Ο οζντοεφ που μπορούσε μπήκεmarkos4 έγραψε:Είναι σε φουλ ρυθμούς ,μπαίνει άμεσα και παιζει;
Όσο μπορεί βέβαια να παίξει κάποιος άμεσα με τον Λουτσεσκου προπονητή.
Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Ο Γιόνι είναι πολύ σωστή μεταγραφή. Αν βρει τον εαυτό του θα λέμε τι παίκτη φέραμε και τι κάνει αυτός στην Ελλάδα.
Φαίνετε απο ότι ακούγετε να τον αποκτούμε τον Ισπανό μακάρι να μας βγεί .
- Mitsospaoki4
- Moderator
Όπως ο Μπαμπα όταν ήρθε πρώτη φορά.danirifle έγραψε:μόνο εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός με γιόνι?
μεγάλη η απουσία του ρε παίδες, έχει πολύ καιρό να παίξει σοβαρό ποδόσφαιρο...
εκτός αυτού θα περίμενα κάποιον πιο επιθετικό μπακ
τι να πω.. μακάρι να έχει επανέλθει και να είναι υγιής
Τέτοιοι παίχτες κάνουν την διαφορά στην Ελλάδα σε ότι κατάσταση και αν είναι.
Στη καλύτερη απλό τρολ , υπο νορμάλ συνθήκες πουτάνας γιος ( λογικά χανούμι) , από τους πολλούς που μπαίνουν και γράφουν κατά καιρούς.
Φυσικά υπάρχει και κολαούζος υποστηρικτής.
Φυσικά υπάρχει και κολαούζος υποστηρικτής.
- Mitsospaoki4
- Moderator
31 το βράδυ εδώ να είσαι.MSc in Football έγραψε:Μάλιστα.
Με δύο άρθρα ,το πορτοκαλί σάιτ προσπαθεί να μαζέψει την επικοινωνιακή ήττα της ομάδας. Στο ένα γράφει πως ο βάζελός δεν τον έκλεψε από 'μας αλλά από τον γαύρο και το άλλο πως ο Σαββίδης δε βάζει μόνο λεφτά αλλά και ψυχή.
Εγώ νομίζω πως το κάνουν χειρότερο. "Μη δικαιολογείσαι " μας έλεγαν στον στρατό και είχαν δίκιο. Το 99% των δικαιολογιών είναι μλκς.
Θέλεις διοίκηση να σβήσεις την επικοινωνιακή ήττα; Άσε τις δικαιολογίες και τα στημένα άρθρα, και χτύπα δύο μεταγραφάρες τις τελευταίες μέρες. Μπορείς; Άντε μπράβο.
Αλλιώς άστο...
Μην σας ψάχνουμε πάλι όπως το καλοκαίρι.
Προς το δεύτερο γέρνω εγώ. Όσο για τον MSc in Football, μέχρι να πάρει το PhD του θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνιακή ήττα αν δεν ενδιαφερόμασταν σ αυτή τη φάση για τον Μαξίμοβιτς. Που δεν ενδιαφερόμασταν δηλαδή, γιατί δεν προκύπτει από πουθενά αλλού πέρα από μερικούς ΑΡΔ και κάποιους υπερενθουσιώδεις οπαδούς.
- navigator11
Αν ευκαιρήσει το παλικάρι, ας δώσει τα φώτα του σε αυτούς που υποθέτω ότι ενδιαφέρονται να τον ακούσουν. Δεν εννοώ εμάς τους "κοινούς θνητούς" - απλά μέλη. Κάτι φαίνεται να θέλει να πει αλλά ίσως ντρέπεται.MSc in Football έγραψε:Το ποιος έχει χάσει επεισόδια, ας μην το συζητήσουμε.nunies4 έγραψε:whaaaaat???MSc in Football έγραψε:Μάλιστα.
Με δύο άρθρα ,το πορτοκαλί σάιτ προσπαθεί να μαζέψει την επικοινωνιακή ήττα της ομάδας. Στο ένα γράφει πως ο βάζελός δεν τον έκλεψε από 'μας αλλά από τον γαύρο και το άλλο πως ο Σαββίδης δε βάζει μόνο λεφτά αλλά και ψυχή.
Εγώ νομίζω πως το κάνουν χειρότερο. "Μη δικαιολογείσαι " μας έλεγαν στον στρατό και είχαν δίκιο. Το 99% των δικαιολογιών είναι μλκς.
Θέλεις διοίκηση να σβήσεις την επικοινωνιακή ήττα; Άσε τις δικαιολογίες και τα στημένα άρθρα, και χτύπα δύο μεταγραφάρες τις τελευταίες μέρες. Μπορείς; Άντε μπράβο.
Αλλιώς άστο...
Μαλον εχεις χασει επεισοδια. Το πρωην πορτοκαλι, νυν βαζελοσαιτ. Ποια ηττα να προσπαθουν να μαζεψουν; Αυτοι πανηγυριζουν καθε τι πρασινο.
Αν εσύ έχεις καταλάβει τι παίζει με το πορτοκαλί σάιτ, την αθλητική εκπομπή στο OPEN ,τις υποθέσεις Μολέδο και Κουρμπέλη, τους δανεικούς Κάτσε και Πουγγουρα κλπ να μας εξηγήσεις κι εμάς.
-
ο θεατής έχει δίκιοFreeWatcher έγραψε:Βλέπω από πάρα πολλούς πέσιμο στον MSc in football γράφοντας άλλα ντ αλων! Άσχετα με αυτά που γράφει. Το θλιβερό είναι ότι πάρα πολλοί τρώνε αμασητα οτι τους σερβιρουν αρδ όπως τζορμπα, κολκας καMSc in Football έγραψε:Μάλιστα.
Αλλιώς άστο...
Τα αρθρα στον πορτοκαλι βοθρο δεν μπαινω καν να τα διαβάσω βεβαια μη δωσω κλικ.
Λοιπον για τους αρδ μας
1ον οι τυποι δεν έχουν ιδέα τι γινεται στην παε και αυτό ειναι το σωστό.
2ον μια μερα πριν κλείσει ο Μαξιμοβιτς στη βαζελα βγαζουν διαρροή στο ασχετο ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται για τον παιχτη. Δυο ωρες μετα που κλεινει βγάζουν διαρροή οτι θα κλεισουμε Μεϊτε! Σοβαρά πιστευετε οτι ολα αυτα, οπως και αυτα που αναφερει ο φιλος ειναι τυχαία???
κακώς την πέφτετε στο MSc
Προφανώς και θέλαμε το Μαξίμοβιτς
Αλλα υπό συγκρεκριμένες συνθήκες
από τη στιγμή που ο Αλαφούζος νόμισε, πως φέρνοντας το συγκεκριμένο, θα αλλάξει το ρου της ιστορίας

Θα βρούμε άλλους σαν κι αυτόν
Μετά το tremble θα ψαχθούν όλοι
Οι διαρροές και τα λοιπά δε μας ταιριάζουν
Μας υποτιμούν νοητικά - εννοώ ως φιλάθλους

ΡΕ ΜΛΚΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑdragon έγραψε:Στον ΓΙΟΝΝΗ ΜΟΥnikos_algio έγραψε:Δεν έρχεται ο Μαξίμοβιτς;
Μετα την επικοινωνιακη ήττα στο ημίχρονο των μεταγραφών, τωρα πάμε για επικοινωνιακη ισοπαλία.
Δηλαδη απο την μια πλευρα Μπαμπα-Ταισον και απο την αλλη Γιονι-Δεσποτας-Ζιλε και στην μεση ο Ντελιας;;;;;;
Γιατι ειπαμε οτι χρειαζομαστε φορ;;;;

Γιατι ειπαμε οτι χρειαζομαστε φορ;;;;

Η καταρχήν συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Jonny Castro Otto είναι για συμβόλαιο 2,5 ετών συμφωνα με Σουντουλιδη
Μακάρι να μας βγει σκύλος γιατί από δεξιά είμαστε ολίγον τι τρύπιοι. Πολλά από τα γκολ που δεχτήκαμε φέτος ήταν από δεξιά μας.
Εγω δεχομαι να παιξουμε και με 10nunies4 έγραψε:Δηλαδη απο την μια πλευρα Μπαμπα-Ταισον και απο την αλλη Γιονι-Δεσποτας-Ζιλε και στην μεση ο Ντελιας;;;;;;
Γιατι ειπαμε οτι χρειαζομαστε φορ;;;;![]()
Μεταγραφαρα, το κομματι που ελειπε