Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν υπάρχει σύγκριση. Μίλια καλύτερο το σπορτ24 τα τελευταία δύο χρόνια.
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από dragon »

Taseos έγραψε:
dragon έγραψε:Κ ενώ το βίντεο που ανέβασε η παε με το βουλγαροι στον Ντεσποτοφ υπάρχει σε γκαζετα κ σπορ24 από το φιλικό sdna απουσιάζει
Από τις 15.47 είναι αναρτημένο.μπορεις να διαβάζεις sport24 όμως για σωστή ενημέρωση.
Σίγουρα το έχουν κρυψει σε κάποια γωνίτσα. Σκέψου κ πες μου που θα ήταν ανάλογο ρατσιστικό παραλήρημα εναντίον του Γιοβάνοβιτς στην τουμπα κ σε ποσα site. Σίγουρα στο sdna θα ήταν πρωτο θεμα
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Αλαφούζος: «Οι διαιτητές ξέρουν ότι αν δεν ευνοήσουν μια συγκεκριμένη ομάδα δεν θα σφυρίξουν πολλά παιχνίδια»
Όταν τα λέει ο Λουτσέσκου είναι γραφικός κ χρειάζεται απέλαση
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Για να βάλω sport fm.
Σίγουρα θα έχουν εξοργιστεί και θα τον ειρωνεύονται όπως το Ραζβάν.

Σίγουρα θα έχουμε περισπούδαστες δηλώσεις των sport24 για τον τοξικό Αλαφούζο και το υπόδειγμα Σαββίδη που δεν έχει πει κουβέντα τόσο καιρό. Γιατί έτσι θέλουμε το ποδόσφαιρο μας.

Μπορεί και όχι :lol:
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Θέλω να γράψω κάτι για αυτούς τους μπετοβλακες, κουβαραδες, μπεταραδες πως τους λένε. Τους έχω κόψει εδώ και καιρό γιατί το μένος τους για τον ΠΑΟΚ είναι αξιοσημείωτο και είναι και Θεσσαλονικεις τρομάρα τους, μα τους άκουσα δυστυχώς σε ένα φίλο να σχολιάζουν τα του ματς με το βάζελο και τις δηλώσεις Λουτσέσκου, αλλά θέλω να πω για τις.. προβλέψεις τους για τα ευρωπαϊκά.
Αφήνω στην άκρη τις προβλέψεις για 3-4 νίκες των ελληνικών ομάδων, αλλά είπαν ρε οι απαράδεκτοι πως ο ΠΑΟΚ και ο γαύρος έχουν το πιο εύκολο έργο και ο βάζελο το πιο δύσκολο.
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ που έπαιζε με την κάτοχο του προπέρσινου Europa, που πέρυσι πήγε 16 του ΤσουΛου, που σημερα είναι η καλύτερη άμυνα στη Γερμανία, είχε και καλα πιο εύκολο έργο από τον γκεϊ που έπαιζε με ένα σερβικό χωριό, από τη χάρτινη που έπαιζε με μια ομάδα διαλυμένη που την κυνηγάνε οι οπαδοί της και βγάζουν πλακάτ με τα ονόματα των παιχτών για να πάρουν τον μπούλο και τον βάζελο που έπαιζε με μια ισραηλινή ομάδα που δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα σημαντικό στην Ευρώπη εκτός από το να βιάζει γαυρους. Είναι λέει και σε κακή κατάσταση η Αιντραχτ. . Το ότι ο γαυρος έφαγε τριμπαλο εντός από χειρότερη γερμανική ομάδα, δεν μετράει.
Έτσι λοιπόν μεγαλώνουν οι οποίες επιτυχίες των άλλων και μικραίνουν του ΠΑΟΚ που αν έχανε σημερα θα ήταν αυτοκτονία και αν νικουσαμε θα έλεγαν ε σιγά τι έγινε.

Σκατά στα μούτρα σας μαλακες. Πάρτε τη μία νίκη και τα αθηνεζικα κλαρίνα κι ελπίζω να πείσω έστω κι έναν ακόμη σαν το φίλο μου να μην ακούει τέτοια φίδια.

Και μην ακούτε κανένα που μειώνει μια τόσο μεγάλη νίκη. Περαστικά μαλακες
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

ο διαμαντοπουλος αν κ γαυρος λιγοτερο κομπλεξικος ειπε μετα το τελος του αγωνα πως ο ΠΑΟΚ ειχε το πιο δυσκολο εργο σημερα
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

figurehead4 έγραψε:Θέλω να γράψω κάτι για αυτούς τους μπετοβλακες, κουβαραδες, μπεταραδες πως τους λένε. Τους έχω κόψει εδώ και καιρό γιατί το μένος τους για τον ΠΑΟΚ είναι αξιοσημείωτο και είναι και Θεσσαλονικεις τρομάρα τους, μα τους άκουσα δυστυχώς σε ένα φίλο να σχολιάζουν τα του ματς με το βάζελο και τις δηλώσεις Λουτσέσκου, αλλά θέλω να πω για τις.. προβλέψεις τους για τα ευρωπαϊκά.
Αφήνω στην άκρη τις προβλέψεις για 3-4 νίκες των ελληνικών ομάδων, αλλά είπαν ρε οι απαράδεκτοι πως ο ΠΑΟΚ και ο γαύρος έχουν το πιο εύκολο έργο και ο βάζελο το πιο δύσκολο.
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ που έπαιζε με την κάτοχο του προπέρσινου Europa, που πέρυσι πήγε 16 του ΤσουΛου, που σημερα είναι η καλύτερη άμυνα στη Γερμανία, είχε και καλα πιο εύκολο έργο από τον γκεϊ που έπαιζε με ένα σερβικό χωριό, από τη χάρτινη που έπαιζε με μια ομάδα διαλυμένη που την κυνηγάνε οι οπαδοί της και βγάζουν πλακάτ με τα ονόματα των παιχτών για να πάρουν τον μπούλο και τον βάζελο που έπαιζε με μια ισραηλινή ομάδα που δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα σημαντικό στην Ευρώπη εκτός από το να βιάζει γαυρους. Είναι λέει και σε κακή κατάσταση η Αιντραχτ. . Το ότι ο γαυρος έφαγε τριμπαλο εντός από χειρότερη γερμανική ομάδα, δεν μετράει.
Έτσι λοιπόν μεγαλώνουν οι οποίες επιτυχίες των άλλων και μικραίνουν του ΠΑΟΚ που αν έχανε σημερα θα ήταν αυτοκτονία και αν νικουσαμε θα έλεγαν ε σιγά τι έγινε.

Σκατά στα μούτρα σας μαλακες. Πάρτε τη μία νίκη και τα αθηνεζικα κλαρίνα κι ελπίζω να πείσω έστω κι έναν ακόμη σαν το φίλο μου να μην ακούει τέτοια φίδια.

Και μην ακούτε κανένα που μειώνει μια τόσο μεγάλη νίκη. Περαστικά μαλακες
+1926.

Μεγάλο μουνόπανο, ειδικά ο χάχας ο γαύρος (ο γυαλάκιας νομίζω είναι βάζελος). Γλύφτες κάθε καλεσμένου Αθηνέζικης ομάδας και τρομερό κόμπλεξ και υπεροψία κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μαύρο.
Gangster

Δημοσίευση από Gangster »

Ο ένας νομίζω είναι σκουλήκι. Έχουν αυτήν την κλασική υποχθόνια προπαγάνδα. Τύπου Καρπετοπουλου προ 20ετιας για όσους θυμούνται, δλδ και καλά αντικειμενικοί και χαλαροί αλλά πετάμε τα μηνύματα που θελουμε και πάντα κατά του ΠΑΟΚ.
Προσοχή σε αυτά τα άμπαλα σκουπίδια.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Εγώ νόμιζα ότι ο γυαλάκιας είναι σκουλήκι και ο άλλος γριά

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Έχω δει ελάχιστα γιατί δεν αντέχονται.
Πολύ καλή η παρομοίωση με τον καρπετοπουλο. Ίδιας σχολής.
Υποχθόνιο κόμπλεξ και προπαγάνδα. Φαίνεται και από τον τίτλο της συνέντευξης με τον Κάργα και για τον λόγο που τον κάλεσαν (δεν έχω τπτ με τον Κάργα, πιστευω ότι απλά έκανε λάθος στο πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση εντός και εκτός γηπεδου) , αλλά αυτές οι νυφίτσες μετά από συνέντευξη για όλη την καριέρα του παίκτη διάλεξαν αυτόν τον τίτλο. Άσχετα που ο παίκτης μετά από το προσωπικό του παράπονο, αναφέρει ότι ο Λουτσεσκου ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχε.
Παράγουμε περισσότερους αρδ από όσους μπορούμε να καταναλώσουμε.
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Τους είδα μόνο μία φορά.Για όλα τα προσωνύμια έχετε δίκιο, απέναντι σε κάτι τέτοιους το πρώτο που κάνω ρωτάω τα παιδιά μου για να πάρω κλίμα από μικρότερες ηλικίες για το πόσο μπορούν να τα χειραγωγήσουν.Οταν ακουω τη γνώμη τους χαίρομαι, υπάρχει ελπίδα λέω, καλά πάμε.Την καλημέρα μου σε όλους σας.
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Ξέρω ποιους λέτε. Δεν τους πολυ βλέπω. Μου φαίνονται βαρετοί γιαυτό. Πλέον, μεταδίδεται και η εκπομπή τους νομίζω στο Action24.

Νομίζω ότι ο ένας είναι Βάζελος, και ο άλλος Άρης. Το κόμπλεξ για τον ΠΑΟΚ, φαίνεται και από το γεγονός ότι στις φωτογραφίες που είχαν παλιά πίσω τους, τους είχαν όλους τους προέδρους με γέλια, ενώ για τον Ιβάν, την φώτο από το "ντου" το 2018 με την αεχ.

Πρέπει να αναπτυχθει η παρουσία του ΠΑΟΚ, στο ίντερνετ, και δεν εννοώ ο επίσημος ΠΑΟΚ, αλλα ο "ανεπίσημος".

Μόνο το paoktoday στο youtube έχει δυναμική κ αξιοπρεπή παρουσία. Και βασικά ο Βολιώτης. Το Ytube, έχει τεράστια δυναμική...

Ρε παιδιά, μου φαίνεται αστείο, που βγαίνουν Αθηναίοι (Τσωχος, Σαμπρακος κλπ.) σε ραδιόφωνα της πόλης και μιλάνε για τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή, η αχριστιλα στο μεγαλείο της...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

απέναντι σε όλα αυτά ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο ανεκμετάλλευτο κεφάλαιο που λέγεται Κωστής Μπότσαρης. Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να γίνει αυτό, αλλά πρέπει αυτός ο άνθρωπος να αναβαθμιστεί και να αποτελεί τον πρεσβευτή του ΠΑΟΚ στο δημοσιογραφικό κόσμο. Όχι απαραίτητα στο payroll της ΠΑΕ, απλά να γίνει πιο δυνατή η φωνή του.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κάτσε να κάνει κανάλι YouTube το Paokmania, να δεις τι έχει να γίνει... :lol:
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Εγω μεγαλωσα με φωνή Κωστή Μπότσαρη και Δ. Κανέλλακη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”