Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από soflodoras »

Leonardo10 έγραψε: Καλά τι περιμένεις να βγει να κάνει δηλώσεις θέλω χαφ και φορ; τι είναι δημοπρασία;
Εσυ μπορει να εμπιστεύεσαι όσο θες το δικό σου ένστικτο, εγω προσωπικά μετά από τοσα χρόνια ξέρω ποιους 2-3 να εμπιστεύομαι περισσότερο είτε είναι αρδ είτε οτιδήποτε και έχει δείξει η ιστορία ότι είναι έμπιστοι.

Ο ίδιος με ρώτησες από που προκύπτει και σου απάντησα ότι αυτές οι πληροφορίες διασταυρώνονται από διαρροές της ΠΑΕ και μέχρι και τον τελευταίο ρεπόρτερ/δημοσιογραφο/αρδ (οπως σου αρέσει να τους λες) μέχρι και διαρροές της ΠΑΕ μέχρι και ρεπορτάζ από τις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες της Ευρώπης και της Ελλάδας και εσυ μου λες εμπιστεύομαι το ένστικτο μου, τι να σου πω…
Σου ξαναλέω κοντός ψαλμός αλληλούια, εδώ θα μαστε
Δεν περιμενα τον Λουτσεσκου να βγαινει κ να λεει τι θελει για την ομαδα, ακριβως για αυτο δεν πιστευω ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΔ, οσο και να γουσταρω χουλιαμα με τα δημοσιευματα τους κ μεταγραφολογια. Βγαζουν ειδησεις απο το στομαχι τους και πολυ σπανια εχουν καποια πληροφορια, κ αυτη ειτε μεσω καποιου μανατζερ που ξερει κατι ή καποιου τηλεφωνητη της ΠΑΕ, που θα ακουσε κανα τηλεφωνημα. Γιαυτο ειναι μονιμως ηξεις αφηξεις. Κ τα περι διαρροων, πραγματικα γελαω. Βγαζει ενας αρδ μια «ειδηση» απο την κοιλια του και ενας ενας μετα την αναδημοσιευουν, ακριβως επειδη δεν εχουν τι να γραψουν. Δεν πιστευω πως υπαρχει περιπτωση να δουλευει με νον πειπερ η ΠΑΕ. Ιδιως οσον αφορα στις σκεψεις του Λουτσεσκου για παικτες της ομαδας. Οτι θελει το ανακοινωνει η ιδια. Τελος, ειλικρινα θα ηθελα να ξερω ποιοι ειναι αυτοι οι 2-3 που εμπιστευεσαι, γιατι πραγματικα, δεν μπορω να πιστεψω κανενα.

Τελος με ρωτησε ενας αλλος φιλος (πολυ σωστα) που αντλω τη σιγουρια σε αυτα που λεω. Δεν υπαρχει καμια σιγουρια οταν γραφω μια αποψη. Το «γυριστε πλευρο» ηταν μια αντιδραση στη σιγουρια πως Εκονγκ κ Σαματα δεν κανουν για την ομαδα και πως ο Κετζιορα ξερωγω θα υπογραψει. Λαθος η «σιγουρια» που εξεφρασα λοιπον, βασισμενη στο ενστικτο και στα οσα αποκωδικοποιω απο την μεχρι τωρα διαθεση του Λουτσεσκου κ της ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Maezono Masakiyo έγραψε:Το 2020 το έδωσε χωρίς καν φορ. Και γω πιστεύω ακράδαντα οτι θα αποκτηθεί φορ αλλα ας είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.
Και αποκλειστηκαμε.
Frans van Rooij

Δημοσίευση από Frans van Rooij »

paokspren έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ας θυμίσω ότι το topic ονομάζεται "Μεταγραφές καλοκαιριού 2024".
Έντονα vibes μαμάς + ζακέτας.
Για να μας ξαναβάλω λοιπόν στο κλίμα του topic να πω ότι έχουμε προσεγγίσει φορ που παίζει στην Πορτογαλία με εξαιρετικά νούμερα τη φετινή σεζόν. Και σε πολύ καλή ηλικία επίσης, δηλαδή Under 30.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Φυσικά και θα πάρουμε φορ. Και εφόσον έχουν ανοίξει ήδη συζητήσεις με δύο συγκεκριμένους, λογικά θα κλείσει και νωρίς.
Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση. Τώρα αν μας προκύψουν και αυτοί Γκαμπιαντίνι κλπ και το τραβήξουμε κανα μήνα, εννοείται όλα μπορεί να χαλάσουν.
dev

Δημοσίευση από dev »

στο τουιτερ γραφτηκε για λιβαγια και για αυτον

https://www.transfermarkt.gr/martin-bra ... eler/95732

και για τους 2 μαζι οχι εναν απο τους 2
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Βασικα ειναι ΑΥΤΟΣ και ο Λιβαγια... :D
Μιλαμε για τον Braithwaite. Μεχρι Μπαρτσελονα εφτασε...
Άβαταρ μέλους
ramboutla

Δημοσίευση από ramboutla »

Μιας και μόλις αναφέρθηκε θα το πω και εγώ. Πρώτη φορά κάνω σχετική αναφορά για μεταγραφικη πληροφορία. Χτες έφτασε και στα δικά μου αυτιά από αξιόπιστη πηγή ότι αποτελεί στόχο ο Braithwate, αλλά έπειτα είδα ότι έχει συμβόλαιο με την Εσπανιολ μέχρι το 2025. Οπότε απέφυγα να γραψω το οτιδήποτε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από aivas19 »

dev έγραψε:στο τουιτερ γραφτηκε για λιβαγια και για αυτον

Αφου ο Τζορμπα ειπε εως 30 ειναι ο φορ. Εγω δεν τρελαθηκα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 04 Ιουν 2024, 19:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Αυτός δεν είχε ακουστεί και πριν πόσα χρόνια? Η ήταν πρόβλεψη πορκυ και μπερδεύομαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ksenitemenos4 την Τρί 04 Ιουν 2024, 19:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dev

Δημοσίευση από dev »

και εγω απο το τουιτερ το ειδα δεν ειναι απο κανεναν δημοσιογραφο ειναι μια φημη για ενδιαφερον αν χρειαστει ας σβηστει
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μόλις το έβγαλε και το inpaok
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Ksenitemenos4 έγραψε:Αυτός δεν είχε ακουστεί και πριν πόσα χρόνια? Η ήταν πρόβλεψη πορκυ και μπερδεύομαι
Χαχαχα του Πορκυ ήταν καψούρα
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Πόσο μπροστά ο πορκυ
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

aivas19 έγραψε:
dev έγραψε:στο τουιτερ γραφτηκε για λιβαγια και για αυτον

Αφου ο Τζορμπα ειπε εως 30 ειναι ο φορ. Εγω δεν τρελαθηκα
Σήμερα ο κολκας είπε ότι δίνουμε 1.6-1.7 για το φορ αλλά τοπ επίπεδο και οι τοπ φορ που θέλει ο ΠΑΟΚ είναι 31-32
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Nikos Toskitsis:
Ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ είναι ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ για τη θέση του φορ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”