Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από dragon »

markos4 έγραψε:Είναι σε φουλ ρυθμούς ,μπαίνει άμεσα και παιζει;
Όσο μπορεί βέβαια να παίξει κάποιος άμεσα με τον Λουτσεσκου προπονητή.
Ο οζντοεφ που μπορούσε μπήκε
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Ο Γιόνι είναι πολύ σωστή μεταγραφή. Αν βρει τον εαυτό του θα λέμε τι παίκτη φέραμε και τι κάνει αυτός στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Φαίνετε απο ότι ακούγετε να τον αποκτούμε τον Ισπανό μακάρι να μας βγεί .
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

danirifle έγραψε:μόνο εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός με γιόνι?

μεγάλη η απουσία του ρε παίδες, έχει πολύ καιρό να παίξει σοβαρό ποδόσφαιρο...
εκτός αυτού θα περίμενα κάποιον πιο επιθετικό μπακ

τι να πω.. μακάρι να έχει επανέλθει και να είναι υγιής
Όπως ο Μπαμπα όταν ήρθε πρώτη φορά.

Τέτοιοι παίχτες κάνουν την διαφορά στην Ελλάδα σε ότι κατάσταση και αν είναι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Στη καλύτερη απλό τρολ , υπο νορμάλ συνθήκες πουτάνας γιος ( λογικά χανούμι) , από τους πολλούς που μπαίνουν και γράφουν κατά καιρούς.
Φυσικά υπάρχει και κολαούζος υποστηρικτής.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

MSc in Football έγραψε:Μάλιστα.

Με δύο άρθρα ,το πορτοκαλί σάιτ προσπαθεί να μαζέψει την επικοινωνιακή ήττα της ομάδας. Στο ένα γράφει πως ο βάζελός δεν τον έκλεψε από 'μας αλλά από τον γαύρο και το άλλο πως ο Σαββίδης δε βάζει μόνο λεφτά αλλά και ψυχή.

Εγώ νομίζω πως το κάνουν χειρότερο. "Μη δικαιολογείσαι " μας έλεγαν στον στρατό και είχαν δίκιο. Το 99% των δικαιολογιών είναι μλκς.

Θέλεις διοίκηση να σβήσεις την επικοινωνιακή ήττα; Άσε τις δικαιολογίες και τα στημένα άρθρα, και χτύπα δύο μεταγραφάρες τις τελευταίες μέρες. Μπορείς; Άντε μπράβο.

Αλλιώς άστο...
31 το βράδυ εδώ να είσαι.

Μην σας ψάχνουμε πάλι όπως το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Προς το δεύτερο γέρνω εγώ. Όσο για τον MSc in Football, μέχρι να πάρει το PhD του θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνιακή ήττα αν δεν ενδιαφερόμασταν σ αυτή τη φάση για τον Μαξίμοβιτς. Που δεν ενδιαφερόμασταν δηλαδή, γιατί δεν προκύπτει από πουθενά αλλού πέρα από μερικούς ΑΡΔ και κάποιους υπερενθουσιώδεις οπαδούς.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

MSc in Football έγραψε:
nunies4 έγραψε:

Με δύο άρθρα ,το πορτοκαλί σάιτ προσπαθεί να μαζέψει την επικοινωνιακή ήττα της ομάδας. Στο ένα γράφει πως ο βάζελός δεν τον έκλεψε από 'μας αλλά από τον γαύρο και το άλλο πως ο Σαββίδης δε βάζει μόνο λεφτά αλλά και ψυχή.

Εγώ νομίζω πως το κάνουν χειρότερο. "Μη δικαιολογείσαι " μας έλεγαν στον στρατό και είχαν δίκιο. Το 99% των δικαιολογιών είναι μλκς.

Θέλεις διοίκηση να σβήσεις την επικοινωνιακή ήττα; Άσε τις δικαιολογίες και τα στημένα άρθρα, και χτύπα δύο μεταγραφάρες τις τελευταίες μέρες. Μπορείς; Άντε μπράβο.

Αλλιώς άστο...
whaaaaat???
Μαλον εχεις χασει επεισοδια. Το πρωην πορτοκαλι, νυν βαζελοσαιτ. Ποια ηττα να προσπαθουν να μαζεψουν; Αυτοι πανηγυριζουν καθε τι πρασινο.
Το ποιος έχει χάσει επεισόδια, ας μην το συζητήσουμε.

Αν εσύ έχεις καταλάβει τι παίζει με το πορτοκαλί σάιτ, την αθλητική εκπομπή στο OPEN ,τις υποθέσεις Μολέδο και Κουρμπέλη, τους δανεικούς Κάτσε και Πουγγουρα κλπ να μας εξηγήσεις κι εμάς.
Αν ευκαιρήσει το παλικάρι, ας δώσει τα φώτα του σε αυτούς που υποθέτω ότι ενδιαφέρονται να τον ακούσουν. Δεν εννοώ εμάς τους "κοινούς θνητούς" - απλά μέλη. Κάτι φαίνεται να θέλει να πει αλλά ίσως ντρέπεται.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

FreeWatcher έγραψε:

Αλλιώς άστο...
Βλέπω από πάρα πολλούς πέσιμο στον MSc in football γράφοντας άλλα ντ αλων! Άσχετα με αυτά που γράφει. Το θλιβερό είναι ότι πάρα πολλοί τρώνε αμασητα οτι τους σερβιρουν αρδ όπως τζορμπα, κολκας κα
Τα αρθρα στον πορτοκαλι βοθρο δεν μπαινω καν να τα διαβάσω βεβαια μη δωσω κλικ.
Λοιπον για τους αρδ μας
1ον οι τυποι δεν έχουν ιδέα τι γινεται στην παε και αυτό ειναι το σωστό.
2ον μια μερα πριν κλείσει ο Μαξιμοβιτς στη βαζελα βγαζουν διαρροή στο ασχετο ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται για τον παιχτη. Δυο ωρες μετα που κλεινει βγάζουν διαρροή οτι θα κλεισουμε Μεϊτε! Σοβαρά πιστευετε οτι ολα αυτα, οπως και αυτα που αναφερει ο φιλος ειναι τυχαία???
ο θεατής έχει δίκιο
κακώς την πέφτετε στο MSc
Προφανώς και θέλαμε το Μαξίμοβιτς
Αλλα υπό συγκρεκριμένες συνθήκες
από τη στιγμή που ο Αλαφούζος νόμισε, πως φέρνοντας το συγκεκριμένο, θα αλλάξει το ρου της ιστορίας :lol: , κι έδωσε ότι έδωσε, ας πάει ο παίκτης στην ευχή του θεού
Θα βρούμε άλλους σαν κι αυτόν
Μετά το tremble θα ψαχθούν όλοι
Οι διαρροές και τα λοιπά δε μας ταιριάζουν
Μας υποτιμούν νοητικά - εννοώ ως φιλάθλους :(
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

dragon έγραψε:
nikos_algio έγραψε:Δεν έρχεται ο Μαξίμοβιτς;

Εικόνα
Στον ΓΙΟΝΝΗ ΜΟΥ
ΡΕ ΜΛΚΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Μετα την επικοινωνιακη ήττα στο ημίχρονο των μεταγραφών, τωρα πάμε για επικοινωνιακη ισοπαλία.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δηλαδη απο την μια πλευρα Μπαμπα-Ταισον και απο την αλλη Γιονι-Δεσποτας-Ζιλε και στην μεση ο Ντελιας;;;;;;
Γιατι ειπαμε οτι χρειαζομαστε φορ;;;; :opaokara: :opaokara:
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Η καταρχήν συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Jonny Castro Otto είναι για συμβόλαιο 2,5 ετών συμφωνα με Σουντουλιδη
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Μακάρι να μας βγει σκύλος γιατί από δεξιά είμαστε ολίγον τι τρύπιοι. Πολλά από τα γκολ που δεχτήκαμε φέτος ήταν από δεξιά μας.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nunies4 έγραψε:Δηλαδη απο την μια πλευρα Μπαμπα-Ταισον και απο την αλλη Γιονι-Δεσποτας-Ζιλε και στην μεση ο Ντελιας;;;;;;
Γιατι ειπαμε οτι χρειαζομαστε φορ;;;; :opaokara: :opaokara:
Εγω δεχομαι να παιξουμε και με 10

Μεταγραφαρα, το κομματι που ελειπε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”