Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- nyxteridas
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
ναι σε DC για παίκτες είναι το τόπικ, αλλά ποθ να τα πούμε κι εμείς οι καψεροί που μας κλείσαν το "Νέος προπονητής του ΠΑΟΚ"
Εφ' όσον υπάρχει η σκέψη να συνεχιστεί η συνεργασία με Χάβο ή άλλον αναλόγου οικονομικού μεγέθους προπονητή,η λύση Τσιώλη φαντάζει πολύ καλή.Δεν ξέρω βέβαια και ποιά είναι η γνώμη του Πουρλιοτόπουλου επί του θέματος.....
Τον Κοντοε του νιονιου....απο τα καλυτερα αριστερα μπακ στην ελλαδα και τσαμπουκας...
- cristiano4
σεντερ μπακ δεν έπαιζε αυτος?πρεπει να τον εχει κλεισει η κουλα για καλοκαιρι,προσωπικα δεν μου αρεσει
Αριστερο μπακ ειναι. Ειναι πολυ καλος αμυντικα και βγαινει και μπροστα. Πιτσιρικας και ελληνας. Νομιζω πολυ καλη περιπτωση..
Πού κολλάει ο Πουρλιοτόπουλος?Bono έγραψε:Εφ' όσον υπάρχει η σκέψη να συνεχιστεί η συνεργασία με Χάβο ή άλλον αναλόγου οικονομικού μεγέθους προπονητή,η λύση Τσιώλη φαντάζει πολύ καλή.Δεν ξέρω βέβαια και ποιά είναι η γνώμη του Πουρλιοτόπουλου επί του θέματος.....
ΥΓ Στη λάρισα όλοι παρακαλάνε να έρθει ο Τσιώλης,και μάλιστα λένε ότι θα πιέσουν τον Πηλαδάκη να τον πάρει.
Ο Πουρλιοτόπουλος δεν ήθελε τον Άγγελο, λένε οι κακές γλώσσες 

- PaOkArAsIrAkLiO
Anas Sharbini
Πολυεργαλειο στο χωρο του κεντρου αλλα αγωνιζεται κυριως ως επιθετικος μεσος.Απο τους αγαπημενους μου νεαρους παικτες.
[youtube]iP9widCVrq8[/youtube]
Πολυεργαλειο στο χωρο του κεντρου αλλα αγωνιζεται κυριως ως επιθετικος μεσος.Απο τους αγαπημενους μου νεαρους παικτες.
[youtube]iP9widCVrq8[/youtube]
Αριστερο μπακ πρεπει να ψαχνουμε ηδη, δεξι εξτρεμ και δεκαρι.
Bono έγραψε:Εφ' όσον υπάρχει η σκέψη να συνεχιστεί η συνεργασία με Χάβο ή άλλον αναλόγου οικονομικού μεγέθους προπονητή,η λύση Τσιώλη φαντάζει πολύ καλή.Δεν ξέρω βέβαια και ποιά είναι η γνώμη του Πουρλιοτόπουλου επί του θέματος.....
Τωρα διαβασα τα σχολια για τον τσιωλη, το μουνι μακρια απο τον ΠΑΟΚ, γλυφτες και πουστρακια να πανε να δουλεψουνε εκει που τους αξιζει, τη δουλεια εχει ο τσιωλης με τον ΠΑΟΚ? να παει ωπου γουσταρει αρκει να ειναι μακρια απο τον ΠΑΟΚ.
Και γιατι να γινει συγκριση αναμεσα στον τσιωλη και τον χαβο? ποιος ειναι ο τσιωλης και τι εχει να παρουσιασει 10+ χρονια τωρα ως προπονητης? και μην μου πειτε την ομαδα του βολου οκ μια ομαδουλα ειναι που εχει δουλεψει πολλη την αντεπιθεση, οποιος πει οτι ειναι κατι παραπανω απο αυτο σαν ομαδα ειναι ασχετος.
Πέστα ρε μπάνεΧ2.
Τον είχες δει κι εσύ στην αθηναϊκή κυριακή μετά τα αβαβά πέναλτυ των γαβροβάζελων;
Τον είχες δει κι εσύ στην αθηναϊκή κυριακή μετά τα αβαβά πέναλτυ των γαβροβάζελων;
Ειχα γραψει και σχολιο τοτε DC αμεσως μετα το δικο σου. 

Αυτος ο τοσιτς δεξια
με το αντελινο αριστερα
και τα μυαλα μας στα καγκελα
με το αντελινο αριστερα
και τα μυαλα μας στα καγκελα
ποιος τοσιτς...φτυστος ο μπιλυ ειναι ποδοσφαιρικα τι να τον κανουμε???