Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Το εχω ξαναγραψει και στο παρελθον. Η ΠΑΕ εχει μεινει στην αγορα που υπηρχε μεχρι σχεδον το 2019. Θεωρει πως με 2-3 εκατομμυρια μπορεις να κανεις μεταγραφη απο το πανω ραφι και τα συγκεκριμενα χρηματα ειναι αρκετα για να γινουν μεγαλες κινησεις. Μεχρι εκεινες τις περιοδους οντως με μια κινηση κοντα στα 3 χαρτια εφερνες ποδοσφαιριστες μεγαλης αξιας που θα εκαναν την διαφορα (οπως Πριγιοβιτς, Βαρελα). Η αγορα εχει αλλαξει και πλεον αυτα τα χρηματα δινονται και παικτες 2-3 κλασεις κατω απο οτι εκεινα τα χρονια. Η αγορα εχει αλλαξει σε ολα τα πραγματα απο τον αθλητισμο μεχρι και τα βασικα αγαθα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το αντιλαμβανονται μεσα στη ΠΑΕ αυτο το πραγμα.
Θα μου πει καποιος οτι περσι εδωσε 12 για τον Ζαφειρη. Ναι εδωσε οντως αλλα εγινε και για επικοινωνια με οσα γινοταν ολο το καλοκαιρι. Και εν τελει ειναι και η μονη κινηση που εγινε στη λογικη της νεας ταξης στην αγορα. Πλεον πληρωνεις υπεραξια και πληρωνεις πολυ παραπανω για ιδιας αξιας ποδοσφαιριστες που καποτε μπορουσες να δωσεις τα μισα. Και παλια επαιρνες ενα σαντουιτς με 2-2,5€ και τωρα το παιρνεις με 5€. Ε τι να κανουμε ετσι ειναι η εποχη που ζουμε.
Η διοικηση οφειλει να περασει στη νεα εποχη και να αφησει πισω το τι γινοταν καποτε.
Οσον αφορα τον Γιαννουλη, μιλαμε για επικοινωνιακη συντριβη. Το παιδι μαζι με τους οικεους του εχουν διατυμπανισει σε ολη τη Κατερινη οτι εκλεισαν με τον ΠΑΟΚ εδω και μηνες, και τωρα δεν ξερουν τι να πουν και πως να το μαζεψουν.
Οταν μπαινεις στο τρυπακι αγορας ενος παικτη εισαι διατεθειμενος να δωσεις και 1 χαρτι παραπανω, ειδικα οταν υπαρχει δυνατοτητα να τον χασεις απο αμεσο αντιπαλο.
Τα ποσα στο συγχρονο ποδοσφαιρο εχουν ξεφυγει και το 1 χαρτι επιπλεον ειναι ψιχουλο. Βεβαια εμεις εχουμε καταφερει να χαλασουμε μεταγραφη για λιγοτερα αρα δεν ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει.
Τι να πω δυσκολο προμηνυεται το καλοκαιρι. Μακαρι να αλλαξει η σταση και να συμβαδισουν με τα δεδομενα του 26 και οχι του 16.
Θα μου πει καποιος οτι περσι εδωσε 12 για τον Ζαφειρη. Ναι εδωσε οντως αλλα εγινε και για επικοινωνια με οσα γινοταν ολο το καλοκαιρι. Και εν τελει ειναι και η μονη κινηση που εγινε στη λογικη της νεας ταξης στην αγορα. Πλεον πληρωνεις υπεραξια και πληρωνεις πολυ παραπανω για ιδιας αξιας ποδοσφαιριστες που καποτε μπορουσες να δωσεις τα μισα. Και παλια επαιρνες ενα σαντουιτς με 2-2,5€ και τωρα το παιρνεις με 5€. Ε τι να κανουμε ετσι ειναι η εποχη που ζουμε.
Η διοικηση οφειλει να περασει στη νεα εποχη και να αφησει πισω το τι γινοταν καποτε.
Οσον αφορα τον Γιαννουλη, μιλαμε για επικοινωνιακη συντριβη. Το παιδι μαζι με τους οικεους του εχουν διατυμπανισει σε ολη τη Κατερινη οτι εκλεισαν με τον ΠΑΟΚ εδω και μηνες, και τωρα δεν ξερουν τι να πουν και πως να το μαζεψουν.
Οταν μπαινεις στο τρυπακι αγορας ενος παικτη εισαι διατεθειμενος να δωσεις και 1 χαρτι παραπανω, ειδικα οταν υπαρχει δυνατοτητα να τον χασεις απο αμεσο αντιπαλο.
Τα ποσα στο συγχρονο ποδοσφαιρο εχουν ξεφυγει και το 1 χαρτι επιπλεον ειναι ψιχουλο. Βεβαια εμεις εχουμε καταφερει να χαλασουμε μεταγραφη για λιγοτερα αρα δεν ειναι κατι που δεν εχει ξαναγινει.
Τι να πω δυσκολο προμηνυεται το καλοκαιρι. Μακαρι να αλλαξει η σταση και να συμβαδισουν με τα δεδομενα του 26 και οχι του 16.
of topic η και οχι. Ριξτε μου μπαν (δεν εχω φαει ποτε)
Ο Ολυμπιακος παει να κανει κατι πολυ εξυπνο που δειχνει και που παει το ποδοσφαιρο (αν μη τι αλλο εχει το know how δυστυχως).
Παει να παρει πακετο Γιαννουλη και Βηχο αριστερα (2 γηγενεις)
Τσαπρα δεξια (γηγενεις).
Χωρις μπαμ μπουμ , χωρις να πρεπει να δωσει 15 εκατομυρια θα ξεμπερδεψει με τα ακρα και συμφωνα με αυτο που παιζει ο Μεντιλιμπαρ θα του ειναι λουκουμι (καλυτερες σεντρες).
Ουτε σκαουτιγκ ουτε μαουτιγκ. Τους ξερουμε. Το ιδιο εκανε και ο βαζελος με τετει και παντελιδη.
Δεν ειναι δυσκολο.
Ο Ολυμπιακος παει να κανει κατι πολυ εξυπνο που δειχνει και που παει το ποδοσφαιρο (αν μη τι αλλο εχει το know how δυστυχως).
Παει να παρει πακετο Γιαννουλη και Βηχο αριστερα (2 γηγενεις)
Τσαπρα δεξια (γηγενεις).
Χωρις μπαμ μπουμ , χωρις να πρεπει να δωσει 15 εκατομυρια θα ξεμπερδεψει με τα ακρα και συμφωνα με αυτο που παιζει ο Μεντιλιμπαρ θα του ειναι λουκουμι (καλυτερες σεντρες).
Ουτε σκαουτιγκ ουτε μαουτιγκ. Τους ξερουμε. Το ιδιο εκανε και ο βαζελος με τετει και παντελιδη.
Δεν ειναι δυσκολο.
Βέβαια για να μπορείς να το κάνεις αυτό πρπει να αγοράζεις και να πουλάς. Αν ο ΠΑΟΚ αγοράζει και πουλάει υπεραξίες το πιο πιθανό είναι να ακούμε για μπατίρηδες, για ξεπουλήματα, για δες τον αλαφούζο και όλα αυτά με την τούμπα να μην γεμίζει ούτε σε τελικούς πρωταθλήματος.
Με 5-6 μύρια που γράφουν ότι τον πουλάνε οι γερμανοί....θα έψαχνα άλλον για μπακ.
-
George Best4
Οχι. Δεν ειναι το ιδιο. Εσυ διεκδικεις, δεν χρωστας, δεν τρως καταγγελιες απο πρωην παιχτες σου οτι ειναι απληρωτοι, υπαρχει οικονομικο πλανο για να ειναι βιωσιμη η ομαδα.Psagmenos4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 13:39Αν το μπάτζετ είναι 5 μύρια για αγορές τότε μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή κάπου τόσα πρέπει να δίνει και ο Ρούλακος με τον παλετα. Εδώ μιλάμε για ΠΑΟΚ που πρέπει να διεκδικεί πρωτάθλημα να μπει CL και να κάνει πορεία στην ΕυρώπηGeorge Best4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 13:32 Το ξερουμε το εχουμε δει. Δεν παιζει σαλιο, ουτε προκειται να γινουν ανοιγματα.
Το διλημμα της διοικησης ειναι , ανεβαινω και επικοινωνιακα κερδιζω δινοντας ολο το μπατζετ σχεδον για Γιαννουλη? Και κλεινω ολες τις αλλες θεσεις με δανεικους και ελευθερους αν βρω?
ή τον χανω και μπαινω σε παραπανω εσωστρεφεια, γκρινια κτλ? και προσπαθω να δωσω το μπατζετ σε 2-3 προσθηκες παιχτων των 1,5-2 μυριων που θα μου προτεινουν?
Δεν εχει τα εσοδα Ολυμπιακου Αεκ ο ΠΑΟΚ οποτε εχει και μικροτερο μπατζετ.
Η ΑΕΚ εχετε ιδεα ποσα χρηματα εχει δωσει 2 χρονιες για την μεσοεπιθετικη της γραμμη? 30? 40?
Κουτεσα-Κοιτα-Γιοβιτς-Μαρσιαλ-Λαμελα-Ζουμπκοφ
χωρις να εχει κανει πωλησεις και ασχετα ποιος επιασε και ποιος οχι
Τοσα χρονια ο ΠΑΟΚ τι ειχε? Ταισον-Ζιφκο-Ντελια. Δεν του κοστισαν και πολλα, του βγηκαν λιρα 100 αλλα ποια επενδυση εκανε για να ανεβει επιπεδο?
Οταν πηγαμε προκριματικα Τσουλου ποιον φεραμε?
Οταν πηραμε πρωταθλημα κρατησαμε τον Μειτε?
Δηλαδη ξαναλεω πραγματα γινονται μπροστα μας και δε θελουμε να τα δουμε.
Πωλησεις δεν εχουν γινει, οποτε αν περιμενει καποιος να κανει ο ΠΑΟΚ τωρα ανοιγμα 20+ μυρια για να φερει παιχτες μαλλον απλα θελει να παραμυθιαζεται
Λογικά όπως καταστράφηκε ο γαύρος που του πήραμε μια τον ντεσποτοφ και μια τον Ζαφείρηaivas19 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:26Αν ερθει ο Μητσος θα ειναι μια απλη μεραxpek20 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:23 Ρε παιδια τι λεμε τώρα, ότι αν τελικά κλείσει ο παίκτης τι θα πουν όλοι αυτοί που γκρινιάζουν εδώ;
Έναν παίκτη που σου λένε πως είναι συμφωνημένος από τον χειμώνα, που τον διαπραγματεύεσαι εδώ και 2 βδομάδες, και πας να τον χάσεις από εγχώριο ανταγωνιστή; Ενώ ο παίκτης αποδεδειγμένα θέλει εσένα;
Τι μέγεθος αδυναμίας θα δείξει αυτό το καταλαβαίνετε; Και εσωτερικά, και εξωτερικά και επικοινωνιακά, θα είναι τεράστια ήττα, η οποία αν δεν καλυφθεί από καλύτερη κίνηση δύσκολα γυρνάει το κλίμα.
Πόσες βδομάδες ακόμα είπαμε για την έναρξη της προετοιμασίας και τον πρώτο προκριματικό;
Αν δεν ερθει και παει Γαυρο θα επελθει καταστροφη
Λογικο
- These users thanked the author geobila for the post (total 5):
- astral, aivas19, Ally Samagoal, paok apo epilogi, margas
-
Dimitrisou
Αδερφέ μέσα στα γραφεία είσαι;George Best4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 13:32 Το ξερουμε το εχουμε δει. Δεν παιζει σαλιο, ουτε προκειται να γινουν ανοιγματα.
Το διλημμα της διοικησης ειναι , ανεβαινω και επικοινωνιακα κερδιζω δινοντας ολο το μπατζετ σχεδον για Γιαννουλη? Και κλεινω ολες τις αλλες θεσεις με δανεικους και ελευθερους αν βρω?
ή τον χανω και μπαινω σε παραπανω εσωστρεφεια, γκρινια κτλ? και προσπαθω να δωσω το μπατζετ σε 2-3 προσθηκες παιχτων των 1,5-2 μυριων που θα μου προτεινουν?
Γιατί βλέπω ξέρεις το μπάτζετ ακριβώς και το ότι δεν παίζει σάλιο(όπου σάλιο είναι τα πάνω από 5 εκατ.).
Αυτά τα ερωτήματα υπάρχουν στα γραφεία;
Εγώ θα διάλεγα τους ελεύθερους.
Μπορεί όντως να μην παίζει σάλιο δεν το ξέρω αλλά ρωτάω γιατί μου φαίνεσαι σίγουρος.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- george188, paok apo epilogi
-
Panostas1995
Δεν έκανε πωλήσεις η ΑΕΚ;George Best4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 13:51Οχι. Δεν ειναι το ιδιο. Εσυ διεκδικεις, δεν χρωστας, δεν τρως καταγγελιες απο πρωην παιχτες σου οτι ειναι απληρωτοι, υπαρχει οικονομικο πλανο για να ειναι βιωσιμη η ομαδα.Psagmenos4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 13:39Αν το μπάτζετ είναι 5 μύρια για αγορές τότε μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή κάπου τόσα πρέπει να δίνει και ο Ρούλακος με τον παλετα. Εδώ μιλάμε για ΠΑΟΚ που πρέπει να διεκδικεί πρωτάθλημα να μπει CL και να κάνει πορεία στην ΕυρώπηGeorge Best4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 13:32 Το ξερουμε το εχουμε δει. Δεν παιζει σαλιο, ουτε προκειται να γινουν ανοιγματα.
Δεν εχει τα εσοδα Ολυμπιακου Αεκ ο ΠΑΟΚ οποτε εχει και μικροτερο μπατζετ.
Η ΑΕΚ εχετε ιδεα ποσα χρηματα εχει δωσει 2 χρονιες για την μεσοεπιθετικη της γραμμη? 30? 40?
Κουτεσα-Κοιτα-Γιοβιτς-Μαρσιαλ-Λαμελα-Ζουμπκοφ
χωρις να εχει κανει πωλησεις και ασχετα ποιος επιασε και ποιος οχι
Τοσα χρονια ο ΠΑΟΚ τι ειχε? Ταισον-Ζιφκο-Ντελια. Δεν του κοστισαν και πολλα, του βγηκαν λιρα 100 αλλα ποια επενδυση εκανε για να ανεβει επιπεδο?
Οταν πηγαμε προκριματικα Τσουλου ποιον φεραμε?
Οταν πηραμε πρωταθλημα κρατησαμε τον Μειτε?
Δηλαδη ξαναλεω πραγματα γινονται μπροστα μας και δε θελουμε να τα δουμε.
Πωλησεις δεν εχουν γινει, οποτε αν περιμενει καποιος να κανει ο ΠΑΟΚ τωρα ανοιγμα 20+ μυρια για να φερει παιχτες μαλλον απλα θελει να παραμυθιαζεται
Πρώτες μέρες Ηλιοπούλου έδωσε τον Πόνσε 9 μύρια αν θυμάμαι καλά
Λιβαι Γκαρσία 15 ....
.σίγουρα έχει και άλλη πώληση...
Έχουμε κλέψει και εμείς το Ντεσπότοφ και το Ζαφείρη από το γαύρο για να μην ξεχνιόμαστε. Αλλά για τον πρώτο δεν θα λέγαμε ότι δικαιολογήθηκε το όλο πανηγύρι, ενώ ο δεύτερος έχουμε ελπίδες να δικαιολογήσει το σαματά και το οικονομικό ξεβράκωμα που μας έκαναν οι Τσέχοι.
Από εκεί και πέρα ναι, ας πούμε ότι ο ΠΑΟΚ συμφώνησε τους προσωπικούς όρους με το Γιαννούλη από το Γενάρη (που όντως είναι γεγονός). Λογικό, χωρίς συμφωνημένο τον παίχτη δεν είχε νόημα να μιλήσουμε στους Γερμανούς. Ούτε ο γαύρος όμως φαντάζομαι τον έχει ασυμφώνητο για να μιλάει εξίσου με τους Γερμανούς. Δεν είπε ο Γιαννούλης δηλαδή ή ΠΑΟΚ ή μένω στη Βαυαρία.
Η ομάδα κακώς αφήνει τόσο καιρό αυτή την ιστορία. Έπρεπε να πει μέχρι τόσο κοστολογώ τον παίχτη, αν τα ποσά φύγουν πιο πάνω ευχαριστώ πάω για τον επόμενο. Όμορφα και ωραία.
Όπως έκανε και η Μπάγερν με τον Γκόρντον. Συμφώνησε με τον παίχτη αλλά τον κοστολογούσε καμιά 20 εκατομμύρια λιγότερα από αυτά που ζητούσαν οι Άγγλοι και έδωσε στο τέλος η Μπαρτσελόνα. Ε όταν άκουσαν οι Γερμανοί αυτά τα πόσα γέλασαν και είπαν ευχαριστούμε και ψάχνουν τον επόμενο. Το ίδιο πέρσι με τον Βολτεμαντε που πήγε στη Νιουκαστλ αν και είχε συμφωνήσει με τη Μπάγερν μήνες πριν.
Δε νομίζω τους γείτονες Μπαγερνόφιλους να τους πείραξαν τόσο οι 2 περιπτώσεις και να αρχίσαν τα ομαδικά χαρακίρια.
Εγώ προβληματίζομαι πολύ που δεν έχω δει ήδη ένα τουλάχιστον χαφ επιπέδου και ένα σεντερ μπακ στην ομάδα. Αντίθετα σέρνουμε το Γιαννούλη και παρακαλούμε τον "Παππούλη" να υποκύψει σε ποσά 4-5 εκατομμυρίων για να μην τα δώσει ο γαύρος. Και φοβάμαι μήπως το κάνει κιόλας στο τέλος.
Με λύπη βλέπω την κεφαλή να είναι έτοιμη να κατρακυλήσει στο λαϊκισμό για να συμβαδίσει με τον κόσμο. Με κύριο φάουλ τον κ. Παπαμιμίκο να βγαίνει να παρουσιάσει τον ΠΑΟΚ 2.0, λες και ήταν καμιά εταιρεία ξέφραγο αμπέλι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι τώρα. Και όλα αυτά για να ικανοποιήσουμε τη δίψα για αίμα.
Υγ Τον Γιαννούλη τώρα τον παζαρεύει η Μαρία, ο Λέο, ο Αντρέ ή θα αποφασίσουμε ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης;
Από εκεί και πέρα ναι, ας πούμε ότι ο ΠΑΟΚ συμφώνησε τους προσωπικούς όρους με το Γιαννούλη από το Γενάρη (που όντως είναι γεγονός). Λογικό, χωρίς συμφωνημένο τον παίχτη δεν είχε νόημα να μιλήσουμε στους Γερμανούς. Ούτε ο γαύρος όμως φαντάζομαι τον έχει ασυμφώνητο για να μιλάει εξίσου με τους Γερμανούς. Δεν είπε ο Γιαννούλης δηλαδή ή ΠΑΟΚ ή μένω στη Βαυαρία.
Η ομάδα κακώς αφήνει τόσο καιρό αυτή την ιστορία. Έπρεπε να πει μέχρι τόσο κοστολογώ τον παίχτη, αν τα ποσά φύγουν πιο πάνω ευχαριστώ πάω για τον επόμενο. Όμορφα και ωραία.
Όπως έκανε και η Μπάγερν με τον Γκόρντον. Συμφώνησε με τον παίχτη αλλά τον κοστολογούσε καμιά 20 εκατομμύρια λιγότερα από αυτά που ζητούσαν οι Άγγλοι και έδωσε στο τέλος η Μπαρτσελόνα. Ε όταν άκουσαν οι Γερμανοί αυτά τα πόσα γέλασαν και είπαν ευχαριστούμε και ψάχνουν τον επόμενο. Το ίδιο πέρσι με τον Βολτεμαντε που πήγε στη Νιουκαστλ αν και είχε συμφωνήσει με τη Μπάγερν μήνες πριν.
Δε νομίζω τους γείτονες Μπαγερνόφιλους να τους πείραξαν τόσο οι 2 περιπτώσεις και να αρχίσαν τα ομαδικά χαρακίρια.
Εγώ προβληματίζομαι πολύ που δεν έχω δει ήδη ένα τουλάχιστον χαφ επιπέδου και ένα σεντερ μπακ στην ομάδα. Αντίθετα σέρνουμε το Γιαννούλη και παρακαλούμε τον "Παππούλη" να υποκύψει σε ποσά 4-5 εκατομμυρίων για να μην τα δώσει ο γαύρος. Και φοβάμαι μήπως το κάνει κιόλας στο τέλος.
Με λύπη βλέπω την κεφαλή να είναι έτοιμη να κατρακυλήσει στο λαϊκισμό για να συμβαδίσει με τον κόσμο. Με κύριο φάουλ τον κ. Παπαμιμίκο να βγαίνει να παρουσιάσει τον ΠΑΟΚ 2.0, λες και ήταν καμιά εταιρεία ξέφραγο αμπέλι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι τώρα. Και όλα αυτά για να ικανοποιήσουμε τη δίψα για αίμα.
Υγ Τον Γιαννούλη τώρα τον παζαρεύει η Μαρία, ο Λέο, ο Αντρέ ή θα αποφασίσουμε ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης;
-
Gregk19262000
Εντάξει δεν το ήξερα τότε ζητώ συγγνώμη, όχι ποτέ μου δεν ήμουν της άποψης να προσβάλλω συνοπαδο άσχετα αν διαφωνούμεEqualizer έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 13:39Κανένα σοβαρό ποστ δεν κόβεται φίλε, όπως ούτε αυτό.Gregk19262000 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 13:22 Πάντως εγώ βλέπω μια πρεμούρα να γίνουμε οικονομολόγοι και να λέμε λίγα ή πολλά για τον γιαννουλη, και σταματήσαμε να απαιτούμε, είδα κάποιος λέει γεμάτο ρόστερ έχουμε θέλει 3-4 προσθήκες ενώ τόσες θέλαμε τον γεναρη. Γενικά μια κατάσταση που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και αυτό το λέει ένας σαββιδικος που του έβαλε πλάτη όταν αμφισβητήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι!
Υ.Γ Ο Γιαννούλης αν χαθεί είναι τεράστια επικοινωνιακή ήττα όχι γιατί είναι ο Μαρσέλο αλλά γιατί όλοι ξέρουμε ότι στην θέση του θα φέρουν λεβεκ και τειλορ
(Παρακαλώ να μην κοπεί ξανά το ποστ μου)
Αν κόβονται πόστ είναι είτε λόγω σπαμ, είτε λόγω προσβολών, είτε λόγω φυτιλιάσματος για καυγάδες.
Νέο μέλος είσαι, χρειάζονται έγκριση τα ποστ σου για να εμφανιστούν. Αρα υπάρχει και η πιθανότητα της καθυστέρησης.
-
Psagmenos4
Αν δεν καταλάβουμε ότι πλέον εινςι αυτά τα ποσά, με 5-6 παίρνεις στοπερ , με 7-8 χαφ ,με τόσα παίρνεις φορ με 3-4 Παίρνεις εξτρεμ.
Έτσι πάνε αυτά αν εμείς θέλουμε οικονομία τότε να βγούνε να μας πούνε να έχουμε απαιτήση για 2-3η θέση αν μας κάτσει η χρονιά.
Γιατί πέρυσι ο Ιβάν μιλούσε για ομαδαρα που θα πάρει πρωτάθλημα
Έτσι πάνε αυτά αν εμείς θέλουμε οικονομία τότε να βγούνε να μας πούνε να έχουμε απαιτήση για 2-3η θέση αν μας κάτσει η χρονιά.
Γιατί πέρυσι ο Ιβάν μιλούσε για ομαδαρα που θα πάρει πρωτάθλημα
Equalizer έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 13:38 ....
Ρε γαμώτο γιατί πρέπει να λέμε συνεχώς τα ίδια;
Ρε μη χρησιμοποιείτε το φόρουμ για να βγάλετε τα νεύρα σας ρε!
Μιλήστε επί της ΟΥΣΙΑΣ της συζήτησης. Μη λέτε συνέχεια τα ίδια
Όταν γράφω οτι η ομάδα του είναι το πρόβλημα ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεν εννοώ οτι φταίνε αυτοί. Εννοώ οτι εκεί είναι το σημείο διαπραγματευσης - εμπόδιο ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αν δεν τα βρούμε μαζί τους δεν σημαίνει οτι δεν τα βρήκαμε με τον παίκτη. Κατανοητό;
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί επιτρέπεται να γράφεται τέτοια προπαγάνδα εδώ μέσα. Δηλαδή μπορεί να γράφει ο καθένας οτι του κατέβει στο κεφάλι? Ο Ζαφείρης και ο σαντσεζ δεν ήταν αγορές? Ξερω για κάποιο λόγο δε θα μετράνε, θα πληρώθηκαν με λεφτά μονοπολης.
Το πρόβλημα λέει δεν είναι ο Γιαννούλης αλλά άμα θα φέρουμε λεβεκ αν δεν πάρουμε αυτόν. Και γιατί να μη φέρουμε κενι?
Τώρα για αυτούς που βλέπουν σηψη, τρυπήματα και αδράνεια σε μια ομάδα, που είχε ελπίδες, έστω και μαθηματικές, να πάρει πρωτάθλημα 3 αγωνιστικές πριν το τέλος δεν ξέρω τι να απαντήσω.
Άμα θεωρείτε οτι η ομάδα είναι κάτω, τωρα είναι η ωρα να στηρίξετε και όχι να υιοθετείτε τις παραμυθες των αλλοθρησκων. Και όχι δεν είναι κριτική από αγάπη, τα σηψη, μπατίρηδες, σοβιετιες και παρατημένη ομάδα.
Το πρόβλημα λέει δεν είναι ο Γιαννούλης αλλά άμα θα φέρουμε λεβεκ αν δεν πάρουμε αυτόν. Και γιατί να μη φέρουμε κενι?
Τώρα για αυτούς που βλέπουν σηψη, τρυπήματα και αδράνεια σε μια ομάδα, που είχε ελπίδες, έστω και μαθηματικές, να πάρει πρωτάθλημα 3 αγωνιστικές πριν το τέλος δεν ξέρω τι να απαντήσω.
Άμα θεωρείτε οτι η ομάδα είναι κάτω, τωρα είναι η ωρα να στηρίξετε και όχι να υιοθετείτε τις παραμυθες των αλλοθρησκων. Και όχι δεν είναι κριτική από αγάπη, τα σηψη, μπατίρηδες, σοβιετιες και παρατημένη ομάδα.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 4):
- aivas19, Ally Samagoal, Kabamaru11, paok apo epilogi
ερχονται βραζιλιανοι παικταραδες που κανουν την μπαλα κομπολοι , τα λεγαμε 3 χρονιοα πριν , βαλτε και τον λινο στο κολπο μαγκες και φερτε ινδιανους με βαμμενα προσωπα κατευθειαν απ τον αμαζονιο αιντε γιατι κουραστηκαμε με τους βαλκανιους.
φερτε αιγυπτιους μαγους και κολομβιανους σαμανους να δουμε λιγο μπαλιτσα
φερτε αιγυπτιους μαγους και κολομβιανους σαμανους να δουμε λιγο μπαλιτσα
@Psagmenos4 γιατί πέρυσι είχες κακή ομάδα? ή θα μείνουμε στη κατάληξη κ θα μηδενίσουμε τα πάντα. Btw ποιος είπε ότι το μπάτζετ μας είναι 5 μύρια?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος george188 την Δευ 08 Ιουν 2026, 14:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author george188 for the post:
- paok apo epilogi