Μην ξεχνάμε βέβαια ότι ο Νικολάκης έχει ήδη 6 μήνες σεζόν. Είναι λογικό ότι θα υπάρξει ειδική διαχείριση για την πάρτη του ώστε να τη βγάλει μέχρι τον επόμενο ΜάιΓερασίμου έγραψε:Την θέση άλλου παίκτη θα πάρει ο Αφάνας και με τις εμμονές που δυστυχώς έχει ο Λουτσέσκου πολύ φοβάμαι πως θα είναι νέου. Δεύτερη συνεχή χρονιά μπαίνει μετά από τουρνέ με το Σουρινάμ, διακοπές και χωρίς προετοιμασία, σχεδόν σίγουρο πως το πρώτο δίμηνο τουλάχιστον θα έχει την φανέλα του βασικού στο σπίτι του. Και όταν δει πάγκο πάλι την θέση νεαρού θα τρώει.
Υπάρχει βέβαια και ο αντίλογος ότι και σε ανανέωση ομάδος δεν γίνεται σε φαινόμενο όλα ή τίποτα. Βαθμιαία σβήνεις και αναλόγως βαθμιαία γράφεις.
Σεβαστή μεν η απόφαση, αλλά...
Ο Τοσκίτης νομίζω, είπε πως το συμβόλαιο είναι κάτω από 200.000.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- WeWillRockYou
Γιατί σας φαίνεται περίεργη η ανανέωση Μπίσεσβαρ, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
Από την αρχή, το πλάνο έλεγε ανανέωση των 4 έμπειρων παικτών για συγκεκριμένο συμπληρωματικό ρόλο στο ρόστερ και με συγκεκριμένο μπάτζετ. Αυτό δεν είδαμε να γίνεται μέχρι στιγμής, με εξαίρεση την περίπτωση Κρέσπο;
Δεν είναι από τις περιπτώσεις που δεν είχε ξεκαθαριστεί το αγωνιστικό πλάνο από τους υπεύθυνους.
Από ότι καταλαβαίνω, από το περσινό ρόστερ στην επίθεση θα παραμείνουν μόνο οι Ολιβειρα, Ζιβκοβιτς, Μπίσεσβαρ και ο Καντουρί.
Αυτό που μας καίει βέβαια είναι η απόκτηση των 2 βασικών επιλογών μέσο επιθετικά (με ταυτόχρονη αποχώρηση Ζαμπα-Μουργκ), καθώς και η ενδεχόμενη πώληση Τσολακ.
Από την αρχή, το πλάνο έλεγε ανανέωση των 4 έμπειρων παικτών για συγκεκριμένο συμπληρωματικό ρόλο στο ρόστερ και με συγκεκριμένο μπάτζετ. Αυτό δεν είδαμε να γίνεται μέχρι στιγμής, με εξαίρεση την περίπτωση Κρέσπο;
Δεν είναι από τις περιπτώσεις που δεν είχε ξεκαθαριστεί το αγωνιστικό πλάνο από τους υπεύθυνους.
Από ότι καταλαβαίνω, από το περσινό ρόστερ στην επίθεση θα παραμείνουν μόνο οι Ολιβειρα, Ζιβκοβιτς, Μπίσεσβαρ και ο Καντουρί.
Αυτό που μας καίει βέβαια είναι η απόκτηση των 2 βασικών επιλογών μέσο επιθετικά (με ταυτόχρονη αποχώρηση Ζαμπα-Μουργκ), καθώς και η ενδεχόμενη πώληση Τσολακ.
paokmaniak έγραψε:Δηλαδη πιστευετε οτι ειναι αμετρητες οι θεσεις του ροστερ??eorptol1 έγραψε:μπα φιλε θα ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΠΙΣΕ ΖΙΦΚΟ ......απο καπου να πιαστουμε.....βλεπω οτι ο μποτο κανει κατι καλο καινουριο ας το δουμε πρωτα και μετα λεμε οτι θεμε.....
Πιστευετε οτι ο αφανας περπατητης δε θα παρει τη θεση καποιου αλλου? Δε θα κοψει χρονο πχ απο ΦΕλιπε Νταντας η δε θα μικρυνει το μπατζετ που θα παει στο εξτρεμ??
Η ακομα χειροτερα δε θα μειωσει τα εξτρεμ απο 2 σε 1??
Ολα ειναι αλληνεδετα παιδες και η σημερινη ειδηση ηταν η χειροτερη της μεταγραφικης περιοδου (ακομα χειροτερη κ απο το να ερχοταν ο Δωνης)
300 μάξιμουμ του δίνουν, ούτε κόστος απόκτησης υπάρχει ούτε έκανε κάνα τριετές συμβόλαιο.
Ένα χρόνο με 300 ανανεώνει, χαρά στο πράγμα, το κάναμε ζήτημα, χωρίς να υπάρχει.
Για ποιον Νικολάκη μιλάμε; Για τον Κουαλιάτα; Ναι συμφωνώ, αλλά Μπίσε- αδελφέ δεν μπορώ άλλο. Άλλους 4 μήνες θα έχει ήδη ο Νέσμπεργκ που πιθανότατα θα έλθει 31/7, άρα θα μπει στην ομάδα καλό Σεπτέμβριο. Μπερδεμένα πράγματα, αλλά αναμονή και αισιοδοξία, γιατί πλην Ζίφκο και Αφάνα οι λοιπές κινήσεις δείχνουν πολύ καλές και αν αυτά που μαθαίνω αληθεύουν, θα δούμε πολύ-πολύ καλύτερα πράγματα.renegade έγραψε:Μην ξεχνάμε βέβαια ότι ο Νικολάκης έχει ήδη 6 μήνες σεζόν. Είναι λογικό ότι θα υπάρξει ειδική διαχείριση για την πάρτη του ώστε να τη βγάλει μέχρι τον επόμενο ΜάιΓερασίμου έγραψε:Την θέση άλλου παίκτη θα πάρει ο Αφάνας και με τις εμμονές που δυστυχώς έχει ο Λουτσέσκου πολύ φοβάμαι πως θα είναι νέου. Δεύτερη συνεχή χρονιά μπαίνει μετά από τουρνέ με το Σουρινάμ, διακοπές και χωρίς προετοιμασία, σχεδόν σίγουρο πως το πρώτο δίμηνο τουλάχιστον θα έχει την φανέλα του βασικού στο σπίτι του. Και όταν δει πάγκο πάλι την θέση νεαρού θα τρώει.
Υπάρχει βέβαια και ο αντίλογος ότι και σε ανανέωση ομάδος δεν γίνεται σε φαινόμενο όλα ή τίποτα. Βαθμιαία σβήνεις και αναλόγως βαθμιαία γράφεις.
Σεβαστή μεν η απόφαση, αλλά...
Ο Τοσκίτης νομίζω, είπε πως το συμβόλαιο είναι κάτω από 200.000.
Θεωρώ ότι μέχρι αργά το βράδυ θα έχει βγει λευκός καπνός για την περίπτωση του Ναρει.
Με τίποτα.joshua έγραψε:O Mπαλντε για φορ σας αρεσει?
Οκ αν παίζω Μπενφίκα ΠΑΟΚ να τον βάλω, αλλά σε γενικές γραμμές δεν είναι φορ, ειδικά με το στιλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ
- black_star_ninja
Δεν έχω αποψη γενικά αλλα δεν τρελαίνομαι κιόλας. Θυμίζει λιγο καλύτερο Ακπομ. Θέλω καποιον που να ξερω οτι αν βρεθεί απέναντι απο την εστία θα το βάλει. Οχι να σκέφτομαι οτι οι περισσότερες πιθανότητες ειναι να το χάσει. Βέβαια οι αρμόδιοι ξερουν καλύτερα..joshua έγραψε:O Mπαλντε για φορ σας αρεσει?
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Δεν γίνεται να μείνουμε μονο με τον Ολιβειρα στα φορ. Δεν έχουμε καν δείγμα γραφής δεδομένου του περσινού τραυματισμού.
Εχεις τραυματισμους, καρτες, κόπωση κτλ
Ο Κουτσιας οπως όλα δείχνουν δεν υπολογίζεται και ο Τσολακ είναι φευγάτος.
Χρειαζόμαστε οποιαδήποτε μεταγραφή βασικου φορ γιατι αλλιως μας βλέπω με Ακπομ reloaded.
Ιδανικα για τα συστηματα που παιζουμε θέλουμε 2 ισάξιους Φορ και έναν φέρελπι ή 3ο που μπορει να παιξει και εξτρεμ/10αρι
Εχεις τραυματισμους, καρτες, κόπωση κτλ
Ο Κουτσιας οπως όλα δείχνουν δεν υπολογίζεται και ο Τσολακ είναι φευγάτος.
Χρειαζόμαστε οποιαδήποτε μεταγραφή βασικου φορ γιατι αλλιως μας βλέπω με Ακπομ reloaded.
Ιδανικα για τα συστηματα που παιζουμε θέλουμε 2 ισάξιους Φορ και έναν φέρελπι ή 3ο που μπορει να παιξει και εξτρεμ/10αρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 26 Ιουν 2022, 19:44, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άρα και ο μπαλντε να έρθει ( σιγά μην έρθει ) θα έχουμε γκρίνια ;;
Ονειρικό τελείωμα με μαρτινς- μπαλντε - βιταο
Ονειρικό τελείωμα με μαρτινς- μπαλντε - βιταο
για να γκρινιαζει και ο προπονητης του , αν πρεπει να φυγει , οκ , αλλα να μου φερουν αλλον ... πιστευω και γω πολυ συντομα ( δεν επιαξε και στο φιλικο )obanebane έγραψε:Θεωρώ ότι μέχρι αργά το βράδυ θα έχει βγει λευκός καπνός για την περίπτωση του Ναρει.
- FreeWatcher
Εμενα μου αρεσουν τα φορ στυλ Μπαλντε αλλα δεν νομιζω οτι τετοιου ειδους φορ ταιριαζει με τους υπολοιπους παικτες που εχουμε η μοιαζει να ψαχνουμε μεσοεπιθετικα. Θα φαινοταν πιο λογικο να παμε σε φορ κολωνα με ευχερεια στο σκοραρισμα.
Εγώ λέω Μπαλντε για αριστερά, στόπερ έναν 30αρη μπαρουτοκαπνισμενο,με χρόνια θητεία σε μεγάλο πρωτάθλημα και φορ έναν παιχταρα λατινο 22-25 με ένα τετραετές που να έρθει με προοπτική να πάρει πολλά παιχνίδια φέτος και του χρόνου να είναι ο βασικός φορ.
Αν ήμουν Μποτο ,έτσι θα σκεφτόμουν.
Αν ήμουν Μποτο ,έτσι θα σκεφτόμουν.