολο να το διαπιστωσεις.Τοσο απλα.
Δες αν θες τα ποστ που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό.Δε θα σου πάρει πάνω απο 5 λεπτά το να καταλάβεις ότι αυτοί που δεν είναι ικανοποιημένοι με την απόδοση του εν λόγω ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή αποτελούν την πλειοψηφία του κόσμου(που προφανώς επιθυμούσε την επιστροφή του).
- PAPA TSIBIKOS
Το συμβολαιο που εχει με τον ΠΑΟΚ ειναι μικροτερο με βαση την ποδοσφαιρικη αξια του .bob έγραψε:Ο κοντος ξέρουμε πως λέγεται και υποδείξεις κάνε σε κανένα άλλον...όσο τρώει τζάμπα λεφτά θα τα ακούει,αν σας πειράζει τόσο πολύ ας πάτε να τον πείτε να παίξει όσο αξίζει το συμβόλαιό του!
Τωρα για το '''οσο τρωει τζαμπα λεφτα θα τα ακουει'' εχω να πω οτι δεν ακουει γιατι απλα η μεγαλη μαζα του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ τον θεωρει δικο του παιδι και τον πιστευει.
PAPA TSIBIKOS έγραψε:...
Το συμβολαιο που εχει με τον ΠΑΟΚ ειναι μικροτερο με βαση την ποδοσφαιρικη αξια του .
...
χμ... με βαση τη προσφορά όμως...?
- PAPA TSIBIKOS
Η προσφορα κρινετε απο την συνολικη αποδοση της ομαδος
Παντος ειναι κατο απο τα στανταρ του.
Παντος ειναι κατο απο τα στανταρ του.