Δεν περιμενα τον Λουτσεσκου να βγαινει κ να λεει τι θελει για την ομαδα, ακριβως για αυτο δεν πιστευω ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΔ, οσο και να γουσταρω χουλιαμα με τα δημοσιευματα τους κ μεταγραφολογια. Βγαζουν ειδησεις απο το στομαχι τους και πολυ σπανια εχουν καποια πληροφορια, κ αυτη ειτε μεσω καποιου μανατζερ που ξερει κατι ή καποιου τηλεφωνητη της ΠΑΕ, που θα ακουσε κανα τηλεφωνημα. Γιαυτο ειναι μονιμως ηξεις αφηξεις. Κ τα περι διαρροων, πραγματικα γελαω. Βγαζει ενας αρδ μια «ειδηση» απο την κοιλια του και ενας ενας μετα την αναδημοσιευουν, ακριβως επειδη δεν εχουν τι να γραψουν. Δεν πιστευω πως υπαρχει περιπτωση να δουλευει με νον πειπερ η ΠΑΕ. Ιδιως οσον αφορα στις σκεψεις του Λουτσεσκου για παικτες της ομαδας. Οτι θελει το ανακοινωνει η ιδια. Τελος, ειλικρινα θα ηθελα να ξερω ποιοι ειναι αυτοι οι 2-3 που εμπιστευεσαι, γιατι πραγματικα, δεν μπορω να πιστεψω κανενα.Leonardo10 έγραψε: Καλά τι περιμένεις να βγει να κάνει δηλώσεις θέλω χαφ και φορ; τι είναι δημοπρασία;
Εσυ μπορει να εμπιστεύεσαι όσο θες το δικό σου ένστικτο, εγω προσωπικά μετά από τοσα χρόνια ξέρω ποιους 2-3 να εμπιστεύομαι περισσότερο είτε είναι αρδ είτε οτιδήποτε και έχει δείξει η ιστορία ότι είναι έμπιστοι.
Ο ίδιος με ρώτησες από που προκύπτει και σου απάντησα ότι αυτές οι πληροφορίες διασταυρώνονται από διαρροές της ΠΑΕ και μέχρι και τον τελευταίο ρεπόρτερ/δημοσιογραφο/αρδ (οπως σου αρέσει να τους λες) μέχρι και διαρροές της ΠΑΕ μέχρι και ρεπορτάζ από τις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες της Ευρώπης και της Ελλάδας και εσυ μου λες εμπιστεύομαι το ένστικτο μου, τι να σου πω…
Σου ξαναλέω κοντός ψαλμός αλληλούια, εδώ θα μαστε
Τελος με ρωτησε ενας αλλος φιλος (πολυ σωστα) που αντλω τη σιγουρια σε αυτα που λεω. Δεν υπαρχει καμια σιγουρια οταν γραφω μια αποψη. Το «γυριστε πλευρο» ηταν μια αντιδραση στη σιγουρια πως Εκονγκ κ Σαματα δεν κανουν για την ομαδα και πως ο Κετζιορα ξερωγω θα υπογραψει. Λαθος η «σιγουρια» που εξεφρασα λοιπον, βασισμενη στο ενστικτο και στα οσα αποκωδικοποιω απο την μεχρι τωρα διαθεση του Λουτσεσκου κ της ΠΑΕ.