Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Gospi έγραψε:
rainmaker έγραψε:Καλά τώρα σόρρυ υπάρχει το οτιδήποτε που να δείχνει εστω και υποψία ενδιαφέροντος σήμερα που μιλάμε;

Δε λέω μπορεί οι υποθέσεις που κάνουμε να πέσουν και μέσα. Αλλά μη το τραβάμε κι απ' τα μαλλια
Ε καλα τωρα και συ, κουβεντα να γινεται. Ψοφαμε για εναν αξιοπρεπη παπα...
Απο το να κραζουμε καλυτερα να συζηταμε για τον Οκου

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίζει να είναι και η πρώτη φορά που συμφωνούμε.
Χίλιες φορές να συζητάμε για παπάδες, παρά να αντιμετωπίζουμε τη καθημερινή και σταθερά επαναλαμβανόμενη γκρίνια.
Όσοι δεν γκρινιάζουμε, δεν σημαίνει πως είμαστε χαρούμενοι ή δεν θα θέλαμε και εμείς να γκρινιάζουμε λέγοντας τα ίδια κάθε μέρα.
Προσωπικά παραδέχομαι πως πέρσι για ένα διάστημα το έκανα και εγώ. Μετά όμως κατάλαβα πόσο άσχημα φαίνεται και πόσο αυτό μπορεί να ενοχλήσει άλλους.
Οπότε όσο σκασμένος και να νιώθω, κάνω πίσω, δεν γράφω για να κράξω και εγώ, ζω με την ελπίδα και προτιμώ να μη μαυρίζω ακόμα περισσότερο την ήδη μαύρη διάθεση των περισσοτέρων.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν θα μου χαλασετε εσεις την μεταγραφικη περιοδο...την περιοδο για την οποια ζει και αναπνεει ο καθε φιλαθλος..
Εγω θα ειμαι με τους Πετρωτους αυτου του κοσμου που μου εχουν ταξει 3 μεταγραφες μεχρι το βραδυ...
Εχω φτιαξει καφε και περιμενω...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Θα τα δώσει τα ονόματα τώρα στην εκπομπή του
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Το γεγονός πάντως πως δεν έχει βγει κάποιο άλλο όνομα για δεύτερο φορ, που θα ήταν και πιο εύκολο να ''καεί' στα μέσα, μάλλον κλειδώνει την συμφωνία με τον Τσέχο, περιμένοντας είτε τον Μπράντον να πέσει στο συμβόλαιο που του δίνουμε (χλωμό), είτε τον πρώτο επιθετικό για να ανακοινωθούν μαζί (έχει γραφτεί και αυτό).
Όσο τραγική και αν θεωρώ τη διαχείριση της ΠΑΕ μεταγραφικά τα τελευταία χρόνια, αποκλείεται να μην έχει κλείσει τουλάχιστον ένας φορ για μπακ απ, ενώ μένουν 10 μέρες για την προετοιμασία.
Αν κλείσει για βασικός κάποιος επιπέδου Γκαμπιαντίνι, Λαρίν ή Πούκι βέβαια θα είμαστε καλά για αρχή.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Μέχρι το βράδυ είπε ;
Ε τότε smash the F5 button!

Τι τραβάμε με δαύτους...
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

buffalobill4 έγραψε:O Οκου θα μπορούσε να είναι προϊόν σκαουτινγκ και λογικής moneyball του μποτο. Παίκτης με λογικό συμβόλαιο και ικανός να γράψει νούμερα. Απλά επειδή το γράφει το Σπόρντογκ, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.
Τέτοιους παίχτες θα φέρουμε να γεμίζουν να βγουν σαν τον Narey με 4 πινελιές ποιοτικών ακόμα βέβαια δεν μπορεί να υπογράψει παίχτης ποιότητας όταν μιλάμε να έρθει στην Ελλάδα που είναι στα down της προς πάτο για αυτό και αν έρθουν θα έρθουν μέσα στην προετοιμασία στην Ολλανδία και αν λογικό δεν είναι εσύ αν ήσουν παίχτης θα ήθελες να ερχόσουν από της 14 πχ Ιουνίου σε 1 ομάδα που το Πρωτάθλημα της που βούιξε παντού για τα αίσχη κ τ λ π;
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Λεει οτι απο Ελλαδα υπαρχουν δυο ομαδες που ενδιαφερονται. Η μια ειναι ο ΠΑΟΚ. Την αλλη δεν την κατονομαζει
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

nunies4 έγραψε:Δεν θα μου χαλασετε εσεις την μεταγραφικη περιοδο...την περιοδο για την οποια ζει και αναπνεει ο καθε φιλαθλος..
Εγω θα ειμαι με τους Πετρωτους αυτου του κοσμου που μου εχουν ταξει 3 μεταγραφες μεχρι το βραδυ...
Εχω φτιαξει καφε και περιμενω...
:lol: :lol: :lol:
Μαζι σου νουνιεζ! Γυρίζω σπίτι και βάζω τσιπουράκι...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Logistis έγραψε:Λεει οτι απο Ελλαδα υπαρχουν δυο ομαδες που ενδιαφερονται. Η μια ειναι ο ΠΑΟΚ. Την αλλη δεν την κατονομαζει
Από το Μάιο είναι το κείμενο αν δεν κάνω λαθος
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

ναι απο τον Μαιο
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η ηρεμία πριν την καταιγίδα;;
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Πόσο χρόνο έχει δείξει η εμπειρία ότι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να προχωρήσει μία μεταγραφή, από τη στιγμή που θα βγει το όνομα μέχρι να ανακοινωθεί (έρθει, περάσει εξετάσεις, ετοιμαστεί το βιντεάκι κτλ);
3-4 ημέρες;
5-6 ημέρες;

Για να δω αν στις 13 μέρες που μένουν ως την έναρξη της προετοιμασίας θα είναι εδώ πάνω από 2 παίχτες;
adman

Δημοσίευση από adman »

Δηλαδή σε 13 μέρες θέλεις 3 παίκτες εδώ; Πρόβλεψη: 0-1 παίκτης πριν την προετοιμασία. Άλλοι 2 που θα ενσωματωθούν με την ομάδα στην ολλανδία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Και μετά θα περιμένουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, μετά του 2ου κλπ. Και γενικά κάθε φορά θα βγαίνουν ονόματα που θα πάρουμε αν θα περάσουμε στην επόμενη φάση και οι εναλλακτικές τους αν δεν περάσουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”